Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım.....şahin bey banada kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyor.ama yaşımdan dolayıda geç kalmamamı söyledi........allah hepimizin yardımcısı olsun......

amin rabbim hepimize yardım etsin hepimize guzel hayırlı sagliklı evlatlar nasip etsin insallah hepimiz için hep dua ediyorum.

benimde yaşım 32-33 oldu. biraz daha beklerim aslında laparoskopi + aşılama ve doğal yöntemleri denemek de bir seçenekti ama bir şekilde tup bebek tedavisinin yoluna girdik karar degistirmeyelim artık dedik. hayırlısı ne diyeyim vakti zamanı geldiyse verir rabbim insallah.

sen hazirandan vazgecmistin degil mi temmuz da mi baslayacaksın tedaviye?

evet canım kısmetse temmuzda başlicam.sende tedavi aşamalarını burdan bizimle paylaşırsan sevinirim.....ben yanlız bir kaç gün yokum......sen yinede aşamaları yaz.ben geldiğimde onları okurum tamammı canım......insanın kendi doktorunun başka bir hastasıyla görüşmesi daha farklı geliyor insana......kendine iyi bak......opuyorumnanaktan

yaaa gelişmeleri yazacağım tabi ama henüz bir gelişme yok. sadece ayın 10u olsun diye bekliyorum. bir de uzun protokol ohoooo daha cok var heyecanlı transfer gunlerine delikafadulden

daha şimdiden beklemek böyle zor transfer sonrası ne yapacağım allah bilir. :1no2: ya bu arada şahin bey soyler tabi ama transferden sonra mutlaka evde dinlenmek gerekiyor mu? gerekiyorsa kaç gün kalmak lazım? ben çalışıyorum ama işim çok yorucu değil masa başı. evde yatmak mı gerekiyor?????

slm bende 34 yasındayım allah kısmet ederse bende yarın başlıyorum tup bebege bende de kıst var ama dr engel degıl dedı allah hepımıze sabır versın

bu arada kızlar benım esımde bursalı bursaspor fanatıgı emınım benden daha cok sevıyor:))

momi....aşkolsun......tedaviye başladığını başka yerlerdenmi öğrenicez....senigidi seni.....lmaz:

aaaa hic olur mu oyle sey en basindan beri diyorum ya ayın 10unda lucrine baslıyorum uzun protokol diye askolsuuuun.

bu aksam ilk denememi yapacagim bakalım hadi hayirlisi kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben artık pek girmiyorum girince kendimi kötü hissediyorum aklımda hep cocuk oluyor kendimi cok sıkıyorum üzülüyorum ama girmeyince başka şeylerle ugraşıyorum geziyorum daha güzel oluyor.inşl tedaviniz güzel sonuçlanır dostlarım arada girip durumlarınızı ögrenirim kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizi by.

günaydın herkeseeee,

bugun benim 3. lucrin gunuuum. ilkini cok guzel bir sekilde becereMEdim ve morattım gobegimi çok komik oldu. kaydirigubbakcemile3 ama artık elim alıştı herhalde dun akşamki gayet başarılıydı...

ya benden başka şu dönemde tedaviye başlayan yok mu yahu aranızda merak ediyorum çook. tedavide olan varsa yazsın lütfen.....

bu arada daha once tedavi olan arkadaslarima bir sorum olacak..... transferden sonra dinlenme sureci nasıl? bazıları 12. gün testi yapana kadar yatacaksın gibi şeyler yazmış... benim o kadar yatma imkanım olmaz sıkılırım hem... şahin beye soracağım gerçi gidince ama daha 3-5 gün var en az gitmeme o yüzden dayanamadım merak ediyorum. araç kullanmak, seyahat, çalışma, ev işleri vs. nasıl olmalı?????

merhaba arkadaşlar ben de şahin beyin hastasıyım. daha benim tedavim ilk aşamada. pko hastasıyım. glukofen tedavisi görüyorum şu anda.şahin bey hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum.

merhaba arkadaşlar ben de şahin beyin hastasıyım. daha benim tedavim ilk aşamada. pko hastasıyım. glukofen tedavisi görüyorum şu anda.şahin bey hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum.

Merf hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun.... rabbim güzel bebişler nasip etsin inşallahh :sm_cool:

yatma zorunluluğu yok tabiiki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle zaman geçirmelisin ama uzanmak ağır kaldırmak zorlanmak yok tabii dikkat ederek yavaş yavaş her işini yapabilirsina.s.

momi....hadi bakalım....göbişten iğnelere devam.....eşin vursaya daha kolay oluyor.ben kendim yapamıyorum......şahin bey transferden sonra bir gün dinlenin,daha sonra uzanmamak,ağır kaldırmamak şartıyla normal yaşantınıza devam edin diyor......ama benimkiler malesef öyle olmuyor.tam karantina altına alınıyorum annem ve eşim tarafından.bu kez halim ne olur bilmiyorum......

eşim miiii!!! bizim evde işler ters canım yaaaa. iğne, doktor, ameliyat, hasta bakımı vs. tüm konularda rahat olan benim. eşim iğnelerden nefret eder. ben iğneyi yaparken bile bakmaktan hoşlanmaz. kaydirigubbakcemile3 olsun canım benim için sorun değil. 1 dakika sürmüyor yapılması acımıyorda zaten... alıştım hemen...

bu arada transfer sonrası konusunda yazdıkların için teşekkürler. çok hasta olmadığım sürece yatamam zaten. hani bebiş uğruna 1 hafta izin alıp işten ilk 3-4 günü yatarım ama sonra zor. kuzenimle ablam benimle olacaklar transferden sonra onlar muhtemelen seninkiler gibi karantina yapmaya çalışırlar ama bol bol kavga ederiz artık.

yatma zorunluluğu yok tabiiki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle zaman geçirmelisin ama uzanmak ağır kaldırmak zorlanmak yok tabii dikkat ederek yavaş yavaş her işini yapabilirsina.s.

pinkrose tesekkurler yazdığın için... sürekli yatmak gerekmediğine çok sevindim.... ilk birkaç gün dinlenirim ama sonrasında zorlanmadan dolaşmam lazım etrafta yoksa sıkıntıdan patlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…