Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

teşekkür ederim canım.güzelim hastanade yapılan testler uldrason falan onlarda ücretlimi soruyorum ama kusura bakma merak ettim.hiç birşeyi karşılamıyomu bu hastane ben daha önce tedavi yaptırdım devlet herşeyi karşılamıştı o yüzden soruyorum...başka arkadaşlardanda bu hastaneye giden ve sorduklarım hakkında bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim....bol şanslar kızlar...hihoyyyt

canım...önceden testlerin bir kısmını ödüyordu.ama bu ay içinde şahin bey benden yeni testler istedi hiç birini karşılamadı.biz bağkurluyuz.ama diğerleri için bilemem.....ama özel sigorta soruyorlar.sanırım özel sigortayı karşılıyor....

canım....ya....benim iki denememde tutmuştu.hamile kalmıştım.ama düştüler.düşüklerin sebeplerini araştırmak için testler istemişti.onları yaptırdık......

slm arkadaşlar bende haziranda şahin beyde tedaviye başlayacağım nasipse sizlerle deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum gerçi bu siteyide pek kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz heralde

canım....ya....benim iki denememde tutmuştu.hamile kalmıştım.ama düştüler.düşüklerin sebeplerini araştırmak için testler istemişti.onları yaptırdık......
hımmm tamam canım iyi çıkmıştır sonuçların inşşşa.s.

slm arkadaşlar bende haziranda şahin beyde tedaviye başlayacağım nasipse sizlerle deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum gerçi bu siteyide pek kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz heralde

hoşgeldin canım hayırlısıyla başlarsın inşş

merional ve orgolutranla tedavi olan varmı aranızda
ve olumlu sonuç alan

merhaba beyza....aramıza hoşgeldin canım.....sen şahin beye başladınmı.....bu ilaçların aynılarını ben kullandım.şahin bey iki denememdede bana bunları verdi.olumlu sonuç aldım.ben ikisindede hamile kaldım ama malesef düştüler.kısmetse 3 cü denemeyi yapıcaz yine aynı tedaviyi uygulayacak.....

pinkrose.....canım testler iyi çıktı.ama böyle oluncada düşüklerin sebebi ortaya çıkmadı.benim düşüklerde sebebi belli olmayan düşüklerin içine girdi.yani böyle olunca dr.3 cüde düşebilirde düşmeye bilirde dedi.o yüzden 3 cüyü yaptırmaya korkuyorum.

merhaba bluesuu şahin bey e başladım şubatta aynı ilaçlarla ilk denemeyi yaptık olumsuz sonuç aldık 2.denemede ilaçları değiştirir diye düşünüyordum ama yine aynı ilaçları yazınca tereddüte düştüm ama işinede karışmak istemediğimden ona birşey demedim

selam kızlar aranızda sahin beyde tup bebek tedavisi yaptırmıs yada yaptıran ve sorunu endometriosis olan var mı?

endo ile tup bebek sansının ne oldugunu merak ediyorum da......

tedavin hayırlı olsun canım inşl güzel sonuç alırsın şahin beye güven o herşeyin iyisini bilir.

selam kızlar aranızda sahin beyde tup bebek tedavisi yaptırmıs yada yaptıran ve sorunu endometriosis olan var mı?

endo ile tup bebek sansının ne oldugunu merak ediyorum da......

canım....sorun bizde eşimin değerlerinin düşüyor olması....şahin beye iki kez tüp bebek yaptırdık...ikiside tuttu ....ama düştüler......3 cüyüde şahin beye yaptırıcam.....eğer şahin beyde daha önce yaptırmadıysan dene derim canım......çok iyi bir doktor.....

handannnnnn......kız....sen neler yapıyorsun....

iyim canım senden naber tadaviye nezaman başlayacaksın ya benim 25 de hastalanmam lazımdı hastalanamadım.genelde 5 gün falanda erken olurdum.yumurtalıklarımda bazen hafif bir agrı oluyor sanki bilmiyorum neden oluyor. adetimin 2 günü tekrar gidecegim bakalım yumurtalıklar ne alemde tabi bu arada adet olabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…