- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.001
rabbim hayırlısıyla sağlıkla tutunmayı nasip etsin minnaklarına inşallah hayırlı haberler al ... test günün ne zaman ?Arkadaşlar çarşamba günü şahin beyde transferim oldu iki tane donmus 5. Günü embriyo su dua edin ins tutunmustur bebeklerim
inşallah canım inşallah .senin problemin neydi26 aralik pazartesi canim ins tutunmustur
inşallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder gönlüne göre inşallah... ben de baharda başlayacağım nasip olursaPko var benim sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5 5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik ins tutar
İnşallah pozitif görürsünüz, Allahım isteyen herkese nasip etsin, yatın, dinlenin bol bol, ağır iş yapmayın, kafayı dağıtacak şeylerle meşgul olun, dua edin bol bol, tesbih çekin, Allahım boşa çıkarmasın, kucağınızı doldursun rabbim..Arkadaşlar çarşamba günü şahin beyde transferim oldu iki tane donmus 5. Günü embriyo su dua edin ins tutunmustur bebeklerim
Aaa bende Bandırma oturuyorumBandırma da oturuyorum cok uzak deil. Burdaki doktorları yeterli görmüyorum. Senin kacıncı denemek olucak
merhaba,İnş görürüm gerçekten çok ihtiyacım var
merhaba canım,hayır hiçbir belirti olmamıştı.belirti herkeste olmuyo malesef olanlarda zaten bence gebeliğe işaret belirtiler değil.çünkü daha yeni yeni hamilelik oluuyor daha kesesi oluşuyor o yuzden sende belirti olarak bişey hıssetmezsin normal olarak.hayırlısını dıle umutlu ol guzel lacak ınsallah hersey.şahın bey demı denedın tup bebegı.Merhaba sibel
transferin kaçıncı günündesin.hatırladım canımEvet sibel çok sagol şahin beyde yaptik tüp bebeyi beni hatırlamadınmi 5.5 aylik ikizlerimi kaybettim demiştim yaa ins tutar yaa dualarini bekliyorum ins rabbimde bu sefer yüzünü güldürsun senin
kan testinde çıkar şuan gebelik varsa eğer ben de 9.günümde test yaptırmıstım baska bı hastanede pozitif çıkmıştı.değer 12.güne göre biraz düşük çıkıyor ama en azından sonucu öğrendim ama idrarda yapma yapacaksan kan testi yaptır.hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah 2 mı embrıyo transfer edildi.Bugün 9. Günüm ins
bende ıkıncı denememde donmuslarla hamıle kalmıstım.inşallah sende görürsün pozitifi canım hayırlı haberler alalım inşallah.Pazar günü yapcaz ibs evet canım iki tane donmus embriyo 5.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?