selam canım ben gelecek hafta gideceğim doktora daha önce iğne demişti ama şimdi ne der bilmiyorum duruma göre haberleşelm
Hayırlısı olsun canım..
Allah çok bekletmesin hiçbirimizi.. Zaman geçtikçe daha zor mu oluyo ne?
ElaBilgecim hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Rabbimin vardır bir bildiği.. Ben de tutmaz diye 2.aşılamayı düşünmüyorum. Birkaç ay sonrasında tüp bebek için tedaviye başlarız hayırlısıyla.. Senin de hakkında hayırlısı olsun arkadaşım üzülme diyeceğim ama.. yavaştan yer aramaya başlayalım
hımm anladım canım, hastaya karşı iyi olması iyi bişey ama bilgi beceri daha ön planda benim için. Hiç bir detayı atlamaması lazım doktırun. çok teşekkür ederim cevabın içinHastaya karşı cok iyi ama ilk ona gittim sayılır klomen kullandım 2 kez yumurtam büyümedi 2. De pek. O sıra tatile gitti Recep doğanlar takip etmişti. Klomen sayısı yeterli değil 2 ye çıkartır erdoğan demişti ama nerdeee yeterli dedi ve vermedi sonra Osman hocaya gittiğimde 2 klomen verdi olmadı 3 e çıkarttı düşün yani.birde cok açıklamıyor gibiydi sen sorarsan anca.
maşallah,sübhanallah,barikallah.rabbim daim etsin.
çok teşekkür ederim canım yaa cumartesı akşamı dr keseyı göruruz dedı merakla beklıyorum cumartesı gelsın dıye
Arkadaşlar kmseden ses seda çıkmıyor.Benim yarın kontrolüm var.Haydi hayırlısı....
ya üniversiteye giden kızlar, nekadardır bekliyorsunuz? bizim evrakları teslim edeli 2 ay oldu henüz çağırmadılaroff bir an önce başlasak,,daha nekadar bekşiycez? sizlerinde bukadar uzun sürdümü??
Güzel bir hafta geçirin Kızlar... Bol bol Mutlu haberler alırız inşallah!!
merhaba arkadaşım valla benim 1 hafta sonra 3 ay dolacak evrakları vereli hala tık yok. 2 ay kadar sürer demişlerdi ama hala aramadılar. heyet cumaları toplanıyomuş bildiğim kadarıyla haftada 10 ar kişi girebiliyormuş heyete. birikme oldu demişti oradaki sekreter 70 kadar kişi var demişti. şu sıralar ararlar diye düşünüyorum.
inşaallah bir an önce çağırılar canım valla böyle beklemek sinir bozocu... dün üniversiteyi aradım sekretere sordum nezamn çağıracaksınız diye bişe diymeyiz dedi malesef bekliycez..
keşke numara sisitemi ile çağırsalar bizde bilirdik en azından şu tarihte diye.
canım ya bişey sorabilirmiyim?tüp bebek tedavisinde yumurta nakil işlemi yapıldıktan sonra hep mi yatmak gerekiyor? günlük hayatıma devam edip,çalışamazmıyım?
ii haberler hepimiz için olsun...:):):)
Canım ben tüp bebek yaptırmadım fakat bildiğim kadarıyla çok yatırmıyorlar.. Bir arkadaşım yaptırdıgında doktor kendini zorlamadan normal hayatına devam et demişti.. İşin yorucu değilse çaışabilirsin bence...
Ne zaman düşünüyorsun canım?
slm kızlar benim rubella aşım vardı .onu yaptımıştım.bir ay oldu tutup tutmadığına baktımak için tahlil yaptırdım şükür olmuş kızamıkçığa karşı bağışıklığım var yani.sonuç gösterme kasımda tabi ben bekleyemedim aldım sonuçlarımı.rapor için evraklarımı teslim ettim.uzun sürcek sanırım.
merhaba arkadaşım valla benim 1 hafta sonra 3 ay dolacak evrakları vereli hala tık yok. 2 ay kadar sürer demişlerdi ama hala aramadılar. heyet cumaları toplanıyomuş bildiğim kadarıyla haftada 10 ar kişi girebiliyormuş heyete. birikme oldu demişti oradaki sekreter 70 kadar kişi var demişti. şu sıralar ararlar diye düşünüyorum.
inşaallah bir an önce çağırılar canım valla böyle beklemek sinir bozocu... dün üniversiteyi aradım sekretere sordum nezamn çağıracaksınız diye bişe diymeyiz dedi malesef bekliycez..
keşke numara sisitemi ile çağırsalar bizde bilirdik en azından şu tarihte diye.
evet aynen dediğin gibi en azından ne kadar bekleyeceğimizi bilsek ben bu cuma başka bir bölüme gideceğim üniye gitmişken bi soracağım ne kadar kalmıştır vs. artık hayırlısı bu kadar bekledik inşallah hayırla sonuçlanırda beklediğimize değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?