Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar benim embriyolar donduruldu aralıkta transfer duanizi bekliyom benim de kalbim buruk bitarafim eksik kaldı bebeklerimi kaybettikten sobra ins tutar

BENİMDE TEK SEBEP TÜPLERİMİN TIKALI OLMASI,EŞİMDE BİR PROBLEM YOK 7,5 YILLIK EVLIYIM BENDE 4 YILDIR UGRASIYORUM
rabbim inşallah bu sefer ol der minnak bebeğin için..rabbim büyük inşallah olacaktır. yumurta rezervin ne durumda peki.
kaç yaşındasın bir de ?

Kızlar benim embriyolar donduruldu aralıkta transfer duanizi bekliyom benim de kalbim buruk bitarafim eksik kaldı bebeklerimi kaybettikten sobra ins tutar
CANIM BEN İLK GEBELİĞİMİ DONDURULMUŞLARLA YASADIM AMA 5 AYLIKKEN KALBI DURDU DİLERİM SEN SAGLIKLI BI SEKILDE ALIRSIN KUCAGINA.

rabbim inşallah bu sefer ol der minnak bebeğin için..rabbim büyük inşallah olacaktır. yumurta rezervin ne durumda peki.
kaç yaşındasın bir de ?
YUMURTA REZERVİ KONUSUNDA SIKINTI YOK CANIM ÇUNKU İLK TEDAVİMDE 35 YUMURTAM TOPLANMISTI 2,TEDAVİDE DONDURULMUSLARIMLA DENEMİŞTİM.YAŞIM 28

YUMURTA REZERVİ KONUSUNDA SIKINTI YOK CANIM ÇUNKU İLK TEDAVİMDE 35 YUMURTAM TOPLANMISTI 2,TEDAVİDE DONDURULMUSLARIMLA DENEMİŞTİM.YAŞIM 28
oo maşallah süpermiş.ne kadarı döllendi peki ?
acıbademde dondurma işlemi ne kadar ,bir de uzun protokol mü uygulandı sana kısa mıydı ..
rabbimin izniyle olcak inanmayla başlayalım biz tedaviye olur mu ?

oo maşallah süpermiş.ne kadarı döllendi peki ?
acıbademde dondurma işlemi ne kadar ,bir de uzun protokol mü uygulandı sana kısa mıydı ..
rabbimin izniyle olcak inanmayla başlayalım biz tedaviye olur mu ?
6 tanesi çok kaliteliydi onları dondurdu doktorum.dondurma işlemi 2 yıl öncesi 1190 tl vermiştik biz.uzun protokol dedikleri zaten normal tedavi oluyo canım kısa prıtokolde dondurulmus tedavı oluyo ıkısınıde yasadım ama dondurulmus tedavı daha az yıpratıcı ıgne yok yumurtalar buyudugunde agrı yok o daha kolay ve daha az zaman alıyo.Ben şuan o kadar relaksım kı anlatamam sana olacagına hep ınandım ama su olaylar basıma gelınce dagha da ınandım.inşallah nasip edecek mevlam

uzun protokol bildiğim kadarıyla 45günlük bir tedavi.kısa protokolde adetin 2.günü iğnelerle başlıyormuşsun 10gün kadar iğne kullanıp çatlatma iğnesiyle yumurtaları çatlatıyorlarmış şahin bey böyle söyledi ama
kesinlikle canım inanman şart.inanç moral ve bol dua ile rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok.inşallah olacak

çatlatma iğnesi vurulan şey aşılama zaten canım,

çatlatma iğnesi vurulan şey aşılama zaten canım,
dur dur anlatamadım ben :)
reglinin 2.günü yumurta büyütücü iğnelerle yumurtaları uyarıcaz yumurtlaar istenen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesini vurup sonrasında yumurta toplama işlemi ve sonra döllenme vs. vs .transfer. kısa protokol bu şekilde oluyormuş.
uzun protokolde de ilk önce yumurtaları baskılayıp ,sonrasında sıfırdan byütmeye başlıyorlar sonrası klasik. o 40gün kadar sürüyormuş.
aşılama değil bahsetiğim

hee :) yok canım benım ıkısınde de kısa protokol oldu.senın yumurta rezervi ile ilgili sıkıntı mı var

aminnn inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ,hayırlsııyla tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat -lar nasip etsinn rabbim nasıl uygun görüyorsa.
canım özelden bana numaranı yazarmısın whatsap gurubu kurucaz tabı senın için bi sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…