Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Selam kizlaaaarr

2012 ekim ayından beri mutlu fakat çocuksuz bir evliliğimiz var :) Ben 30 eşim 33 yaşında. Bebeğimizin olmasını çok istedik. Bunun için iki kere aşılama bir tüp bebek yaptık. Tüp bebekte gebelik oluştu fakat kimyasal gebelik dendi. Kürtaj olmadan bebeğim düştü.

Eşimin sperm değerleri 17 milyon civarında. Benimde polikistik overim olduğu söyleniyor fakat çok düzenli adet görüyorum. İkinci aşılamayı İstanbul Amerikan Hastanesinde gerçekleştirdik. Tutmayınca bir yıl ara verdik. 2015 eylül ayında tüp bebek çalışmalarına başladık. Çalıştığım için İstanbul' a gitmem zor olacağı için Amerikan Hastanesindeki doktorum ara kontrolleri Bursa pembe mavi hastanesinde yaptırıyordu.

Yumurtalar istenilen seviyeye geldi. Yumurta toplamada 13 yumurtam vardi. Bundan 9' u döllenmişti ve transfere geldiğinde 3 embriyo transfer oldu. Sağlıksızlar dendi. 7.gün embriyosuydu ve sonuç başta da dediğim düşükle sonuçlandı.

1 yıl geçti üzerinden psikolojik olarak hiç hazır değilim ama bebeğimiz olsun istiyorum ve bunun için bekleyecek zamanimiz yokmuş diye düşünüyoruz artik.

Bundan sonraki yola şahin bey ile devam etmek istiyoruz. Bu cumartesi için randevu aldim. Adetime bir hafta kala gidicez. Tanismak icin durumumuzu anlatmak icin sonrada adeti beklicez insallah.

Kizlaaarr insallah rabbim bizleri de anne yapar. Hepinizi optum.

inşallah canım benim inşallahh.
şahin bey'in içine yatacağını düşünüyorum ben .görüşmeden sonra yaz bize de :)

elbette tatlım yazmam mıı
siz ne aşamadasınız aranıza yeni katıldım da pek bilmiyorum
benim pek bi aşamam yok :)
ben de 2012 de evlendim ilk 2bucuk sene çocuk düşünmedik düşünmedim desem daha doğru olur
1bucuk senedir uğraşıyoruz bi sıkıntım yok biliyordum ta ki hsg sonucuna kdr ..tüplerim tıkalıymış
sol çok az açık..tünelde ışık yok anlayacağın ..
şahin beyle ilk görüşmemi yaptım ekim sonunda ocak gibi başlamayı düşünüyoruz. ama bi yanım da kışın zor olur baharı bekle diyor ...böyle durumlar.rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallah

neden zor olsun canım şimdi olursa yazın da bebegıne kavusursun işte. alt tarafı bir ay gidip gelicez hastanelere. yıne de hayırlısı olsun önemli olan senin için doğru zaman

neden zor olsun canım şimdi olursa yazın da bebegıne kavusursun işte. alt tarafı bir ay gidip gelicez hastanelere. yıne de hayırlısı olsun önemli olan senin için doğru zaman
bi yanım bir an evvel gitmek istiyor bi yanım da dur bekle diyor bilemiyorum ki rabbim hayırlı adım attırsın inşallah hepimze

bi yanım bir an evvel gitmek istiyor bi yanım da dur bekle diyor bilemiyorum ki rabbim hayırlı adım attırsın inşallah hepimze

ben 13 ay erteledim her tedavi konusunda her defasında ağlıyordum eşim artık bişey demeye çekiniyordu iş yerinde birden bire aklıma düştü hastaneleri arayıp fiyat aldım en sonda acıbadem de karar kıldım. demek istediğim yüce rabbim yürü ya kulum diyecek içine verecek o enerjiyi. Allah utandırmasın seni çok iyi anlıyorum

rabbim büyük cnm benim inşallah olacak hayırlısıyla ...aminnn
ben başka bir yerle görüşmedim ,tesadüfen acıbadem'e mail atmıştım aradılar ilk görüşme ücretsiz bi randevu yazalım diye öylelikle cesaret ettim ve şahin bey o kdr iyi geldi ki bana...resmen terapi gibi oldu..
başka bir yerle görüşmedim sen fiyat aldın mı başka yerden ?ne kdr dediler.
rabbim inşallah yolumuzu açık etsin ..

Amin canımmm amiiinn.. medicalparkla konuştum 5500 dediler bir de acıbadem ile. Başka bi yeride aramadım. İlaçlar hariç tabi bide forumlardan okudum acıbademın karsısında bı eczane varmıs baya ındırım yapıomus ılaclarda her eczaneden fıyat alıcam valla hangisi ucuza verirse

aynen öyle ben de okudum onu ...kesinlikle birbirimize de yardımcı olalım inşallah.sen ne zaman başlıyorsun şimdi nasipse

aynen öyle ben de okudum onu ...kesinlikle birbirimize de yardımcı olalım inşallah.sen ne zaman başlıyorsun şimdi nasipse

Adetimin 20. günündeyim. cumartesi günü ön görüşme olacak nasipse sonra da adeti bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun. ilaçlar konusunda bir gr bile bişey öğrensek hemen yazalım

Adetimin 20. günündeyim. cumartesi günü ön görüşme olacak nasipse sonra da adeti bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun. ilaçlar konusunda bir gr bile bişey öğrensek hemen yazalım
hadi inşallah rastgelsin cnm işiniz.sıralı sekili olsun.eve t evet kesinlikle hatta eczanelerle knşurken arkadan gelecekler var tavsiye edeceğiz diye toplu fiyat alalım

canım merhaba,
öncelikle inşallah büyük bi emek verdiğin emellerine kavuşursun Allah sağlıkla kucagına alanıcegın hayırlı evlatlar nasip etsin.Bursadasın sanırım sende biz 3 arkadas bi whatsap grubu kurduk bursada nerde ikamet ediyorsun dilersen senıde ekleyelım grubumuza.

bu arada ben ilaçlarımı sinanoğlu eczanesinden almıştım.şahın bey zaten sıze eczane konusunda yardımcı oluyor bıze ıkı eczane adı soylemıstı biz sinanoğlunu tercıh ettık gercekten cok ıyı fıyata almıstık o zaman.hatta esımın ecza deposunda bı arkadası vardı onada sorduk fıyat aldık eczane daha uyguna verdi

şu ilaç parasına sinir oluyorum hastaneyi karşılama ama bari şu ilaçları sgk mız karşılasaydı yaa

merhaba canım,

hayırlı duaların için teşekkür ederim. ben bursa da oturmuyorum ama grubunuza beni de ekleyebilirsiniz tabikide
çok sevinirim

ahahah bunu bıldiğim çok iyi oldu bizde buna gideriz o zaman

merhaba canım,

hayırlı duaların için teşekkür ederim. ben bursa da oturmuyorum ama grubunuza beni de ekleyebilirsiniz tabikide
çok sevinirim
ilaç konusunda hemfikiriz canım bari ssk karşılasa yarısınıde vermeye razıyım ama oda yok malesef.Her konuda talihsisiz.Sen hangı sehırdesın bana ozelden numaranı gonderırsen eklerım senıde grubumuza.adınıda yazarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…