BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet aynı süreçlerden bende geçtim hele öğrenince 1 ay hergün ağladım diyebilirim. çok zor bir süreç her ay adet zamanıda ağlamayı ihmal etmedim. aşılamalardan sonra 1 er hafta bunalıma girdim. ama son 2 aydır artık kafamı rahatlattım diyebilirim. sonuçta Allahın takdiri o istemeyince ne yaparsak yapalım olmayacak, o isterse de hiç bir şey engelleyemez. belki hepimiz bunu biliyrz ama yapamıyoruz. Ben her zaman hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun derim. artık demekki hayırlısı değilmiş neden üzülüyorum o zaman diyerek kendimi rahatlattım. Bunu iyice hazmederek yoluna devam etmelisin yoksada stres ve huzursuzlukla geçer günlerin. Stres kist için de zararlı. ben şimdi tüp bebek için aramalarını bekliyrm ve acaba arayacaklar mı, ne zaman arayacaklar, vb kafama takmıyrm, düşünmüyrm kendimizi yıpratmaktan başka bir işe de yaramıyr zaten. doktorumdan da fakülteden de memnunum zamanı kısıtlı olanlar için biraz zor olabilir ama zamanın varsa iyi bir yer. ben güveniyorum.

Ayni testleri tekrar iaterlermi. Bilmiyorum ama eger pratisyen dr larla gorusuyosann onlar surekli degisiyor biliyorsun. Bnce yapilan tum teatlerin ciktisini al ve yaninda olsun. Gerekirse dr u uyar

Test sonucun ne zaman belli olucak?
Yeni bir haberi insallah.

5 Eylül de test olacak. Gecen aşulamada kasık ağrım falan vardı daha farklıydı bunda hiç öyle ağrılarım yok acaba dış gebelik olduğu için mi öyleydi diye düşünüyorum. Takmıyorum rahatım ilk aşılamada 1 hafta yatmıştım . Bunda gezdim ama dikkat ederek😝

İnşallah arkadaşım bütün isteyenlere içinde de bize nasip eder Allahım hayırlısyla tez zamanda, inan seni çok iyi anlıyrm herkes stres yapma vs. diyordu. hatta eşim psikoloğa git sen hiç iyi değilsin iyice kafayı taktın diyordu. ama insan kendi idrak edemedikçe başkalarının sözleri boşa. Hatta öyleki ben kistim olduğunu öğrendiğimde en yakın bir arkadaşım hamile kaldı ve ben bu sıkıntılarla uğraşırken hep hamile birinin yanında kalmak zorunda kaldım. İnan bu hepsinden daha zordu. Bu da benim imtihanımmış dedim onun adına sevinebilmek için çooook uğraştım ama çok zordu. Şimdi bebeği 2 aylık oldu ve ben yine onun yanındayım ve ben hala bu sıkıntıyla uğraşıyrm. hayatta hep daha kötüsü vardır. İşe yaramaz hayırsız hayatı zindan edecek bir evladım olabilir diye hep hayırlısını diledim ve artık olmadığında hayırlısı buymuş, ya öyle bir çocuğum olsaydı diyorum. Eğer hayırlısı diyorsak olmayınca bu sebepleri düşünüp rahatlamalıyız. Tabi ki kolay değil hala içim acıyor ama hani bu sıkıntıyla yaşamayı öğrendim sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar,
bugün tayin sonuçları açıklandı tabiki atanamadım. zaten imkansızdı o yüzden süpriz olmadı bu arada biraz araştırmıştık eşim tayin isteyebilecek,bunu öğrendiğim için biraz daha rahattım zaten o deneyecek inşallah onun olur.kesin olan eşimle bi kaç ay ayrıyız ((
aşılama hayallerim gene suya düşecek gibi ama allahtan hayırlısı öncelikle eşim bursaya gelebilsin o yeter.
haftasonu geliyorum bursaya haftaiçine ayarlayalım mı buluşmayı ?

Ayni testleri tekrar iaterlermi. Bilmiyorum ama eger pratisyen dr larla gorusuyosann onlar surekli degisiyor biliyorsun. Bnce yapilan tum teatlerin ciktisini al ve yaninda olsun. Gerekirse dr u uyar

Tamam canım sağolasın, gerçi dosyamda hepsi var ama söylediğin gibi, devamlı değiştiği için detayları bilmezler. Ben asıl Barış hoca ile görüşmek istiyorum, şansıma ya orda olmaz yada ameliyatta olur bakalım kısmet...
Minik kızın nasıl bakalım, bugün hastaneye gidecektin. Umarım herşey yolunda olur

artık senin işin Barış hocayla şekerim. asistanları görsende hep Barış hocanın gözetiminde olacaksın ve hayırlısıyla evladına kavuşacaksın. Bu arada melek nerelerde hiç görünmüyor artık

Hayirliai olur insallah.
Sakin kendini yatmaya endeksleme inN alakasi yok.
ben nakil sonrasi direk kalktim sagolsun baris bey beni hic strese sokmadi.
ev isi yapma kendini yorma o kadar.
guzel haberi bekliycem

Aylardir gidip geliyorsun ilk randevunda soyle pratisyen dr a
Allah isini rast getirsin.
Artik. haberleri bekliyorum.

Bugunku dr komtrolum iyi gecti cok sukur.
bebegimin gelisimi haftasi ile uyumlu ve serviks olcumum normal cikti.
Bir sonraki kontrolum iki hafta sonra.

Hayırlısı olsun canım..
Seni bekliyoruz.. geldiğinde günü ayarla listeyede başla canım bakalım kimler uygun?

İnşallah canım, sağolasın artık bitsin, son olsun, hamile kalmak istiyorum yaklaşık 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Melek memleketinde, bugün gerçi Bursaya gelecekti, doktor randevusu vardı, sonra yine gidecek diye biliyorum. Bu arada haberleşemedik bir türlü, ben onu aradım ulaşamadım, o beni aradı ulaşamadı

kendini o kadar çok şartlama canım benim hayırlısıyla Allahın izniyle sende hamile kalırsın üzülme çokta kafana takma 2 hafta sonra ne kadar az kalmış bende 13 eylül orda olacağım kontrolüm var :) sende oralarda olursan görüşürüz :)

Biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Dr. Şahin Bey'e gittik, açıkcası bize pek güven vermedi. Başlangıçta biz her şeyin yapılmasını istiyoruz en azından histeroskopi yaptırmak istiyorum. Şahin Bey biz iki tüp bebek denemesi başarısız olursa buna gerek görürüz, bu bir süreçtir dedi. Tedavi başarısız oldukça test yapıyorlarmış.

Aranızda histeroskopi yaptıran var mı, nereyi önerirsiniz?

Tüp bebek tedavisine başlamadan önce gidip bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Bunun için de en uygun yerin tıp fakültesi olabileceğini düşündüm. Ancak ne tüp bebek ne de kadın doğum bölümüne telefon ile ulaşamadım. Tıp fakültesinde ne gibi araştırmalar yapılıyor ve önce kadın doğuma mı gitmem gerekir yoksa doğrudan tüp bebek bölümüne randevu alabilir miyim?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..

Direkt tüp bebek bölümüne gitmen lazım. Orada bütün tahliller yapılıyor, gerek görülürse histereskopi hepsi. Sadece çok yoğun oldukları için biraz sıraya girmek lazım, biraz sabretmek gerekiyor.

merhaba arkadaşlar.ben tıp fakultesine gittim barış ataya güzel muayene etti testler verdi ama sonuç için 14 kasıma gün verdiler.bu kadar uzun bir süre olabilir mi.bana aşılama için iyi bir yer önerir misiniz sgk karşılayan.birde bir sorum olacak.sizlerde kaç yumurta oluyor ortalama kaç tane olması gerekiyor bilginiz var mı.barış ata muayene ederken solda 3 sağda 5 yumurtan var demişti sizce normal mi.cevap yazarsanız sevinirim:)

Merhaba
eger sabrin varsa u.u en dogru karar.
Yanlis bilmiyorsam tup bebek bolumunden randevular sali ve carsamba sabah saatlerinde veriliyor.
Israrla ara.

Ozellerin aksine tum arastirma tup benek oncesi yapiliyor ve bu yuzden basari oranlari cok yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…