Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim ilaclarim 2000e yakin tuttu diye hazirliyorum hepsini toptan bir eczaneden almadik o yüzden net bi rakam veremedim.
Sekreter kizlara ilk 1-2 kontrolüm baska yerde yapildi dememe ragmen tedavi bi paket oldugu icin fiyat degismez dediler. Biz de bisi diyemedik. Sahin beyle de para konusunda hic muhattap olmadik.

Ben Suat hazel de karar kıldım. İlaçlar dahil 7.500 tutar dedi hakkımızda hayırlısı ilk denemem olucak inşallah olumlu sonuçlansın hepimizin inşşşşaaalllaaaah

Ben Suat hazel de karar kıldım. İlaçlar dahil 7.500 tutar dedi hakkımızda hayırlısı ilk denemem olucak inşallah olumlu sonuçlansın hepimizin inşşşşaaalllaaaah
Insallah herkesin gönlüne göre olsun. Sonuctan haber edersen sevinirim. Insan kendi durumunda olanlari merak ediyor.

Insallah herkesin gönlüne göre olsun. Sonuctan haber edersen sevinirim. Insan kendi durumunda olanlari merak ediyor.
Canım Suat hocam tahlil istedi prolaktinim 144 çıktığı için beyin mrı istedi onu çektiricem önce bir de demirim çok düşük çıktığı için 4 hafta serum tedavisi alıcam ondan sonra başlıcaz kısmetse herşey yolunda giderse

Umudunuzu kaybetmeyin bence benim ilk tedavide 5 gün embriyosu AA di en iyisiydi tutundu ama düşük oldu ikinci tedAvide 5 gün embriyosu grande 2 di yani orta kaliteydi doktorda cok fazl umutlu konusmamişti ama rabbimin bilecegi iş bu şimdi o grande 2 olan embriyolarim 6 aylik biri kiz biri erkek ikiz bebeklerim herseyi rabbim bilir gerisi pek önemli değil 5 gün aa olanlar düştü bu granxd ikiler tutundu

Dogru diyorsunuz doktorum da o zaman demisti kalitesi önemli ama illa 1.kalite olunca tutcak diye bisi yok diye. Hayirlisi olsun ne diyelim. Size de saglikli büyütmek nasip olsun insallah.

Bende şahin beye gidiyorum perşembe kontrol c tesi günü yumurta toplarız dedi. 3 denemem ilk ikisini Ankara'da yaptirmistik tutmadı maalesef . Doktor iyi güler yüzlü tüm sorularına cevap veriyor ilgili. Randevuluda gitsen biraz bekliyorsun yalnız onada razıyım

Allah tamamına erdirsin inşallah

Kolay gelsin simdiden size. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Merak ediyorum kac yumurtaniz toplandi? Ve bikac hafta sonra da sonucu paylasirsaniz sevinirim. Insan ayni duygulari yasadigi insanlarin sonucunu merak ediyor.

Kolay gelsin simdiden size. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Merak ediyorum kac yumurtaniz toplandi? Ve bikac hafta sonra da sonucu paylasirsaniz sevinirim. Insan ayni duygulari yasadigi insanlarin sonucunu merak ediyor.
Amiin inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. C.tesi dün yumurta toplanacakti normalde doktor biraz ağır gelişiyor dedi p.tesiye aldı opu. Yu yarın yazarım mutlaka. Siz hangi asamadasiniz

Son düzenleme:
Amiin inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. C.tesi dün yumurta toplanacakti normalde doktor biraz ağır gelişiyor dedi p.tesiye aldı opu. Yu yarın yazarım mutlaka. Siz hangi asamadasiniz
Hadi bakalim o zaman size kolayliklar diliyorum bugün. Ben haziranda tüp bebek yaptirdim ama malesef negatif sonucu aldim. Ilk denememdi o yüzden tüp bebek konusunda hevesim kirildi ve bi daha yaptirmaya pek cesaretim yok, muhtemelen bi sonraki yila kadar beklerim. Beklerken kendiliginden oluverse ne güzel olur

İnşallah cnm. Bugün opu oldu. 12 yumurta toplanmis. 11. 30 oldu 2 de hastaneden ciktik 1 saat sonra kahvaltı verdiler 1 saat dinlenme sonra taburcu olduk. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin evini neşesiz birakmasin

Ne güzel 12 cok iyi. Benim de 15ti 12si isleme girmisti. 5.güne kadar bekletmislerdi. Cok degisik duygular ben öbür gün aranip embriyolarla ilgili bilgi verilince sanki bebeklerimden haber veriyolarmis gibi hissetmistim

Merhaba.İlk önce yazı için bağışlayin yabanciyim.Ben 1 sene önce Ş.Z. doktora gittik.Ondan önce çok uzun bir ariştirma sonrası benim 2 tüp tıkalı çikti-hidrosalpiks bir sivi toplama.Doktor hemen rahmi filmi istedi.Fakat bayanlar size soylemek istiyorum bu paylaşım belki size yardımci olur için yaziyorum.Şimde genel olarak yeni rahim film uygulama yapılyor,açimiyor...her bayanların korku olan açi olmasın.fakat size bilgi vermek istiyorum eğer bu durumda karşılarsınız siz eski yontem rahmi filmi isteyin,yaklaşik 15 dakka surmektedir,bir az arı var,ama katlanan bir ağırı,film hem sizin üst ve alt kısmı çikar.Bu film herşey tüp,rahim,yumurta...göstermektedir.Ben film çekmeyi gittim zaman yanında bir bayan daha var,ilk önce ona yapıldılar.Bu bayan 3 kere farklı yerde tüp bebek yaptırdı,hiç tutmadı.Sonra bu bayan İstanbul da Kocaeli de bizim doktora rahim film çekmek için geldi.Cünkü eğer gebe kalamiyorsunuz 4 genel problem olabilir: 1-yumurta(kist...) 2-Tüp tıkama,3- rahim,4-hormon sorunu(olursa genel olarak yumurta dan soru olabiliyor).Çektim rahim filmi size yeri paylaşiyorum Kocaeli Gölcük Aile tıp.Doktor Faruk Karakaya.Sigorta oldu için fiyatı 450 tl.Film çektik sonra Şahin beye geldik.Filmi gördü ve soyledi-eğer HİDROSALPIKS var tüplerinde tüp bebek önce aldırmak lazım.Bazen hastene de bu sıvı kurutıyorlar fakat boşuna ne masraf nede zaman harcabmayın,bu olan sıvı tekrar oluşmaktadır,ve eğer tüp bebek bile yaparsınız akıtan sıvı embriyonu yok ediyor.Doktor Şahin bey bu amelyat yapiyor fakat bedeli tüp bebek daha pahalı 10000 tl soyledi.Ben memlekette yaptırdım bana 4500 tl.Ve bunu da paylaşmak isterim,eğer ayni soru yaşayan bayanlar var sa bana yazabilirsiniz,ben size yardımci olurum. Eğer çift taraf tüp problem var sa açik amelyat isteyin.Lütfen iyi düşünün karıştırmayin-baze yerde LAPARASKOPİ yaptırıyorlar.Fakat bu yontem sadece bir parça veya ufak sorunlar hayletmek için.Herkese sağlık ve mutluluk dilerim.LÖ

Merhaba... Aklima geldi opu olmustun ne asamada geldin? Transfer yapildi mi?

Merhaba bayanlar.Tüp bebek yapanlar bayanlara sormak istiyorum:hastane hariç masrafı,doktor ayrica para verdığınız mı???oğrenmek istiyorum.Yakın zaman tedaviye başlıyacam.yaşim 38.çoçuk yok.amelyat oldum,tek çarem tüp bebek.Ve tabi ki hassas davranıyorum.Belki ayrica para verirsem daha iyi iğlenir?Yardımını bekliyorım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…