- 12 Temmuz 2006
- 58.947
- 225.195
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.161
Merhabalar varıkosel için için veya iyi önerebılcegınız ürolojı doktoru var mı bursa için
Hadi bakalim o zaman size kolayliklar diliyorum bugün. Ben haziranda tüp bebek yaptirdim ama malesef negatif sonucu aldim. Ilk denememdi o yüzden tüp bebek konusunda hevesim kirildi ve bi daha yaptirmaya pek cesaretim yok, muhtemelen bi sonraki yila kadar beklerim. Beklerken kendiliginden oluverse ne güzel olur
Pröbe mavıde hangı doktora tedavı oldunuz memnun kaldınız mıŞahin beyin iyi olduğunu duydum iki arkadaşım şahin beyin tedavisiyle hamile kaldı biri kaybetti bebegini ama diğeri cok sukur devam ediyor.bende pembe mavide yaptırdım tedavimi
Nevin özsaraç benim doktorum valla ne yalan solim iyi bi kadin gayette güzel ilgilenio ama ben tam anlamıyla pozitif bi sonuç alamadım 4 denemem oldu sadece 3. De hamile kaldim ama 6. Haftada kalbi durduPröbe mavıde hangı doktora tedavı oldunuz memnun kaldınız mı
Sizin problem neydı acaba hep bevın hanıma mı gıttınızNevin özsaraç benim doktorum valla ne yalan solim iyi bi kadin gayette güzel ilgilenio ama ben tam anlamıyla pozitif bi sonuç alamadım 4 denemem oldu sadece 3. De hamile kaldim ama 6. Haftada kalbi durdu
Ilk once erdogan aslan a gittik bi problem.var mı diye öğrenmek için çocuğumuz oluyodu. Doktor bi takım tedavilerden sonra rahim filmi istedi. Filmde tuplerim ikiside tikali rahimde yarim.oldugu anlaşıldı. Tup bebekde başka çare yoktu. Nevin hanimi doktorum tavsiye etti geçen seneden beri nevin hanimdayimSizin problem neydı acaba hep bevın hanıma mı gıttınız
Tesekkurederım bilgınızden dolayıIlk once erdogan aslan a gittik bi problem.var mı diye öğrenmek için çocuğumuz oluyodu. Doktor bi takım tedavilerden sonra rahim filmi istedi. Filmde tuplerim ikiside tikali rahimde yarim.oldugu anlaşıldı. Tup bebekde başka çare yoktu. Nevin hanimi doktorum tavsiye etti geçen seneden beri nevin hanimdayim
Biz İstanbul düzen laboratuvarında yaptırdık (DNA hasar testini)
Sperm sayımını jinemed de yaptırdık
Merhaba dna hasar testi yaptırmak için istanbuldaki labaratuvara mı gittiniz acaba. Bazı yerler kargoyla gönderin diyormus ama pek olur gibi gelmedi bana.
Evet eşim İstanbul’a gitti test için. Kargo olayı biraz garip geldi açıkçası
merhaba ben de şahin hocanın hastasıyım 11 temmuzda oldu transferim sonuç bekliyorum benim gibi bekleyen varsa birbirimize destek olalım:)
umarım siz de gönlünüze göre bir doktorla olumlu sonuçlar alırsınız. ben şahin beyi çok severim ama herkeste aynı olamıyor demek ki. ben de içimin ısındığı bir doktor buluncaya kadar olumlu bir tek kelime duyamadım malesef. bazı tedavileri bizim gibi zor hastalar üstünde deniyorlar diye düşünüyorum ya tutarsa diye. allah yardımcınız olsun ve tez vakitte bebeğinize kavuşun inşallahMerhaba tedaviniz hayırlı olsun dondurulmuş transferi mi taze mi...
Benim iki kez sahin beyde tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı..
Açıklaması böyle.. Herşey çok iyi olsa bile herşey normal olsa bile 100 de 50 şans var tüp bebek tedavisinde...
Kendisinin ihmali olduğunu düşünüyorum..
Benden hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan.. kafasına göre ilaç verdi transfer yaptı gönderdi...
Ilaclar bana ağır geldi.. her günüm aşırı ağrılarla geçti... merkez değiştirmeyi düşünüyorum...
umarım siz de gönlünüze göre bir doktorla olumlu sonuçlar alırsınız. ben şahin beyi çok severim ama herkeste aynı olamıyor demek ki. ben de içimin ısındığı bir doktor buluncaya kadar olumlu bir tek kelime duyamadım malesef. bazı tedavileri bizim gibi zor hastalar üstünde deniyorlar diye düşünüyorum ya tutarsa diye. allah yardımcınız olsun ve tez vakitte bebeğinize kavuşun inşallah
merhaba ben de şahin beyin hastasıyım. bir çok sorunum olmasına rağmen ilk seferde pozitif sonuç aldım ben. herkesin bünyesi ve sorunu farklı. lütfen olumsuz yorumlara bakıp moralinizi bozmayın sakın. şu an bekleme sürecindesiniz sizin moralinizin yüksek olması lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?