- Konu Sahibi handan1976
-
canım.....şahin bey banada kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyor.ama yaşımdan dolayıda geç kalmamamı söyledi........allah hepimizin yardımcısı olsun......
momi....aşkolsun......tedaviye başladığını başka yerlerdenmi öğrenicez....senigidi seni.....lmaz:
merhaba arkadaşlar ben de şahin beyin hastasıyım. daha benim tedavim ilk aşamada. pko hastasıyım. glukofen tedavisi görüyorum şu anda.şahin bey hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum.
merhaba arkadaşlar ben de şahin beyin hastasıyım. daha benim tedavim ilk aşamada. pko hastasıyım. glukofen tedavisi görüyorum şu anda.şahin bey hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum.
bu arada daha once tedavi olan arkadaslarima bir sorum olacak..... transferden sonra dinlenme sureci nasıl? bazıları 12. gün testi yapana kadar yatacaksın gibi şeyler yazmış... benim o kadar yatma imkanım olmaz sıkılırım hem... şahin beye soracağım gerçi gidince ama daha 3-5 gün var en az gitmeme o yüzden dayanamadım merak ediyorum. araç kullanmak, seyahat, çalışma, ev işleri vs. nasıl olmalı?????
momi....hadi bakalım....göbişten iğnelere devam.....eşin vursaya daha kolay oluyor.ben kendim yapamıyorum......şahin bey transferden sonra bir gün dinlenin,daha sonra uzanmamak,ağır kaldırmamak şartıyla normal yaşantınıza devam edin diyor......ama benimkiler malesef öyle olmuyor.tam karantina altına alınıyorum annem ve eşim tarafından.bu kez halim ne olur bilmiyorum......
yatma zorunluluğu yok tabiiki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle zaman geçirmelisin ama uzanmak ağır kaldırmak zorlanmak yok tabii dikkat ederek yavaş yavaş her işini yapabilirsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?