BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

cok buyuk gecmıs olsun canım..aşılamayı en cok 2-3 kez deniyoruz dıyordu geçenlerde tv de bır dr. tutmazsa hastayı da cok yıpratmıyoruz.demek yumurta ıle sperm arasında bır kaynaşamama problemı var.ya yumurtanın kabuğu cok kalın,sert ya da sperm yeterli sayıda ve hızda olmasına rağmen yumurtayı çatlatacak enerjıde değil.boyle durumlarda kadınların yumurtaları ölmeden yaş ilerlemeden hemen tüp bebek öneriyoruz...işte buna yakın şeyler dedi dr.. tüp bebekle döllenmiş 3-4 yumurta transfer ediyorlar ki biri tutmazsa diğeri tutsun..bazen ikisi üçü tutuyo..sonra gelsin ikizleeerr üçüzlerrr... Rabbimden umut kesilmez..İnşirah ve Asr surelerini okuyun kızlar..Sabır ve Allaha tevekkül...

İnşallah ElaBilge,
biz bunları yaşıyorsak var bi nedeni,bi hikmeti..
Allah büyüktür..
Kuluna zulmetmez, ancak zaman zaman imtihan eder..
En hayırlı olan en tez zamanda kucaklarımız inşallah dolacak!

Maşallah canım, inşallah herşey yolunda gitmeye devam eder.
Demek kızımız oluyor, maşallahisim düşündünüzmü,

Arkadaslar sagolun. :::
Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.
kismetse kucuk bir prensesimiz olucak.

Bugun dr kontrolumuz vardi. SSukurler olsun hersey yolunda. Insallah hep guzel haberler vermek nasip olurn

Arkadaslar sagolun. :::
Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.
kismetse kucuk bir prensesimiz olucak.

Bugun dr kontrolumuz vardi. SSukurler olsun hersey yolunda. Insallah hep guzel haberler vermek nasip olurn

İnşallahh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım.. İnşallah böyle güzel haberleri daha çok duyarız :)) Prens ve prenseslere ihtiyacımız var :)))

Merhaba kızlar bende hastalığımda ilgili bişeyler arastırırken hep görüyordum kadınlar kulubünü üye oldum ve kendime uygun sizin açtığınız sayfayı buldum bende pkoluyum ve 1.5yıllık evlıyım bir yıldır cocuk istiyoruz ama olmadı doktora gittik prolaktın ve torpidim yüksek çıktı ameliyat olalı 4 yıl oldu hiç tekrarlamazmışsın kist im ama dün midem için gittiğim doktorda ultrasonda 4 cm kist çıktı sol yumurtalığımda daha gecen ay doktora gittiğimde hiçbirşey yoktu anlamadım bir ay bile olmadan bukdr büyür mü kist???doktor 3 ay tedavi olmazsa direk tüp bebek dedi allahım kaç yıldır bu kıstlerle uğraşıyorum bırakmıyor hala peşimi ( dostıneks verdi doktor haftada bir tane benim gibi olan varmı aranızda çok umutsuzum hamile kalma konusunda(

Oncelikle gecmis olsun ve hos geldin. İnsallah hepimiz biran evvel bebeklerimize kavusuruz. Kistim tekrarladi demissin cikolata kisti mi? Bende cikolata kisti var 3cm ben 2kere yumurta takibi 2kere asilama oldum ama malesef olmadi. Kist engellemiyor diyor doktorlar ama tedavilerimde olumlu sonuc vermedi. Simdi tup bebek karari alindi ben devlette yaptiriyorum eger ozele gideceksen direkt tup bebek yaptir derim kisti olan bircok kisibu sekilde hamile kalabilmis ve hepside tup bebek deneyin vakit kaybetmemek icin tabi kiii Allahin izni olunca.

Teşekkür ederim.hoşbulduk aminnn inşallah.evet tekrarladı ama daha bilmiyorum çikolata kisti mi değil mi midem için gitmiştim doktora ultrasona girdim bakan doktor 4cm kistin var dedi şok oldum yıllardır doktorlara gider gelirim şükür tekrarlamıyor derken bu çıktı gittiğim doktoru aradım oda geçici olabileceğini söyledi ama ağrım var sol tarafima( iki hafta sonra gidicem Yalçın beye nedicek bakalım özele gidiyorum ben doktorda ztn aşılama demedi direk tüp bebek dedi inş gerekkalmadan kalırım hamile çok sormuş insanın psikolojisi altüst oluyor.

Bende pko yok kist yok AMA prolaktin yuksek 60 cikti bende dostinex kullaniorm..8lik 0,5mg..insallah haftaya sise bitior..şükür..basagrisi ve kabizlik yapti bende feciiii...bu forumda Neler okudum korkma cnm..ne kistliler ne tupleri tikaniklilar gebe kaldi..kis bi Ben kalamadim insallah biz de annis

Benimde prolaktın 60 çıktı bendede dostineks mide bulanması ve bas dönmesi yaptı 0,5 benimkide haftada bir tane ama baya ağır sanırım etkileri oluyor çünkü.inşallah olur ama pko var prolaktin yüksek troid yüksek bide kist çıktı bunlarla hamile kalmak baya zor ((Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

selam kızlar;

ben de tüp bebek tedavisindeyim. soranus'a gidiyorum. herşey dahil 5500 tl. valla benim durumum da çok iç açıcı değil ama hiç umutsuz değilim. iz nolur öyle bırakma kendini. ve tüp bebek tedvisi de bahsedildiği kadar zor değil. uzun protokol benimki, bursa merkezde değilim ama çok da zorlanmıyorum şimdilik. soracağınız her tür soruya cevap verebilirim.

her tüp bebek tedavisinde 2-3 emriyo konmuyo, yaş 35in altında ise tek emriyo konuluyor bu arada. hemen gelsin ikiz üçüz zor yani :)

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden.. Şu an hangi aşamadasın tüp bebekte.. Toparlayacağım inşallah kendimi :) Bazen umutsuz bazen umutlu idare ediyorum işte :)

Merhaba, hoşgeldin öncelikle prolaktin ve tiroit ilaçlarını ihmal etme, hamile kalabilmek için onların normal seviyeye inmesi lazım. Şuanda görülen kist adet sonrası görülen kist olabilir, bazen adet sonrasında kist oluşur, bir sonrasında vücut onu geri atar. Belki öyle bir şey olabilir. Umutsuzluğa kapılma hemen, burada okuyoruz çok büyük kistlerle hamile kalanlar var, aslında bu hiç belli olmuyor. Yaşın kaç, eğer genç isen bir süre uğraş, yoksa beklemek istemiyorsan tüp bebeğe başvur o zaman derim

Hayırlı olsun canım, Allah kolaylık versin, inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın

Hoşbulduk.yok ihmal etmiyorum zaten.inşallah öyledir ama boyutu beni korkuttu 4 cm olurmu 20 günde ?? Yaşım 26. 4 yıl önce ameliyat oldum ilk defa tekrarladı inş gelip geçicidir.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden.. Şu an hangi aşamadasın tüp bebekte.. Toparlayacağım inşallah kendimi :) Bazen umutsuz bazen umutlu idare ediyorum işte :)

tatlım ben 20 temmuzda regl oldum. 22 temmuzda fsh değerime bakılması için kadın doğum doktoruna gitmiştim. haziran ayındaki regl dönemimde değerim 12,7 iken, 19 a çıkmış. bu hiç iyi bi şey değil, hemen tüp bebek merkezine yönlendirildim.

aynı gün görüştüğümüz yerlerden biri olan soranus ta karar kıldık eşimle birlikte. o gün hem muayenem yapıldı hem kan alınıp hormon testleri ile birlikte bazı hastalıkların (akdeniz anemisi gibi) taşıyıcısı olup olmadığımıza bakıldı, hem eşime hem bana. çok şükür bir sıkıntı yok.eşime de sperm durumu ile ilgili testler yapıldı. ayrıca benim rahmimde minik bi miyomum var. yeri biraz şüphe uyandırıyor. o yüzden doktorumuz miyom durumu zorlayabilir ama yinede önce miyomu almadan bi deneyelim dedi, olmazsa miyomum alınacak sonraki aşamada(inşallah gerek kalmaz). aynı gün decavit diye bir ilaca başladım. vitamin. bir hafta sonra kontrole gittiğimde başka bir ilaca daha başladık, 10 günlük bir ilaçtı. ilaca başladıktan bir hafta sonra kontrole gittim, duruma bakıldı ve lucrin iğnelere başladım. yumurta baskılamak amacı ile, göbeğine kendi kendine vurabileceğin insüline benzer bir iğne. canını yakmıyor. iki gün sonra tekrar kontrole gittim. 10 günlük ilacım bugün bitti. devam etmeyeceğim. şu an vitamin ve lucrin iğnelerim var devam ettiğim. haftaya çarşamba günü, 21 ağustosta yeniden kontrolüm var. muhtemelen bir kaç gün sonrasında herşey yolunda giderse iğnelerim bitmiş olacak ve çatlatma iğnesi vurulacağım, 36 saat sonrasında da yumurta toplama işlemi yapılacak. ardından da doktorun uygun göreceği bir zaman transfer işlemim gerçekleşecek ve sonucu beklemeye başlayacağız. :)

inşallah hepimizin güzel haberleri olur verecek.... olmazsa da bi dahaki sefere demekten başka yol yok malesef. Rabbim hepimize sağlıklı, sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla da evladı ile de terbiye etmesin inşallah....

Canım geçen gün de yazdım görmedin sanırım nasılsın? Dün doktora gidecektin ne dedi doktor? Minnoş nasılmış

kusura bakma arkadaşım görmemişim.şimdi bu yazını gördüm.çok şükür iyiyiz.fakülte kontrollerimde protein kaçağı da normale dönmüş.kaçak yok.inşallah da olmaz.14. haftanın içindeyim.doktor oğlana benziyor dedi.bir daha ki kontrolde kesin söyleriz dedi.sağlıklı ,hayırlı ve uzun ömürlü olsun da...
senin içinde hayırlısı olsun inşallah.pazartesi bende ahmet beydeydim.saat 10.30 civarı.
bu arada arkadaşlar umut kesmeyin sakın,arkadaşımda çikolata kisti vardı.eşi de ameliyat olmuştu.hatta ikinci ameliyat olması gerektiğini öğrendiklerinde arkadaşım hamileymiş.şimdi oğlu var maşallah...
kızlar hepiniz dualarımdasınız...

Arkadaslar merhaba
insallah hepiniz guzel bir bayram.gecirmisinizdir.
gecen carsamba serklaj.islemim yapildi ve yarin dr kontrolum var. Insallah guzel haberlerle gelirim.

Bu arada 16 haftalik olduk ve kismetse KIZIM olucak.

maşallah,sübhanallah,barikallah.Rabbim sağlıkla,hayırla kavuşmayı nasip etsin(amin)

Ben pazartesi aradım Ahmet beyi çok yoğun yarın gel dedi.Denk gelemedik yani.. İnşallah bir gün görüşürsek kızlarla o gün tanışırız artık ne yapalım :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.. kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun da :) Valla tatlım bugün birinin yazısını gördüm içime bir umut doğdu :) Dedim ki neden üzülüyosun elbet senin de kavuşacağın gün belirlenmiştir sabırla bekle.. Dua et.. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…