- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
evet bende anca kilomu koruyorum inşallah normale döneriz. evet ben tüpbebeğe geçtim beklemedeyim rapor için. Tıp fakültesinde yaptıracağım. inşallah.
kızlar özellikle sizin için hemen yazmak istedim.düşük yapan arkadaşımın testlerini yaptırdık ve bugün beraber sonuçlar için gittik. çok ciddi problem çıktı.15 gün hastaneye yatmasını istedi. tüm testlerini yapmak için.
baştan anlatım şevket yılmazda murat kemahlı adında bir doktora gittik dahiliye doktoru. ve düşük yaptığını söyledi doktor bütün testlerini hemen yaptı hatta dış istemle istanbula test gönderdi. testler 20 gün sonra çıktı. testlerde hemosistein ve protein s- protein c- ve ana testleri anormal çıktı. doktor hemen senden bu testleri ilk düşükte nasıl istemez dedi. bizde ilkinin kimyasal olduğunu diğer doktorların üç düşükten önce test istemediğini ama şeyma hanımın bizden hemen istediğini söyledik.diğer doktorların yaptığı çok yanlış dedi ilk düşükten sonra hemen istenmeli dedi. çok önemli dedi. hayatın boyunca düşük yaparsın bu sonuçla dedi hamilede kalabilirdin tekrar şeyma hanımın hamile kalma demesi iyi olmuş dedi. murat beyi kesinlikle öneriyorum çok ilgiliydi.
ŞEYMA HANIMA GİTTİK HEMEN ÇIKINCA
şimdi hamile kalırsan iğne İLE (HERGÜN İĞNE YAPARAK) DOĞUM YAPARSIN AMA ÖNCE MURAT BEYLE TEDAVİNİ YAPALIM İLAÇ TEDAVİN OLSUN.HASTANEYE YAT VE SONUÇLARLA BANA GEL . SENİN İÇİN EN SAĞLIKLISINI YAPALIM . KESİNLİKLE KORUNMALISIN DEDİ.
KISACASI KIZLAR DOKTORLAR İSTEMEYEREK ÇOK YANLIŞ YAPIYORLARMIŞ ÖNERİM SİZDE GİDİN DOKTORA YAPIN TESTLERİ. BENDE HAMİLE KALIRSAM HEMEN YAPCAM TESTLERİ YADA KALMADAN AŞILAMADAN ÖNCE.
kızlar özellikle sizin için hemen yazmak istedim.düşük yapan arkadaşımın testlerini yaptırdık ve bugün beraber sonuçlar için gittik. çok ciddi problem çıktı.15 gün hastaneye yatmasını istedi. tüm testlerini yapmak için.
baştan anlatım şevket yılmazda murat kemahlı adında bir doktora gittik dahiliye doktoru. ve düşük yaptığını söyledi doktor bütün testlerini hemen yaptı hatta dış istemle istanbula test gönderdi. testler 20 gün sonra çıktı. testlerde hemosistein ve protein s- protein c- ve ana testleri anormal çıktı. doktor hemen senden bu testleri ilk düşükte nasıl istemez dedi. bizde ilkinin kimyasal olduğunu diğer doktorların üç düşükten önce test istemediğini ama şeyma hanımın bizden hemen istediğini söyledik.diğer doktorların yaptığı çok yanlış dedi ilk düşükten sonra hemen istenmeli dedi. çok önemli dedi. hayatın boyunca düşük yaparsın bu sonuçla dedi hamilede kalabilirdin tekrar şeyma hanımın hamile kalma demesi iyi olmuş dedi. murat beyi kesinlikle öneriyorum çok ilgiliydi.
şimdi hamile kalırsan iğne İLE (HERGÜN İĞNE YAPARAK) DOĞUM YAPARSIN AMA ÖNCE MURAT BEYLE TEDAVİNİ YAPALIM İLAÇ TEDAVİN OLSUN.HASTANEYE YAT VE SONUÇLARLA BANA GEL . SENİN İÇİN EN SAĞLIKLISINI YAPALIM . KESİNLİKLE KORUNMALISIN DEDİ.
KISACASI KIZLAR DOKTORLAR İSTEMEYEREK ÇOK YANLIŞ YAPIYORLARMIŞ ÖNERİM SİZDE GİDİN DOKTORA YAPIN TESTLERİ. BENDE HAMİLE KALIRSAM HEMEN YAPCAM TESTLERİ YADA KALMADAN AŞILAMADAN ÖNCE.
kırmızı kartAllah'ım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle..
papatya nasılsın?2.aşılamayı bekliyosun değil mi.bahsettiğin testleri bizimle ilgili herşey normalsede yaptırmalımıyız?
Papatya merhaba.. Nasılsın? Bu anlattığın olay bi arkadaşımın da başına geldi..2 tane düşük yaptı arkadaşım.İkinciden sonra doktoru ondan da bir sürü test istemişti.Sonucu tam olarak neydi bilmiyorum ama 3. bebeğine hamile kaldığında doğuma kadar her gün iğne vurundu.. Sağlıklı bi şekilde de bebişne kavuştu.. Düşük yapan arkadaşların doktorlarının bu araştırmaları yaptırması lazım.. Ben hiç hamile bile kalmadağım için yaptırmadım
canım seni çok merak etmiştim bebeği olmuştur inşalllah diye düşünüyodum ama bu zorlu yolda mücadeleye devam demekk ki...8 yıllık evliyim 2 tüp denemem var ilki tuttu ama malesef düşük yaptım..( ikincisi dondurulmuşlarımla yola devam ettim ama öncesinde rahmim kalp şeklinde olduğu için o da düşük sebebi olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum hemen peşinede dondurulmuşlarla ama malesef tutmadı 1 sene oldu son denemem doktorumdan çok ama çok memnunum jinemed'e gidiyorum ben doktorum Murat bey çok iyi doktor hemşireler keza öyle ama üçüncüyü üniversitede yaptırmak istiyorum ama eğer çok meşakatliyse tekrar eski merkezime gitcem inşallah bayram da memleketime gideceğim dönüşte kısmetse bismillah deyip tedavime devam edeceğim lakin yaş aldı başını gidiyo zaman öyle bi hızlı akıp gidiyo kiiii tut tuta bilirsen biran önce başlamam lazım tabi bu arada psikolojim berbat durumdaydı çok şükür atlattım artık bebeğim olmuyo diye ağlamalar zırlamalar yok sabahı sabah etmek yok net başında ne içsem ne yesem ne sürsem de bebeğim olsun diye RABBİM verecekse vakti saati vardır elbet deyip bekliyorum...YÜCE MEVLAM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah tez zamanda cümlemizin yüzünü güldürsün her ibadetimde hem kendim için hem tanıdık tanımadık kim hasretse annelik duygusuna herkez için dua ediyorum bu mübarek gecelerin yüzüsuyu hürmetine RABBİM dualarımızı geri çevirmesin inşallahhhh....aminnnn
Birde hastanede yatacak çok ilginç.. Düşük yaptım deyincemi yaptırdı tüm testleri, başka bir belirti yada hastalığı varmıydı canım? yaptırmayı düşünüyorum..kızlar özellikle sizin için hemen yazmak istedim.düşük yapan arkadaşımın testlerini yaptırdık ve bugün beraber sonuçlar için gittik. çok ciddi problem çıktı.15 gün hastaneye yatmasını istedi. tüm testlerini yapmak için.
Benim kist gitmiş, klomene başladım çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bu ay... Hayırlısı bakalım..
selam canım bende barış hocanın hastasıyım 4 aşılama 3 tüp bebekten sonra çok şükür hamileyim
sana tavsiyem sakın onların aramasını bekleme beni gereksiz aylarca beklettiler rapor için sağolsun sekreterler işi hep yokuşa sürüyorlar rapor için 3 yıl doldurma şartı var. 3 yıl dolunca hiç bekleme hemen barış hocadan randevu al. adetin 2. günü diyince veriyorlar çok açıklama yapma sekreterlere. ne yapılacak derlerse barış hoca karar verecek dersin .
barış hocayla birebir görüştürürler muhtemelen sabrım kalmadı 3 yıl doldu diyince hemen anında rapor hazırlanıyor.
anlıcan sekreterler işi biraz savsaklıyorlar. direk barış hocayla görüşmen işini hızlandırır.
allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerinide alırız.
Selam canım yazdıkların dikkatimi çekti çünkü bende evraklarımı 24 temmuz da teslim ettim biz seni arıycaz dediler bekliyorum birde barış beyle ilk görüşmemizde bize ekimde olabilir demişti. Şimdi ben sekretere barış beyle görüşmek istiyorum desem bana randevu verirler mi ? acaba cevaplarsan sevinirim teşekkürler
Benim kist gitmiş, klomene başladım çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bu ay... Hayırlısı bakalım..
yerini zamanını bilirsem gelmek isterim
selam canım bende barış hocanın hastasıyım 4 aşılama 3 tüp bebekten sonra çok şükür hamileyim
sana tavsiyem sakın onların aramasını bekleme beni gereksiz aylarca beklettiler rapor için sağolsun sekreterler işi hep yokuşa sürüyorlar rapor için 3 yıl doldurma şartı var. 3 yıl dolunca hiç bekleme hemen barış hocadan randevu al. adetin 2. günü diyince veriyorlar çok açıklama yapma sekreterlere. ne yapılacak derlerse barış hoca karar verecek dersin .
barış hocayla birebir görüştürürler muhtemelen sabrım kalmadı 3 yıl doldu diyince hemen anında rapor hazırlanıyor.
anlıcan sekreterler işi biraz savsaklıyorlar. direk barış hocayla görüşmen işini hızlandırır.
allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerinide alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?