Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Herkese merhabalar.. Ben burayı şimdi farkettim..bende tedaviye basliyacagim. sizlere sorum şu ki; hepiniz benden çok tecrübeli anne adaylarıysiniz.. Ben evime çok yakın olduğu için burayı Şahin beyi düşünüyordum..sizlerde bana o hastaneyı ve Sahin beyi onerirmisiniz?

Hic dusunme derim canım ben kesinlikle tavsiye ederim... Insallah hepinizin hayırlı haberlerini aliriz burada....

Hic dusunme derim canım ben kesinlikle tavsiye ederim... Insallah hepinizin hayırlı haberlerini aliriz burada....
Çok teşekkür ederim ilginize:) sizde oraya gidiyorsunuz sanırım, Doktor çok iyi diye duyumlar aldım ama gel sıkıntı aşırı yoğunlukmuş sanırım.. O da benim kafamı kurcaliyor açıkçası..

Çok teşekkür ederim ilginize:) sizde oraya gidiyorsunuz sanırım, Doktor çok iyi diye duyumlar aldım ama gel sıkıntı aşırı yoğunlukmuş sanırım.. O da benim kafamı kurcaliyor açıkçası..
canım benım ne kadar yogun olursa olsun sahın bey zaman ayırıyor en fazla bı saat beklemıs oluyosun randeuluda olsa sana bakmadan gıtmıyor.Bende sahın beyın hastasıyım ıkı kez denedım kendısınde 3.cuyude kendısınde deneyecegım nasıpse.siz nerde oturuyosunuz.birde sebep ne olmamasının.

Merhaba canım benim ilk denemem olacak.. yeni evli sayılıriz 6 aylik..Benim amh değerim düşük çıktı.. Doktor tUP önerdi bizde hayırlısı ile başlayacağız bakalım.. siz tecrubelisiniz ben çok yabancıyım bu konulara insanın başına gelmeyince bilemiyor işte. Doktor çok iyi diye duydum sizin neden olmadı acaba çok özel degilse

ben 7,5 yıllık evlıyım eşimde herhangi bir sıkıntı yok.benım tuplerım tıkalı bu nedenle normal yolla olması ımkansız dedıler bizde sahın beyi arastırıp gıttık konusmaya o zaman içime sindi ilk denememde olmadı ama ıkıncı denememde dondurulmuslarla hamıle kaldım onuda 2 ay once 5 aylıkken karnımda kalbı durdu ve kaybettım erkekti bebegım.şimdi nisan gibi 3 denemeı yapıcam kısmet olursa yıne sahın beyde denıcem ılk ıkısınıde kendısınde denedım.sonucta bu kader kısmet ısı alnımıza yazıldıysa olacak doktorlar sadece bı aracı ama bu yolda da ılerleyecegın ınsanların guvendıgın ıcıne sınen ınsanların olması gerek.sahın beyde ıcıme bu konuda tek sınen ınsan onume gelenede tavsıye ederım.hasta psikolojısınden anlayan bı doktor oncelıkle bu cok onemlı.şuan dunyada bırcok ınsan malesefkı tup bebege muracaat edıyor ve pek cok merkezde bu ısı artık care bulmaktan zıyade tıcarete donusturmus acık acık bunu yasadıgım merkezlerde oldu.acıbademde bu tarz bısey gormedım de kımseden de duymadım bu tarz bısey o yuzden tedavıye baslamadan once arastırdıgın doktorlarla yuzyuze gorus derım sana ıcıne hangısı sınerse onunla baslarsın ılk gorusmeler ucretsız zaten.bu arada bursada olan ve aynı durumda olan arkadaslarımızla bı whatsap grubu kurduk sende yakınmıssın bende besevlerde oturuyorum dilersen bana ozelden numaranı yaz senıde ekleyelım grubumuza daha yenı tanıstık bı kahve organızasyonu yapıp tanısıcaz ınsallah katılmak ıstersen beklerız senıde seve seve.

merhaba arkadaşlar, Şahin hocada 2 kez tüp bebek denemem oldu ikiside pozitifti fakat düşükle sonuçlandı, yorumlarınızın hepsini okumama zaman yok ama watsapp grubunuza bende katılıp fikir alışverişinde bulunabilirim, Bursa'da oturuyorum, özelden yazabilirseniz, ayrıntılı konuşabiliriz, inşallah birbirimize faydamız olur

sibel8887 eklesin canım seni..şimdiden hoşgeldin :)

Merhaba,bende Şahin beyin hastasıyım. 2 Aralık'ta 2 adet 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi yapıldı. Sekizinci günümde lekelenmeler başladı ama önemli olmadığını söylediler. O gün idrar testi Yaptım negatifti. 9. gün silikte olsa çift çizgiyi gördük 10. Gün biraz daha belirginleşti çizgi.aynı gün akşam kasıklarımda yoğun ağrılar başladı. 11 gün sabah testim dahada koyulaşmıştı artık hamileyim diye sevinmeye başladım ve o gün tam okuldan çıkmadan önce tuvalete girdim ve şok oldum çamaşırım kan içindeydi.Hemen hastaneyi Aradım bana bi iğne ismi verdi hemşire onu yaptır hemen gel test yapalım dediler. Zaten test günüme bir gün kalmıştı.İğneyi oldum apar topar hastaneye gittik.Test sonucum 43 çıktı evet hamileyim ama bi terslik vardı kanamam iki gün devam etti.ilk gün koyu renk ve hep pıhtılıydı.ertesi gün akşam normal kana dönüştü ve akşam bir anda kesildi kanama.Dün testi tekrarlamak için gittik ve değerim 19 a düşmüştü.Malesef düşük yaptım.keşke hiç tutunmasaydı hiç ümitlenmeseydim dedim ama bir yandanda hamile kalabildiğimi gördüm en azından diyorum.Dr umda aynı şeyi söyledi.Hayırlısı böyleymiş napalım.Geride 6 tane Donmuşembriyom var. Tek tesellim bu.

Geçmiş olsun canım öncelikle, bu satırları okurken yaşadıklarım geldi biran aklıma, seni çok iyi anlıyorum ama sana sabır tavsiye ediyorum, inan bana beterin beteri var ve şükret haline, sadece umutlanmissin, kısa bir sevinç yaşamışsın, ona alınmadan uzun süre hayal kurmadan kaybetmişsin, çünkü daha kötüsünü yaşayınca daha hafifiyle teselli olmayı öğreniyor insan yani ben öğrendim sanırım, ne güzel dondurulmuslara ne var, hiç korkma ve ümitsizliğe kapılma, biraz dinlen toparlan kendini iyi hissedince yine başla, nasiptir bu işler yazıdır, Allah hayırlısını nasip etsin hepimizinde hakkında hayırlısı neyse ne zamansa öyle olsun inşallah..

Benim hikayemde, pko malesef, acibadem de 2 tüp bebek transferi yapıldı 2 side tuttu fakat düşükle sonuçlandı, orda dondurulmuslarim var ama henüz transfer için beklemedeyiz, dinleniyorum biraz, kısaca böyle.
rabbim en doğru zamanda adım attırsıni nşallah sonu hayırlı güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…