BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Aynen dediğin gibi canım ciddi rahatsızlıklar olunca en yakınlarımızda kendimize vakit kalmıyor. Allah yardımcısı olsun hastalarımızında şifa versin Rabbim tez vakitte.. Bize de sabırr Çok zor günler geçiriyorum ben psikolojim çok bozuk. Amcamın kızına da lenf kanseri teşhisi kondu. Belalar etrafımda dolaşıyor. Rabbim yokluklarını göstermesin.. Ben bu ara gidemeyeceğim görüşmeye. Yarın Şevket Yılmaz Hastanesine gidicem kan değerlerime filan bi baktırcam. Benim kan değerlerim düşük çıkıyo sürekli yine ilaç kullanıcam sanırım. Tüpten önce her bölüme gözüküp herhangi bir anormallik varsa önce onların tedavisini olayım diyorum. Yılbaşından sonrasında yada bahara doğru yaptırabiliriz. Kısmet tabi.. Bu aralar uzun vadeli planlar yapamıyorum

Bayram ziyaretinde abisi eşime Jimer'den Recep Bey'in ismini vermiş iyi bir doktor diye.. Bakalım kısmet.. Kendime fırsat ayırabildiğimde başlayacağım inşallah.. Pek de yolunda gitmeyen durumlarım var kendi ailemde.. Hepimizin hakkında hayırlısı..

haberleşelim canım ya.tek bi tanıdığım var çevremde zaten.onunda jinemed de murat beymiş doktoru.kesinlikle Allah ın izni olunca olucak bunu bilip,inansakta en ii yer neresi diye kafam kurcalanıyo.uygun vaktim olsa zaten üniye gitmek isterim. ön görüşme için 29 ekime randevu almayı düşünüyorm.cümlemize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..

Hayırlısı olsun canım.. Hastalıklar falan var galiba çook geçmiş olsun Allah şifa versin..

Amin canım inşallah.. 29 Ekim de nerden randevu almayı düşünüyorsun..

Ne yaptın canım doktora gittinmi yolundamı herşey?

Cok şükür ki yolunda hersey canım. Cuma kalp atışı için Dr a gidicem inş sorunsuz bi şekilde geçer. Rabbim sizlere de tattırsın en kısa zamanda, sakın ümidinizi kesmeyin beni biliyosunuz aşilama takiplerde olmadı kendiliğinden oldu. Demek ki vaktiyle kısmetiyle oluyormuş.

senin adınaa çok sevindimmm betüll....RABBİM pıt pıtları duymayı da nasipp etsin inş.. sağlıkla sıhhatle...bundan sonra sizin için her şeyy çok güzell olsun....DUAYLA....

Amin canım inşallah.. 29 Ekim de nerden randevu almayı düşünüyorsun..

randevuları ileri tarihe erteleyeceğim sanırım.bursa tüp bebek aklıma yatmaya başladı.aile hekimime yolum düşünce ona da sordum.o da aynı cvbı verince içime sinmeye başladı..nasip inş Rabbim bizleride betül gibi sevinçlere boğar..
Yavrunun ilk sesini duymak gibi kucağına almayıda nasip etsin..birinin güzel haberine bu kadar ççok seviniyorum.tez vakitte yüzümüz gülsün inş..

canım benim hayırlı olsun yeni okudum çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde

Canımmmm Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah

slm kızlar topik baya sessiz kalmış.kimsecikler biyerlere gitmiyomu.üniversiteye gidenler randevularınız geldimi.raporlardan haber varmı.bu arada özel hastanelere çok zam gelmiş fiyatlarına uçmuş resmen.artık beklicez üniversiteyi

Arkadaslar merhaba
Uzun zamandır yazamadim. Ite kaka bu haftalara geldik şükürler olsun.

Sizler ne yapıyorsunuz. Tedaviye başlayan yokmu. Kimseler yazmamis

Hadiyin artık haberleri bekliyorum.

hayırlı olsun bebeğin canım sen şimdi 23 yaşına girince mi oldun sene olarak 24 e girince mi oldun tüp bebek ben 15 temmuz 1991 doğumluyum ne zaman olabilirim inş gerek kalmaz ama ameliyat olcam tüpümün açılması içinde cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…