- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
Kızlar ben ilk kez klomen ve cat.iğnesi kullanarak gebe kaldım bu ay :)
Allah hepinize tattırsin..
Kızlar Dr dan geldim. 2 tane cok güzel yumurtalarım olmuş bugün iğne olup yarın ve sonraki gün aşılama olacak.
Bugün 2. Aşılamayı bitirdik çok şükür.salı aşılama yaptığında Osman hoca çatlaması olmamıştı 1 2 gün içersinde catlar demişti bugün kontrol ettiğinde biri cstlamiş su dolu dedi diğeri de çatlıyordu.küçülme olmuştu. Ve bugünkü aşılama çatlatma esnasında oldu. Rabbim ol drse olacak artık. Ve inş olur.
bende geldimm kızlar uzun zmandır burdayım ama bu topıgı yenı farkettım aranıza katılabılırmıyımm :)
Bugün 2. Aşılamayı bitirdik çok şükür.salı aşılama yaptığında Osman hoca çatlaması olmamıştı 1 2 gün içersinde catlar demişti bugün kontrol ettiğinde biri cstlamiş su dolu dedi diğeri de çatlıyordu.küçülme olmuştu. Ve bugünkü aşılama çatlatma esnasında oldu. Rabbim ol drse olacak artık. Ve inş olur.
Hoşgeldin canım aramıza..
Kızlar ben ilk kez klomen ve cat.iğnesi kullanarak gebe kaldım bu ay :)
Allah hepinize tattırsin..
kızlar herkese ii geceler aranızda çikolata kisti ile tanışan v bununla mücadele edenler varmı?Rabbimsonuc.nasip etsinn
merakla bekliycem:82::82:
kızlar neden kımse bana cewap wermıor koskoca bursada drundan memnun olan kımse yok muuuu
kızlar neden kımse bana cewap wermıor koskoca bursada drundan memnun olan kımse yok muuuu
Cnım ben Dr. Undan cok memnunum.ama basta soğuk sonra daha iyi oluyo ama diğer Dr lar gibi poh pohlamıyor. En doğrusunu söyler güven verir. Sadece sorunu olanları hastası olarak kabul eder kendisi Prof. Osman develioğlu ☺kızlar dr arıorum ya ama guven veren ılgılenen konusan nee bılım ıste benı ıkna edıcekkıı tedavıme devam edebılıcem yardımm edın hadı bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?