Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

eleştirmekte övmekte normal durumlar. ebetteki işler ters gidebilir insanlık halidir ama bir doktor işler ters giderken duruma müdahale etmezse, hatta o gün çok yoğundum o yüzden bakamadım derse suçludur. sütü, kaşığı, akı, karayı bilmem ama doğumun nasıl hassas bir durum olduğunu ve sizinle o muhteşem olayı paylaşan kişilerden neler beklediğinizi iyi biliyorum. ve bunu yaşayan herkeste bilecektir. böyle olaylar iyisiyle kötüsüyle paylaşılmalı ki hangi ihtimallerin insanın karşısına çıkacağı bilinsin. eleştiriden rahatsız olmayın savunmakta doğru değildir sadece memnuniyetinizi anlatmalı, memnun olmayanları da garip görmemelisiniz.. sonuçta ahmet bey de bir melek değil. sadece ben değil aynı dönemde doğum yaptığımız bir arkadaş birinci doğumumu ahmet beyde yapsaydım doğuramazdım dedi.:) ilginç yani neyse herkesin aklı tecrübesi değerlendirme kriterleri , beklentisi farklıdır. insan sorumluluğu taşıyan kişiler kesinlikle kılı kırk yarmak zorundadır. bu işin zorluğu değil ehemmiyetidir.
umarım yaşamazsınız ama bir doktora güvenip boş çıktığını görünce ben göklere çıkaramıyorum o kişiyi.

Normal doğum adı üstünde normal doğumdur, normal doğumda doktor sadece bebeği kucağına alır.Doğum esnasında problem olursa da müdahale edip sezeryan yapar. sorun olup olmadığını da ebeler takip eder. Tahmin ediyorum senin ağrıların kuvvetli olduğu için erkenden epidural yapılmış, doğumun da 7 cm açıklık olana kadar ilerlemiş. Ondan sonra muhtemelen epiduraldeki bir sorun nedeniyle ağrıların başlamış ve ağrı şokuna girmişsin. Yani doğuma kadar sabredememişsin, ve muhtemelen sezeryan diye bağırıp çağırmışsın. Hiç epidural yaptırmayan insanlar nasıl doğuruyor.Bu durumda doğum yakın değilse seni sezeryan yapmışlar. Bu durumda doğurtamayan doktor mu yoksa doğuramayan senmisin. Şimdide her şeye bahane buluyorsun. Arkadaşına gelince de halt etmiş. Bu kadar kolay insan suçlamayın lütfen. Çocuğun kucağında, sen iyisin ve bir iki saat sancı çektin diye doktor için ağzına geleni yazıyosun. Doktor ne yapsaydı, elinden tutup yanında mı otursaydı. Sana doğum boyunca başında bekleyeceğim diye söz mü verdi de tutmadı. Yeter artık hep doktor kötü doktor kötü, kusura bakmayın ama insanlar da kötü. Başkası olsa doktor beni o kuvvetli ağrılardan kurtarıp sezryan yaptı diye dua eder sen saçma saçma konuşuyosun

evet gerçekten haklısın doktorların işi çok zor, sorumlu oldukları şey insan hayatı ve çok dikkat etmek zorundalar. çok stresli bir iş dolayısıyla. yani tabi kişiler kendi tecrübelerini yazıyorlar. ama bazen şunu unutuyorlar benim işlerim istediğim gibi gitmedi bu doktor bana pek iyi gelmedi o yüzden tercih etmiyorum şeklinde yazmak yerine bu doktor kötü deyip kestirip atıyorlar. beklentiler ve bu beklentilerin karşılanması kişiden kişiye değişiyor tabiki. doğum tamamen kişinin bünyesine, anotomik yapısına çok bağlı. bazı arkadaşlarım var doktorları normal doğuam müsait değil bünyeniz dedi diye doktor değiştirip doktor sırf fazla para alsın diye böyle yaptı şeklinde yorumladılar ama sonra normal doğum yaparken yaşadıkları zorluklar yüzünden birdaha asla doğurmam dediler. bunun tam tersi de olabilir. vücut yapısı müsaitse kişi tabiki normal doğumu tercih etmelidir. illa sezeryan diye tutturmamalıdır. doktorun da bu yönde hastayı ikna etmesi olumlu telkinlerde bulunması gerekir. açıkçası her iki tarafın işi de zor yani.
ben bu yorumları okumadan önce özel hastanede doğum yapmayı düşünen bir arkadaşımı ahmet beye yönlendirmiştim, sonra yorumları okuyunca, ya arkadaşım da memnun kalmazsa benzer sorunları yaşarsa diye epey bir endişelendim. ben ahmet beye güveniyorum gerçi, yani buradaki yorumlardan etkilenip tavsiye etmeme gibi bir şey yapmam ama insan yine de arada kalmak istemiyor. neyse ki öyle birşey olmadı. arkadaşımda bazı problemler vardı. ahmet bey muayne etmiş, tahliller falan yapılmış. sorunu tespit etti şimdi tedavi edecek, çok memnun kaldım dedi. hatta uzun zamandır görüşmemiş olmamıza rağmen beni ve eşimi hatırlayıp bize de selam göndermiş. içim rahatladı yani. memnun kalmayıp kötü bir tecrübe yaşasaydı üzülürdüm gerçekten.

Son düzenleme:

hayır canım 1 cm açıklık varken epidural yapalım diyen doktor ahmet beydi. ben dayanıyorum yapmayalım, bekleyebilirim diyen bilinçsiz cahil hastaydım.!( teknik olarak epidural 4 cm açıklık oluşmadan yapılmaz) üslubunuz o kadar hoyrat ve anlayışsız ki size sadece ahmet beyden ne menfaatiniz var, ne cüretle onun avukatlığını yapıyorsunuz diyorum.. evet doğum bağırılıp çağırılan birşey bu çok insani. kimsenin halt ettiği yok. o hallt etmiş dediğiniz kişinin hikayesini bile bilmiyorsunuz ve siz halt ediyorsunuz. haddinizi bilin. tekrar sörlüyorum varsa memnuniyetin anlatırsın onun dışında kimseyi yönlendirip şikayetlerini geçersiz- geçerli diye yorumlayamazsın.

Eğer epidural anestezi yapıldıktan sonra rahim ağzı hiç açılmasaydı o zaman doktor yanlıştı. Almanyada doğum için hastaneye yatan hastalara ağrıları başlamadan hemen epidural takılıyormuş, çünkü epiduralden istediğin zaman istediğin sürece ilaç verilip ağrını kesebilirsin. Senin rahim ağzın 7 cm e kadar açılmış. Yani sorun epiduralin erken takılmasında falan değil, sen hala bunu anlayamıyorsun. Adam senin epiduralini erkenden taktırarak aslında sana iyilik etmiş, daha fazla yıpranmanı önlemiş. Normalde doğum günlerce sürse de epidural senin ağrını kesmeliydi, epidural bunun için yapılır. Epiduralin başarısız olması anestezi doktorunun işi, Ahmet Bey ne yapsın. Doğum için ısrar edip sana ya da bebeğe bir şey olsa vacum takılsa asıl o zaman kötü doktor demekte haklısın. Senin tek amacın Ahmet Beye zarar vermek , senin yazdıklarından bunu anlıyorum. Ben dışardan biri olarak yazılanlara tahammül edemiyorken bunları okuyan doktorlar nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum

tek istinat noktanız almanya ve ahmet bey anlaşılan. bu da bana yeterince fikir veriyor sizin hakkınızda. epidural doğum ağrılarını azaltmak ve konforlu bir doğum sağlamak için yapılır. erken yapılmasına karar ve izin verilirse hasta henüz daha hazırlanmadan etkisi geçer ve ağrıların en sıklaştığı, canınızın en daraldığı zamanda hiç faydasını göremezsiniz. ben de öyle oldu. 3 saate yakın epiduralın etkisi geçtiği halde bekletildim. doktoru görmek istedim.belki gelseydi ağrılarım sebebiyle tekrar epidural yapımasını isterdi. yada sezeryan için bana rehberlik ederdi. yada nasıl davranmam gerektiğini söylerdi. hiç bilemeyeceğim gelseydi ne olur. adam çok meşgulmuş kendi ifadesiyle çıkıp gelemedi.yani benim ahmet beyden en büyük sıkıntım bu. neyse normal doğumda çocuk doktorun eline geliyor olsaydı bunu ebeler zaten yapıyor. bunun için özel muayenelerde koşturup dr ahmet bey diye dolanmama gerek yoktu. muayeneyi kapatmış isabet olmuş belki böylece daha çok vakit kalır hastalara. zarar vermek umrumda değil. ben ruhen ve bedenen zarar gördüm. yaşadıklarıma tahammül etmeye çalıştım. siz- doktorlar anlatılanlara ister tahammül edin ister etmeyin önemsiz bence. yalnız benim ahmet beyle olan sorunumu fazla kişiselleştirip duruyorsunuz. bu lüzumsuz tavırdan vazgeçin.

rozamar canım derin arkadaşımıza çok yüklenmişsin bence
bende ahmet beyde doğum yağtım normal epidüral 5 ay önce ve şu an 5 tane daha doğurabilirim aynı şekilde o kadar memnun kaldım ama herkez aynı şekilde memnun kalacak diye bişey yok
ahmet beyde bir insan belki olmuş olabilir bilemeyiz
bence insanlar nasıl şu kadar memnun kaldım bu kadar memnun kaldım diye anlatmakta özgürse
başından geçenleri
ne kadar memnun kalmadıklarını da burda rahatça anlatabilmeli olabilir bunu bukadar büyütmene anlam veremedim biraz rahatla gevşe sakin ol :)

bu konuşmalardan sonra cidden ahmet beye gitmekle gitmemek arasında derettüt de kaldım...
1- hastaları neye göre alıyorlar ve saatlerce bekletiyorlar çok merak ediyorum... sanırım 10 dk da bir hasta alıyorlar ona göre randevu veriyorlar bir aksaklık ani bir doğum oluncada hoppp insanlar saatler bekliyor ayrıca arama gibi bir kibarlıkta yapmıyorlar
2- dr bey kendini öyle bir otomatiğe bağlamış ki yüzünüze dahi bakmıyor çok yanlış bir defa gittim ve bursada başka doktor arıyor yaklaşık 6 haftalık hamileyim iyi bir doktor bilen varmı acaba

Ahmet beye 5buçuk ay gittim inanılmaz sessiz sakin konuşucak die korkuyo resmen ya evet hiç yüzüne bakma olayıda yok eşim zaten diyordu insanlarla iletişimi sıfır die o kadar gittim ne tansiyon ne kilo takibi sezeryan yapamam 1 ayda toparlanamazsın dedi 4saatte ayaktaydım ama ahmet beyden sonra doktorum olagan üstüydü dedik ki doktor budur eşimle inanılmaz bilgili eli hafif aktıf konuskan espri işinin ehli geldi bize
Bu arada doktorum ziya çetin muayenesine gittım eli hafif aktıf konuskan espri işinin ehli geldi bize
Bu arada doktorum ziya çetin muayenesine gittım

Kızlar peki çocuk dr.özlem köroğlu balcı yı tanıyan varmı dün ben kızımı ona götürdüm baya ilgiliydi ama yinede memnun kalıp kalmadığınızı birilerinden daha duymak istiyorum

cevap biraz geç oldu ama kesinlikle bundan sonra götürmek isteyenler için götürmemelerini tavsiye ederim...

doktorunuzun yeri nerde acaba daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz... tşk ederim

Arkadaşlar yakın dönemde Ahmet Yılmazın muayenehanesine gittim, inanılmaz güzel bir muayenehanesi var ve muhteşem bir ultrasonu, görmeniz gerekir. Bu arada bu sitede yazılan ve tamamen kendisini karalamaya yönelik yazılardan son derece rahatsız ve bu kasıtlı kötü niyetli yazılar için avukatı ile görüşerek tazminat davası açmaya hazırlanıyor, bilginiz olsun

saçmalamayın ahmet yılmazla benim ne alıp veremediğim olur ki gittim memnun kalmadım karalama filanda değil kendisinede söylerim birebir siz memnunsanız herkez memnun olucak die bişey yok

Arkadaşalar benim size önerim sakın bu sitelere bakarak doktor seçmeyin çünkü bazi doktorlar bu sitelere kendi çalışanları yakınları vasıtası ile yazılar yazdırıp kendilerini çok iyi doktor, başkalrını da kötü doktor olarak lanse etmeye çalışıyorlar.Konu ahmet yılmaz olduğu için söylüyorum, ahmet yılmaz gecesini gündüzünü hatta pazar günlerini bile hastasına adamış, hastalarına daha iyi hizmet verebilmek için hastaneye bir ev fiyatındaki ultrasonunu getirmiş, medical parkın bütün hastalarına gece gündüz insan üstü gayretle yetişmeye çalışan bir doktordur. Hastası için ne uygun görürse onu yapar ve asla hastalarıyla geyik muhabbeti yapmaz, çünkü fazlasıyla yoğun bir doktordur. Size sezeryanın uygun olmadığını söylediyse kesinlikle bir nedeni vardır. (muhtemelen ya çok kilolusunuzdur yada başka bir hastalığınız vardır)). doktorun cevap verme hakkı olmadan yapılan bu tür yazılar sadece doktoru karalamaya yöneliktir. Bursadaki tüm hastalara bakacak tek bir doktor yoktur, o en iyisi başkası en kötüsü olamaz. Tüm doktorlar emin olun hastaları için her zaman en iyisini isterler ve kendi bilgileri doğrultusunda hastalarını yönlendirirler. Eğer doğumevinde olduğunuz sezeryandan sonra yaranız açılsaydı, mikrop kapsaydınız acaba bu yazdıklarınızı yazacakmıydınız

evet kiloluydum ama neden olmaz yapamam dedi neden ziya bey yaptıda oldu
sizi ahmet yılmaz parayla tuttu sanırım buraya her derdiniz gücünüz ahmet yılmaz sürekli savunma halindesin b

Şöyle yazsaydınız hiç bir sorun yoktu. Ben çok kilolu olduğum için Ahmet Yılmaz beni sezeryan yapmak istemedi ama ben Ziya Çetine gidip sezeryan oldum, bundan kimse rahatsız olmazdı. Ama sen öyle yazmadın ve Ahmet Yılmazı kötülemeyi tercih ettin. kabul et ki Ahmet Yılmaz söylediğinde haklıydı.Lütfen ticari itibarı olan kişiler hakkında internet ortamında kişiyi karalayıcı, küçük düşürücü yazılar yazmayın.

uzun zamandır kadınlar kulubüne girmemiştim dedimki şöyle bir bakayım doktorumla ilgili neler var.Ben Ahmet bey sayesinde dünyalar güzeli bir kız dünyaya getirdim.ben hamile olduğum dönemde Ahmet beyin özel yeri vardı.sürekli oraya gittim tansiyonumuda kilomuda sürekli takip etti saatlerce sürüyordu kontrolümüz ve hiç bir dr bunu yapmıyor en faazla 5-10 dk.benim rahimime plesanta yapıştı ve zor bir doğum geçirmişim Ahmet bey sürekli kan kesiciiğne vurdurmuş ve ben panik olmuyayım diye beni düşünerek hastaneden çıkasıya kadar bana birşey anlatmadı.rahmimi alınmaktan kurtardı kendisi benim için özel bir dr o yüzden.sizler Ahmet beyi sevmeye bilir memnun kalmamış olabilirsiniz ama Ahmet bey iyi bir dr.iletişimide gayet iyi herhalde komedyen arıyorsunuz.benim tek şikayetim hastane çalışanlarından ve hastanedendi.keşke ahmet bey başka bir hastanede görev yapsa.umarım ileride o da olur...9

valla arkadaşım komedyen filan aramıyorum olan biteni anlattım işte bana bunların hiç biri olmadı benim anlaşmalı özel sağlık sigortam vardı sadece hastaneye gidiyordum yapmadı öyle saatlerce zaten asla ilgilenmezdi konuşmazdı devamlı ben soru sorardım çünkü hiç anlatmazdı olsun ondada vardır bi hayır en azından benim çok iyi bi doktor bulmama vesile oldu yoksa ziya beye gidipte bulamazdım

merhaba yazmadan geçemedim dr Ahmet yılmaza bir arkadaş tavsiyesiyle başladım...prolaktin yüksekliği nedeniyle vede yumurtalık tembelliği yüzüden cocuğum normal yolla olmadı Ahmet beye gitmye karar verdim okadar sakin biriydi onun sakinliği beni sinir ediyodu ben dr bunuda yapalım diyordum sanki ona bir sabır küpü binmiş gibi bana bekliycez diyordu aşılama yapalım rahim filmi çekelim yok tüp bebek yapalım demediğim kalmadı ama o herseferinde masraf yapmayalım bekleyelim ialçlara devam deyip beni yolluyodu .....birgün karar verdim başka bir dr gittim üstelik kendisi doc...dr kendisi beni muayne etti ve ilk sözü ayyy gidebilecğin en kötü dr gitmiş demek oldu sana hemen rahim filmi çekelim bilmem ne lab..ben orayla anlaşmalıyım 500 tl fiyatı bende adam milyarlar vercen dese vericem cünkü çare arıyorum peki muayne olurken acaba hamilemiyim ben ilaç kullanıyorumda dedim değilsin dedi...neyse tatile gidicem bekliyorum adet olmayı ilk defa 3 gün geçti ihtimalde vermiyorum dr hamile değilsin dedi ya ben umutsuzca gittim ve test aldım ve sonuc kocaman bir pozitif..............sonrasında tabi koşa koşa Ahmet beye gittim ....ve şu anda başka hiç bir dr güvenmiyorum kendisi sakin vede oldukca bilgili bir dr kimseye ne ümit veriyor nede olumsuz etkiliyor ne söylüyorsa vardır bir bildiği kesinlikle tavsiye ediyorm şuanda 4 aylık hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…