Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

pinkrose tesekkurler yazdığın için... sürekli yatmak gerekmediğine çok sevindim.... ilk birkaç gün dinlenirim ama sonrasında zorlanmadan dolaşmam lazım etrafta yoksa sıkıntıdan patlarım.

canım ALLAHIN izniyle hiç bişeycikler olmaz stres yapma ağır iş ani hareket yapma yeter..hareket etmen kabız olmaman içinde çok önemli hareketsiz yatınca bu kabızlık mahvediyor bide kafaya sardırıyosun yani ben öyle yapmıştım mümkün olduğunca nasıl rahat olucaksan öyle yap tatlım kolay gelsin hakkında hayırlısı olsun inşş..

merhaba ben de yaklaşık 6 aydır şahin beyin hastasıyım. pko luyum. glukofen kullandım. şimdi ilave olarak duphaston kullanmaya başlıyorum. duphaston kullanarak hamile klan var mı aranızda?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım tedaviye başladınızmı pink canım sen ne durumdasın.bluesuu tadavin başladımı başlamış sanırım inşl pozitif sonuç alırsın canım.tabi önce herşeyin hayırlısı.

merhaba ben de yaklaşık 6 aydır şahin beyin hastasıyım. pko luyum. glukofen kullandım. şimdi ilave olarak duphaston kullanmaya başlıyorum. duphaston kullanarak hamile klan var mı aranızda?

merf selam ben yeni basladim sahin beye gitmeye ama pco lu degilim o yuzden tedavinle ilgili birsey soylemem ama yine de kolay gelsin arkadasim. rabbim herkesin gonlune gore verir umariiim.

handan....canım hayır tedaviye başlamadım.....sen neler yapıyorsun.....pinkrose.....canım sen ne zaman başlicaksın...yoksa başladınmı....

handan....canım hayır tedaviye başlamadım.....sen neler yapıyorsun.....pinkrose.....canım sen ne zaman başlicaksın...yoksa başladınmı....

canlarım bende başlamadım daha bu ay sonu adet olucam o zaman şahin beyle görüşücem uygunsam hemen başlamak istiyorum hayırlısıyla inş bir sorun çıkmaz haziran sonu temmuz başı inşş:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar günaydın bende dün randevu aldım Acıbademden
yarın öngörüşme için gideceğim inşallah
Yalnız utanarak size bişey sormak istiyorum :kedi:Hastanenin içinde dimi başka biyerde değil Şahin Bey
Çünkü beni başka bir telefona yönlendirdiler randevu için saf gibi sormadımda
Aklıma siz geldiniz lülülülülülü

susamuru canım hastanenin icinde yeri. kadın dogum 1. katta ama ureme sagligi diye geciyor tup bebek merkezi olan yer farklı yerdeler ondan telefonu aktarmıştır.

ureme sagligi yani sahin beyin yeri giris katında. hastaneye girince dumduz karsindaki koridora dogru devam et. merdiven asansor vs. hepsini gecince koridorun sonunda sagda kalıyor.

hadi hayırlısı icine sinerse bakarsın sende...

pinkrose hadi bakalım o zaman sende baslarsin hayırlısıyla tedavine... artık bizimkiler biter seninkinin telasina duseriz kaydirigubbakcemile5

Çok saol momi yine sen yardımcı oldun bana
Tedavin başladı takip ediyorum seni şimdiden hayırlı olsun
Zaten birazda senden şevk aldığım için Acıbademe kesin başlayacağım gibi duruyor.
ınşallah 1 ay içinde hayırlı güzel haberler vermek için yazarız birbirimize......
Çok teşekkür ederim tekrar....opuyorumnanaktan

canım ne demek bildigim birsey varsa her zaman yazarım. a.s. yeterki yanlıs yonlendirme olmasın. valla bende bursada diger doktorlardan aldıgım referanslar ve buradaki arkadasların tavsiyesi uzerine gorustum sonra sıcak geldi gorusmemiz bana da ve basladim sahin beyle. bugun adetin 2. gunu ilk kontrolum var. allah yuzumuzu guldurur insallah yaptıgımız secim hayırlısıdır.

sende bir git gorus aklına yatarsa beraber geciririz bugunleri insallah.

Ben pek kimseye anlatamayacağımı bildiğim için anca burdaki canlarla paylaşabileceğim.
Aynı yollardan yürümek bile ortak bi noktamız olduğunu gösterir
Hayırlısıyla inşallah en zor günlerimiz bugünlerimiz olsun momicim opuyorumnanaktan

canım...hakkında hayırlısı olsun.....inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun....

Bende seneye yaza kadar hamiş kalamazsam.. Bursaacıbademde şahin bey yaptırmak istiyorumm..şakkıdı

momi...canım konturolün nasıl geçti....herşeyin güzel olsun inşallah...

sagol bluesuu insallah.

kontrolum pek anlamlı gecmedi. endometrium pek incelmemis daha tam 2. gunu olmamisti erken davranmisiz. cumartesi tekrar bakacagiz... daha bir degisiklik yok lucrinle devam

Kızlar hepinize merhaba
Hiç nete giremedim bugün ama size gelişmeleri anlatmam lazım.Benim bugün randevum vardı ayın 20 si gibide regl olmam lazımdı.Amma ben bugün regl oldum.Aha işte bu dedim Takdir-i ılahi.Hemde randevuya gitmeden başladı.Neyse nihayetinde bende artık Şahin Beyin hastasıyım.Aslında açıkçası hani bugün olduya hemen kısa protokol yarın başlarız sanıyodum ama malesef reglin 21.gününü bekleyeceğiz dedi...:sinifsinif:Bende boynu bükük çıktım odadan.Napalım eşimin gönlüne göre oldu işte
Bendeki son gelişmeler bunlar...Hepinizi öpüyorummmŞeniz bol boll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…