BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geçiyor.Biz eşimle bursa dışındayız.Bugün döneceğiz inşallahh..Bugün kahveleri gördüm kızlar... Olmadı maalesef aşılama tutmadı ( çok üzüldüm ama bişey belli etmemeye çalışıyorum..Bugün farkettm ki aşılamayı yaptırdığım günden beri kafam sürekli bu konuyla meşgul... 2haftayı doğru düzgün geçirmedim bile.. Keşke aklımdan çıkarabilsem ( Şu son bir sene çok zor geçti ve geçiyor halen daha.. Belki dedim Rabbim yüzümüze güler bi umut doğar bizim için ama maaaleseefffff ((

Arkadaşım hayırlısı olsun üzüldüm.Rabbim bizim için doğru zamanı biliyor.Üzülme diyemem insanın elinde değil,sadece dua edebilirim.Rabbim içine ferahlık versin,selamet versin...

Arkadaşım hayırlısı olsun üzüldüm.Rabbim bizim için doğru zamanı biliyor.Üzülme diyemem insanın elinde değil,sadece dua edebilirim.Rabbim içine ferahlık versin,selamet versin...

Aminnn fidanalcim saolasınn.. Dualarını eksik etme Rabbim inşallahhh hayırlısını verir..

Ben pembemaviye gidiorum
Henuz tup bebek asamasina gecmedik AMA 4 bin civari diye duydum
Cok temiz ve Samimi bir merkez.
Calisanlari cok ilgili..
Her ozel hastane Boyle olmuyo..
Insallah tup bebege gerek kalmaz AMA kalirsa burada yaptirirm sanirim..

Kızlar bugün Dr a gittim 2. Aşılama yo önerdi bende onun yolundan gidiyorum. Ama bu sefer klomen yerine femara diye bi ilaç var onu kullanıcım.umutluyum inş güzel sonuçlar alırız

Kızlar bugün Dr a gittim 2. Aşılama yo önerdi bende onun yolundan gidiyorum. Ama bu sefer klomen yerine femara diye bi ilaç var onu kullanıcım.umutluyum inş güzel sonuçlar alırız

Arkadasim asilamayi biraz anlatir misin.Ben hic yaptirmadim.halk arasinda asilama insani yipratiyor, direkt tup bebek yap diolar AMA o da cok pahali..her Dr da hemen yapmio..Sen Neler yasadin ?

Arkadasim asilamayi biraz anlatir misin.Ben hic yaptirmadim.halk arasinda asilama insani yipratiyor, direkt tup bebek yap diolar AMA o da cok pahali..her Dr da hemen yapmio..Sen Neler yasadin ?

Canım ben 2 kez klomen kullandım sonra Dr değiştirdim belli bi tedaviden geçtiğim için aşılama önerdi ilk aşılama Haziran'da oldu fakat bende dış gebelik oldu. Cok yıpratmadı beni. Çünkü iğne falan kullanmadım hapla oldu.cok zor ve zahmetli değil. Tüp zahmetli ve zor. Yaş sorunun yoksa aşılamaya da uygunsa senin için yaptırabilirsin. Ama iyi. Ve güvenebileceğin bi Dr seçmeni tavsiye ederim.

Insallah guzel haberlerini aliriz..bizlere de umut olur..klomeni 3.kez kullanan ve gebe kalanlar da varmis.forumda buldum.asilama narkoz altinda oluyor di mi. Peki kac dakika suruyor.hemen eve geliyor musun.

Insallah guzel haberlerini aliriz..bizlere de umut olur..klomeni 3.kez kullanan ve gebe kalanlar da varmis.forumda buldum.asilama narkoz altinda oluyor di mi. Peki kac dakika suruyor.hemen eve geliyor musun.

Hayır narkoz almıyosın canım.1 dakika bile sürmüyor. Çok kısa. 20 dk yatmıştım ben

Hayır narkoz almıyosın canım.1 dakika bile sürmüyor. Çok kısa. 20 dk yatmıştım ben

Ooooo... Ben rahim filminden de cok korkuodum..simdi bu da korkularima eklendi..anestezisiz demek Dr a desek yapar mi ki anestezi Ile ?Ben Pembe maviye gidiorum.ozel hastane.

Betul kardesim..hakkini helal et bu arada..cok soru sordum..Sen hangi Dr a gidiosun..kac zamandir deniosunuz..benim yas 28. Ve 14 aydir olmuyo ;( 3 yillik evliyim..ilk iki yil korunduk..simdi pismanim..daha erken fark edip tedavi olabilirdim..nasip..5 agustosta ignemi oldum.oncesinde klomen kullandim.hala fostinex de kullanmaktayim.Dr in verdigi birliktelik takvimine uymaya calisioruz iste..iki gun once cok umutluydum..gitgide umutlarim azalmaya basladi sanki...

DOSTiNEX yazmaya calistim :)
Fostinex nedir yaauu :)
Benim prolaktin 60 cikmis da...

Olur mu canım burda bilgilerimizi paylaşıyoruz. Osman develioğluna gidiyorum öncesinde jimerde erdoğan aslan a gidiyordum ama acabalar olduğuniçin. Ve daha profesyonel birine gitmek için değiştirdim.simdi cok memnunum sanırım süt hormonun yüksek o yüzden dostinex kulanıyosun. Sen hangi Dr a gidiyorsun.1 sene oldu isteyeli, Aralık'tan beri Dr a gidiyorum. Yaşim 25

Yaklasik 6 ay kadar jimere Ben de gittim .
Cenk askalli ye
.o zamanlar infertilite tedavisi icin degil de
Mantar kist akinti gibi sikayetlerim var die gidiodum
Bi yandan gebelik icin cabalioduk
Baktik olmuo Ben 4-5 ay kadar biraktim Dr a gitmeyi
Kafami temizlemek istedim
Sonra 2 ay once pembemavi tup merkezi yazisinin altinda buldum kendimi
Sut hormon testin eksik dedi onu yapti 60 cikti prolactin
Ewt cnm ondan kullaniorm dostinexi
Drum Nevin ozsarac
Kasik agrilarim azalmaya basladi
Bu kotu bseymi ki
Igneden snra 3-4 gun cok net agrim vardi..artik nrdeyse hic yok

herkese merhaba..dilerim hepimiz iiyice dinlendik..hayırlısı olsun iz88.darısı 2.aşılamalara:)Rabbim büyük,teyze olacağımı öğrendim,inş bizlerede nasip eder,tez vakitte.canını sıkmamaya çalış,insan hemen ümitsizliğe kapılıyor ama.umudumuz hep var olsun..

hayırlısı olsun betül..2.aşılama ne zaman kısmetse?femarayı doktor önerdi değil mi?inş bu kez cümlemizin kucakları dolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…