Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben34 yaşındayım tatlım 20 yaşında evlendim:1hug:

evleneli çok olmuş canım koskoca 14 yıl dile kolay. allah sanada sabır versin ben evleneli 11 ay oldu bu ama hamile kalamadıgım ve bu 11 ay içerisinde 5 dok gittim ve cok yıprandım. yaşın laha genc bu yüzden şanslısın bende 32 yaşındayım ama 11 aylık evliyim.allah sanada banada herkeze evlat verir inşl.

handan .......canım yaşadıkların kolay şeyler değil.ama allahtan ümidini kesme .hep dua et.bende senin için dua edicem.....

sagol canım valla ne yapalım yumurtalarımda artık benim tık yok.senin durumun nedir sonucların hala belli olmadımı.

benimde 10 gün süre verilen sonuçlar nerdeyse 1 ay olacak çıkmadı bugün bugün henüz dr.u aramadım.aramaya bıktım valla.sende canım moralini yüksek kendi ve eşinin sağlığı için allaha şükret.allah bize neyi kararladıysa onları görücez.

selam herkese

aranıza yeni katıldım bende bursadayim ve tup bebek tedavisine ilk fırsatta başlayacağız. ama kararsız kaldım biraz kimle ve nerede yapılması gerektiğine dair. alternatiflerden biri prof. dr. osman develioğlu + bursa tup bebek merkezi diğeri de sizlerinde gittiği şahin bey + acıbadem. hepiniz acıbademden ve şahin beyden memnunsunuz okuduğum kadarıyla. peki aranızda diğer alternatif hakkında duyduğu bildiği birşey olan var mı?

karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba momi .....bizde tüp bebeğe karar verdiğimizde hangi doktora diye zor karar vermiştik.osman develi oğlunu bende duymuştum.hatta tanıştım kendisiyle.....daha sonra jinemed acıbadem dolaştık,gittik görüştük..... şahin beyde karar kıldık....kendisi doçent.....vede çok memnunum....aynı zamanda da çok sempatik iyi biri....ben kendisine çok alıştım.....sanada canım bol şanslar.hakkında hangisi hayırlıysa o olsun........

yorumun icin cok tesekkur ederim bluesuu. dedigin gibi herhalde herkes kendi icine sinen yerde ve daha iyi hissettigi doktorla baslamasi onemli. cunku moralin yuksek olmasi ve kendini iyi hissediyor olmasi gerekiyor. sizlerin tecrubelerinden ve desteginden de faydalanip bende pozitif sonucumu en kisa zamanda alirim insallah. tekrar tesekkurler a.s

merhaba momi
bende sana şahin beyi öneriyorum işini mükemmel yapan biri
hastalarınlada hasta dok gibi degil de 2 arkadaş gibi konuşuyor kendini onun yanında cok rahat edebilirsin hiç bir şekilde cekinme rahatlıkla sor konuş ben onun hastası olmaktan mutluyum ama gel gelelim benim yumurtalarım gelişmedi.

merhaba handan
onerin icin cok tesekkurler. bizde biraz daha bekleyip (maddi olarak toparlanmak icin) sonra herhalde sahin beyle bir gorusmeye gidecegiz. sizlerden duydugum guzel seyler cok iyi geliyor. hic bilmeden birine gitmek ve boyle bir konuda teslim olmak daha urkutucu olabiliyor.

yumurtalarinin gelismedigine cok uzuldum. ilac tedavisinin yanisira beslenmenle ve aldigin takviyelerle de belki guclendirebilirsin yumurta kaliteni. bende bu yola girdigimden beri o kadar cok okudum ki artik kafam patlayacak neredeyse. omega-3, prenatal multivitamin, arı sütü+polen bal karisimi gibi seylerin yumurta kalitesini arttirdigini soyluyorlar. omega 3 ve vitaminleri zaten kullaniyorum ama digerlerini denemedim. bence denemekten zarar gelmez nasil olsa hepsi dogal. doktorlar bazen gereksiz buluyorlar ama bence vucut ne kadar saglikli olursa tedavilere o kadar iyi yanit verebilir diye dusunuyorum.

moni canım ben şuan DHEA kullanıyorum bakalım yumurtaların hem kalitesini hemde üremesini saglıyormuş adetimin 2 günü yumurta takibi yaptıracagım inşl bu ay gelişirlerde tedavime kaldıgım yerden başlarım.

merhaba arkadaşlar;
inşallah herkes amacına ulaşır.bende fsh yüksekliği farkedildi bu nedenle tüp bebek söz konusu olabilir.yurtdışınada çıkmak üzereyim.soranusa gittim fakat emin değilim.burası hakkında ne düşünüyorsunuz.şahin beyi de duydum fakat şu anda ne yapacağımı tam bilemiyorum.

deniz bence şahin beyle git görüş derim bu bölümü okuduysan herkez şahin beyden çok memnun 1 olumsuz yazı yok canım önce bende soranusu düşünmüştü ama şahin bey işini en iyi yapan biri.senin fhs kaç çıktı

selam kizlar, diger tarafa da yazdım ama kimse yanıtlamadı.

acıbademde tup bebek islemi icin 3700+ilaclar+ ek tektikler mi yoksa sadece 3700+ilaclarla hersey bitiyor mu? yaptiranlar bilgi verebilir mi?

bende şahiin beyin hastasıyım canım ama benim yumurtalarım gelişmedigi için tedavim bitti sana bu konuda yardım olamayacagım bence sen bunu hastaneyi ara sor en iyi cevabı ordan alırsın.

momi .....canım merhaba....acıbademde. 3700hastaneye verilen ,ilaçlar 1500 ,benimkiler okadar tutuyor.kişiye uygulanan tedaviye göre değişiyor.ilaçları kendin alıyorsun.tedavi içinde 3 kez hormontahlili ve tedavinin sonunda hamilelik testi bu fiyatın içinde.onun dışında yaptırdığın her test için ücret ödüyorsun.......

cok tesekkurler bluesuu tahlil ve tetkik vs. ücret dışında yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…