BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

amayaa hoşgeldin.. hepimiz aynı umutlarla,burda dertleşiyoruz.
bugün muayeneye gittim kızlar,aşılama sonrası kist oluşmuşmu diye.şükür bişey yok.ne zaman hazırsanız 2.deneyelim dedi.kısmet olursa eylül başı gitmek istiyorum.hayrılısı bakalım..
* bazıları aşılama zamn kaybı diyor,sizler ne düşünüyorsunuz?adım adım gitmek istiyorum ama kafam çok karışık.

bayramada bişey kalmadı.tatil gelsin istiyorum artık:):):)hepinizin bayramını kutluyorum..bayramdan sonra görüşmek üzere...
iz88 umarım bayramda yüzün güler,vereceğin güzel haberler bizlere umut olur..

sizdeki sorun neydi?

Elabilge bende 2. Aşılama okucam gibi. Ama tüp olsun direk dedim daha yüksek diye. Benim aşılama dış gebelikle sonuçlanmıştı 2. Aşîlama riskim daha yüksek. Ama Dr aşılama taraftarı. Düşününce. Aşılama ya olursa diyorum cok hormon almıyoruz zahmetli değil hap kullanmıştım. Ama tüp olursa daha ciddiye almam gerekecek.iğneler hormonlar süreç zorlayacak gibi o yüzden Dr gidicem adetim gelince iyice tartıp karar vericem

Hoşgeldin canım. Buluşmaları burdan duyuruyoruz.ara ara bakarsan haberin olur bekleriz. Hakkında hayırlısı olsun.

hoşgördümmm :))) ben 180. sayfadan bu tarafa okudum ve görmedim, belki daha önceki sayfalardadır diye demiştim. elbetteki abone oldum bile

merhaba ben 9 yıllık evliyim 6 yıl oldu tedaviye başladık jinemed de 1 tüp bebek denemem negatif ART 1 aşılama oda negatif şimdi bir kaç ay oldu fakülteye başladık en son evrakları teslim ettik 2 hafta oldu bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun .Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun bizim için hayırlara vesile olur inşellah .Elabilge bende aşılamanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ben 1 defa denedim aklımda kalmasın istedim ama ümit işte; önceleri zannediyor ki insan devlette zaman harcamayayım özellerde hemen olcakmış gibi ama bir bakıyorum özellere kolunu da bacağını da kaptırmışsın artı öyle yıpranıyor ki insan geriye baktığım da zaman öylede akmış ki :bize tanıdıklarımız hep fakülteyi tavsiye etmişlerdi ama ben orada işler yavaş ilerliyor diye istememiştim ama yolumuz sonunda buraya düştü bismillah deyip başladık Rabbimden hayırlısı inşellah

Tesekkur ederim arkadadim cok aciklayici olmus. Bu arada tebrik ederim insallah Allah bebeginide kucagina almayi nasip etsin bizim 3yilimiz kasimda doluyor insallah o zamana kadarda rapor cikimis olur Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

sağol canımallah razı olsun. inşallah 3 yıl doldurmana gerek kalmadan bide bakmışsın hamile olmuşsun. fakültedeki arkadaşlara hep ettiğim bi dua var. inşallah birdaki sefere doğum hanede karşılaşırız. inşallah seninlede öyle olur doğumhanelerde karşılaşırız. rabbim dilerse herşey olur. allah yar ve yardımcın olsun. rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah :)

İnsallah gerek kalmaz canim insaaallaaaah her isteyeninde. Sonucta Allahtan umut kesilmez ol derse olur insallah.

Hoş geldin aramıza :)) Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallahhh.. Ben de henüz görüşmelere katılmadım..Planlar yapılınca biz de dahil oluruz tanışırız :))

ElaBilge dün tüp bebek yaptıran bi arkadaşımla konuştum. O da bana tüp yaptır aşılama ile zaman kaybetme dedi ama tüp bebek çok farklı..Aşılamada bir iki ilaç kullanıyoruz o kadar. Tüp daha ciddi bir tedavi süreci Çok sıkıntılı bir süreç açıkçası gözümü korkutuyor İnşallahhh tüpe gerek kalmadan hamiş oluruz.. İnşallahh güzel haberler veririz birbirimize hepimiz :) Senin de bayramın mübarek olsun.. bayramdan sonra görüşmek üzere :)

İnsallah gerek kalmaz canim insaaallaaaah her isteyeninde. Sonucta Allahtan umut kesilmez ol derse olur insallah.

kafalarımız o kadar doluki bu düşünceyle. başka birşey düşünemez olduk.
ister istemez her ay acaba bu ay hamilemiyim düşüncesine giriyor insan. inşallah önce bi kafalarımızı rahatlatsak bebişlerde gelecek. benim hamile kaldığım ay cenazemiz vardı. evim hiç olmadığı kadar kalabalıktı. ben tüp bebek yaptırdığımı bile unuttum neredeyse koşturmaktan. ve çok şükür o ay hamile kaldım. ama önceki tedavilerimde hiçbir iş yapmadan namaz ve tuvalet dışında yataktan kalkmadım hep yattım ama olmadı. kafanın rahat olması o düşünceden kurtulmak çok önemli. ama kafadan atıcam diyincede atılmıyorki. ne diyeyim allah dert sıkıntı vermesin ama onu düşünnmeye fırsatımız olmayacak bi meşgale versin inşallahta herkes kavuşsun bebişine .

Betül aşılama dediğin gibi ilaç kullanıyoruz bir iki tane o kadar.. Tüp daha ciddi bir tedavi süreci... Ben de ilk aşılamayı yaptırdım bekliyorum.. Tüpe kadar uzanmaz inşallahhh yolculuğumuz.. Açıkçası o süreç gözümü korkutuyor Çok yakın bi arkadaşım tüp yaptırdı. Neler yaşadığına yakından şahit olunca ( Allah yardımcımız olsun inşallah...

evet çok haklısın biraz biraz kafamı dağıtıyrm ilk zamanlarda ki gibi değilim ama ilk aşılamadam sonraki ay adetim gecikmişti çok üzülmüştüm olmayınca şimdi geçen ay aşılama oldum bu ay boş geçti yine gecikebilir diye kendimi alıştırdım sansamda yine gecikince acaba mı demeye başladım bile kendime kızıyorum 1 ay düşünmeyip 3 gün gecikince aklımdan çıkaramıyrm diye, çok zor kafadan atmak tabi allah yardımcımız olsun napalım bi şekilde olsun inşallah :)

hoşgeldiniz kızlar.

gülisay ve betül tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar verir. ikinizinde ihtimali çok yüksek görünüyor inşallah çifter çifter müjde alalım sizden :)

Hoşgeldin Canım.. Bayram sonu vakit kaybetmeden görüşürüz inşallah!!

Bayramınız kutlu olsun Kızlar Çok şükür bitirdik Ramazanı Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirirsiniz inşallah!!

selam canım hakkını helal et mesajını yeni farkettim gözden kaçırmışım.
öncelikle güzel duaların için allah razı olsun . rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.
keşke 1 sene hiçbirşey yapmadan beklemeseydin. birkaç ay bekleyip tekrar gitseydin tedavi olmak istiyorum deseydin. ama neyse geçmiş için üzülmenin faydası yok. tüp bebek için 3 yılı doldurmanı mutlaka beklerler sen bu arada şimdiden evraklarını toparlamaya başla. muhtemelen bu gidişinde aşılama başlarlar. sana bir sene sonra gel kim dedi. barış hocamı asistanlarmı. rahim filmi çektirdinmi aşin tesler yaptırdımı . eğer bunları yaptırmadıysan önce bunları senden isterler.
inşallah bari yaşın küçüktür. yaşın küçükse hiç üzülme geçen zamana.canım moralini bozmak istemem ama bildiklerimi anlatma gereği duydum.
inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalırsın :) aşılama için kimse olumlu şeyler söylemiyor ama ben fakültede aşılama ile hamile kalan bi çok kişiye şahit oldum. ama tabi kafan rahatsa herşeyden önce acaba bu ay hamilemiyim düşüncesini kafadan atmak şart. :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…