- Konu Sahibi handan1976
-
ben34 yaşındayım tatlım 20 yaşında evlendim:1hug:
selam herkese
aranıza yeni katıldım bende bursadayim ve tup bebek tedavisine ilk fırsatta başlayacağız. ama kararsız kaldım biraz kimle ve nerede yapılması gerektiğine dair. alternatiflerden biri prof. dr. osman develioğlu + bursa tup bebek merkezi diğeri de sizlerinde gittiği şahin bey + acıbadem. hepiniz acıbademden ve şahin beyden memnunsunuz okuduğum kadarıyla. peki aranızda diğer alternatif hakkında duyduğu bildiği birşey olan var mı?
karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba momi .....bizde tüp bebeğe karar verdiğimizde hangi doktora diye zor karar vermiştik.osman develi oğlunu bende duymuştum.hatta tanıştım kendisiyle.....daha sonra jinemed acıbadem dolaştık,gittik görüştük..... şahin beyde karar kıldık....kendisi doçent.....vede çok memnunum....aynı zamanda da çok sempatik iyi biri....ben kendisine çok alıştım.....sanada canım bol şanslar.hakkında hangisi hayırlıysa o olsun........
selam herkese
aranıza yeni katıldım bende bursadayim ve tup bebek tedavisine ilk fırsatta başlayacağız. ama kararsız kaldım biraz kimle ve nerede yapılması gerektiğine dair. alternatiflerden biri prof. dr. osman develioğlu + bursa tup bebek merkezi diğeri de sizlerinde gittiği şahin bey + acıbadem. hepiniz acıbademden ve şahin beyden memnunsunuz okuduğum kadarıyla. peki aranızda diğer alternatif hakkında duyduğu bildiği birşey olan var mı?
karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba momi
bende sana şahin beyi öneriyorum işini mükemmel yapan biri
hastalarınlada hasta dok gibi degil de 2 arkadaş gibi konuşuyor kendini onun yanında cok rahat edebilirsin hiç bir şekilde cekinme rahatlıkla sor konuş ben onun hastası olmaktan mutluyum ama gel gelelim benim yumurtalarım gelişmedi.
momi .....canım merhaba....acıbademde. 3700hastaneye verilen ,ilaçlar 1500 ,benimkiler okadar tutuyor.kişiye uygulanan tedaviye göre değişiyor.ilaçları kendin alıyorsun.tedavi içinde 3 kez hormontahlili ve tedavinin sonunda hamilelik testi bu fiyatın içinde.onun dışında yaptırdığın her test için ücret ödüyorsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?