BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım ya bişey sorabilirmiyim?tüp bebek tedavisinde yumurta nakil işlemi yapıldıktan sonra hep mi yatmak gerekiyor? günlük hayatıma devam edip,çalışamazmıyım?
ii haberler hepimiz için olsun...:):):)

tatlım ben tüp bebek yaptırdım, doktor transferden hemen sonra normal hayatıma dönebileceğimi söylemesine rağmen ben 1 hafta rapor almıştım, ama ikincisinde kesinlikle rapor almayı planlamıyorum. memurum ve oturarak çalışıyorum, eğer transferim işlerimin çok yoğun ve stresli bir dönemine gelmezse kesinlikle rapor almayacağım. kendini fazla yormadan çalışabilirsin demişti bana. en önemlisi stresten uzak durmak ve ağır kaldırmamak. onun dışında herşey serbest. cinsel ilişkide serbest. hatta yapılan araştırmalar tüp bebek transferinden sonraki birlikteliklerin olumlu etkileri olduğunu göstermiş.... ama tabi insan korkuyor, oda olmuyo pek o yüzden. zaten vajinal ilaçlarda var....

Kızlar keseyi görmeden söylemiycektim ama dayanamadım . Hamileyim înş. Kan testine göre. Rabbim devamlılığını daim eder sağ salim kucağıma alırım. İnş. Dua edin ctesi Dr a gidicem

ayyyyy maşallahhhh..... Rabbim kucağına almayı da nasip etsin tatlımmm....

Kızlar keseyi görmeden söylemiycektim ama dayanamadım . Hamileyim înş. Kan testine göre. Rabbim devamlılığını daim eder sağ salim kucağıma alırım. İnş. Dua edin ctesi Dr a gidicem

Betül çokkkk sevindim :)) maşallahh canım inşallah güzel haberlerinin devamı da gelir :) Geçen ay üzülmüştün ama bak Rabbim bu ay yüzünü güldürdü. İnşallah güzel haberlerini almaya devam ederiz :) Ve diğer arkadaşlarımdan da güzel haber almak dileğiyle :) Dikkat et kendineee

inşallah bugün gidicem tekrar soracağım, bilgi verdiğin için de teşekkürler. napalım yaaa mecbur bekliyoruz.

valla canım bende anlamadım, sekretere söyledim en azından yaş yada acil olnalrı öncelik vs. yada sırayla olsa, oda barış bey dosyalara bakıyor ona göre heyete giriyor dedi, nekadar doğru bilmiyorum
barış beye meail attım, sekreterliği aradım ama hepsi aynı söylüyory. Barış beyde 30 yaşınız geç değil tedirgin omayın demiş meailde valla ne yapıcam anlamdım (

Hayirli olsun. Çok sevindim
Osman beyde aşılama yaptıran arkadaşını değilmi.
Inşallah bir hafta sonra keseyide sağlıkla görürsün.

Barış beye mailde gondermissin. Tek karar merkezi kendisi.
Beklemekten başka çare yok galiba. Inşallah en kısa sürede haber gelir.

gözün aydın canım rabbim kucağına sağlıkla almayıda nasip eder inşallah :)

2. Aşilamam tutamamıştı. Tedaviye ara verdim Rabbim nasip etti.

Dilediğini dilediğine veren Rabbim,senin de yüzünü güldürdü..kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin inş..çok sevindim,darısı isteyenlerin başına inş.

hadi geçmiş olsun, valla ben 2 ay oldu bekliyorum? sen laparaskopi olmak istiyordun dimi öyle hatırlıyorum olucakmısın yoksa direk tüp mü?

bnde beklicem gibi ama işallah öne alırlar yaşım oldu 34 zamanım daralıyo.benim direk tüp olcak .laparaskopi yok.gerçi barış beye muayene olmadım.asistanlar muayene etti.kasımda sonuç göstermeye gitcem ozman bişeyler söyler herhalde.tam da adetli olcam iyi olcak aslında tedaviye başlarsa tabi.beklicez ve görcez artık

raporlarla ilgili bilgi aldınmı canım

evet dun gittim sordum. orda ki sekreterlerin hicbiri yoktu baska biri vardi ayni feryal arkadasimiza soylenenin aynisini soyledi sanirim cok bilerek soylemiyor. sanirim gecici olarak orda calisiyor. iste 3-5 ay da sirebilir 1senede surebilir dedi. Ama gizem vardi sekreterlerden o 70 kisi falan birikti 2ay falan surer demisti ben evraklari teslim etmeden 1hafta once haftada birgun heyet toplaniyo ve 10 kisinin raporu cikiyo demisti o hesaba gore benim 3 ay dolmak uzere birkac haftaya kadar ararlar diye dusunuyorum.

Bayramda evde olamayacağım, şimdiden kutlamak istedim... İyi bir bayram geçirmenizi dilerim arkadaşlar... Baklava tadında huzurlu bir bayram olur inşallah!! Veee tabiki de Bebesiz son bayramımız olur inşallahhhh!:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun..herkes dinlenmede sanırım..ses seda yok.
tüp bebek için araştırma yapıyorm doktorum bursa tüp bursada ii dedi.ben bi de jinemedle ön görüşme yapmak istiyorum.nasipten öte hiçbirşey yok..inş .rabbim hayırlı kapılarla karşılaştırır..tavsiye edeceğiniz yer var mı?yard olursanız sevinirim..
kendinize dikkat edin..

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar hepinizin.. Herkes beklemede dediğin gibi.. Benim arkadaşım kozada yaptırdı tuttu çok şükür hamile şu an az bi zamanı kaldı kucağına almasına :) bursa tüp de iyiymiş öyle duymuştum. Benim ilk gittiğim hastane bahar hastanesiydi.Orda eşimin değerleri çok kötü çıktığı için jinemede gönderdiler. Eşim doktorla görüştü. Ama gitmedik oraya yediremedik belki de kendimize o anki söylenenleri.. Ordaki hemşire 2 seneye yakın süre belli aralıklarla aradı beni ne yaptınız ne ettiniz diye :) Sen bi görüş bakalım bende pembe maviye gitmek istiyrum ama bakalım kısmet daha önce orda ismail beye gitmiştim. Nevin hanım varmış bi de iyi diyorlar ama bilmiyorum...

Allah kucağına almayı nasip etsin.Bizlerede nasip etsin inş.sen ne zamn gitmryi düşünüyorsun?nevini bende duydum ama.nasip ya.ne yapacağını bilememek öyle sizor.babamın ameliyatını beklicem.herşey üstüste geliyo.bi kendime dönüp bakmaya vakit kalmıyoki

Bende araştırıyorum canım.. Jinemedle ön görüşme yaptığında bilgilendirimisin? bursa tüpü düşünmüyorum ben.. Kime ne vesile olur bilinmez tabii.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Kozada ben aşılama yaptırmıştım fakat tüp düşünmüyorum orda.. Arkadaşına vesile olmuşlar ne güzel.. Nevin hanımı bende duydum canım.. Aşılama ve tüpte embriyolog çook önemli biliyorsun Jimer in embriyologu çok başarılıymış başka bir yerde tüp yaptıranlar jimerde aşılama ile hamilelik şansı yakalamış Başarı oranı oldukça yüksek yani.. Osman hocayı da düşünüyorum bende derin bir araştırma içindeyim.. Tabii fiyatta önemli bakalım hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…