Arkadaslar merhaba
Uzun zamandir hic kimse u.u de bslayan tedavisi ile ilgili birsey yazmadi.
baris beye gitmekten vazmi gectiniz yada prosedur r artik bu kadar agarmi ilerliyor.::44:
Arada bir yazsaniza merak ediyorum
mrb feryalcim.ben gidiyorum barış beye.pazartesi randevum vardı.tahlillerime baktı.rubella aşısı olmam gerektiğinin söledi .o aşıyo oldum.1 ay sonra tekrar kan tahlili yapılcak.sonuca bakıcak.gerçi onu için tekrar randevu almadım.almam gerekirmi şimdiden bilemiyorum.biliyosun randevular çok geç veriliyo kafam karıştı.bu arada da rapor için evrak toplıcam.tabi bundan sonra süreç nasıl işler bilmiyorum.sende anlatırsan biraz sevinirim.süreci.teşekkür ederim
Merhaba allah isini rast getirsin insallah.
Canim yapilicak kan testinin kagidini verdilermi sana oyleyse o gun sekreteelikten giris yaptirirsin sadece. Biliyorsun 10 gunde bir hesap actirmak gerekiyor.
Bence tlf la ara ve randevu al zaman kaybetme yoksa sonuc gosterme randevusunu bile 35 gun sonrasina veriyirlar. Ve giderken evraklarinida gotur tekrar zaman kaybetme.
Ger sorun cikartirlarsa baris beye mail gonder ve rica et.
inN cok anlayisli ve insanlari kirmaktan cekinen bir dr.
Bu arada neden sana asi yaptirdi ilk defa duydum.
Ben test ve tahlillerle ugrasmadim cunku gittigimde koca bir dosya vardi elimde yillarin birikimi. Anliycagin eksik birsey yoktu.
Gelismeleri yaz olurmu. Artik herkestenhaberleri bekliyorum.
teşekkür ederim feryal.testi o gün sekreterlikten açtırcam gün vermedi.1 ay sonra aşı olduktan sonra dedi.o aşıya karşı bağışıklığım yokmuş ve onu yaptımazsam çocuğa geçermiş ve kötü sonuçlar olur dedi .onu kesin yaptırmam gerekiyo yani.ben yarın arayım alıyım randevuyu haklısın canım.gelişmleri yazarım.aklıma takılan olursa sana sorarım gene.çok heyecanlı ve merak içindeyim.hayırlısı artık işallah
Merhaba, sana aşılamamı olacak yoksa tüp mü? daha önce aşılama oldunmu hiç orada, bu arada pazart ara, mutlaka sonuç gösterme randevusu al canım, randevular dolar yoksa
kızlar herkese ii geceler aranızda çikolata kisti ile tanışan v bununla mücadele edenler varmı?
ben 2 kez aşılama oldum .başka yerde.barış hoca vercek sanırım kararı.ben aslında tüp yapmak istiyorum yaşım 33 bakalım
kızlar neden kımse bana cewap wermıor koskoca bursada drundan memnun olan kımse yok muuuu
bende 6 ay önce öğrendim arkadaşım. öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldım fakat düşük yaptım. artık öle bi duruma geildim ki ayağıma taş takılsa sebebini bu kiste bağlar oldum. buyutu 4 cm civarında. senin uyguladığın herhangi bi,r tedavi yöntemi varmı?merhaba arkadaşım geçmiş olsun demek sende de var bu kistten. ben yaklaşık 10 ay önce öğrendim bende olduğunu. sen yeni mi öğrendin boyutu ne kadar. varsa yardımcı olabileceğim birşey yaparım. sorularını sorabilirsin.
bende 6 ay önce öğrendim arkadaşım. öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldım fakat düşük yaptım. artık öle bi duruma geildim ki ayağıma taş takılsa sebebini bu kiste bağlar oldum. buyutu 4 cm civarında. senin uyguladığın herhangi bi,r tedavi yöntemi varmı?
Ben medical parkta Ahmet beye gidiyorum.memnunum drdan.
Gecmis olsun tekrar insallah en kisa zamanda tekrar hamile olursun. Ben hic hamilelik yasamadim. İlk ogrendigmde 44*55 mm boyutundaydi. İbrahim saracoglunun sogan kurunu uyguladim ve 30*35 mm ye dustu cok sukur doktorlarda engellemiyor diyolar ama 2kez yumurta takibi ve catlatma ignesi, 2 defa da asilama oldum malesef sonuc negatif. Simdi tup bebek asamasina gectim rapor icin evraklarimi verdim aramlarini bekliyrm. Sen neler yaptin?
sanırım gebelık yok sendede dımı canım
ben 15 haftalık hamileyim.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizlere de nasip etsin
ben 15 haftalık hamileyim.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizlere de nasip etsin
bende senin gibi ilk öğrendiğimde soğan kürüne başladım ama hamile kalınca bıraktım. sonra işte bu düşük olayı çok sarstı beni 2 aydır denemelrime rağmen hamile kalamıorum umutsuzluklarım başladı yine .bu hafta içinde doktora gidicem ama çok korkuorum yıkılmaktan çok korkuorum ya büyüdüyse ya başka bişi çıkarsa dietıbbi herhangi bi müdahalae yapılmadı medicalde ahmet beye gittim onun an fazla 1 sene normal yöntemlerle denemem gerektiği söledi. ama beklemek çok zor her geçen gün umutlarımın azalmasına dayanamıorum. senin doktorun kim?
ben önce başka bir hastanede yumurta takibi yaptırdım 2 kere sonra tıp fakültesine geçtim Barış Ata doktorum. sen ne kadarlık evlisin. bende 4-5 ay denemiştim ama 1,5 senelik evliydim 1 senedir deniyrz dedim çünkü 1 sene daha bekletmek saçma sapandı. Bu kistle beklemek yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?