Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Allah yardımcınız olsun, fiyatları bilmiyorum ama aradaki bir kaç fark içinde, içinize sinmeyen biyere gitmeyin derim ben tabi karar size kalmış ama sahin hoca gerçekten işinin ehli bence.

merhaba arkadaslar
daha önce gebelik kayıplarım oldu
eşime spermiyogram yapıldı normal değerler
ama dna hasar testi de yaptırmak istiyoruz
arastırdım ama bir türlü bulamadım Bursa'da yapan yer.

yaptıran var mı Bursa'da?
nerede hangi fiyata yaptırdınız?
Değilse İstanbul için tavsiyeleriniz var mıdır?
tesekkur ediyorum simdiden?

Üniversitede yaptırılıyor diye biliyorum, bir sorun isterseniz, belki acibademde de yapiliyordur ama çok pahalı olabilir, Allah kolaylık versin.

Merhabalar, Ahmet beyé gitmeyi bende düşünüyorum..Ziya Cetine gidiyorum ama artık vazgeçtim.. Ahmet bey nasıl bir doktor? Pko var bende, bu konularda iyiymiş diye duydum da?

Merhabalar, Ahmet beyé gitmeyi bende düşünüyorum..Ziya Cetine gidiyorum ama artık vazgeçtim.. Ahmet bey nasıl bir doktor? Pko var bende, bu konularda iyiymiş diye duydum da?
Ahmet bey çok naif, anlayışlı , işinin ehli , işine aşık ve karşısındaki insana çok değer veren hiç para ile işi olmayan bir adam cnm .çok uzun bir süreden beri tanıyorum inan eşsiz bir insan. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Herkese merhaba, uzun süredir kimseler uğramamış buraya nedense.eskiden uzun uzun sohbetler olurdu Şahin beyin hastaları arasında.Ben de Şahin beyin hastasıyım ve şu an 12 haftalık hamileyim.ilk denememizde hamile kaldım fakat hemeN düşük oldu.İki ay sonra donmuş embriyolarımız transfer edildi ve yine hamile kaldım.Çok şükür devam ediyoruz.Umarım sonuna kadar sağlıkla devam ederiz.Şahin hocam gerçekten işini biliyor.Hiç düşünmeden gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi

çok sevindim rabbim daim etsin hep güzel haberler almayı vermeyi inşallah.
ben de nisan başı başladım ilk tedavime fakat 1ay dinlendirmeyi uygun gördü şahin bey fazla yumurtam oluştu. civcivlerim uyuyorlar şuan :)
2hafta sonra regl olcam kısmetse dondurulmuş tedavisine başlayacağız nasip olursa biz de

Teşekkür ederim canım âmin inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Burdan güzel Şeyler okudukça çok moral olmuştu bana tedavimden önce ve hiç Tereddüt etmeden güvendim Dr Uma. Donmuş embriyo transferi çok kolay oldu ilkiyle kıyaslayınca.ama benimde hamileliğim biraz zor geçiyor.ilkinde kanamayla düşük Yaptım ve bundada çok kanamam oldu. Yine aynı şeyi yaşıyorum sandım ve çok korktum fakat bebeğim beni bırakmadı Şükürler olsun.Donmuş embriyo transferi olanların bir çoğu yaşıyor sanırım bunu.benimle aynı dönemde transferi olan bir arkadaşımda yaşadı ve onun bebeğide iyi durumda.umarım sen yaşamazsın canım ama olursada korkma Sakın. Ben Ağlayarak Şahin beyi Aradım kanamam başladığında. Üstelik okuldaydım ne yapacağımı bilemedim.Şahin bey çok rahatlattıki beni telefonda. Hemen gittik apar topar ve gerçekten iyiydi bebek.çok uzattım neyse

ah canım ben hiç hamile kalamadım ama kalabilmek için çabalar korkular hep aynı ki seninki bebeği kaybetme korkusun düşünemiyorum bile inşallah son olur kanamalar sağlıkla kucağına alırsın evladını .tek mi senin . ben de 12günlük bekleme süresinden geriliyorum ben de bakalım rabbim inşallah nasip eder sağlıkla haayırla
ben de önce rabbime sonra şahin bey'e güveniyorum ..

Evet canım çok kısa bile sürse o heyecanı yaşayıp sonrada kaybetmek çok acı gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekki.hepsi gelip geçiyor Rabbim gücünü veriyor gerçekten. Benim ikisindede iki embriyo transfer edildi bir tane tuttu. Zaten tekti bizim isteğimiz. Senin kaçıncı denemen peki ilkmi? Sorununuz neydi?

Bu arada ben ikisinde 12 N bekleyemedim evde test Yaptım hep. Ilkinde 9. Günde çıktı silik bir çizgi ikincide 7. Günde öğrendim

aynen öyle canım rabbim sonuna kadar ,sonunu güzel kılsın inşallah amin inşallah rabbim güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin hep
benim ilk denemem daha . benim tek tüpüm tıkalı diğerinde de hafif açıklık var tübal sorun anlayacağın

Olsun tüp bebekte bunun hiçbir önemi yokki bebiş direk rahme yerleştiriliyor çünkü.rahminde iyi durumdaysa kalınlığı yani kesin hamile kalırsın ben sana deyim.Yaşında çok genç ayrıca ben 39 yaşındayım be canım.ikisinde hamile kaldım bak.şahin beyin hastalarından hamile kalamayan çok az

canım rabbim ol dedikten sonra olacak ,yoksa ne yapsak boş bunun bilincindeyim çok şükür bu da panik yapmamamı sağlıyor
29yaşındayım ben de .. baktım sorun bu gidecek başka yol yok .. fazla uzatmadan girişelim dedik ,çünkü 5sene de beklesem yolum gene tüp.e cıkacaktı.rabbim inşallah ol der sağlıkla hayırla

canım rabbim ol dedikten sonra olacak ,yoksa ne yapsak boş bunun bilincindeyim çok şükür bu da panik yapmamamı sağlıyor
29yaşındayım ben de .. baktım sorun bu gidecek başka yol yok .. fazla uzatmadan girişelim dedik ,çünkü 5sene de beklesem yolum gene tüp.e cıkacaktı.rabbim inşallah ol der sağlıkla hayırla

ay benim de evde kendim o heyecana yüreğim dayanmaz gibi geliyor
Bende öyle sanıyordum ama evde kendi kendine rahatça yapıyosun ve erken başladığın için pozitif çıkmasada umudun oluyor.Ben 7. Gün öylesine yapmıştım daha çok erken çıkmaz nasıl olsa diyerek rahattım ve bir anda sürpriz oldu.Sonra hergün yaptım ve çizgi hergün dahada koyulaştı.Zaten 9. Gün lekelenmem başladı 12 yi bekleyemedikki.Şahin bey hemen test yaptır bir proluton yaptır dedi.o gece acile gittik acıbademe ve b hcg 106 çıktı.Proluton yaptırınca lekelenme geçti tam adet günümdü o gün.Bir sonraki ay yine adet günümde normal kanamam oldu şakır şakır.Yani belli olmuyor bu işler canım plan yapma derim

yok asla plan yapmıyorum . rabbim hayırlsıını versin inşallah pozitifi görmek de yeterli değil bilincindeyim.bu iş nasip işi ...her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…