- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.121
Ben Suat hazel de karar kıldım. İlaçlar dahil 7.500 tutar dedi hakkımızda hayırlısı ilk denemem olucak inşallah olumlu sonuçlansın hepimizin inşşşşaaalllaaaahBenim ilaclarim 2000e yakin tuttu diye hazirliyorum hepsini toptan bir eczaneden almadik o yüzden net bi rakam veremedim.
Sekreter kizlara ilk 1-2 kontrolüm baska yerde yapildi dememe ragmen tedavi bi paket oldugu icin fiyat degismez dediler. Biz de bisi diyemedik. Sahin beyle de para konusunda hic muhattap olmadik.
Insallah herkesin gönlüne göre olsun. Sonuctan haber edersen sevinirim. Insan kendi durumunda olanlari merak ediyor.Ben Suat hazel de karar kıldım. İlaçlar dahil 7.500 tutar dedi hakkımızda hayırlısı ilk denemem olucak inşallah olumlu sonuçlansın hepimizin inşşşşaaalllaaaah
Canım Suat hocam tahlil istedi prolaktinim 144 çıktığı için beyin mrı istedi onu çektiricem önce bir de demirim çok düşük çıktığı için 4 hafta serum tedavisi alıcam ondan sonra başlıcaz kısmetse herşey yolunda giderseInsallah herkesin gönlüne göre olsun. Sonuctan haber edersen sevinirim. Insan kendi durumunda olanlari merak ediyor.
Umudunuzu kaybetmeyin bence benim ilk tedavide 5 gün embriyosu AA di en iyisiydi tutundu ama düşük oldu ikinci tedAvide 5 gün embriyosu grande 2 di yani orta kaliteydi doktorda cok fazl umutlu konusmamişti ama rabbimin bilecegi iş bu şimdi o grande 2 olan embriyolarim 6 aylik biri kiz biri erkek ikiz bebeklerim herseyi rabbim bilir gerisi pek önemli değil 5 gün aa olanlar düştü bu granxd ikiler tutunduGecmis olsun umarim cabuk toparlayabilecegin türden rahatsizliklardir... Embriyonun kalitesi de önemliymis ben de bunu ögrenmis oldum mesela. Benimki 5. gün grade 2'ydi. Zaten grade 2 denince bian umudum kirilmisti. Insan sasiriyor o kadar yumurta toplaniyor sonra 3. 4. 5. gün derken kala kala 1-2 embriyo kaliyor.
Dogru diyorsunuz doktorum da o zaman demisti kalitesi önemli ama illa 1.kalite olunca tutcak diye bisi yok diye. Hayirlisi olsun ne diyelim. Size de saglikli büyütmek nasip olsun insallah.Umudunuzu kaybetmeyin bence benim ilk tedavide 5 gün embriyosu AA di en iyisiydi tutundu ama düşük oldu ikinci tedAvide 5 gün embriyosu grande 2 di yani orta kaliteydi doktorda cok fazl umutlu konusmamişti ama rabbimin bilecegi iş bu şimdi o grande 2 olan embriyolarim 6 aylik biri kiz biri erkek ikiz bebeklerim herseyi rabbim bilir gerisi pek önemli değil 5 gün aa olanlar düştü bu granxd ikiler tutundu
Allah tamamına erdirsin inşallahHerkese merhaba, uzun süredir kimseler uğramamış buraya nedense.eskiden uzun uzun sohbetler olurdu Şahin beyin hastaları arasında.Ben de Şahin beyin hastasıyım ve şu an 12 haftalık hamileyim.ilk denememizde hamile kaldım fakat hemeN düşük oldu.İki ay sonra donmuş embriyolarımız transfer edildi ve yine hamile kaldım.Çok şükür devam ediyoruz.Umarım sonuna kadar sağlıkla devam ederiz.Şahin hocam gerçekten işini biliyor.Hiç düşünmeden gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi
Kolay gelsin simdiden size. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Merak ediyorum kac yumurtaniz toplandi? Ve bikac hafta sonra da sonucu paylasirsaniz sevinirim. Insan ayni duygulari yasadigi insanlarin sonucunu merak ediyor.Bende şahin beye gidiyorum perşembe kontrol c tesi günü yumurta toplarız dedi. 3 denemem ilk ikisini Ankara'da yaptirmistik tutmadı maalesef . Doktor iyi güler yüzlü tüm sorularına cevap veriyor ilgili. Randevuluda gitsen biraz bekliyorsun yalnız onada razıyım
Amiin inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. C.tesi dün yumurta toplanacakti normalde doktor biraz ağır gelişiyor dedi p.tesiye aldı opu. Yu yarın yazarım mutlaka. Siz hangi asamadasinizKolay gelsin simdiden size. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Merak ediyorum kac yumurtaniz toplandi? Ve bikac hafta sonra da sonucu paylasirsaniz sevinirim. Insan ayni duygulari yasadigi insanlarin sonucunu merak ediyor.
Hadi bakalim o zaman size kolayliklar diliyorum bugün. Ben haziranda tüp bebek yaptirdim ama malesef negatif sonucu aldim. Ilk denememdi o yüzden tüp bebek konusunda hevesim kirildi ve bi daha yaptirmaya pek cesaretim yok, muhtemelen bi sonraki yila kadar beklerim. Beklerken kendiliginden oluverse ne güzel olurAmiin inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. C.tesi dün yumurta toplanacakti normalde doktor biraz ağır gelişiyor dedi p.tesiye aldı opu. Yu yarın yazarım mutlaka. Siz hangi asamadasiniz
İnşallah cnm. Bugün opu oldu. 12 yumurta toplanmis. 11. 30 oldu 2 de hastaneden ciktik 1 saat sonra kahvaltı verdiler 1 saat dinlenme sonra taburcu olduk. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin evini neşesiz birakmasinHadi bakalim o zaman size kolayliklar diliyorum bugün. Ben haziranda tüp bebek yaptirdim ama malesef negatif sonucu aldim. Ilk denememdi o yüzden tüp bebek konusunda hevesim kirildi ve bi daha yaptirmaya pek cesaretim yok, muhtemelen bi sonraki yila kadar beklerim. Beklerken kendiliginden oluverse ne güzel olur
Ne güzel 12 cok iyi. Benim de 15ti 12si isleme girmisti. 5.güne kadar bekletmislerdi. Cok degisik duygular ben öbür gün aranip embriyolarla ilgili bilgi verilince sanki bebeklerimden haber veriyolarmis gibi hissetmistimİnşallah cnm. Bugün opu oldu. 12 yumurta toplanmis. 11. 30 oldu 2 de hastaneden ciktik 1 saat sonra kahvaltı verdiler 1 saat dinlenme sonra taburcu olduk. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin evini neşesiz birakmasin
Merhaba... Aklima geldi opu olmustun ne asamada geldin? Transfer yapildi mi?İnşallah cnm. Bugün opu oldu. 12 yumurta toplanmis. 11. 30 oldu 2 de hastaneden ciktik 1 saat sonra kahvaltı verdiler 1 saat dinlenme sonra taburcu olduk. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin evini neşesiz birakmasin
Merhaba Transferimin 7. GunundeyimMerhaba... Aklima geldi opu olmustun ne asamada geldin? Transfer yapildi mi?
Baya da olmus hadi hayirlisi olsun. Kacinci gün transfer yapildi peki?Merhaba Transferimin 7. Gunundeyim
Evet 4. Gün p.tesi toplandı cuma transferim olduBaya da olmus hadi hayirlisi olsun. Kacinci gün transfer yapildi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?