- Konu Sahibi handan1976
-
pinkrose.....senin tedavi uzun protokolmü olacak...
deniz bence şahin beyle git görüş derim bu bölümü okuduysan herkez şahin beyden çok memnun 1 olumsuz yazı yok canım önce bende soranusu düşünmüştü ama şahin bey işini en iyi yapan biri.senin fhs kaç çıktı
ya bu siteyi daha çözemedim çok da oturamıyorum başına yazını yeni gördüm özür dilerim geç cevap verdiğim için, fsh 12,96 3 aydır test yaptırmadım bu hafta büyük ihtimal hastalanıcam ve yaptırıcam daha yüksek çıkmasından korkuyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
peki nasıl içilecek o hayıt tohumu, ben ıhlamur bile içemem ama napalım katlanıcaz artık.
merhaba kızlarrrrr.henüz olmasamda bene eylül ayında nasipse şahin beyle tüp bebek yolculuğuna devam etmeye karar verim.karar vermek başlamanın,başlamak bitirmenin yarısıdır derler.demekki ben bayağı yarılamışımyolu.tedavideki arkadaşlar umarım çoooook güzel sonuçlar alırsınız.allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlarrrrr.henüz olmasamda bene eylül ayında nasipse şahin beyle tüp bebek yolculuğuna devam etmeye karar verim.karar vermek başlamanın,başlamak bitirmenin yarısıdır derler.demekki ben bayağı yarılamışımyolu.tedavideki arkadaşlar umarım çoooook güzel sonuçlar alırsınız.allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?