- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.701
Doktorların işi de zor gerçekten. Bir hastalıktan şüphe edip hastanıza söyleseniz suçlusunuz, söylemeseniz yine suçlusunuz. Sezeryan yapsanız suçlusunuz, doğurtmaya çalışsanız da bir sorun olsa yine suçlusunuz. Yani işler ters gittiğinde her zaman doktor suçlu ve kötü. her forumda her doktor için acımasızca eleştiriler yapılıyor, bu eleştirileri yapanlar sütten çıkmış ak kaşık. Bence eleştirilerde biraz insaflı olunmalı, çünkü burda yazılanları pek çok kişi okuyor ve insanlara yanlış mesajlar veriliyor. Keşke bu suçlamalara doktorlar cevap verseler de insanların kafası karışmasa. Ahmet Bey bu yazılanları okusa eminim öyle cevaplar verir ki hiç kimse ağzını açıp da bir şey söyleyemez. Ben o kadar güveniyorum kendisine.
Normal doğum adı üstünde normal doğumdur, normal doğumda doktor sadece bebeği kucağına alır.Doğum esnasında problem olursa da müdahale edip sezeryan yapar. sorun olup olmadığını da ebeler takip eder. Tahmin ediyorum senin ağrıların kuvvetli olduğu için erkenden epidural yapılmış, doğumun da 7 cm açıklık olana kadar ilerlemiş. Ondan sonra muhtemelen epiduraldeki bir sorun nedeniyle ağrıların başlamış ve ağrı şokuna girmişsin. Yani doğuma kadar sabredememişsin, ve muhtemelen sezeryan diye bağırıp çağırmışsın. Hiç epidural yaptırmayan insanlar nasıl doğuruyor.Bu durumda doğum yakın değilse seni sezeryan yapmışlar. Bu durumda doğurtamayan doktor mu yoksa doğuramayan senmisin. Şimdide her şeye bahane buluyorsun. Arkadaşına gelince de halt etmiş. Bu kadar kolay insan suçlamayın lütfen. Çocuğun kucağında, sen iyisin ve bir iki saat sancı çektin diye doktor için ağzına geleni yazıyosun. Doktor ne yapsaydı, elinden tutup yanında mı otursaydı. Sana doğum boyunca başında bekleyeceğim diye söz mü verdi de tutmadı. Yeter artık hep doktor kötü doktor kötü, kusura bakmayın ama insanlar da kötü. Başkası olsa doktor beni o kuvvetli ağrılardan kurtarıp sezryan yaptı diye dua eder sen saçma saçma konuşuyosun
Eğer epidural anestezi yapıldıktan sonra rahim ağzı hiç açılmasaydı o zaman doktor yanlıştı. Almanyada doğum için hastaneye yatan hastalara ağrıları başlamadan hemen epidural takılıyormuş, çünkü epiduralden istediğin zaman istediğin sürece ilaç verilip ağrını kesebilirsin. Senin rahim ağzın 7 cm e kadar açılmış. Yani sorun epiduralin erken takılmasında falan değil, sen hala bunu anlayamıyorsun. Adam senin epiduralini erkenden taktırarak aslında sana iyilik etmiş, daha fazla yıpranmanı önlemiş. Normalde doğum günlerce sürse de epidural senin ağrını kesmeliydi, epidural bunun için yapılır. Epiduralin başarısız olması anestezi doktorunun işi, Ahmet Bey ne yapsın. Doğum için ısrar edip sana ya da bebeğe bir şey olsa vacum takılsa asıl o zaman kötü doktor demekte haklısın. Senin tek amacın Ahmet Beye zarar vermek , senin yazdıklarından bunu anlıyorum. Ben dışardan biri olarak yazılanlara tahammül edemiyorken bunları okuyan doktorlar nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum
Kızlar peki çocuk dr.özlem köroğlu balcı yı tanıyan varmı dün ben kızımı ona götürdüm baya ilgiliydi ama yinede memnun kalıp kalmadığınızı birilerinden daha duymak istiyorum
Ahmet beye 5buçuk ay gittim inanılmaz sessiz sakin konuşucak die korkuyo resmen ya evet hiç yüzüne bakma olayıda yok eşim zaten diyordu insanlarla iletişimi sıfır die o kadar gittim ne tansiyon ne kilo takibi sezeryan yapamam 1 ayda toparlanamazsın dedi 4saatte ayaktaydım ama ahmet beyden sonra doktorum olagan üstüydü dedik ki doktor budur eşimle inanılmaz bilgili eli hafif aktıf konuskan espri işinin ehli geldi bize
Bu arada doktorum ziya çetin muayenesine gittım eli hafif aktıf konuskan espri işinin ehli geldi bize
Bu arada doktorum ziya çetin muayenesine gittım
Arkadaşlar yakın dönemde Ahmet Yılmazın muayenehanesine gittim, inanılmaz güzel bir muayenehanesi var ve muhteşem bir ultrasonu, görmeniz gerekir. Bu arada bu sitede yazılan ve tamamen kendisini karalamaya yönelik yazılardan son derece rahatsız ve bu kasıtlı kötü niyetli yazılar için avukatı ile görüşerek tazminat davası açmaya hazırlanıyor, bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?