iki oglumu da osman haldun develioglu nun ellerinden teslim aldim. benden sonra pek cok arkadasim da biri 7 biri 5 basarisiz denemeden sonra osman develiogluyla hamile kaldi. kesinlike tavsiye ederim. bir de zihninizin rahat olmasi cok onemli . tedavi surecindexelijizden geldigince
baska seylere odaklani
Allah bagışlasın evlatlarinizi evet osman hoca çok bilgili bi dr başarısıda çok yüksek bende 6. son tedavimi kendisinde oldum ilk kez osman hocada ki tedavi m'de 5. Günü embriyolarım oluştu fakat tutunmadı bazen ne yaparsan yap nasip olmuyor osman hocadaN memnundum evet ama memnun olmadigim bazi yönleri de vardı mesela kalıplaşmış fikirlerinden kurtulamıyor kendisi yeniliklere açık değil bizde ki bilinen genetik kusuru kabul etmedi ve embriyolarımİz için pgt onermedi, erkekte ki sperm DNA hasarinida kabul etmiyor ve kabul etmeyincede ona yönelik tedavi yapmıyor düz bir tedavi yapıyor bizim 5 negatifimiz olduğu halde düz bir tedavi uyguladı kendisi tedavimiz kişiye özel değildiiki oglumu da osman haldun develioglu nun ellerinden teslim aldim. benden sonra pek cok arkadasim da biri 7 biri 5 basarisiz denemeden sonra osman develiogluyla hamile kaldi. kesinlike tavsiye ederim. bir de zihninizin rahat olmasi cok onemli . tedavi surecindexelijizden geldigince
baska seylere odaklanin
Şu an ki bahçeci osman hocanın merkeziydi canım bursa ART tüp bebek merkezi şu an isim değiştirdi bahçeciye devretti kendisine klinik açmış bahçeci karşısındaAllah bağışlasın evet önemli olan rahat olmak şu süreçte bol bol yürüyüş yaparak zihnimi boşaltmaya çalışıyorum hayırlısı olsun hakkımızda bu dediğiniz doktor nerede görev alıyor
Hımm anladım canım Betül hanımla başladık artık bu yola birde şöyle bir durum var her doktorun negatif ve pozitif sonucu var bence bu birazda kişiyle alakalıŞu an ki bahçeci osman hocanın merkeziydi canım bursa ART tüp bebek merkezi şu an isim değiştirdi bahçeciye devretti kendisine klinik açmış bahçeci karşısında
bursa fsm bulvarinda. bahcecinin tam karsinda. bahcecinin bulundugu bina eskiden art idi. ordaydi. simdi tam karsisinda kendi kliniginde calisiyorAllah bağışlasın evet önemli olan rahat olmak şu süreçte bol bol yürüyüş yaparak zihnimi boşaltmaya çalışıyorum hayırlısı olsun hakkımızda bu dediğiniz doktor nerede görev alıyor
ilginc. osman hocayi aksine kisiye ozel tedavi ve hastayi bireysel degerlendirip kaliplara gore is yapmamasi ile taniyorum ben. istanbul bahcecide 5 kez tup bebek deneyen arkadasimda da troid yuksekligini ve kan pihtilasma sorununu gorup tedavi edip kizini verdi kucagina. hic bir dr daha once bunu ona soylememisti.Allah bagışlasın evlatlarinizi evet osman hoca çok bilgili bi dr başarısıda çok yüksek bende 6. son tedavimi kendisinde oldum ilk kez osman hocada ki tedavi m'de 5. Günü embriyolarım oluştu fakat tutunmadı bazen ne yaparsan yap nasip olmuyor osman hocadaN memnundum evet ama memnun olmadigim bazi yönleri de vardı mesela kalıplaşmış fikirlerinden kurtulamıyor kendisi yeniliklere açık değil bizde ki bilinen genetik kusuru kabul etmedi ve embriyolarımİz için pgt onermedi, erkekte ki sperm DNA hasarinida kabul etmiyor ve kabul etmeyincede ona yönelik tedavi yapmıyor düz bir tedavi yapıyor bizim 5 negatifimiz olduğu halde düz bir tedavi uyguladı kendisi tedavimiz kişiye özel değildi
evet canım bahçeci art merkezini almış değiştirmişler ismini merkezin içini falan önemli olanhem doktor ama daha çoklab. benceŞu an ki bahçeci osman hocanın merkeziydi canım bursa ART tüp bebek merkezi şu an isim değiştirdi bahçeciye devretti kendisine klinik açmış bahçeci karşısında
Gayet güzel geçti canım herşey yolunda çok şükürCandyyy ne yaptın canım transfer günündü bugün nası geçti inşallah herşey yolunda gitmiştir
Hayırlı olsun canım transferin güzel haberlerGayet güzel geçti canım herşey yolunda çok şükürşimdi güzel haberleri bekliyorum inşallah heyecanla
Tedaviye başladığınız zaman tüp bebek tedavi ücretinin ne kadarını ödediniz birde yumurta büyütme ilaçlariniz ne kadar tutmustu sizinevet canım bahçeci art merkezini almış değiştirmişler ismini merkezin içini falan önemli olanhem doktor ama daha çoklab. bence
Yok canım ilk başlarken 3150, opuya gidince de kalan 8850 olarak alıyorlar ödemeyiArkadaşlar tedaviye başladığınız zaman tüp bebek tedavisi ücretinin ne kadarını ödediniz tedavi ücretinin hepsini bi anda almıyorlar değilmi
Transferin yapıldığı gün 1. Gün olarak mı kabul ediliyorGayet güzel geçti canım herşey yolunda çok şükürşimdi güzel haberleri bekliyorum inşallah heyecanla
Yok transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1.gün oluyorTransferin yapıldığı gün 1. Gün olarak mı kabul ediliyor
Transfer öncesi paranın tümü alınıyor öyleyse kalan kısmını transfer gününde alirlar diye düşünmüştümYok canım ilk başlarken 3150, opuya gidince de kalan 8850 olarak alıyorlar ödemeyi
Yok canım ilk başlarken 3150, opuya gidince de kalan 8850 olarak alıyorlar ödemeyi
Yok transfer gününe ödeme kalmıyorTransfer öncesi paranın tümü alınıyor öyleyse kalan kısmını transfer gününde alirlar diye düşünmüştüm
Anladım teşekkür ederimYok transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1.gün oluyor
İnşallah çok güzel geçer transferin bebişini alır gelirsin dualarım seninleAnladım teşekkür ederimbnde yarın transfer olucam heyecandan midem bulanıyor
Teşekkür ederim canımİnşallah çok güzel geçer transferin bebişini alır gelirsin dualarım seninle
Anladim canım teşekkürlerYok transfer gününe ödeme kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?