Amin inşallah teşekkür ederimO gün söylerler canım genelde öyle yapiyorlar ertesi günde arayip embriyoların hakkinda bilgilendiriyorlar inşallah güzel kaliteli embriyolarimiz olur ☺![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah teşekkür ederimO gün söylerler canım genelde öyle yapiyorlar ertesi günde arayip embriyoların hakkinda bilgilendiriyorlar inşallah güzel kaliteli embriyolarimiz olur ☺![]()
İnşallah sağol canım teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, toplandığı gün kaç adet toplandığını söylüyor dr hanım, sonrasında da ertesi gün, 3 gün ve 5 gün bilgi vermek için arıyorlar..
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH..Kızlar opu işlemim oldu şimdi en heyecanlı bekleme kısmına geçtik
İnşallah canım 25 yumoş toplandı inşallah sağlıklı olurlarGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH..
KAÇ ADET TOPLANDI ?
İnşallah canım 25 yumoş toplandı inşallah sağlıklı olurlarGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH..
KAÇ ADET TOPLANDI ?
MAŞALLAHH BOL SAĞLIKLI EMBRİYOLARIN OLSUN İNŞALLAHH ..İnşallah canım 25 yumoş toplandı inşallah sağlıklı olurlar![]()
Maşallah canim sayin güzel inşallah kaliteli olurlar hepsiİnşallah canım 25 yumoş toplandı inşallah sağlıklı olurlar![]()
İnşallah canım sanada Allah kolaylık versin ben opudan sonra biraz zor geçirdim dün geceyi herşey evlat içinMaşallah canim sayin güzel inşallah kaliteli olurlar hepsibenimde pazartesi toplama
![]()
İyiyidi canim cabuk toparladim çok şükür 13 toplanmis benim senin kaç embriyon var aradilar miMELEKiim canım nasıl geçti opu iyimisin
Çok şükür güzel toplanmış canım ararlar bugün senide kaçı döllendi diye…Aradılar canım beni dün 3. Gündü 21 embriyo var yarın artık bekliyorum güzel haberleriİyiyidi canim cabuk toparladim çok şükür 13 toplanmis benim senin kaç embriyon var aradilar mi
Ayy masallah ne cok embriyon olmus cok güzelÇok şükür güzel toplanmış canım ararlar bugün senide kaçı döllendi diye…Aradılar canım beni dün 3. Gündü 21 embriyo var yarın artık bekliyorum güzel haberleri![]()
Darısı sana inşallah canımAyy masallah ne cok embriyon olmus cok güzel
Maşallah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim:) benimde bebecikler donduruldu beni beklicekler 1 1.3 ay kadarmerhaba arkadaşlar,biz de kese ve kalp atışını gördük çok şükür..inanılmaz bir duygu , darısı burdaki tüm arkadaşlarımın başına inşaallah.. size tavsiyem betül hocam ne derse onu uygulayın ve ona güvenin ..
Canım ben ödemedim direk tüp bebek tedavisinde olduğum için ama bi yakınım gitti 750 ymişKızlar Osman develioğlunun muayene ücretini bilen yok mu acep
Merhabalar canım rahim dinlendirmedesin sanırım bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunMaşallah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim:) benimde bebecikler donduruldu beni beklicekler 1 1.3 ay kadar![]()
Rahim dinlendirmem bitti dün canım kontrole gittim transfer sürecim başladı rahim dinlendirme de maxıjumo ve stromega kullandım onları kullanmaya devam dediMerhabalar canım rahim dinlendirmedesin sanırım bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsun