- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.101
Aynen canım pozitifle iş bitse keşke esas heyecan stres ondan sonra başlıyor.yok kesesi yok kalbi yok testleri derken hepsi ayrı yürek çarpıntısıyok asla plan yapmıyorum . rabbim hayırlsıını versin inşallahpozitifi görmek de yeterli değil bilincindeyim.bu iş nasip işi ...her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah
öyle canım öyle ... rabbim inşallah hayırlısını nasip etsinAynen canım pozitifle iş bitse keşke esas heyecan stres ondan sonra başlıyor.yok kesesi yok kalbi yok testleri derken hepsi ayrı yürek çarpıntısı
Bende 2016 kasım ayında gittim ilk olarak ve gebeliğim düşükle sonuçlandı.İkinci kezde şubat 2017 de gittim fakat donmuş embriyolarım olduğu için fiyat düşüktü.1300 tl gibi bişey ödedik.Bildiğim kadarıyla artış yok ama olsa bile senin ikinci denemen olduğu için fiyat zaten düşecek.Her seferinde azalıyor.Bol şans dilerim umarım herşey gönlünce olur.Arkadaşlar ben şahin bey e 2016 da gittim tüp bebek fiyatı 6000+1500 lira civarındaydı. Şimdi tekrar gidicem fakat son giden arkadaşlar tüp bebek fiyatı ve kadar bilgisi olan var mı
Merhaba... sanirim en yakin örnek benim. Mayis ayinda gittim ve 6540 tl hastaneye ödeme yaptik. Ilaclari ayri ödedik eczaneye. 3 gün önce de negatif sonucu aldim ne yazikki. Ilk denememdi. Ilk deneme de pozitif sonuc alan var mi gercekten merak ediyorum.Arkadaşlar ben şahin bey e 2016 da gittim tüp bebek fiyatı 6000+1500 lira civarındaydı. Şimdi tekrar gidicem fakat son giden arkadaşlar tüp bebek fiyatı ve kadar bilgisi olan var mı
aynısı bende de oldu opu neden öyle yapiyor.2.ye bastan bu süreci yasayip opu olanlar yine davul gibi mi oluyor karni.3gün karnimin üstüne yatamadigimi bilirimBen 3 asilamadan sonra tüp bebek denedim. Simdi düsününce asilama ile hamile kalanlar cok sansliymis diyorum. Benim acimdan zor bi sürecti. Yumurta toplama isleminden sonra karnim davul gibi sisti. Transferden soraki igneler yüzünden zor yürür hale geldim, üstüne birde negatifle sonuclaninca... ama herkeste ayni olmuyor tabi
Merhaba ben bugün rastgele gezinirken bi Bursa'da tüp bebek fiyatları nasılmış diye girdim şimdi aklım karıştı , henüz aklımda yoktu oysaki .
1 yıl oldu bu ay tam, bebeğimiz olmuyor.1 yıl kısa gibi geliyor ama 12 sefer aynı hüsranı yaşamak çok zordu.
Eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu, birkaç ay daha bekleyip biraz da para biriktirip aşılama kısmını pas geçip direk tüp bebek mi denesek hiç bilmiyorum.
Süreç olarak beni fiziksel ve psikolojik olarak çok yıpratmasından korkuyorum. Çevremde hiç bu şekilde çocuk sahibi olan yok , herkesin kendiliğinden olmuş ama bize kısmet olmadı. Bu süreci deneyen kişiler olarak bana ne tavsiye edersiniz ?
1 yıl tüp bebek için çok çok erken derim. tabi yaşınız da önemli. ne ara infertilite durumu tesbit edildi de eşiniz ameliyat olduşaşırdım açıkçası. zaten varikosel ameliyatı sonrasında en az bir sene normal yoldan deneme öneriliyor. biz 44. ayda tüpe karar verdik , yaşlarımız da 29 şu anda.
tabiki karar sizin ama sizin yerinizde olsam doğal yoldan olması için bir fırsat verirdim(yaşlarınız müsaitse). eşim varikosel ameliyatı olalı 2 seneyi geçtikten sonra tüp bebek tedavisine karar veren biri olarak söylüyorum bunu.
1 yıl deneyip doktora gidelim demedik .ben korunmayı bıraktığımız ay doktora gidip baktırdım değerlerime. Eşim de 3 ay sonra. Çok zaman kaybetmedik bu süreçte. Açıkçası gitme sebebimiz içimiz rahat etsin, bir sıkıntı varsa halledelim öyle bekleyelimdi. Eşimde varikosel çıktı ve hareketliliğini çok düşürmüştü.
Eşim33 yaşında, ben 26 yaşımdayım. Henüz tüp bebekle ilgili verilmiş bir kararımız yok.. beklemedeyiz..
Allah isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben de merak ediyorum gercekten niye bazilari opudan cikip normal yürürken bazilari da benim gibi günlerce oturup kalkmada bile zorlaniyor. Benim omuz kemiklerim bile batmisti bikac gün. Sizde 2. yi sordugunuza göre ne zaman ilki denediniz? Kac yumurta toplandi ve ne asamaya geldi? Ben ilk defa yaziyorum ve ayni doktora gidenlerle ayni kaderi paylasiyorsam diger arkadaslar ne durumda merak ediyorum acikcasi...aynısı bende de oldu opu neden öyle yapiyor.2.ye bastan bu süreci yasayip opu olanlar yine davul gibi mi oluyor karni.3gün karnimin üstüne yatamadigimi bilirim
ben baska merkezde yaptirdim ama sahi. Zeterogluna gelmek isterdim.bende pko var adet oluyorum ama agridan acilligim.iğne ile 23 mm ulasan yumurtalarla beraber irili ufakli 22 yumurtam olmuş 18 tanesi dollendi 1 adet transfer yapildi.sonuç negatif oldu.baska tahliller yapildi baska hastaliklarimi da bu negatifle öğrenmiş oldum.Ben de merak ediyorum gercekten niye bazilari opudan cikip normal yürürken bazilari da benim gibi günlerce oturup kalkmada bile zorlaniyor. Benim omuz kemiklerim bile batmisti bikac gün. Sizde 2. yi sordugunuza göre ne zaman ilki denediniz? Kac yumurta toplandi ve ne asamaya geldi? Ben ilk defa yaziyorum ve ayni doktora gidenlerle ayni kaderi paylasiyorsam diger arkadaslar ne durumda merak ediyorum acikcasi...
Gecmis olsun umarim cabuk toparlayabilecegin türden rahatsizliklardir... Embriyonun kalitesi de önemliymis ben de bunu ögrenmis oldum mesela. Benimki 5. gün grade 2'ydi. Zaten grade 2 denince bian umudum kirilmisti. Insan sasiriyor o kadar yumurta toplaniyor sonra 3. 4. 5. gün derken kala kala 1-2 embriyo kaliyor.ben baska merkezde yaptirdim ama sahi. Zeterogluna gelmek isterdim.bende pko var adet oluyorum ama agridan acilligim.iğne ile 23 mm ulasan yumurtalarla beraber irili ufakli 22 yumurtam olmuş 18 tanesi dollendi 1 adet transfer yapildi.sonuç negatif oldu.baska tahliller yapildi baska hastaliklarimi da bu negatifle öğrenmiş oldum.
şahin beyin hastaları nekadar az bursalı arkadaşlar nerelerdesiniz.
Şahin bey de Suat bey de çok iyidir ama şahin beye gidersen 2 saat beklersin çok yoğun. Ben ilk denemede şahin beyde tuttu ama sonra çok yoğun diye jineplus a gittim Prof. Murat aslan yoğun değil şuan hamileyim hayırlı olsun senin de tedavinArkadaşlar ben de Acıbadem'den Pazartesi gününe randevu aldım Şahin hocaya.. tüp bebek istiyorum 7 yıllık evliyim Bursa için en doğru adres gibi geldi ama çok tecrübesizim ilk denemem olucak ücret nasıl bilgi verir misiniz bana nolur jimerde Suat bey varmış o da aklımı karıştırıyor fiyat farkı var mı ki
Arkadaşlar ben de Acıbadem'den Pazartesi gününe randevu aldım Şahin hocaya.. tüp bebek istiyorum 7 yıllık evliyim Bursa için en doğru adres gibi geldi ama çok tecrübesizim ilk denemem olucak ücret nasıl bilgi verir misiniz bana nolur jimerde Suat bey varmış o da aklımı karıştırıyor fiyat farkı var mı ki
Nakit olunca indirim yapıyor şahin bey söyleyin. Girişteki hanımlar demiyor ağızları aşınıyorMerhabalar simdiden kolay gelsin size. Ben önceki mesajlarda yazmistim ücreti ama tekrar ediyim. Mayis Haziran döneminde gittim daha yeni ve 6540 tl ödedik. Ilaclari da ayriyeten eczaneden aldik. Ne yazikki negatifle sonuclandi. 15 yumurta toplandi ve kala kala 2-3 tane kaldi. Onlarda grade 2 idi ve tutmadi. Ilk denemem oldugu icin de hayal kirikligina ugradim. Insallah sizin hersey kolaylikla olur. Benim cok zor gecmisti yumurta toplama asamasi sonrasi falan baya cektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?