E
ece327
Ziyaretçi
- Konu Sahibi handan1976
-
merhaba....ece327....geçen yılki yaptığım denemeler zamanında ssk ile anlaşması vardı .bir kısmını ödüyordu.ama sanırım bu yıl yok.ama zaten biz yararlanamamıştık.sebebide benim bir tane çocuğumun olmasıydı.devlet bir çocuğu olan kişinin tüp bebek masrafını karşılamıyormuş.....canım işte böyle....allah yaptıran her kişiye maddi manevi yardımcısı olsun....ama yinede sen arayıp sor istersen....
hımmm tamam canım iyi çıkmıştır sonuçların inşşşa.s.canım....ya....benim iki denememde tutmuştu.hamile kalmıştım.ama düştüler.düşüklerin sebeplerini araştırmak için testler istemişti.onları yaptırdık......
slm arkadaşlar bende haziranda şahin beyde tedaviye başlayacağım nasipse sizlerle deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum gerçi bu siteyide pek kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz heralde
merional ve orgolutranla tedavi olan varmı aranızda
ve olumlu sonuç alan
slm arkadaşlar bende haziranda şahin beyde tedaviye başlayacağım nasipse sizlerle deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum gerçi bu siteyide pek kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz heralde
selam kızlar aranızda sahin beyde tup bebek tedavisi yaptırmıs yada yaptıran ve sorunu endometriosis olan var mı?
endo ile tup bebek sansının ne oldugunu merak ediyorum da......
7 yumurta toplanmıştı canım 4 tanesi kaliteliymiş 3 transfer edilmişti sorunumuz hareketli sperm %50 ve benim yaşım 36
handannnnnn......kız....sen neler yapıyorsun....
tedavin hayırlı olsun canım inşl güzel sonuç alırsın şahin beye güven o herşeyin iyisini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?