- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.061
Canım benim amin inşallah.ben 3 yıllık evliyim 3 yıldırda sebep aramaktan yoruldum.1 sene icinde 2 negatif asilama 2 negatif tüp bebek sonucu alinca cok yiprandim cok yoruldum kendimi hic hazir hissetmiyorum.ne gücüm var tekrar denemeye ne de cesaretim inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kaliriz.Sınavımız çok agir malesefki Rabbim yardimcimiz olsun hepimize evlat sahibi olmayi nasip etsin insallahSana umut olmak icin yaziyorum. 7 senelik evlym sebepsiz infertlit. Sahin beyde tup yaptik 2015 ylnda tutmadi ama sorKi ay mucize oldu hamile kaldim kendiliginden. Oda 8 haftalkkrn dustu. Dha sora 2 kere dha tup denedik bursada baska yerde tutmadi onlar ve vucudumda yaralar falan ckti hep. Onumuzdeki yil sahin beyde tekrar denicez insallah kendiliginde olur gerek kalmaz tedaviye. Hicc dusunme git gorusmeye eminim zaten kararini vereceksin. Sahin beyin hastasi olmak bi ayricalik bence. Insan pskolojisinden cokk iyi anliyor. Tutmadi ama onun tedavisinden sora hamile kaldim kendiliginden. Dilerim en kisa zamanda ben ve anne olmak isteyen herkes bi an once mucizesine kavusur umut bitmedi bitmeyecek bu gobikler buyuyecek bebikler gelecek gozyaslari bitecek insallahh
Canım benim amin inşallah.ben 3 yıllık evliyim 3 yıldırda sebep aramaktan yoruldum.1 sene icinde 2 negatif asilama 2 negatif tüp bebek sonucu alinca cok yiprandim cok yoruldum kendimi hic hazir hissetmiyorum.ne gücüm var tekrar denemeye ne de cesaretim inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kaliriz.Sınavımız çok agir malesefki Rabbim yardimcimiz olsun hepimize evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
Merhaba esinin namzza baslamasi beni cok etkiledi rabbime yonelmekmistemek neguzel inalah dualarmzi kabl eder rabbm en kisa zzmandaHepimizin bu hayatta bir sınavı var Rabbim ol der oluverir yorulmak yok dua edicez bolca bak benimde 3 yıldır olmuyor 1 kimyasal gebelik geçirdim son 2 yıldır bir tane bile yumurtam oluşmuyor regl görmeyi unuttum bu yaşadıklarım bana şükür etmeyi öğretti eşim bu sayede namaza başladı Bana aile hekimimiz sakın dedi sakın isyan etme Rabbim öyle güzel bir evlat verecekki şaşıp kalıcaksın bu dönemde strese girme kafan rahat olsun gelicek misafirin evladın çok yorgun olucak çok uzak yoldan gelicek enerjini topla sakın teslim olma dedi o kadar etkilendimki... BUGÜNÜMÜZE HAMDOLSUN kulun kula duası geçermiş Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından tez zamanda misafirini rahmine göndersin Amin
Amin canım buda bize vesile oldu durmak yok azimle sadece Rabbimden isticez tedavimizi olucaz Rabbim elbet bizede tüm anne olmak isteyene arzu edene bu duyguyu yaşatacak hayırlısı ile...Merhaba esinin namzza baslamasi beni cok etkiledi rabbime yonelmekmistemek neguzel inalah dualarmzi kabl eder rabbm en kisa zzmanda
Yapıyor.. 30 yaşındaydım.. alakasi var mı bilmiyorum ama..Arkadaşlar şahin bey çift embriyo transferi yapıyor mu
Yapıyor arkadaşım durumuna göre tabi, uygun görürse genelde yapıyor.Arkadaşlar şahin bey çift embriyo transferi yapıyor mu
Teşekkür ederim arkadaşım ben de şahin bey de başlamak istiyorum daYapıyor arkadaşım durumuna göre tabi, uygun görürse genelde yapıyor.
Ben de 31 yaşındayım o zaman bana da yapma ihtimali varYapıyor.. 30 yaşındaydım.. alakasi var mı bilmiyorum ama..
Önümüzde sadece bursa seçeneği varsa tabiki acıbadem derim.. ama bu yol biraz sabır gerektiriyor.. çok umutlanıp sonrasında yikilmak ta var.. acibademde 3 deneme yaptırdım ilkinden cocuk sahibi olurken kardeş için başladığımız diğer 2 denemeden olumsuz sonuç aldık yıkıldık. Sebepsiz denince daha kotu bir durum.. olmazsa neden olmadi diye fikir sahibi olup çare bulamiyorsun.Tutmamasinin veya olmamasinin sebibi bilinmiyor sebepsiz infertilte denildi. Rahim filmi cekildi laparoskopi ameliyati oldu ve asilama yapildi sonuc olumsuz belki zamani vardir rabbim nasip etmemistir daha. Ama yasim geciyor 33 yasindayim ben elimden geleni yapip sonucu rabbime birakmak istiyorum. Tüp bebegide emin ellerde ve cok güvenerek yaptirmak sitiyorum acabalar kafamda kalmasin istiyorum oyuzden doktorda karar veremiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum hanimlar...
Tutmamasinin veya olmamasinin sebibi bilinmiyor sebepsiz infertilte denildi. Rahim filmi cekildi laparoskopi ameliyati oldu ve asilama yapildi sonuc olumsuz belki zamani vardir rabbim nasip etmemistir daha. Ama yasim geciyor 33 yasindayim ben elimden geleni yapip sonucu rabbime birakmak istiyorum. Tüp bebegide emin ellerde ve cok güvenerek yaptirmak sitiyorum acabalar kafamda kalmasin istiyorum oyuzden doktorda karar veremiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum hanimlar...
Tesekkur ederim cevabin icin insallah artik cok yorulduk psikolojik olarak. Allah herkezin yardimcisi olsunÖnümüzde sadece bursa seçeneği varsa tabiki acıbadem derim.. ama bu yol biraz sabır gerektiriyor.. çok umutlanıp sonrasında yikilmak ta var.. acibademde 3 deneme yaptırdım ilkinden cocuk sahibi olurken kardeş için başladığımız diğer 2 denemeden olumsuz sonuç aldık yıkıldık. Sebepsiz denince daha kotu bir durum.. olmazsa neden olmadi diye fikir sahibi olup çare bulamiyorsun.
Bu arada tüp bebek öncesi 5 aşılama yaptırdım.. aşılama ile vakit ve nakit kaybetmeyin.. Inşallah isiniz rast gider fazla yorulmadan kavuşursunuz bebeğinize..
Tesekkur ederim cevabin icin. Once şahin beye gidip bi ön görüşme yapmak istiyorum ondan alacağım güven cok önemli sonrasinda karar vericem insallah. Sahin beyin metini cok kisiden duydum ama acibadem fiyatlari biraz farkli diger merkezlerden onun icinde zorlaniyorum.Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, Allahim hepimizin gönlüne göre versin, sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah. Ben Şahin hocadan çok memnun kaldım, 2 kez tüp bebek denedik 2side pozitif sonuclandi, fakat ikiside farkli farkli sebeplerden dolayi düştü başka merkezde de denemem olmadığı için öneremiyorum. Ama Şahin hoca ve ekibi çok iyi, yalnız çok yoğun randevun olsa bile en az bir saat beklediğimi bilirim, tercih sizin Allah doğru kararlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?