Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhaba bakın ne diyecegim.dün kız kardeşime gittim eşinin bir tanıdıkları var onlarında 11 sene cocuklar olmamış sonra bunlar ballı bir macun yemişler ve 11 yıldan sonra cocukları olmuş.ve ondan sonra bu macunu cocukları olmayanlara yapmış ve cogu kişide işe yaramış ve şimdi banada yapacak olursa sizlerede yaptırırım ve kızlar adetinizin 1 gününüden ysayarak 13 14 15 günü 3 kilo sütü kaynatıp buharına oturun ve 15 gün buhardan sonra ilişki diyorkısmet belki bu işe yarar. kızlar bende işe yararsa sizlerede yaptırırız.

handan canım merhaba.....nasılsın...neler yapıyorsun...bu dediğin şeyleri uygula bakalım canım.işe yararsa bizlerde yaparız.........ha sonuçlarım yeni çıktı.herşey normalmiş....aslında düşüklerin sebebi olan bir testin negatif çıkmasını isterdim.sebebi demekki buymuş diye ama test sonuçları normal çıkınca d üşüklerin sebebide bilinemedi.şahin bey 3.cü denememde yine hamile kalırsam yüzde elli düşer yada yüzde elli düşmez.allaha kalmış birşey dedi.onun için 3.cü deneme için çok korkuyorum.o yüzdende biraz retelemeyi düşünüyorum......hem yazın tadını çıkaralım değilmi.....geçen yıl ilk denememi haziranda yaptırmıştım. tedaviydi,hamilelikti,ardından düşüktü,bütün bir yazım hastanede geçti.o yüzden kararım bu yaz 3.cü denemeyi biraz ertelemek.yazlık eve gidip yazın tadını çıka rmak.ama eşime henüz bu düşüncemi söylemedim.bakalım o ne düşünecek......kendine iyi bak canım......

ya bu siteyi daha çözemedim çok da oturamıyorum başına yazını yeni gördüm özür dilerim geç cevap verdiğim için, fsh 12,96 3 aydır test yaptırmadım bu hafta büyük ihtimal hastalanıcam ve yaptırıcam daha yüksek çıkmasından korkuyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayit tohumu al canım çok işe yarıyor benim 37 idi ve 20 gün kadar kullandım daha sonra tüp bebek tedavisi için bu testi istediler ve 9.0 düşmüştü sende kullan bence .

1 su bardağı suyu kaynatın, 1 tatlı kasığı hayıt tohumunu içine atın ve altını kapatın ateşin. daha sonra 15-20 dakika demlensin... kaynattığınız şeyin üstünü de kaparsanız daha ii oluyomuş ben öle yaporum.. sonra büyük bi cesaretle için

merhaba kızlarrrrr.henüz olmasamda bene eylül ayında nasipse şahin beyle tüp bebek yolculuğuna devam etmeye karar verim.karar vermek başlamanın,başlamak bitirmenin yarısıdır derler.demekki ben bayağı yarılamışım yolu.tedavideki arkadaşlar umarım çoooook güzel sonuçlar alırsınız.allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

lansorcum amin canım tedavide şuan bu sayfada kimse yok ama inşl çok güzel sonuçlar alacagız dok cok iyi inşl seninde tedavin güzel sonuçlanır.

içicem mutlaka, bugün hastalanmam gerekiyodu tık yok kafayı yiycem,halbuki hep önden önden gelir.hastalanıp test yaptıracaktım yumurtalarıma baktıracaktım oysa.önümüzdeki reglim için tedaviye
başlamaya karar verdik eşimle bir aksilik çıkmazsa.

merhaba arkadaşım.....şahin beyi seçmekle çok iyi karar vermişsin...tüp bebek tedavinde hayırlı uğurlu olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın....allah yüzünü güldürsün.....

slm bluesuu canım sana daha öncede yazmıştım ben yaz tatilinde şahin beyde tedavi görmeyi düşünüyorum.yazılarından okumuştum daha önce şahin beyde tedavi görmüşşün merak ettiğim birşey var hastanenin ssk ile anlaşması varmı canım biliyormusun yani hangi şeyleri karşılıyor hangilerini karşılamıyor..bana bir bilgi verirsen sevinirim canım senin tedavin içinde hayırlısı olsun güzelim....

merhaba....ece327....geçen yılki yaptığım denemeler zamanında ssk ile anlaşması vardı .bir kısmını ödüyordu.ama sanırım bu yıl yok.ama zaten biz yararlanamamıştık.sebebide benim bir tane çocuğumun olmasıydı.devlet bir çocuğu olan kişinin tüp bebek masrafını karşılamıyormuş.....canım işte böyle....allah yaptıran her kişiye maddi manevi yardımcısı olsun....ama yinede sen arayıp sor istersen....

İnşallah senin de beklediğin gerçekleşir. Aramızda sizi de görürüz. kaydirigubbakcemile5

sarach merhaba güzelim sen tedavi görüyormusun acı bademe gittiysen sana bişey soracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…