- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.921
iyi bari aynen yakın..Bandırma da oturuyorum cok uzak deil. Burdaki doktorları yeterli görmüyorum. Senin kacıncı denemek olucak
aslında benim de bi yanım baharda git diyor kışın git gel sıkıntı olsun istemiyorum bi yandan da.aminnn inşallahhhİnş son olur canım. Ben Mart Nisan gibi düşünüyorum kısmetse
bana sordun sanırım ? beşevlerde oturuyorum ben.sen neredesinSen nerde oturuyorsun canım
canım merhaba,bana sordun sanırım ? beşevlerde oturuyorum ben.sen neredesin
çok üzüldümcanım merhaba,
bende besevlerdeyim ve yaklasık 3 yıldır şahın beyın hastasıyım.2 tüp denemem oldu ilkinde negatifti ama 2.de yasadım o duyguyu ancak daha zamanı gelmemişki nasip etmedi mevlam 5 aylıkken kalbi durdu.Şimdi 3 aylık bı dınlenme surecım var nasıpse ocak sonu subat bası gıbı yıne sahın beyde denıcem.Ayrıca ilaçlarla ilgili fiyat yazmıssınız ben tedavıdeyken sahın bey banada o fıyatları demıstı ama bırde acıbadem karsısında eczane soylemıstı anlasmalılarmıs oraya yonlendırıyo genelde hastalarını.Sskya girmediği için ilaçlar pazarlıga acık demişti.onlar illa 2000 dedi diye 2000 vermeyin pazarlık yapın demişti benim 2 yıl oncesi ilaçlarım 800 tl tutmustu.Sinanoğlu eczanaesinden almıştım.İnşallah hepimiz emeklerimizin karılığını alırız.Beşevlerde nerdesin bu arada ben besevler caddesi üzerinde kamile kurt öğrenci yurdunun yanındayım hemen.
doğrudur ama hatırlayamadım canım yaSibel ben seninle festen konuştum hatirladinmi esma emre diye benimde 5.5 aylik kaybim vardı ikiz şahin beyde tüp bebek tedavisi goruyom aralıkta transfer dua et olurmu
inşallah canım inşallah Allah razı olsun.Evet komşu sayılırız.Çalışıyomusun sen görüşelim isterim bi gün.çok üzüldümcennette şefaatçin var desene ..rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder bu sefer.benim de bi yanım başlamak istiyor ocakta bi yanımda baharı bekle kar kış zor olmasın diyor kararsız kaldım çok.
evet 1-2kişiden daha duydum ilaçlar pazarlığa açık diye ama ne ben ne eşim pazarlıktan anlamayızecza depolarıyla çalışan bi tanıdığım var onu arasam direk ecza deposundan mı alsak yararı olur mu bilemedim tek aklıma gelen bu .
inşallah rabbim yüzümüze gülsün
ben de sanabel konaklarının karşı caddesinde oturuyorum güneş caddesinde.:) komşuyuz desene
faceden eklesene canım benidoğrudur ama hatırlayamadım canım yahafıza çok kuvvetlı degıl yasanılanlardan sonra.
canım facen varmı eklesene benı ordan.inşallah canım inşallah Allah razı olsun.Evet komşu sayılırız.Çalışıyomusun sen görüşelim isterim bi gün.
allah hepimizden razı olsun canım.çalışıyorum ama cmtsi öğleden sonralarım boş ayarlayalım görüşelim inşallah :)inşallah canım inşallah Allah razı olsun.Evet komşu sayılırız.Çalışıyomusun sen görüşelim isterim bi gün.
ben face kullanmıyorum maalesefcanım facen varmı eklesene benı ordan.
bende calışıyorum canım enim haftasonum tatil.inan bizi bizden baskası anlamıyo bılıyomusun karsındakın senı manlaması ıcın aynı yollardan gecmek gerekıyomus.Benım zaten tedavı gordugumu hıckımse bılmıyor bı esım bı ben bırde doktorumuz.Aileme bile soyleyemedım uzulmesınler dıye.Bu yuku tasımakta cok zor inan bana.Nerde calısıyosun bu arada.Ben çalıda bir firmada muhasebecilik yapıyorum.ben face kullanmıyorum maalesef
kesinlikle doğru diyosun bizim aileler de bilmiyor bir eşim bir ben ..bir de çok yakın dostum biliyor.kesinlikle ağır bir yük.sırf eğer negatif olursa ailelerin moral vermeye çalışmalarını kaldıramam diye söylemek istemiyorum.ben de beşevlerde bi firmada çalışıyorum cnm .bende calışıyorum canım enim haftasonum tatil.inan bizi bizden baskası anlamıyo bılıyomusun karsındakın senı manlaması ıcın aynı yollardan gecmek gerekıyomus.Benım zaten tedavı gordugumu hıckımse bılmıyor bı esım bı ben bırde doktorumuz.Aileme bile soyleyemedım uzulmesınler dıye.Bu yuku tasımakta cok zor inan bana.Nerde calısıyosun bu arada.Ben çalıda bir firmada muhasebecilik yapıyorum.
AİLEME SÖYLEMEMİN İYİ Bİ FİKİR OLDUĞUNU BEBEGIMI KAYBETTIGIMDE ANLADIM.HERKES GUYA TESELLI VERMEYE ÇALIŞIYO AMA BENIM TESELLIYE IHTIYACIK YOKKI.NE ONLARIN AHH VAHH DEMELERIYLE GERI GELECEK O NEDE AGLAYIP DOVUNMELERIYLE.EN BUYUK TESELLİ ALLAH İNSANA.O HER DİAM YANIMIZDA ELHAMDULILLAH.ALLAH HAYIRLI SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALABILECEGIMIZ EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH BIZE VE TUM ISTEYENLERE.SEN KAÇ YILLIK EVLISIN DENEDIN MI DAHA ONCE TUP BEBEK.kesinlikle doğru diyosun bizim aileler de bilmiyor bir eşim bir ben ..bir de çok yakın dostum biliyor.kesinlikle ağır bir yük.sırf eğer negatif olursa ailelerin moral vermeye çalışmalarını kaldıramam diye söylemek istemiyorum.ben de beşevlerde bi firmada çalışıyorum cnm .
doğru diyosun cnm,rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı inşallah kimseye..rabbim kimseyi evlatla sınamasın.AİLEME SÖYLEMEMİN İYİ Bİ FİKİR OLDUĞUNU BEBEGIMI KAYBETTIGIMDE ANLADIM.HERKES GUYA TESELLI VERMEYE ÇALIŞIYO AMA BENIM TESELLIYE IHTIYACIK YOKKI.NE ONLARIN AHH VAHH DEMELERIYLE GERI GELECEK O NEDE AGLAYIP DOVUNMELERIYLE.EN BUYUK TESELLİ ALLAH İNSANA.O HER DİAM YANIMIZDA ELHAMDULILLAH.ALLAH HAYIRLI SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMIZA ALABILECEGIMIZ EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH BIZE VE TUM ISTEYENLERE.SEN KAÇ YILLIK EVLISIN DENEDIN MI DAHA ONCE TUP BEBEK.
BENİMDE TEK SEBEP TÜPLERİMİN TIKALI OLMASI,EŞİMDE BİR PROBLEM YOK 7,5 YILLIK EVLIYIM BENDE 4 YILDIR UGRASIYORUMdoğru diyosun cnm,rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı inşallah kimseye..rabbim kimseyi evlatla sınamasın.
doğru bi karar vermişsin.
4yıllık evliyim ben ama ilk 2bucuk sene korunduk.
1bucuk yıldır uğraşıyoruz ,ilk 1yıl ha olur ha olur bekledik ..eylül ayında hsg çektirdim tüplerin kapalı olduğunu öğrenince o zaman girdik bu işin içine.daha önce denemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?