BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

evet bende anca kilomu koruyorum inşallah normale döneriz. evet ben tüpbebeğe geçtim beklemedeyim rapor için. Tıp fakültesinde yaptıracağım. inşallah.

selam canım bende barış hocanın hastasıyım 4 aşılama 3 tüp bebekten sonra çok şükür hamileyim
sana tavsiyem sakın onların aramasını bekleme beni gereksiz aylarca beklettiler rapor için sağolsun sekreterler işi hep yokuşa sürüyorlar rapor için 3 yıl doldurma şartı var. 3 yıl dolunca hiç bekleme hemen barış hocadan randevu al. adetin 2. günü diyince veriyorlar çok açıklama yapma sekreterlere. ne yapılacak derlerse barış hoca karar verecek dersin .
barış hocayla birebir görüştürürler muhtemelen sabrım kalmadı 3 yıl doldu diyince hemen anında rapor hazırlanıyor.
anlıcan sekreterler işi biraz savsaklıyorlar. direk barış hocayla görüşmen işini hızlandırır.
allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerinide alırız.

Elimde tüp bebek ilaçları var isteyenler bana ulaşın
BURSA da tüp bebek tedavisi gören ihtiyaç sahibi arkadaşlar bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım

kızlar özellikle sizin için hemen yazmak istedim.düşük yapan arkadaşımın testlerini yaptırdık ve bugün beraber sonuçlar için gittik. çok ciddi problem çıktı.15 gün hastaneye yatmasını istedi. tüm testlerini yapmak için.
baştan anlatım şevket yılmazda murat kemahlı adında bir doktora gittik dahiliye doktoru. ve düşük yaptığını söyledi doktor bütün testlerini hemen yaptı hatta dış istemle istanbula test gönderdi. testler 20 gün sonra çıktı. testlerde hemosistein ve protein s- protein c- ve ana testleri anormal çıktı. doktor hemen senden bu testleri ilk düşükte nasıl istemez dedi. bizde ilkinin kimyasal olduğunu diğer doktorların üç düşükten önce test istemediğini ama şeyma hanımın bizden hemen istediğini söyledik.diğer doktorların yaptığı çok yanlış dedi ilk düşükten sonra hemen istenmeli dedi. çok önemli dedi. hayatın boyunca düşük yaparsın bu sonuçla dedi hamilede kalabilirdin tekrar şeyma hanımın hamile kalma demesi iyi olmuş dedi. murat beyi kesinlikle öneriyorum çok ilgiliydi.
ŞEYMA HANIMA GİTTİK HEMEN ÇIKINCA
şimdi hamile kalırsan iğne İLE (HERGÜN İĞNE YAPARAK) DOĞUM YAPARSIN AMA ÖNCE MURAT BEYLE TEDAVİNİ YAPALIM İLAÇ TEDAVİN OLSUN.HASTANEYE YAT VE SONUÇLARLA BANA GEL . SENİN İÇİN EN SAĞLIKLISINI YAPALIM . KESİNLİKLE KORUNMALISIN DEDİ.
KISACASI KIZLAR DOKTORLAR İSTEMEYEREK ÇOK YANLIŞ YAPIYORLARMIŞ ÖNERİM SİZDE GİDİN DOKTORA YAPIN TESTLERİ. BENDE HAMİLE KALIRSAM HEMEN YAPCAM TESTLERİ YADA KALMADAN AŞILAMADAN ÖNCE.

papatya nasılsın?2.aşılamayı bekliyosun değil mi.bahsettiğin testleri bizimle ilgili herşey normalsede yaptırmalımıyız?

Papatya merhaba.. Nasılsın? Bu anlattığın olay bi arkadaşımın da başına geldi..2 tane düşük yaptı arkadaşım.İkinciden sonra doktoru ondan da bir sürü test istemişti.Sonucu tam olarak neydi bilmiyorum ama 3. bebeğine hamile kaldığında doğuma kadar her gün iğne vurundu.. Sağlıklı bi şekilde de bebişne kavuştu.. Düşük yapan arkadaşların doktorlarının bu araştırmaları yaptırması lazım.. Ben hiç hamile bile kalmadağım için yaptırmadım

papatya nasılsın?2.aşılamayı bekliyosun değil mi.bahsettiğin testleri bizimle ilgili herşey normalsede yaptırmalımıyız?

ilk aşılamam olacak inşallah canım ama bu ay da tarih bize uymuyor eşim yanımda olmadığı için çok zor oluyor
ayarlamak önümüzdeki aylara bıraktık maalesef (
benim bugün anladığım herkes yaptırmalı düşük yapan yapmayan çok kolay bide bakılması bir kan veriyorsun o kadar.

inşallah bizimkide öyle olur iğne yapacak o da o kesinde önce ilaç tedaviside deniyorlarmış hamile kalmadan folik asit- demir hapı-b12-b6 ve başka ilaçlar kullanılıyormuş o şekilde değerlerin normale çekilmesi deneniyormuş. ama bizim doktor altında hastalık var mı bakmam lazım öncelikle dedi çok inceliyor. o yüzden çok begendim. kimyasal gebeliğide düşük sayıyorlarmış dahiliyede hatta.
bende hiç hamile kalamadım ((( ama yaptırmakta yarar var galiba

Canım ne güzel yazmışsın...Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında.. Stresinin azalmasına sevindim, kafamız rahat olsun canım gerisi Allah tan..

Birde hastanede yatacak çok ilginç.. Düşük yaptım deyincemi yaptırdı tüm testleri, başka bir belirti yada hastalığı varmıydı canım? yaptırmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
Benim kist gitmiş, klomene başladım çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bu ay... Hayırlısı bakalım..

Benim kist gitmiş, klomene başladım çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bu ay... Hayırlısı bakalım..

Çok sevindimm senin adına :))) çok güzel bir haber bu inşallahh tedavine de yanıt alırsın hayırlısıyla :)) Yaa aramızdan birileri kavuşsun artık minnoşlara bize de umut olsunlar :)) gelsin bebişlerrrrr artıkkkk....

Selam canım yazdıkların dikkatimi çekti çünkü bende evraklarımı 24 temmuz da teslim ettim biz seni arıycaz dediler bekliyorum birde barış beyle ilk görüşmemizde bize ekimde olabilir demişti. Şimdi ben sekretere barış beyle görüşmek istiyorum desem bana randevu verirler mi ? acaba cevaplarsan sevinirim teşekkürler

canım malesef öyle dersen vermez sen neler yaptırdın kaç yıllık evlisin tüp bebek için 3 yıl doldurmana gerek varmı aşılama yaptırdınmı kısaca bi anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin, Allah kucağına almayı nasip etsin..sen bu konularda tecrübelisin banada yol göster..
Ben geçen sene tıp fakültesine gitmiştim, hormon testlerim yapıldı sorun çıkmamıştı doktor 1 sene dene olmassa gel dedi...
bu ay fakülteye gideceğim nasıl bir yol izlemeliyim?
kasımda 3 yıl dolacak hemen tüp bebek tedavisi başlarmı?

kızlar merhaba;

bir-iki aydır siteyi aktif olarak kullanıyorum ve sonunda bursa-tüp bebek sayfası buldum. gerçi ilk sayfaları okuyunca biraz endişelendim.

önce kendimden bahsederek başlayayım. karacabeyde oturuyorum, 32 yaşındayım ve 9 aylık evliyim. hiç korunmadık ama bebeğimiz olmadı. şubat ayında kum döküyorum zannedip doktora gittim ve kistlerim olduğunu öğrendim. bir haftalık bir ilaç verdi doktor, sonrasında kontrole gittiğimde 1,5 cmlik bir kistim kaldığını onunda ilk regl ile birlikte gideceğini tahmin ettiğini söyledi. özel hastaneye gitmiştim. bir ay sonra regl olduğumda devlet hastanesine gidip durumu anlattım. kontrol etti doktor bey yok bi şeyin hemen de özele gidersiniz zaten diye bi de fırçaladı. sonra hamile kalmak istediğimi söylediğim folik asit vs. kullanmam gerekir mi diye sordum. ne zamandır evlisin dedi 4 ay diyince bi fırçada onun için yedim hemen çocuk yapıyosunuz biraz birbirinizi tanıyın falan dedi. doktor 32 yaşındayım ben dedim 18 değil, eşimide gayet iyi tanıyorum dedim. neyse yazdı bi ilaç gebe kalmaya karar verdiğinde bunu kullan muhtemeln bi ay sonra hamile olursun dedi. aslında bende ilk 6 ay için çok da hevesli değildim, illaki çocuk olsun hemen diye.

sonrasında mayısın son haftası tatile gidecektim, ama hala korunmuyoruz ve regl günüm tatille bir başlayıp tatil sonunda bitecek gibi. erken gebelik testlerinden aldım. eğer gebe değilsem regl dönemi için geciktirici ilaçlardan kullanacaktım. pozitif çıktı. hemen kan testine gittim. 10,03 gibi bi değer çıktı, doktor(devlet hastanesindeki başka bi doktor) çok arada bir değer, yanıltabilir bizi bir hafta bekleyin tekrarlayalım dedi. ve ben yola çıkacağımız gün regl oldum.

böylece benim için endişelenme dönemi başlamış oldu. tatil dönüşü bu siteye girmeye başladım ve araştırmaya. reglin 3. günü bazı testler yapılması gerektiğini okudum. haziranın 25 inde bursa kadın doğum akademisine gittim, aynur hanıma. muayene de rahmimin ters olduğunu, bir miyomum bulunduğunu, miyomun fazla büyük olmadığından pek endişe verecek bi şey olmadığını öğrendim. sonra da kan aldı, hormon testi için. ertesi gün aradı....fsh değerim 12,7 çıkmış, zaten yaşında 32 hiç bekleme hemen tüp bebek yaptır erken menopoz riskin var hemde oldukça yüksek dedi.

başımdan aşağı kaynar sular döküldü bi anda erken menopoz erken menopoz diye yankılandı bi süre sesi kulaklarımda. çok kötüydü. sonra bir başka doktora daha görüneyim diye düşündüm. ziya çetine gittim. bir ilaç verdi doktor bey bir ay bekleyelim sonucuna göre hareket ederiz dedi. ertesi ay yani temmuzda ben yine regl oldum hiç gününüşaşmaz sağolsun, 20 temmuzda kırmızı kart yedim. 22 sinde tahlil için gittim fsh değerim 19,04 olmuş. ziya bey de hiç bekleme dedi. bursa tüp bebek merkezini önerdi. gittik, doktor yoktu görüşemedik. eşime hazır burdayken bir kaç yere gidelim bari dedim. jimere gittik,açıkcası ben pek doktoru sevemedim.sonrasında soranusa tüp bebek merkezine gittik. ilk izlenim olarak serbülent bey bana güven verdi. orada ilk tüp bebek denememizi gerçekleştireceğiz. muayene de miyom bazı soru işaretleri bırakmış serbülent beyin aklında.normalde hamilelik mevzu olmasa hiç bi sıkıntısı yoktur dedi, evet yok. ama eğer rahme baskı uygularsa sorun yaratabilir dedi ve bi kaç muayene ile bakıp ona göre karar verecekmiş. dün gittim muayeneye, bir ilaç daha verdi ve haftaya pazartesi tekrar görüşeceğiz.

uzun uzun anlattım hikayemi :))) ilk sayfada soranus ile ilgili negatif yorumlarda gördüm. insan ister istemez etkileniyor. genelde fakültede tedavi görevleriniz var galiba. ben malesef zamanım elverir mi bilemediğimden göze alamıyorum. en kötüihtimalle 6 ay en iyi ihtimalle birkaç yıla menepoza girebilirsin diyen doktorlar oldu muayenelerden sonra. jimerdeki doktor gibi. o yüzden her ay, hatta gün bile önem kazandı birden bire benim için.

bayramdan sonra bi tanışma-kaynaşma düzenlemeyi planlıyorsunuz sanırım, katılmak isterim... aranıza beni de kabul ederseniz tabi ki :)

Son düzenleme:

Tesekkur ederim arkadadim cok aciklayici olmus. Bu arada tebrik ederim insallah Allah bebeginide kucagina almayi nasip etsin bizim 3yilimiz kasimda doluyor insallah o zamana kadarda rapor cikimis olur Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…