- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.041
Uzun zamandır sayfaya bakıyordum tedaviye de başlamadıpım için takip etmiyordum..hamileliğine çok srvindşm canım Allah hayırlıdıyla kucağınıza almayı nadip etsin inş..tanışımadık seninle inş tanışırız..tekrar tebrik ederimSağol cansu allah razı olsun benim sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik bursada çok doktor aramistik şahin beyde karar kıldık ilk denemede tuttu canjm ins sonuna geliriz bu sefer inss hepimizde ins
Benim belli değil canım martta başlayabilirim yada Ekim gibi inş o zamana kadar doğal yolla olur kısmet..Sen hamileliğinde hayırlısıyla ilerle tanışırız inş..Sağol arkadaşım allah razı olsun darısı size inş ins canim ya tanisiriz tabiki sen tedaviye nezaman baslican
Ben varım ilk denemede hamile kaldim.. simdi 2.cocuk icin ugrasiyorum..Arkadaşlar hepinize merhaba.bende 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum.Bursa da başka bir merkezde 2 negatif aşılamam,2 negatif tüp bebeğim var.bu kısa zamana bunca negatifi sığdırmak bana çok ağır geldi toparlanmaya çalışıyorum.Bi yandan kendi haline bırakıp olursa olur,olmazsa olmaz diyorum bi yandanda zaman geçiyo yaşım gidiyo diyorum.
Benim gibi sebepsiz olupta Şahin Beyde hamilr kalanvar mi aranizda acaba
Canım benimde sebepsiz infertilite vardı. Şahin Beyde ilk denememde tuttu çok şükür. Şimdi doğumu bekliyorum hayırlısıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada yaşımda 35.Arkadaşlar hepinize merhaba.bende 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum.Bursa da başka bir merkezde 2 negatif aşılamam,2 negatif tüp bebeğim var.bu kısa zamana bunca negatifi sığdırmak bana çok ağır geldi toparlanmaya çalışıyorum.Bi yandan kendi haline bırakıp olursa olur,olmazsa olmaz diyorum bi yandanda zaman geçiyo yaşım gidiyo diyorum.
mrb canım.Merhaba arkadaşlar konuya pat diye gireceğim k. Bakmayın cevap verirseniz beni çok memnun edersiniz bende bursalıyım ve anladığım kadarı ile bursada en iyisi acıbadem şahin bey veya yine tavsiye edebileceğiniz bir doktor merkez varsa paylaşırmısınız gelelim soruma ben 3 yıldır evliyim korunmadık hiç pcoluyum ilk klomen tedavimde kimyasal gebelik geçirdim kürtaj oldum 3 ay aradan sonra ne gonal f kaldı kullanmadığım bede letu ilaçlar banamısın demesin yumurtalar büyümüyor çözüm olarak tüp bebek dedik ve ben ücreti nedir ne değildir nasıl bir süreç bizi bekler merak ediyorum ??
mrb canım.
acıbadem'de paket fiyat 6bin lira.
2017itibari ile ufak bir zaman olacğaı söyleniyor.
ilk görüşme ücretsiz eğer niyetin varsa randevu alıp şahin beyle bi görüş derim.. tüm sorularının cevabını en ayrıntılı şekilde verecektir.
Tam karsidaki eczane güzel indirim yapiyor.. 1800 civari tutan ilaclari 1200 e alıyorsu.. tup bebek ucreti de zamlanmis.. ilk denemesi olanlar icin 6500 civari sanirim.. nakitte biraz düşüyor galiba..Cevap verdiğin için teşekkür ederim ...İlaç ücreti oluyor sanırım birde herşey içerisindemi bu fiyat doktor kontrol ücretleri tahlilleri falan ?
Tam karsidaki eczane güzel indirim yapiyor.. 1800 civari tutan ilaclari 1200 e alıyorsu.. tup bebek ucreti de zamlanmis.. ilk denemesi olanlar icin 6500 civari sanirim.. nakitte biraz düşüyor galiba..
Canım benimde sebepsiz infertilite vardı. Şahin Beyde ilk denememde tuttu çok şükür. Şimdi doğumu bekliyorum hayırlısıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada yaşımda 35.
öncesinde bir kaç tahlil istiyorlar bildiğim kadarıyla onları devlette de yaptırabiliyorsun.Cevap verdiğin için teşekkür ederim ...İlaç ücreti oluyor sanırım birde herşey içerisindemi bu fiyat doktor kontrol ücretleri tahlilleri falan ?
Canım iki ay kadar Şahin Beye devam ettim. Ben zaten Yalova'dan geliyordum. Şahin Beyde artık kendi doktoruna gidebilirsin dedi. Aynı zamanda Yalovadaki doktorumada devam ettim. Ama tüm önemli bilgilerimi test sonuçlarımı Şahin Beyede bildirdim. Yani takibe devam etmiş gibi oldu. Doğumu inşallah Yalova'da yapacağım. O yüzden acıbademin doğum fiyatlarını bilmiyorum.Merhaba Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Analı babalı büyüsün.. sizede bir sorum olacak tüp bebeği yaptırdınızz tuttu doğumunuzda acıbademde aynı doktorlamı olacak yoksa bu doktorlar bir süre kontrol altına alıp sonrasında başka bir doktora veya hastaneyemi yönlendiriyor ? Ve doğum ücreti bursa acıbademde nedir ?
öncesinde bir kaç tahlil istiyorlar bildiğim kadarıyla onları devlette de yaptırabiliyorsun. ilaç fiyatı bu fiyata dahil değil 1000-1500arası tutuyor eczaneden eczaneye değişiyor ücret pazarlığa açık anlayacağın. onun harici doktor kontolleri en son kanda gebelik testi ve tüp bebek dahilindeki test ve tahlillerden ücret alınmıyor.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun ?
öncesinde bir kaç tahlil istiyorlar bildiğim kadarıyla onları devlette de yaptırabiliyorsun. ilaç fiyatı bu fiyata dahil değil 1000-1500arası tutuyor eczaneden eczaneye değişiyor ücret pazarlığa açık anlayacağın. onun harici doktor kontolleri en son kanda gebelik testi ve tüp bebek dahilindeki test ve tahlillerden ücret alınmıyor.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun ?
Sana umut olmak icin yaziyorum. 7 senelik evlym sebepsiz infertlit. Sahin beyde tup yaptik 2015 ylnda tutmadi ama sorKi ay mucize oldu hamile kaldim kendiliginden. Oda 8 haftalkkrn dustu. Dha sora 2 kere dha tup denedik bursada baska yerde tutmadi onlar ve vucudumda yaralar falan ckti hep. Onumuzdeki yil sahin beyde tekrar denicez insallah kendiliginde olur gerek kalmaz tedaviye. Hicc dusunme git gorusmeye eminim zaten kararini vereceksin. Sahin beyin hastasi olmak bi ayricalik bence. Insan pskolojisinden cokk iyi anliyor. Tutmadi ama onun tedavisinden sora hamile kaldim kendiliginden. Dilerim en kisa zamanda ben ve anne olmak isteyen herkes bi an once mucizesine kavusur umut bitmedi bitmeyecek bu gobikler buyuyecek bebikler gelecek gozyaslari bitecek insallahhArkadaşlar hepinize merhaba.bende 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum.Bursa da başka bir merkezde 2 negatif aşılamam,2 negatif tüp bebeğim var.bu kısa zamana bunca negatifi sığdırmak bana çok ağır geldi toparlanmaya çalışıyorum.Bi yandan kendi haline bırakıp olursa olur,olmazsa olmaz diyorum bi yandanda zaman geçiyo yaşım gidiyo diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?