BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hayırlısı olsun canım, Üzülme demeyeceğim çünkü yaşadık ve çook üzülüyoruz biliyorum Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme tez zamanda sağlıkla kavuş bebeğine inşallah!

BETÜL hadi bakalım hayırlı olsun.. Bende yarın gidiyorum bakalım yumurta varmı varsa büyüklüğü ne kadar? İkimiz içinde tedavinin sonu iyi olur inşallah!

Son düzenleme:

Merhaba tatlım valla vücut olarak dinlenmiş olabilirim ama kafa olarak çok yorgunum..Bu kadar çabuk pes edeceğim hiç aklıma gelmemişti. Kimseyle bişey konuşamamak eşim üzülür diye ona da bişey anlatamamak çok kötü.. Psikolojik olarak iyi değilim şu son 2 haftadır beynim sadece bebek konusuna odaklanmış durumda.. Kendimi avurmaya çalışıyorum ama o da olmuyo ( inşallah toparlarım. Yarın Ahmet beyi arayacağım.. bundan sonraki aşama nedir bilmiyorum klomene devam mı edicem acaba konuşacağım bakalım kısmet herşeyy......

Evet Can'm Dr önerdi yarın başlıcam diğer Pazartesi kontrol olacak ona göre belli olur aşılama zamanı

Betül hakkında hayırlısı olsun inşallahhh güzel sonuçlar alırsın.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Bu ay birilerinden güzel haberler alırız inşallah da bizlere de umut olur inşallah yaa..

Gulisay valla üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor ( çok zor süreçler beni bekliyormuş gibime geliyor( inşallah öyle değildir.. çok kötü etkilendim bu durumdan oysaki doktor en başta bişeyleri belli etmişti ama insanız yani umut ediyoruz ama olmadı ( Rabbim yardımcımız olsun..

Haklisin cnm cok zor..hem esine moral vermek, hem cevreye dimdik durus sergillemek, hem stres gebelige Engel diye dusunmemeyee calismak hem de araliksiz dua etmek...asilamasi tutmayan AMA ardindan kendiliginden gebe kalan bi komsu taniyorum..Allah guc ve sabir versin..cumlemize insallah..

çok üzüldüm arkadaşım hayırlısı olsun demekten başka çare yok inşlh en kısa zamanda kendiliğinden gelir meleğin

herşey nasip,şimdi önümüze tekrar bakma vakti.ilki tutmadı deyip,tüp bebek tedavisini araştırmaya başladım.ama onunda garantisi yokki.oluruna bırakıp,3 aşılamayıda denemeyi düşünüyorum.Allah'ın izniyle herşey.bayramda demiyolar mı al artık bi tane diye.neyseki rahatım kaçacak,gözümde büyüyor diye düşünüyorlar:)Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun..

Tatlım inşallah bu zorlu süreç senin için çabucak geçer, üzülme demek bile saçma, yüreğinin sıkıntısı bir an evvel geçer inşallah.

Kızlar bugün Dr a gittim 2. Aşılama yo önerdi bende onun yolundan gidiyorum. Ama bu sefer klomen yerine femara diye bi ilaç var onu kullanıcım.umutluyum inş güzel sonuçlar alırız

inşallah güzel haberlerini alırız canım. hayırlı uğurlu olsun....

Saol canım Allah razı olsun.. Bi de kardeşim ve annemin rahatsızlığı var o anlattıklarının haricinde..anneme alıştım ama kardeşime çok üzülüyorum..Yaşamak için uğraşıyo resmen.. kanser tedavisi görüyor. iyi ki burası var biraz kafa dağıtıyorum.. İnşallahh Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir tez vakitte..

Valla ben de düşünüyorum tüp bebeği ama tedavi süreci zor ( 2. ve 3. aşılamalar bizi bekler arkadaşım.. Rabbim 2.de hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallahh.. Diğerlerine gerek kalmaz umarım

kızlar merhaba nasılsınız? ya fakülteye gidenlelere sorum olucaktı, Barış beyle telefon ile görüşebiliyormusunuz? yani istediğin an görüşen varmı? herhangi bir durum olduğunda illa hastaneye mi gitmek gerek? özel hast.dr. ile görüşebilmek kolaydı ama devlet olunca nasıl olur??

Nasılsınız bayramda aile ziyaretlerine gitmiştik daha yeni döndüm . Betül tedavin hayırlı olsun rabbim tez zaman da zahmetsiz kavuştursun inşellah iz 88 canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun , seni çok iyi anlıyorum burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz derdimiz ortak yakınlarımız bile bizi anlamıyor bayramlarda daha çok üzülüyoruz sorular, sorular birde herkes o kadar çok biliyor ki saçma, saçma tavsiyeler neyse rabbim tez zaman da zahmetsizce hepimizin kucaklarımızı sağlıkla beraber doldursun. Allaha emanet olun

canım bende bu gün bunu düşünüyordum benimde barış beyle görüşmem lazım hastanede heyecanlandım galiba derdimi pek anlatamadım ama zannetmiyorum istediğin an görüştürsünler

canım bende bu gün bunu düşünüyordum benimde barış beyle görüşmem lazım hastanede heyecanlandım galiba derdimi pek anlatamadım ama zannetmiyorum istediğin an görüştürsünler

aynen canım bende düşünüyorum görüşen arkadaşlar varmı diye sordum ???

Aminn canım aminn inşallahh tez vakitte kavuşuruz hayırlısıyla minnoşlarımıza.. Doktorumu aradım yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek hayırlısı inşallahhh.. Bir tanıdık var belki 8-9 senelik evli onun da çocuğu yok.Dün akşam karşılaştık kendisiyle konuştuk biraz.Sizdeki sorun nedir diye soramadım üzülür diye..Nasıl ki bana sorduklarında üzülüyorsam bişey diyemedim.Dediğin gibi bizi bizden başkası anlamaz.Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallahhh !!!

Cok buyuk sinavlardan geciyorsun kardesim..sabir en onemli deva.sabredip Allaha dua edicez..insallah en hayirli olan en tez zamanda bebegini kucagina alir ailene de sevdiklerine de umut olursun...

Bayram ziyaretleri gergindi benim de..gebeler kendi formullerini anlatir, nineler dua eder,...Rabbim yuzumuzu guldurur insallah

Daha ilk denemsinde hem de ilk ay gebe kalan bir akrabam var..masallah ..Ben olsam hic asilama Ile vakit kaybetmem Dior..hemen tup bebek dene diyor..AMA cok pahali tup bebek..garantisi de yok..ilac igne boyutunu da bilmiorum..asilama yi dusunmeye devam kizlar..napalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…