Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Whatsapp, facebook vb yerlerde grup kurmak, bu gruplara davet etmek yasaktır, ayrıca ziyaretçilerin dahi rahatlıkla görebildiği forumun herkese açık alanlarında telefon numaralarınızı yazmak güvenliğiniz için sakınca olduğu gibi yasaktır da, güvenliğinizi tehlikeye sokacak, kimliğinizi deşifre edecek bilgileri paylaşmayınız, kendi rızanızla yaptığınız paylaşımlardan site yönetimi sorumlu değildir.

Merhabalar varıkosel için için veya iyi önerebılcegınız ürolojı doktoru var mı bursa için

Bende şahin bey 'in hastasiyim..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum negatif ile sonuçlandı malesef..
6 ay piskolojik tedavi gördüm.. Bir yıl ara verdik..
Hazıran da 2.tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.. Dondurulmuş embriyolarimiz var..
Ben çok tedirginim çok korkuyorum yine negatif olur diye..

Şahin beyin iyi olduğunu duydum iki arkadaşım şahin beyin tedavisiyle hamile kaldı biri kaybetti bebegini ama diğeri cok sukur devam ediyor.bende pembe mavide yaptırdım tedavimi

Nevin özsaraç benim doktorum valla ne yalan solim iyi bi kadin gayette güzel ilgilenio ama ben tam anlamıyla pozitif bi sonuç alamadım 4 denemem oldu sadece 3. De hamile kaldim ama 6. Haftada kalbi durdu
Sizin problem neydı acaba hep bevın hanıma mı gıttınız

Sizin problem neydı acaba hep bevın hanıma mı gıttınız
Ilk once erdogan aslan a gittik bi problem.var mı diye öğrenmek için çocuğumuz oluyodu. Doktor bi takım tedavilerden sonra rahim filmi istedi. Filmde tuplerim ikiside tikali rahimde yarim.oldugu anlaşıldı. Tup bebekde başka çare yoktu. Nevin hanimi doktorum tavsiye etti geçen seneden beri nevin hanimdayim

Tesekkurederım bilgınızden dolayı

Biz İstanbul düzen laboratuvarında yaptırdık (DNA hasar testini)

Sperm sayımını jinemed de yaptırdık

Merhaba dna hasar testi yaptırmak için istanbuldaki labaratuvara mı gittiniz acaba. Bazı yerler kargoyla gönderin diyormus ama pek olur gibi gelmedi bana.

merhaba ben de şahin hocanın hastasıyım 11 temmuzda oldu transferim sonuç bekliyorum benim gibi bekleyen varsa birbirimize destek olalım:)

merhaba ben de şahin hocanın hastasıyım 11 temmuzda oldu transferim sonuç bekliyorum benim gibi bekleyen varsa birbirimize destek olalım:)

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun dondurulmuş transferi mi taze mi...
Benim iki kez sahin beyde tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı..
Açıklaması böyle.. Herşey çok iyi olsa bile herşey normal olsa bile 100 de 50 şans var tüp bebek tedavisinde...
Kendisinin ihmali olduğunu düşünüyorum..
Benden hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan.. kafasına göre ilaç verdi transfer yaptı gönderdi...
Ilaclar bana ağır geldi.. her günüm aşırı ağrılarla geçti... merkez değiştirmeyi düşünüyorum...

benim hiç bir zaman dondurulmuşum olmadı ki... hep çok yumurta toplanıyor ama işe yarar iki tane anca cıkıyor...

merhaba ben de şahin beyin hastasıyım. bir çok sorunum olmasına rağmen ilk seferde pozitif sonuç aldım ben. herkesin bünyesi ve sorunu farklı. lütfen olumsuz yorumlara bakıp moralinizi bozmayın sakın. şu an bekleme sürecindesiniz sizin moralinizin yüksek olması lazım :)

umarım siz de gönlünüze göre bir doktorla olumlu sonuçlar alırsınız. ben şahin beyi çok severim ama herkeste aynı olamıyor demek ki. ben de içimin ısındığı bir doktor buluncaya kadar olumlu bir tek kelime duyamadım malesef. bazı tedavileri bizim gibi zor hastalar üstünde deniyorlar diye düşünüyorum ya tutarsa diye. allah yardımcınız olsun ve tez vakitte bebeğinize kavuşun inşallah

Herşey çok iyi embriyolar da 5. Güne geliyor ve iyi kalitede... deneme tahtası yapıyorlar ya tutarsa...

çok teşekkürler umarım güzel olur her şey.... bizim sebepsiz infertilite dedi şahin bey... yani eşimde de bende de her şey normal gözüktüğü halde 2 seneye yakın korunmasız ilişki + 1 aşılama + 1 tüple sonuc alamadık. inşallah ikincide güzel olur netice :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…