- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.141
Hayır ekstra hiç bir ücret odemedik. Tabi kişiye ve durumuna göre de değişiyor.histeroakopi falan gerekirse. Biz 6.540 lira verdik hastaneye.paket fiyat bu. 2.000 lira eczaneye verdik. Şahin Zeteroglu çok doğru bir tercih. Esinizdrn falan tahlil istenirse bunu devlette yaptırabilirsiniz diyorlar mesela ille para değil dertleri. Ben 3.Denememi şahin hocada olduk.cok memnun kaldım ılımlı güler yüzlü her soruyu sorabilirsiniz ayakta karşılıyor zaten. Ekibindeki kızlarda çok anlayışlı her şeye yardımcı oluyorlar. Allah yardımcınız olsun.Merhaba bayanlar.Tüp bebek yapanlar bayanlara sormak istiyorum:hastane hariç masrafı,doktor ayrica para verdığınız mı???oğrenmek istiyorum.Yakın zaman tedaviye başlıyacam.yaşim 38.çoçuk yok.amelyat oldum,tek çarem tüp bebek.Ve tabi ki hassas davranıyorum.Belki ayrica para verirsem daha iyi iğlenir?Yardımını bekliyorım.
Hayır ekstra hiç bir ücret odemedik. Tabi kişiye ve durumuna göre de değişiyor.histeroakopi falan gerekirse. Biz 6.540 lira verdik hastaneye.paket fiyat bu. 2.000 lira eczaneye verdik. Şahin Zeteroglu çok doğru bir tercih. Esinizdrn falan tahlil istenirse bunu devlette yaptırabilirsiniz diyorlar mesela ille para değil dertleri. Ben 3.Denememi şahin hocada olduk.cok memnun kaldım ılımlı güler yüzlü her soruyu sorabilirsiniz ayakta karşılıyor zaten. Ekibindeki kızlarda çok anlayışlı her şeye yardımcı oluyorlar. Allah yardımcınız olsun.[/QUOTE
Sanirim hamilesin? Tarih eklemissin.
Ayy sanirim hamilesin? Cok sevindim valla kendim hamile olmus gibiHayır ekstra hiç bir ücret odemedik. Tabi kişiye ve durumuna göre de değişiyor.histeroakopi falan gerekirse. Biz 6.540 lira verdik hastaneye.paket fiyat bu. 2.000 lira eczaneye verdik. Şahin Zeteroglu çok doğru bir tercih. Esinizdrn falan tahlil istenirse bunu devlette yaptırabilirsiniz diyorlar mesela ille para değil dertleri. Ben 3.Denememi şahin hocada olduk.cok memnun kaldım ılımlı güler yüzlü her soruyu sorabilirsiniz ayakta karşılıyor zaten. Ekibindeki kızlarda çok anlayışlı her şeye yardımcı oluyorlar. Allah yardımcınız olsun.
Evet Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bend sağlıkla kucağma alırım çok teşekkür ederimAyy sanirim hamilesin? Cok sevindim valla kendim hamile olmus gibi
Amin insallah bi mucize gercekten Allah hepimize bu ugurda ugrasanlara nasip etsin.Evet Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bend sağlıkla kucağma alırım çok teşekkür ederim
Yanıt için teşekkür ederim.Biz daha önce görüştük,eşim sperm testı yapıldı.Benim tüpten sorum oldu için,açik amelyat oldum.Şimdi yaranın ilişmesini bekliyorum.Sonra ALLAH izniyle gidecez.Sizi de hayatınızda başarılar,mutlu,sağlıklı yaşam dilerim.Hayır ekstra hiç bir ücret odemedik. Tabi kişiye ve durumuna göre de değişiyor.histeroakopi falan gerekirse. Biz 6.540 lira verdik hastaneye.paket fiyat bu. 2.000 lira eczaneye verdik. Şahin Zeteroglu çok doğru bir tercih. Esinizdrn falan tahlil istenirse bunu devlette yaptırabilirsiniz diyorlar mesela ille para değil dertleri. Ben 3.Denememi şahin hocada olduk.cok memnun kaldım ılımlı güler yüzlü her soruyu sorabilirsiniz ayakta karşılıyor zaten. Ekibindeki kızlarda çok anlayışlı her şeye yardımcı oluyorlar. Allah yardımcınız olsun.
Para konusunda neden sordum,ben meleketten amelyat oldum,inanın 1 basamak bile para olmadan yaptıramiyorlar.Bu konuda Türkiye taktir ederim,herkes doğru,düzgün işi yapmaya çalışıyor.Evet Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bend sağlıkla kucağma alırım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Sizde tez zamanda iyileşir tedavinize devam edersiniz. Mutlu haberi alırsınızYanıt için teşekkür ederim.Biz daha önce görüştük,eşim sperm testı yapıldı.Benim tüpten sorum oldu için,açik amelyat oldum.Şimdi yaranın ilişmesini bekliyorum.Sonra ALLAH izniyle gidecez.Sizi de hayatınızda başarılar,mutlu,sağlıklı yaşam dilerim.
Türkiye'de de durum çok farklı değil açıkçası. Doktoruna göre değişiyor. Ama Şahin hocaya Tavsiye üzerine gitmiştik iyiki gitmişiz diyorum.Para konusunda neden sordum,ben meleketten amelyat oldum,inanın 1 basamak bile para olmadan yaptıramiyorlar.Bu konuda Türkiye taktir ederim,herkes doğru,düzgün işi yapmaya çalışıyor.
Merhaba. Beni de gruba ekleyebilir misiniz ?Inşallah canim insallah . bizim bi whatsap grubumuz var burdan tanistigimiz arkadaşlarla Dilersen senide alabilirim o gruba bana özelden numarani yazan yeterli
Tedavi surecinizi anlatirmisiniz?Merhaba Allah isteyen herkese kısmet etsin. Şahin Hoca nin tedavisi ile normal yoldan hamile kaldım. Inşallah yakın zamanda kucağıma alacağım bebeğimi. Kendisi çok iyi bir doktor. Bu süreci stressiz geçirmeme çok yardımcı oldu. Güven veren bir bilgiye tecrübeye sahip. Bebek sahibi olmak isteyenlerin tanışmasını tavsiye ederim. Acıbadem Bursa hastanesinde görev yapıyor
Merhaba.Sizi tanamiyorum fakat hikaye okudum benim de ayni benziyor.Size mutluluklar,bebeğini kucağına almasını ALLAH nasip etsin.Merhaba arkadaslar. Sizlere umut olabilcek kendi hikayemi yazmak istiyorum. 7 yillik evliyiz ve yaklasik 3,5 yildir bebek istiyoruz. Bu süre icinde 3 asilama ve bir tüp bebek denedik. Malesef hepsi hüsran. Tüp bebek denemesini de Mayis Haziran döneminde Sahin hocayla yaptik ama olmadi. Bu süre zarfinda ne yazikki ben annemi, esim babasini kaybetti. Hayat birsürü acidan zor geliyordu. Tekee teker arkadaslarimdan hamile haberleri de geliyorduki bugün hamile oldugumu ögrendim. Kan testi 64 cikti. Henüz cok yeni o yüzden hala inanamiyoruz nasil olabildigine. Insallah bundan sonrasi da füzel gecer ve sag salim kucagimiza almak nasip olur. Ve Allah isteyen herkese gönlüne göre nasip etsin.
Bursada sperm dna hasarı yapan ve genetik testleri yapılan iyi bir yer tavsıye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?