canım ya bişey sorabilirmiyim?tüp bebek tedavisinde yumurta nakil işlemi yapıldıktan sonra hep mi yatmak gerekiyor? günlük hayatıma devam edip,çalışamazmıyım?
ii haberler hepimiz için olsun...:):):)
Kızlar keseyi görmeden söylemiycektim ama dayanamadım . Hamileyim înş. Kan testine göre. Rabbim devamlılığını daim eder sağ salim kucağıma alırım. İnş. Dua edin ctesi Dr a gidicem
Kızlar keseyi görmeden söylemiycektim ama dayanamadım . Hamileyim înş. Kan testine göre. Rabbim devamlılığını daim eder sağ salim kucağıma alırım. İnş. Dua edin ctesi Dr a gidicem
Arkadaslar dün u.u de kontrolümüzde vardı.
Girişteki bayana evraklar teslim edildikten sonra rapor kaç gunde cikar diye sordum 1 paydada 5 aydada dedi.
Birşey diyemedim.hastanın kriterlerine göremiyoruz sıraya koyuyorlar yas vs anlamadım.
Bence peşini bırakmayın arayıp sorun.
Arkadaslar dün u.u de kontrolümüzde vardı.
Girişteki bayana evraklar teslim edildikten sonra rapor kaç gunde cikar diye sordum 1 paydada 5 aydada dedi.
Birşey diyemedim.hastanın kriterlerine göremiyoruz sıraya koyuyorlar yas vs anlamadım.
Bence peşini bırakmayın arayıp sorun.
valla canım bende anlamadım, sekretere söyledim en azından yaş yada acil olnalrı öncelik vs. yada sırayla olsa, oda barış bey dosyalara bakıyor ona göre heyete giriyor dedi, nekadar doğru bilmiyorum
barış beye meail attım, sekreterliği aradım ama hepsi aynı söylüyory. Barış beyde 30 yaşınız geç değil tedirgin omayın demiş meailde valla ne yapıcam anlamdım(
Hayirli olsun. Çok sevindim
Osman beyde aşılama yaptıran arkadaşını değilmi.
Inşallah bir hafta sonra keseyide sağlıkla görürsün.
2. Aşilamam tutamamıştı. Tedaviye ara verdim Rabbim nasip etti.
hadi geçmiş olsun, valla ben 2 ay oldu bekliyorum? sen laparaskopi olmak istiyordun dimi öyle hatırlıyorum olucakmısın yoksa direk tüp mü?
inşallah bugün gidicem tekrar soracağım, bilgi verdiğin için de teşekkürler. napalım yaaa mecbur bekliyoruz.
raporlarla ilgili bilgi aldınmı canım
merhaba kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun..herkes dinlenmede sanırım..ses seda yok.
tüp bebek için araştırma yapıyormdoktorum bursa tüp bursada ii dedi.ben bi de jinemedle ön görüşme yapmak istiyorum.nasipten öte hiçbirşey yok..inş .rabbim hayırlı kapılarla karşılaştırır..tavsiye edeceğiniz yer var mı?yard olursanız sevinirim..
kendinize dikkat edin..
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar hepinizin.. Herkes beklemede dediğin gibi.. Benim arkadaşım kozada yaptırdı tuttu çok şükür hamile şu an az bi zamanı kaldı kucağına almasına :) bursa tüp de iyiymiş öyle duymuştum. Benim ilk gittiğim hastane bahar hastanesiydi.Orda eşimin değerleri çok kötü çıktığı için jinemede gönderdiler. Eşim doktorla görüştü. Ama gitmedik oraya yediremedik belki de kendimize o anki söylenenleri.. Ordaki hemşire 2 seneye yakın süre belli aralıklarla aradı beni ne yaptınız ne ettiniz diye :) Sen bi görüş bakalım bende pembe maviye gitmek istiyrum ama bakalım kısmet daha önce orda ismail beye gitmiştim. Nevin hanım varmış bi de iyi diyorlar ama bilmiyorum...
merhaba kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun..herkes dinlenmede sanırım..ses seda yok.
tüp bebek için araştırma yapıyormdoktorum bursa tüp bursada ii dedi.ben bi de jinemedle ön görüşme yapmak istiyorum.nasipten öte hiçbirşey yok..inş .rabbim hayırlı kapılarla karşılaştırır..tavsiye edeceğiniz yer var mı?yard olursanız sevinirim..
kendinize dikkat edin..
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar hepinizin.. Herkes beklemede dediğin gibi.. Benim arkadaşım kozada yaptırdı tuttu çok şükür hamile şu an az bi zamanı kaldı kucağına almasına :) bursa tüp de iyiymiş öyle duymuştum. Benim ilk gittiğim hastane bahar hastanesiydi.Orda eşimin değerleri çok kötü çıktığı için jinemede gönderdiler. Eşim doktorla görüştü. Ama gitmedik oraya yediremedik belki de kendimize o anki söylenenleri.. Ordaki hemşire 2 seneye yakın süre belli aralıklarla aradı beni ne yaptınız ne ettiniz diye :) Sen bi görüş bakalım bende pembe maviye gitmek istiyrum ama bakalım kısmet daha önce orda ismail beye gitmiştim. Nevin hanım varmış bi de iyi diyorlar ama bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?