Ben pazartesi aradım Ahmet beyi çok yoğun yarın gel dedi.Denk gelemedik yani.. İnşallah bir gün görüşürsek kızlarla o gün tanışırız artık ne yapalım :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.. kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun da :) Valla tatlım bugün birinin yazısını gördüm içime bir umut doğdu :) Dedim ki neden üzülüyosun elbet senin de kavuşacağın gün belirlenmiştir sabırla bekle.. Dua et.. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh :)
Ben de guzel haberleri alinca demek bir zamani var diorum,
tup bebek mi asilama mi catlatma ignesi mi ne yaptirabiluosan yaptirip beklemeli... Sabretmeli..E tabi once tedbir, sonra tevekkul..yani ugrasacaz kizlar cabalicaz AMA dualarla isin sonuni Allaha birakicaz..bir kulun hayirli zamanda olsun deyip de Niye bu ay olmadi diye streslenmesi ayni kefede olmaz..E bilemezsin ki o ay hayirli miydi Senin ve bebegin icin.hem hayirlisini istiyoruz, hem gebe kalamayinca nazlaniyoruz, kizlar maalesef biz tevekkulu bilmioruz,benim de depresyona girdigim coookk zaman oldu,imanimiz var hamdolsun AMA tevekkul noktasini her Jul basaramiyor..Ben zorlaniyorum ama tevekkul etmeyi bana ogretsin diye Allaha dua ediorum..madem isin sonuni Allaha birakioruz ve kullugun özü de bu , e madem Allaha yaratmak ne kolay, o halde gucumuz yetmeyen bu gibi durumlarda O'nun gucune işi birakicaz..yani tevekkul kizlar...
Ben de guzel haberleri alinca demek bir zamani var diorum,
tup bebek mi asilama mi catlatma ignesi mi ne yaptirabiluosan yaptirip beklemeli... Sabretmeli..E tabi once tedbir, sonra tevekkul..yani ugrasacaz kizlar cabalicaz AMA dualarla isin sonuni Allaha birakicaz..bir kulun hayirli zamanda olsun deyip de Niye bu ay olmadi diye streslenmesi ayni kefede olmaz..E bilemezsin ki o ay hayirli miydi Senin ve bebegin icin.hem hayirlisini istiyoruz, hem gebe kalamayinca nazlaniyoruz, kizlar maalesef biz tevekkulu bilmioruz,benim de depresyona girdigim coookk zaman oldu,imanimiz var hamdolsun AMA tevekkul noktasini her Jul basaramiyor..Ben zorlaniyorum ama tevekkul etmeyi bana ogretsin diye Allaha dua ediorum..madem isin sonuni Allaha birakioruz ve kullugun özü de bu , e madem Allaha yaratmak ne kolay, o halde gucumuz yetmeyen bu gibi durumlarda O'nun gucune işi birakicaz..yani tevekkul kizlar...
kızlar buluşma ayarlayalım.sizleri özledim..
Kızlar Dr dan geldim. 2 tane cok güzel yumurtalarım olmuş bugün iğne olup yarın ve sonraki gün aşılama olacak.
Kızlar Dr dan geldim. 2 tane cok güzel yumurtalarım olmuş bugün iğne olup yarın ve sonraki gün aşılama olacak.
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz!! Evet canım bende özledim.. Buluşma günü önerilerinizi alalım kimler gelebilir ve ne zaman?
Kızlar ben ilk kez klomen ve cat.iğnesi kullanarak gebe kaldım bu ay :)
Allah hepinize tattırsin..
hayırlı olsun canım ne güzellll hadi bakalım güzel haberler ver inşallah
sAtwa :
hayırlı olsun canım :)))
ben eşimin yanındayım kızlar 2 haftaya kadar döneceğim o yüzden bu ara bir buluşma olursa bende gelemeyeceğim hepinizi çok özledim yeni kızlarla da tanışmayı çok istiyorum inşallah ben gelince bi daha buluşuruzzz
bende geldimm kızlar uzun zmandır burdayım ama bu topıgı yenı farkettım aranıza katılabılırmıyımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?