- Konu Sahibi handan1976
-
pinkrose tesekkurler yazdığın için... sürekli yatmak gerekmediğine çok sevindim.... ilk birkaç gün dinlenirim ama sonrasında zorlanmadan dolaşmam lazım etrafta yoksa sıkıntıdan patlarım.
merhaba ben de yaklaşık 6 aydır şahin beyin hastasıyım. pko luyum. glukofen kullandım. şimdi ilave olarak duphaston kullanmaya başlıyorum. duphaston kullanarak hamile klan var mı aranızda?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım tedaviye başladınızmı pink canım sen ne durumdasın.bluesuu tadavin başladımı başlamış sanırım inşl pozitif sonuç alırsın canım.tabi önce herşeyin hayırlısı.
handan....canım hayır tedaviye başlamadım.....sen neler yapıyorsun.....pinkrose.....canım sen ne zaman başlicaksın...yoksa başladınmı....
canlarım bende başlamadım daha bu ay sonu adet olucam o zaman şahin beyle görüşücem uygunsam hemen başlamak istiyorum hayırlısıyla inş bir sorun çıkmaz haziran sonu temmuz başı inşş:Saruboceq::Saruboceq:
Çok saol momi yine sen yardımcı oldun bana
Tedavin başladı takip ediyorum seni şimdiden hayırlı olsun
Zaten birazda senden şevk aldığım için Acıbademe kesin başlayacağım gibi duruyor.
İnşallah 1 ay içinde hayırlı güzel haberler vermek için yazarız birbirimize......
Çok teşekkür ederim tekrar....opuyorumnanaktan
Ben pek kimseye anlatamayacağımı bildiğim için anca burdaki canlarla paylaşabileceğim.
Aynı yollardan yürümek bile ortak bi noktamız olduğunu gösterir
Hayırlısıyla inşallah en zor günlerimiz bugünlerimiz olsun momicim opuyorumnanaktan
momi...canım konturolün nasıl geçti....herşeyin güzel olsun inşallah...
Bende seneye yaza kadar hamiş kalamazsam.. Bursaacıbademde şahin bey yaptırmak istiyorumm..şakkıdı
canım...hakkında hayırlısı olsun.....inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?