- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
bende 1,5 yıllık evliyim ama ilk sene çocuk düşünmemiştirk böle olacaını bilseydim hiç vakit kaybetmezdim ama. aklımdan çıkmıyor doktorun her karşısına geçtiimde ağlamaktan kendimi alamıyorum. psikolojik olarak çöküntüye uğradım resmen. araştırdıkça yıkıldım araştırdıkça yıkıldı. sen doktorundan memnunmusun peki?
Merhaba canım, bende Eylülde gideceğim, bu kez tüp bebek raporu için. Daha önceden orada yaptırdığım testler var, tekrar isterlermi yeniden bilgin varmıdır? Gerçi benim rapor alıp alamayacağım net değil, inşallah hoca ile görüşürüm bakalım
Evet aynı süreçlerden bende geçtim hele öğrenince 1 ay hergün ağladım diyebilirim. çok zor bir süreç her ay adet zamanıda ağlamayı ihmal etmedim. aşılamalardan sonra 1 er hafta bunalıma girdim. ama son 2 aydır artık kafamı rahatlattım diyebilirim. sonuçta Allahın takdiri o istemeyince ne yaparsak yapalım olmayacak, o isterse de hiç bir şey engelleyemez. belki hepimiz bunu biliyrz ama yapamıyoruz. Ben her zaman hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun derim. artık demekki hayırlısı değilmiş neden üzülüyorum o zaman diyerek kendimi rahatlattım. Bunu iyice hazmederek yoluna devam etmelisin yoksada stres ve huzursuzlukla geçer günlerin. Stres kist için de zararlı. ben şimdi tüp bebek için aramalarını bekliyrm ve acaba arayacaklar mı, ne zaman arayacaklar, vb kafama takmıyrm, düşünmüyrm kendimizi yıpratmaktan başka bir işe de yaramıyr zaten. doktorumdan da fakülteden de memnunum zamanı kısıtlı olanlar için biraz zor olabilir ama zamanın varsa iyi bir yer. ben güveniyorum.
Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin inş en kısa sürede beklediğin cevap gelir. ben artık kendimi telkin edemiyorum.yalnız kalamaz oldum psikolojim de bozulmaya başladı. inş Rabbim sesimizi duyarda en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturu bizi
Test sonucun ne zaman belli olucak?
Yeni birhaberi insallah.
Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin inş en kısa sürede beklediğin cevap gelir. ben artık kendimi telkin edemiyorum.yalnız kalamaz oldum psikolojim de bozulmaya başladı. inş Rabbim sesimizi duyarda en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturu bizi
Ayni testleri tekrar iaterlermi. Bilmiyorum ama eger pratisyen dr larla gorusuyosann onlar surekli degisiyor biliyorsun. Bnce yapilan tum teatlerin ciktisini al ve yaninda olsun. Gerekirse dr u uyar
Tamam canım sağolasın, gerçi dosyamda hepsi var ama söylediğin gibi, devamlı değiştiği için detayları bilmezler. Ben asıl Barış hoca ile görüşmek istiyorum, şansıma ya orda olmaz yada ameliyatta olurbakalım kısmet...
Minik kızın nasıl bakalım, bugün hastaneye gidecektin. Umarım herşey yolunda olur
5 Eylül de test olacak. Gecen aşulamada kasık ağrım falan vardı daha farklıydı bunda hiç öyle ağrılarım yok acaba dış gebelik olduğu için mi öyleydi diye düşünüyorum. Takmıyorum rahatım ilk aşılamada 1 hafta yatmıştım . Bunda gezdim ama dikkat ederek
Tamam canım sağolasın, gerçi dosyamda hepsi var ama söylediğin gibi, devamlı değiştiği için detayları bilmezler. Ben asıl Barış hoca ile görüşmek istiyorum, şansıma ya orda olmaz yada ameliyatta olurbakalım kısmet...
Minik kızın nasıl bakalım, bugün hastaneye gidecektin. Umarım herşey yolunda olur
slm kızlar,
bugün tayin sonuçları açıklandı tabiki atanamadım. zaten imkansızdı o yüzden süpriz olmadı bu arada biraz araştırmıştık eşim tayin isteyebilecek,bunu öğrendiğim için biraz daha rahattım zaten o deneyecek inşallah onun olur.kesin olan eşimle bi kaç ay ayrıyız((
aşılama hayallerim gene suya düşecek gibi ama allahtan hayırlısı öncelikle eşim bursaya gelebilsin o yeter.
haftasonu geliyorum bursaya haftaiçine ayarlayalım mı buluşmayı ?
artık senin işin Barış hocayla şekerim. asistanları görsende hep Barış hocanın gözetiminde olacaksın ve hayırlısıyla evladına kavuşacaksın. Bu arada melek nerelerde hiç görünmüyor artık
İnşallah canım, sağolasınartık bitsin, son olsun, hamile kalmak istiyorum yaklaşık 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Melek memleketinde, bugün gerçi Bursaya gelecekti, doktor randevusu vardı, sonra yine gidecek diye biliyorum. Bu arada haberleşemedik bir türlü, ben onu aradım ulaşamadım, o beni aradı ulaşamadı
Biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Dr. Şahin Bey'e gittik, açıkcası bize pek güven vermedi. Başlangıçta biz her şeyin yapılmasını istiyoruz en azından histeroskopi yaptırmak istiyorum. Şahin Bey biz iki tüp bebek denemesi başarısız olursa buna gerek görürüz, bu bir süreçtir dedi. Tedavi başarısız oldukça test yapıyorlarmış.
Aranızda histeroskopi yaptıran var mı, nereyi önerirsiniz?
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce gidip bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Bunun için de en uygun yerin tıp fakültesi olabileceğini düşündüm. Ancak ne tüp bebek ne de kadın doğum bölümüne telefon ile ulaşamadım. Tıp fakültesinde ne gibi araştırmalar yapılıyor ve önce kadın doğuma mı gitmem gerekir yoksa doğrudan tüp bebek bölümüne randevu alabilir miyim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..
Biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Dr. Şahin Bey'e gittik, açıkcası bize pek güven vermedi. Başlangıçta biz her şeyin yapılmasını istiyoruz en azından histeroskopi yaptırmak istiyorum. Şahin Bey biz iki tüp bebek denemesi başarısız olursa buna gerek görürüz, bu bir süreçtir dedi. Tedavi başarısız oldukça test yapıyorlarmış.
Aranızda histeroskopi yaptıran var mı, nereyi önerirsiniz?
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce gidip bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Bunun için de en uygun yerin tıp fakültesi olabileceğini düşündüm. Ancak ne tüp bebek ne de kadın doğum bölümüne telefon ile ulaşamadım. Tıp fakültesinde ne gibi araştırmalar yapılıyor ve önce kadın doğuma mı gitmem gerekir yoksa doğrudan tüp bebek bölümüne randevu alabilir miyim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?