BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ben de guzel haberleri alinca demek bir zamani var diorum,
tup bebek mi asilama mi catlatma ignesi mi ne yaptirabiluosan yaptirip beklemeli... Sabretmeli..E tabi once tedbir, sonra tevekkul..yani ugrasacaz kizlar cabalicaz AMA dualarla isin sonuni Allaha birakicaz..bir kulun hayirli zamanda olsun deyip de Niye bu ay olmadi diye streslenmesi ayni kefede olmaz..E bilemezsin ki o ay hayirli miydi Senin ve bebegin icin.hem hayirlisini istiyoruz, hem gebe kalamayinca nazlaniyoruz, kizlar maalesef biz tevekkulu bilmioruz,benim de depresyona girdigim coookk zaman oldu,imanimiz var hamdolsun AMA tevekkul noktasini her Jul basaramiyor..Ben zorlaniyorum ama tevekkul etmeyi bana ogretsin diye Allaha dua ediorum..madem isin sonuni Allaha birakioruz ve kullugun özü de bu , e madem Allaha yaratmak ne kolay, o halde gucumuz yetmeyen bu gibi durumlarda O'nun gucune işi birakicaz..yani tevekkul kizlar...

ne güzel söylemişsin canım, aynen öyle.... bi çok zaman sabırsızlanıp mızmızlanıyoruz, umutsuzluğa kapıldığımızda oluyor, Rabbim bu mübarek günün hatrına yüreğimizdekini hayırlı kılıp tez zamanda nasip etsin inşallah. hiç kimseyi evlatlarıyla veya evlatsızlıkla sınamasın....

Çok güzel anlatmışsın canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin iznin de.. Bazen çok kötü oluyorum bazen de kendimi hiç olmadık şeylerle avutmaya çalışıyorum :) Dengesiz bir ruh hali :) Rabbim hayırlısını sağlıklısını tez vakitte versin inşallahhhh hepimize :)

Kızlar Dr dan geldim. 2 tane cok güzel yumurtalarım olmuş bugün iğne olup yarın ve sonraki gün aşılama olacak.😍

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz!! Evet canım bende özledim.. Buluşma günü önerilerinizi alalım kimler gelebilir ve ne zaman?

gulisay merhaba canım ben sanırım gelemiycem kardeşimi yeniden hastaneye yatırdılar ne zaman çıkacağı belli değil.. Belki ayarladığınız gün uyarsa uğrayabilirim o da belki.. Yanında babam kalacak ben de gidip geleceğim. Bebek işini unuttum neredeyse.. Çok sıkıntılıyım bu ara Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallahhh...

Kızlar ben ilk kez klomen ve cat.iğnesi kullanarak gebe kaldım bu ay :)
Allah hepinize tattırsin..

Kızlar Dr dan geldim. 2 tane cok güzel yumurtalarım olmuş bugün iğne olup yarın ve sonraki gün aşılama olacak.

hayırlı olsun canım ne güzellll hadi bakalım güzel haberler ver inşallah

sAtwa :

hayırlı olsun canım :)))

ben eşimin yanındayım kızlar 2 haftaya kadar döneceğim o yüzden bu ara bir buluşma olursa bende gelemeyeceğim hepinizi çok özledim yeni kızlarla da tanışmayı çok istiyorum inşallah ben gelince bi daha buluşuruzzz

hayırlı olsun canım ne güzellll hadi bakalım güzel haberler ver inşallah

sAtwa :

hayırlı olsun canım :)))

ben eşimin yanındayım kızlar 2 haftaya kadar döneceğim o yüzden bu ara bir buluşma olursa bende gelemeyeceğim hepinizi çok özledim yeni kızlarla da tanışmayı çok istiyorum inşallah ben gelince bi daha buluşuruzzz

SATWA Hayırlı olsun canım Allah bebeğinede sanada sağlık versin.. :)
Papatya bekleriz canım seni 2 hafta ne ki...
Betül Hayırlı olsun canım 2. aşılaman mutlu haberlerini bekliyoruz...

yeni kızlar da hepinizle tanışmayı çok istiyolar ama bence de 2 hafta dediğin nedir ki bekleyelim seni

Maşallah,çok sevindim.Sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim...Bende duana katılıyorum.Allah hepimize tattırsın hem hamileliği hemde kucağımıza alıp,sağlıkla büyütmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…