Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geçiyor.Biz eşimle bursa dışındayız.Bugün döneceğiz inşallahh..Bugün kahveleri gördüm kızlar... Olmadı maalesef aşılama tutmadı( çok üzüldüm ama bişey belli etmemeye çalışıyorum..Bugün farkettm ki aşılamayı yaptırdığım günden beri kafam sürekli bu konuyla meşgul... 2haftayı doğru düzgün geçirmedim bile.. Keşke aklımdan çıkarabilsem ( Şu son bir sene çok zor geçti ve geçiyor halen daha.. Belki dedim Rabbim yüzümüze güler bi umut doğar bizim için ama maaaleseefffff ((
Arkadaşım hayırlısı olsun üzüldüm.Rabbim bizim için doğru zamanı biliyor.Üzülme diyemem insanın elinde değil,sadece dua edebilirim.Rabbim içine ferahlık versin,selamet versin...
Kızlar bugün Dr a gittim 2. Aşılama yo önerdi bende onun yolundan gidiyorum. Ama bu sefer klomen yerine femara diye bi ilaç var onu kullanıcım.umutluyum inş güzel sonuçlar alırız
Arkadasim asilamayi biraz anlatir misin.Ben hic yaptirmadim.halk arasinda asilama insani yipratiyor, direkt tup bebek yap diolar AMA o da cok pahali..her Dr da hemen yapmio..Sen Neler yasadin ?
Kızlar bugün Dr a gittim 2. Aşılama yo önerdi bende onun yolundan gidiyorum. Ama bu sefer klomen yerine femara diye bi ilaç var onu kullanıcım.umutluyum inş güzel sonuçlar alırız
Canım ben 2 kez klomen kullandım sonra Dr değiştirdim belli bi tedaviden geçtiğim için aşılama önerdi ilk aşılama Haziran'da oldu fakat bende dış gebelik oldu. Cok yıpratmadı beni. Çünkü iğne falan kullanmadım hapla oldu.cok zor ve zahmetli değil. Tüp zahmetli ve zor. Yaş sorunun yoksa aşılamaya da uygunsa senin için yaptırabilirsin. Ama iyi. Ve güvenebileceğin bi Dr seçmeni tavsiye ederim.
Insallah guzel haberlerini aliriz..bizlere de umut olur..klomeni 3.kez kullanan ve gebe kalanlar da varmis.forumda buldum.asilama narkoz altinda oluyor di mi. Peki kac dakika suruyor.hemen eve geliyor musun.
Hayır narkoz almıyosın canım.1 dakika bile sürmüyor. Çok kısa. 20 dk yatmıştım ben
Betul kardesim..hakkini helal et bu arada..cok soru sordum..Sen hangi Dr a gidiosun..kac zamandir deniosunuz..benim yas 28. Ve 14 aydir olmuyo ;( 3 yillik evliyim..ilk iki yil korunduk..simdi pismanim..daha erken fark edip tedavi olabilirdim..nasip..5 agustosta ignemi oldum.oncesinde klomen kullandim.hala fostinex de kullanmaktayim.Dr in verdigi birliktelik takvimine uymaya calisioruz iste..iki gun once cok umutluydum..gitgide umutlarim azalmaya basladi sanki...
Olur mu canım burda bilgilerimizi paylaşıyoruz. Osman develioğluna gidiyorum öncesinde jimerde erdoğan aslan a gidiyordum ama acabalar olduğuniçin. Ve daha profesyonel birine gitmek için değiştirdim.simdi cok memnunum sanırım süt hormonun yüksek o yüzden dostinex kulanıyosun. Sen hangi Dr a gidiyorsun.1 sene oldu isteyeli, Aralık'tan beri Dr a gidiyorum. Yaşim 25
Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geçiyor.Biz eşimle bursa dışındayız.Bugün döneceğiz inşallahh..Bugün kahveleri gördüm kızlar... Olmadı maalesef aşılama tutmadı( çok üzüldüm ama bişey belli etmemeye çalışıyorum..Bugün farkettm ki aşılamayı yaptırdığım günden beri kafam sürekli bu konuyla meşgul... 2haftayı doğru düzgün geçirmedim bile.. Keşke aklımdan çıkarabilsem ( Şu son bir sene çok zor geçti ve geçiyor halen daha.. Belki dedim Rabbim yüzümüze güler bi umut doğar bizim için ama maaaleseefffff ((
hayırlısı olsun betül..2.aşılama ne zaman kısmetse?femarayı doktor önerdi değil mi?inş bu kez cümlemizin kucakları dolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?