Gulisay valla üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor( çok zor süreçler beni bekliyormuş gibime geliyor ( inşallah öyle değildir.. çok kötü etkilendim bu durumdan oysaki doktor en başta bişeyleri belli etmişti ama insanız yani umut ediyoruz ama olmadı ( Rabbim yardımcımız olsun..
Cok buyuk sinavlardan geciyorsun kardesim..sabir en onemli deva.sabredip Allaha dua edicez..insallah en hayirli olan en tez zamanda bebegini kucagina alir ailene de sevdiklerine de umut olursun...
Daha ilk denemsinde hem de ilk ay gebe kalan bir akrabam var..masallah ..Ben olsam hic asilama Ile vakit kaybetmem Dior..hemen tup bebek dene diyor..AMA cok pahali tup bebek..garantisi de yok..ilac igne boyutunu da bilmiorum..asilama yi dusunmeye devam kizlar..napalim..
Çatlatma iğneside vuruldum biraz önce... Artık Hayırlısı..
Aşılaması tutmayan arkadaşlar! 2 defa aşılama yaptırdım ve 2 side negatifti ben 2 kez hamile kaldım (sonu düşüktü) İkisi de kendiliğindendi... O yüzden sakın umudunuzu kaybetmeyin.. Zamanı değilmiş deyin.. Sonrasında her an hamile kalabilirsiniz yani
iyi günler herkesebenim fsh 46 , Amh 0.33 ve yaşım 21 iki ay adet görmeyince doktora gittim belki hamileyimdr diye aama menopoza girdiğimi öğrendim bütün hayatım alt üst oldu doktorlar normal yolla hamile kalamayacağımı sölediler. eşimse bişey olmaz kalırsın deyip duruyo surumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyo bile kafayı sıyırmak üzereydim tüp bebek merkezine zorla eşimi ikna ederek gittim muanede çatlamak üzere olan bi yumurtam çıktı. doktora göre bu bir mucize çünkü tahlillerde hiç rezervem yok gözüküyor. ama bi tane yumurtam var ve çatlamak üzere olduğunu söledi. bugün yarın çatlar dedi. tedavi için de şuan hiç bişey yapılamaz dedi aşıla vb. eşinle ilişkiye girin dedi şimdi üzerinden 6 gün geçti ilk bi kaç gün kasıklarım ağırıyordu ama artık ağrı da yok meraktan ölüyorum acaba son yumurtamı da kaybetdim mi yoksa Allahım bana mucize bebeği bu ay nasip etti mi diye
Benim umudum var rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecektir ama elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum.
iyi günler herkesebenim fsh 46 , Amh 0.33 ve yaşım 21 iki ay adet görmeyince doktora gittim belki hamileyimdr diye aama menopoza girdiğimi öğrendim bütün hayatım alt üst oldu doktorlar normal yolla hamile kalamayacağımı sölediler. eşimse bişey olmaz kalırsın deyip duruyo surumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyo bile kafayı sıyırmak üzereydim tüp bebek merkezine zorla eşimi ikna ederek gittim muanede çatlamak üzere olan bi yumurtam çıktı. doktora göre bu bir mucize çünkü tahlillerde hiç rezervem yok gözüküyor. ama bi tane yumurtam var ve çatlamak üzere olduğunu söledi. bugün yarın çatlar dedi. tedavi için de şuan hiç bişey yapılamaz dedi aşıla vb. eşinle ilişkiye girin dedi şimdi üzerinden 6 gün geçti ilk bi kaç gün kasıklarım ağırıyordu ama artık ağrı da yok meraktan ölüyorum acaba son yumurtamı da kaybetdim mi yoksa Allahım bana mucize bebeği bu ay nasip etti mi diye
Benim umudum var rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecektir ama elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum.
Maşallah diyelim o akrabana nazar değmesin.. Aşılamayı vakit kaybı görenler var evet ama aşılama ile hamile kalanlar da var umarım bizde onlardan oluruz.. Tüp bebeğe gerek kalmadan inşallah..Yakın bir arkadaşım çok zor süreçlerden sonra tüp bebek yaptırdı.Şuan hamile :) Neler yaşadığına şahit olduğum için korkuyorum.. Çok fazla ilaç kullandı.Haplar iğneler jeller... Zor yani.. Hakkımızda hayırlısı.. İnşallah o süreçlere gerek kalmaz..
Hastanede bir kadinla tanistim.bir bucuk aylik hamileyim.cok Rahat oldu.tup bebekle oldu.zor sandim AMA diilmis dedi.gozunun ici guluodu.bir gorseniz kizlar.4 bin tutmus masraflar..kadini gorunce catlatma ignesiymis asilamaymis kaldirip cope atasim geldi..sirasi benim onumdeydi..adi okundu..iceri girdi..arkasindan bakakaldim...ne guzellll sonn..Allahim bize de bebis ver !!!
Demek herkeste aynı olmuyo ya da o çektiği sıkıntıyı derdi kenara bıraktı :)) Bebeğine kavuştu ya gerisi yalan diye düşünmüştür :)) Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh.. Nerde yaptırmış ki tüp bebeği.. Kısmet bu işler yaa tutmayanlar da varmış ne bileyim Allah aratmasın..
Kızlar şimdi doktordan geldim.. Normal diye bişey yok artık bizim için.. Bugün gideceğimiz yol netleşti..1 aşılama olmazsa tüp bebekk..Darbe üstüne darbe yiyormuşum gibi geliyo..Bir iki ay beklemek istedim psikoloji 0( biraz toparlanayım sonra aşılama deneriz bakalım.. O da tutmayacak biliyorum.. Bi yanım git direk tüp yaptır diyo keşke garantisi olsa (( o tutmazsa onu atlatamam kolay kolay... Allahım sen yardım et!!!
Hastanede bir kadinla tanistim.bir bucuk aylik hamileyim.cok Rahat oldu.tup bebekle oldu.zor sandim AMA diilmis dedi.gozunun ici guluodu.bir gorseniz kizlar.4 bin tutmus masraflar..kadini gorunce catlatma ignesiymis asilamaymis kaldirip cope atasim geldi..sirasi benim onumdeydi..adi okundu..iceri girdi..arkasindan bakakaldim...ne guzellll sonn..Allahim bize de bebis ver !!!
geçmiş olsun,neden öyle diyorsun şimdi.3.ü aşılamayı denemicez mi dedi yani doktor? vücudumuzda aşılama sonrası normalse herşey,yine denicez.olmadı tüpbebek..ama daima iiyi düşünelim iz. iii düşünelim ii olsun..Rabbim tüp bebek konusunda bile,hayırlı doktorlara düşürsün diye dua ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
benim çevremde tüp bebekle hamile kalanda yok.bu konuda hiçbişey bilmiyorum.biraz araştırınca ilaçların çok kuvvetli old.öğrendimbi tanıdık var ama onada sorsam ,duymayan kalmaz.
ya bişey sormak istiyorum,özelde tüp bebekle ilgili ort 4000 gibi bi fiyat söyleniyor.bunda kullanılan ilaçlar dahil mi?burda barış beyi duyunca ordanda bi randevu alsam mı şimdiden diye düşünmüyo değilim.çalışırkende fakülteye gitmek eziyet olur diyor eşim..ben yalnızca işinin ehli olsun istiyorum.Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin.bizlerde bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz inş,Allah ın izniyle..
Arkadaslar merhaba
insallah hepiniz guzel bir bayram.gecirmisinizdir.
gecen carsamba serklaj.islemim yapildi ve yarin dr kontrolum var. Insallah guzel haberlerle gelirim.
Bu arada 16 haftalik olduk ve kismetse KIZIM olucak.
Arkadaslar merhaba
insallah hepiniz guzel bir bayram.gecirmisinizdir.
gecen carsamba serklaj.islemim yapildi ve yarin dr kontrolum var. Insallah guzel haberlerle gelirim.
Bu arada 16 haftalik olduk ve kismetse KIZIM olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?