- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.021
anım sonucun nedir merak ettim dun baktıracaktınız?inşallah pozitiftir arkadaşımAminnn ins alırım pozitif haberini artik
Çok sevindim bak rabbim bi sevdiğini alıp yerine tesellini vermiş dilerim Rabbim sonuna kadar guldursun yüzünü . Basın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun inşallah dedecigininSağol sibel allah razı olsun 10. Gün dedem vefat etti cenazeye gittim leke geldi dedim bitti hersey ağla ağla test yapmaya gittik pozitif cikti şahin beyi aradik 10 gün sonra gelin dedi
Inşallah canim insallah . bizim bi whatsap grubumuz var burdan tanistigimiz arkadaşlarla Dilersen senide alabilirim o gruba bana özelden numarani yazan yeterliİnş sibel allah razı olsun beni unutmadığın icin ins bu sefer rabbim kucama almayı nasip eder dualarınızı bekliyorum. Sıra sizde ins artık
canım öncelikle başın sağ olsunSağol sibel allah razı olsun 10. Gün dedem vefat etti cenazeye gittim leke geldi dedim bitti hersey ağla ağla test yapmaya gittik pozitif cikti şahin beyi aradik 10 gün sonra gelin dedi
rabbim herkese mucizesini yaşatsın nasip etsin inşallah.kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan diye hep dua ediyorum.Sağol cansu allah razı olsun nolur dua et ins bu sefer kucamiza alırız. İnş sıra sizde pozitif görmede
inşallah canım inşallah rabbim sağlıkla tutundursun minnağını insallah.tek embriyo transferi mi yapıldıSağol cansu allah razı olsun benim sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik bursada çok doktor aramistik şahin beyde karar kıldık ilk denemede tuttu canjm ins sonuna geliriz bu sefer inss hepimizde ins
hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın dilerim..hamilelikte kime devam edeceksin ? şahin beye mi ?İki tane donmuş transfer oldu ohss oldum iki ay onceden embriyolar donduruldu canim
Hayırlı olsun canım, çok sevindim, Allahım sağlıkli devam ettirsin, kucağınıza almayı nasip etsin insallah, bizede dua et...Bikaç ay şahin beye gidecem sonrasını düşüncez bakalım canim duruma göre
hayırlısı olsun canım yaz bize de nereye gideceğini habersiz bırakmaBikaç ay şahin beye gidecem sonrasını düşüncez bakalım canim duruma göre
rabbim inşallah her isteyene sağlıkla hayırla nasip etsin canım...Sagol arkadslar allah razı olsun dualariniz için. Haber yazarım inss ins herkesin pozitif olur burdaki lerin tüm isteyenlerin. Dualarinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?