BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaslar merhaba :79::79:
Bildiginiz gibi takibimi u.u de baris ata yapiyor sagolsun. Kendisinden sonsuz memnunum. Ne zaman ihtiyacim olsa hep yanimda.
ama evime cok yakin ve yenisogan unitesi cok iyi diye doruktip yildirim dan nuray boyar a gittim dun. . Kendisine baris beyi soyledim. Tamam dedi. Hayati kararlari o vericek bnde ultrasonda bebegimi rarahatca gorucem.
Benden haberler boyle

Aranizda tedaviye basliyan yokmu

çokkkk tesekkürler kızlar geldiğim hafta buluşuruz o zaman :))))) HEM BETÜLDE YENİ AŞILAMA OLCAK O DA DAHA RAHAT GELİR

gelecek hAFTA LİSTE YAPARIZ GÜN BELİRLERİZ ARTIK :) HADİ KALABALIK OLALIMMMMM

Bugün 2. Aşılamayı bitirdik çok şükür.salı aşılama yaptığında Osman hoca çatlaması olmamıştı 1 2 gün içersinde catlar demişti bugün kontrol ettiğinde biri cstlamiş su dolu dedi diğeri de çatlıyordu.küçülme olmuştu. Ve bugünkü aşılama çatlatma esnasında oldu. Rabbim ol drse olacak artık. Ve inş olur.

İnşallah hayırlısıyla olur tatlım inşallahhh :) Rabbim sağlıkla nasip etsin bu yolda hepimizin yüzü güler umarım :) Bizlere umut olursun inşallah

İnşallah canımm.. Hayılısıyla sağlıkla.. Mutlu haberini tez zamanda alırız..

kızlar dr arıorum ya ama guven veren ılgılenen konusan nee bılım ıste benı ıkna edıcekkıı tedavıme devam edebılıcem yardımm edın hadı bana :)

Rabbim sonuc.nasip etsinn
merakla bekliycem:82::82:

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandir hic kimse u.u de bslayan tedavisi ile ilgili birsey yazmadi.
baris beye gitmekten vazmi gectiniz yada prosedur r artik bu kadar agarmi ilerliyor.::44:
Arada bir yazsaniza merak ediyorum

kızlar neden kımse bana cewap wermıor koskoca bursada drundan memnun olan kımse yok muuuu

tatlım merhaba, iyi geceler. ben henüz transfer kısmına geçmedim ama soranus tüp bebek merkezine gidiyorum ve merkezden memnunum. serbülent bey hakkında güzel şeyler duydum. ayşe ata da fakültedeki doktorun eşi imiş bildiğim kadarıyla ve onun hakkında da güzel şeyler duydum. ancak henüz dediğim gibi transfere ulaşamadım o yüzden sonuca göre değerlendirme yapacaksan kesin bir şey söyleyemem. ancak ilgilenmeleri, bilgilendirmeleri, sorularına cevap vermeleri gayet iyi. şimdilik memnunum.... inşallah sonuçtan da memnun kalırım

kızlar neden kımse bana cewap wermıor koskoca bursada drundan memnun olan kımse yok muuuu

Gormeemism canim kusura bakma
benim onceki drum prof.dr osman develiogluydu.kendisi alaninda cok basarili bir dr
hatta bu hamileligimde serklaj icin kendisinese muayyene oldum ve fikrini aldim.eger maddi anlamda zorlamaz dersen tavsiye ederim.
Rabbim karsina dogru dru cikarsin

kızlar dr arıorum ya ama guven veren ılgılenen konusan nee bılım ıste benı ıkna edıcekkıı tedavıme devam edebılıcem yardımm edın hadı bana :)
Cnım ben Dr. Undan cok memnunum.ama basta soğuk sonra daha iyi oluyo ama diğer Dr lar gibi poh pohlamıyor. En doğrusunu söyler güven verir. Sadece sorunu olanları hastası olarak kabul eder kendisi Prof. Osman develioğlu ☺

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ınanın o kadar bunaldım kı su dr konusunda kı kendımde bu ısın ıcınde bırsıyım daha oonce manısada yasıorduk we kendı calıstıgım hastaneydı dr um hıc sıkıntım olmuodu ama burda gıttıklerımle ne konusabıldım ne anlasabıldım benım ıstegım benı dınlesın derdımı anlatabıleyım ama bu gıttıklerım dırek sadece mens olabılım dıe ugrasıo tmm buda bıbaslangıc ama sonrası ıcın hıcbırsey solemıo yada bı tahlıl ıle ıstemedıler mesela bu soledıklerınıızı mutlaka degerlendırıcem tekrar tesekkur ederım :*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…