Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Sağol sibel allah razı olsun 10. Gün dedem vefat etti cenazeye gittim leke geldi dedim bitti hersey ağla ağla test yapmaya gittik pozitif cikti şahin beyi aradik 10 gün sonra gelin dedi

Sağol sibel allah razı olsun 10. Gün dedem vefat etti cenazeye gittim leke geldi dedim bitti hersey ağla ağla test yapmaya gittik pozitif cikti şahin beyi aradik 10 gün sonra gelin dedi
Çok sevindim bak rabbim bi sevdiğini alıp yerine tesellini vermiş dilerim Rabbim sonuna kadar guldursun yüzünü . Basın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun inşallah dedeciginin

İnş sibel allah razı olsun beni unutmadığın icin ins bu sefer rabbim kucama almayı nasip eder dualarınızı bekliyorum. Sıra sizde ins artık

İnş sibel allah razı olsun beni unutmadığın icin ins bu sefer rabbim kucama almayı nasip eder dualarınızı bekliyorum. Sıra sizde ins artık
Inşallah canim insallah . bizim bi whatsap grubumuz var burdan tanistigimiz arkadaşlarla Dilersen senide alabilirim o gruba bana özelden numarani yazan yeterli

canım öncelikle başın sağ olsun
rabbim yerinde dinlendirsin inşallah.
tebrik ederim inşallah rabbim sonuna kdr güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Sağol cansu allah razı olsun nolur dua et ins bu sefer kucamiza alırız. İnş sıra sizde pozitif görmede
rabbim herkese mucizesini yaşatsın nasip etsin inşallah.kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan diye hep dua ediyorum.
allah senden de razı olsun.inşallah sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin rabbim
yüreğini ferah tut hep olumlama yapmaya çalış bol dua ile geçecek bu zor günler inşallah.
senin 2.denemendi sanırım değil mi ?

Sağol cansu allah razı olsun benim sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik bursada çok doktor aramistik şahin beyde karar kıldık ilk denemede tuttu canjm ins sonuna geliriz bu sefer inss hepimizde ins

inşallah canım inşallah rabbim sağlıkla tutundursun minnağını insallah.tek embriyo transferi mi yapıldı

Ben ocak ayinda 3. Denememi yaptirmayi düşünüyorum.. Yıl bittigi icin fiyatlarda değişme oldu mu acaba? Bilginiz var mi?

Sagol arkadslar allah razı olsun dualariniz için. Haber yazarım inss ins herkesin pozitif olur burdaki lerin tüm isteyenlerin. Dualarinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…