- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.181
kan benden de başlarken alınmadı başta ben de çok takılmıştım sonra araştırdım memorialin stesinde yazıyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam, önemli olan ultrason bulgusu hele ki tüp bebek ilaçları kullanırken sık sık tahlil istemek ticari amaçla hastanın suistimal edilmesi falan diye... rahimin hazır olup olmadığını aslında ultrasonla daha iyi görüyor. hatta ben demiştim ki arada prolaktinim yükseliyo benim en azından ona baksak dedim, memeden süt gelmiyorsa gerek yok prolaktin yüksek de çıksa ilaç vermem süt gelmiyosa dedi... yani tahlilden çok şikayetlere ultrasona güveniyorlar sizin embriyo kaliteleriniz güzel oluyor en azından ben inanıyorum bir sonraki denemenizde başarılı olacağınıza... keşke benim de birinci kalite 5. gün embriyom oluşsa ama daha hiç gelemedik 5. güne :)Merhaba tedaviniz hayırlı olsun dondurulmuş transferi mi taze mi...
Benim iki kez sahin beyde tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı..
Açıklaması böyle.. Herşey çok iyi olsa bile herşey normal olsa bile 100 de 50 şans var tüp bebek tedavisinde...
Kendisinin ihmali olduğunu düşünüyorum..
Benden hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan.. kafasına göre ilaç verdi transfer yaptı gönderdi...
Ilaclar bana ağır geldi.. her günüm aşırı ağrılarla geçti... merkez değiştirmeyi düşünüyorum...
kan benden de başlarken alınmadı başta ben de çok takılmıştım sonra araştırdım memorialin stesinde yazıyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam, önemli olan ultrason bulgusu hele ki tüp bebek ilaçları kullanırken sık sık tahlil istemek ticari amaçla hastanın suistimal edilmesi falan diye... rahimin hazır olup olmadığını aslında ultrasonla daha iyi görüyor. hatta ben demiştim ki arada prolaktinim yükseliyo benim en azından ona baksak dedim, memeden süt gelmiyorsa gerek yok prolaktin yüksek de çıksa ilaç vermem süt gelmiyosa dedi... yani tahlilden çok şikayetlere ultrasona güveniyorlar sizin embriyo kaliteleriniz güzel oluyor en azından ben inanıyorum bir sonraki denemenizde başarılı olacağınıza... keşke benim de birinci kalite 5. gün embriyom oluşsa ama daha hiç gelemedik 5. güne :)
haklısınız neye göre o ilaçların verildiğini sorgulamakta. insanın aklına hersey geliyor. benim 2 günde bir kan değerlerime bakıldı ya nasıl bakılmadı sizin degerlerinize cidden şaşkınım. e2 değerim yüksekti. ilk ay bu nedenle iptal oldu mesela dogum kontrol hapı kullandım. değer inmeden tedaviye başlayamadık. transferden önceki gün de kan verdim e2 ve progesteron bakıldı. ondan sonra transfer kararı verildi. taze ve dondurulmuş embriyo transferinde değişik prosedürler uyguluyorlar heraldeBurda bir arkadaşa doktoru e2 yüksekse transfer ertelenir demiş kan tahlili o kadar önemli.. şahin bey 'in hastalarına özgü bişey bu diğer merkezler aynı zamanda usg ve kan testi ile destekliyor transfer gününü.. Neye göre bana estrofem günde 3 tane verdi bazı arkadaşlar günde 1 tane bazıları 2 tane içiyor
ilacı.. yüzüme bakıp mi karar veriyor anlamadım.. kan almadan nerden bilebilir ne kadar hormon yüklemesi gerektiğini..
Ben şahin beyin ihmali olduğunu düşünüyorum.. yoğun olduğu için konuşturmuyor bile kayle bile almıyor...
Ben benimle ilgili doktor istiyorum.. prof dr diye gittim.. ilk transferde bende hidrosalpenks olduğunu bildiği halde bana transfer yaptı.. ameliyat olmalıydım önce.. diğer arkadaşlara doktoru önce ameliyat yoksa asla tutmaz embriyo demiş...
Öyle deme canım böyle de zor oluyor herşey çok kaliteli çok iyi diyor sonuç NEGATİF olunca çok kötü yıkım yaşadım...
3. Gün 5. Gün farkı yok rabbim ol derse oluyor inşallah... herşeyin hayırlısı olsun canım...
haklısınız neye göre o ilaçların verildiğini sorgulamakta. insanın aklına hersey geliyor. benim 2 günde bir kan değerlerime bakıldı ya nasıl bakılmadı sizin degerlerinize cidden şaşkınım. e2 değerim yüksekti. ilk ay bu nedenle iptal oldu mesela dogum kontrol hapı kullandım. değer inmeden tedaviye başlayamadık. transferden önceki gün de kan verdim e2 ve progesteron bakıldı. ondan sonra transfer kararı verildi. taze ve dondurulmuş embriyo transferinde değişik prosedürler uyguluyorlar heralde
benim tedaviye başlarken lh fsh falan hiç birine bakılmadı ama çatlatma iğnesi öncesi ve kontrollere gittiğimde e2ye bakıldı sadece hep. ona neden bakılmamış sizin anlamıyorum bir barkod veriyorlar kontrol oncesi kan veriyosunuz ama sadece e2 için.. diğer hormonlarıma benim de hiç bakılmadı. bir de son gün progestan bakıldı
benim de 5. güne ulaşan embriyom yok malesef.taze embriyo / dondurulmuş embriyo farkı olabilir bence de... çünkü taze embriyo transferinde zaten hormon değerleri ilaçlardan dolayı fırlamış oluyor çok yüksekse transferi erteleyebiliyor. benim 4800 çıkmıştı e2 dedi ki eğer embriyo kalitesi iyi olursa dondurup rahim dinlenince transfer yapabilirim dedi ama kısmet olmadı dondurmak
taze embriyo / dondurulmuş embriyo farkı olabilir bence de... çünkü taze embriyo transferinde zaten hormon değerleri ilaçlardan dolayı fırlamış oluyor çok yüksekse transferi erteleyebiliyor. benim 4800 çıkmıştı e2 dedi ki eğer embriyo kalitesi iyi olursa dondurup rahim dinlenince transfer yapabilirim dedi ama kısmet olmadı dondurmak
size transfer edilenlerin kalitesi nasıldı ne güzel olumlu sonuç almışsınız darısı başımıza olur inşallah[
benim de 5. güne ulaşan embriyom yok malesef.
Diğer merkezlerde bakılmış canım çok kişiyle yazıştık..
Neye göre hormon ilacı verdi belki e2 çok yüksekti ondan tutmadı..
Her ay bile değişiyor insanın hormon dengeleri...
Ben çok pişmanım o merkeze gittiğim için...
Çok üzgünüm çok kırgınım umutlarimi yerle bir etti...
inşallah sizin de olumlu sonuçlanır. bunu bu tedaviyi gören herkes için kalpten diliyorum. bana 2 tane transfer edildi. biri kaliteli biri de onun biraz altındaydı. bir tanesi tutundu muhtemelen kaliteli olandır o diyorum.size transfer edilenlerin kalitesi nasıldı ne güzel olumlu sonuç almışsınız darısı başımıza olur inşallah
dün 10. gündü dayanamadım kan verdim 156 çıktıııı :) Yarındı normalde test günüm, şimdi yarın tekrar gidicem sonra bir iki gün sonra yine mi kan verilecek nasıl olucak acaba hiç bilmiyorum çok şaşkınım:)inşallah sizin de olumlu sonuçlanır. bunu bu tedaviyi gören herkes için kalpten diliyorum. bana 2 tane transfer edildi. biri kaliteli biri de onun biraz altındaydı. bir tanesi tutundu muhtemelen kaliteli olandır o diyorum.
benim şahin beyde ikinci denemeydi 7,900 gibi bir şey ödedim ilk denemede 10 bine yakındı 9,800 gibi bir rakamdı ama tam emin değilim polikliniği ara istersen telefonla da hemen bilgi veriyorlarKızlar şahin beyde güncel tüp bebek fiyatları nasıl acaba? Eylülde başlamay düşünüyorum Şahin Beyde . Mayıs ayında başka merkezde negatifim var.
çok sevindiimm :) hayırlı olsuun:) benim test günü değerim 179 çıkmıştı. Şahin Bey değerin yeteri kadar yüksek 2. teste gerek yok demişti. 10 gün sonraya kese randevusu vermişti. muhtemelen sizin de öyle olur :)dün 10. gündü dayanamadım kan verdim 156 çıktıııı :) Yarındı normalde test günüm, şimdi yarın tekrar gidicem sonra bir iki gün sonra yine mi kan verilecek nasıl olucak acaba hiç bilmiyorum çok şaşkınım:)
çok teşekkür ederimm :) umarım her şey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımıza. Siz kalp atışını ne zaman duydunuz keseyle birlikte mi:)çok sevindiimm :) hayırlı olsuun:) benim test günü değerim 179 çıkmıştı. Şahin Bey değerin yeteri kadar yüksek 2. teste gerek yok demişti. 10 gün sonraya kese randevusu vermişti. muhtemelen sizin de öyle olur :)
keseyi 5+2 de gördük. kalp atışını da 6+6 da duyduk canım :) alttan muayene olmaya devam edeceksin şahin beye devam edeceksen. ilk 3 ay o şekilde bakıyor şahin bey. alttan muayenede daha kolay görülüyor ve duyuluyor :)çok teşekkür ederimm :) umarım her şey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımıza. Siz kalp atışını ne zaman duydunuz keseyle birlikte mi:)
evet canım şahin beyde devam edeceğim kısmetse inşallah:) bana transfer sonrası hibor ve progynex iğne vermişlerdi her gün, onlara devam etmem lazımmış estrofem kullanmadım hiç hormon bandı verdiler onun yerine sen kullanıyor musun estrofem? onları da bugun cıkarmam lazım normaldekeseyi 5+2 de gördük. kalp atışını da 6+6 da duyduk canım :) alttan muayene olmaya devam edeceksin şahin beye devam edeceksen. ilk 3 ay o şekilde bakıyor şahin bey. alttan muayenede daha kolay görülüyor ve duyuluyor :)
ben normal test günüme kadar her ilacımı kullanmaya devam ettim. test günü acıbademde kan verdim. sonuç pozitif olunca arayıp hangi ilaçları kullandıgımı hangilerine devam edeceğimi hangilerini keseceğimi söylediler. progynex kestim onun yerine progestan hap kullandım günde 3 tane alttan. coraspin zaten kullanıyordum devam ettim. estrofemi kestim. folik asit başladım. 9 haftaya kadar bunları kullanmaya devam ettim. 9. haftada kestiler ilaçları sadece folik asit kaldı.evet canım şahin beyde devam edeceğim kısmetse inşallah:) bana transfer sonrası hibor ve progynex iğne vermişlerdi her gün, onlara devam etmem lazımmış estrofem kullanmadım hiç hormon bandı verdiler onun yerine sen kullanıyor musun estrofem? onları da bugun cıkarmam lazım normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?