BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

selam canım ben gelecek hafta gideceğim doktora daha önce iğne demişti ama şimdi ne der bilmiyorum duruma göre haberleşelm

tamam canım. belki buluşursak elden de verebilirim. çekirge doruk hastanesine gidiyorum. haftaya yine randevum var. duruma göre haber ver bana.

dilimizden dökülen bunlar ama yüreğimiz buruknasip,Rabbim gün gelecek bizlerinde yüzünü güldürecek inş.ne yapmayı,nereye gitmeyi düşünüyosun.mutlaka haberleşelim olur mu?Allah ım hiç bilmediğimiz konularda sınamasın kimseyi..

papatya hayırlı olsun aşılaman..

hımm anladım canım, hastaya karşı iyi olması iyi bişey ama bilgi beceri daha ön planda benim için. Hiç bir detayı atlamaması lazım doktırun. çok teşekkür ederim cevabın için

ya üniversiteye giden kızlar, nekadardır bekliyorsunuz? bizim evrakları teslim edeli 2 ay oldu henüz çağırmadılar off bir an önce başlasak,,daha nekadar bekşiycez? sizlerinde bukadar uzun sürdümü??

Güzel bir hafta geçirin Kızlar... Bol bol Mutlu haberler alırız inşallah!!

ya üniversiteye giden kızlar, nekadardır bekliyorsunuz? bizim evrakları teslim edeli 2 ay oldu henüz çağırmadılar off bir an önce başlasak,,daha nekadar bekşiycez? sizlerinde bukadar uzun sürdümü??

merhaba arkadaşım valla benim 1 hafta sonra 3 ay dolacak evrakları vereli hala tık yok. 2 ay kadar sürer demişlerdi ama hala aramadılar. heyet cumaları toplanıyomuş bildiğim kadarıyla haftada 10 ar kişi girebiliyormuş heyete. birikme oldu demişti oradaki sekreter 70 kadar kişi var demişti. şu sıralar ararlar diye düşünüyorum.

Güzel bir hafta geçirin Kızlar... Bol bol Mutlu haberler alırız inşallah!!

canım ya bişey sorabilirmiyim?tüp bebek tedavisinde yumurta nakil işlemi yapıldıktan sonra hep mi yatmak gerekiyor? günlük hayatıma devam edip,çalışamazmıyım?
ii haberler hepimiz için olsun...:):):)

inşaallah bir an önce çağırılar canım valla böyle beklemek sinir bozocu... dün üniversiteyi aradım sekretere sordum nezamn çağıracaksınız diye bişe diymeyiz dedi malesef bekliycez..
keşke numara sisitemi ile çağırsalar bizde bilirdik en azından şu tarihte diye.

Son düzenleme:

evet aynen dediğin gibi en azından ne kadar bekleyeceğimizi bilsek ben bu cuma başka bir bölüme gideceğim üniye gitmişken bi soracağım ne kadar kalmıştır vs. artık hayırlısı bu kadar bekledik inşallah hayırla sonuçlanırda beklediğimize değer.

canım ya bişey sorabilirmiyim?tüp bebek tedavisinde yumurta nakil işlemi yapıldıktan sonra hep mi yatmak gerekiyor? günlük hayatıma devam edip,çalışamazmıyım?
ii haberler hepimiz için olsun...:):):)

Canım ben tüp bebek yaptırmadım fakat bildiğim kadarıyla çok yatırmıyorlar.. Bir arkadaşım yaptırdıgında doktor kendini zorlamadan normal hayatına devam et demişti.. İşin yorucu değilse çaışabilirsin bence...
Ne zaman düşünüyorsun canım?

çok sağol cevabın için.bıcırların peşinde yarım gün ayaktayım:) şimdi aşılama sonrası için muayeneye gidicem.inş bi sıkıntı yoktur.1-2 ay en azından beklicem.şuanki düşüncem o.bakalım doktorun tavsiye edeceği yer ve doktor olacak mı?dilerim Rabbim evlat hasretiyle bırakmaz kimseyi..

slm kızlar benim rubella aşım vardı .onu yaptımıştım.bir ay oldu tutup tutmadığına baktımak için tahlil yaptırdım şükür olmuş kızamıkçığa karşı bağışıklığım var yani.sonuç gösterme kasımda tabi ben bekleyemedim aldım sonuçlarımı.rapor için evraklarımı teslim ettim.uzun sürcek sanırım.

hadi geçmiş olsun, valla ben 2 ay oldu bekliyorum? sen laparaskopi olmak istiyordun dimi öyle hatırlıyorum olucakmısın yoksa direk tüp mü?

Arkadaslar dün u.u de kontrolümüzde vardı.
Girişteki bayana evraklar teslim edildikten sonra rapor kaç gunde cikar diye sordum 1 paydada 5 aydada dedi.
Birşey diyemedim.hastanın kriterlerine göremiyoruz sıraya koyuyorlar yas vs anlamadım.
Bence peşini bırakmayın arayıp sorun.

Kızlar keseyi görmeden söylemiycektim ama dayanamadım . Hamileyim înş. Kan testine göre. Rabbim devamlılığını daim eder sağ salim kucağıma alırım. İnş. Dua edin ctesi Dr a gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…