Allah kucağına almayı nasip etsin.Bizlerede nasip etsin inş.sen ne zamn gitmryi düşünüyorsun?nevini bende duydum ama.nasip ya.ne yapacağını bilememek öyle sizor.babamın ameliyatını beklicem.herşey üstüste geliyo.bi kendime dönüp bakmaya vakit kalmıyoki
Kozada ben aşılama yaptırmıştım fakat tüp düşünmüyorum orda.. Arkadaşına vesile olmuşlar ne güzel.. Nevin hanımı bende duydum canım.. Aşılama ve tüpte embriyolog çook önemli biliyorsun Jimer in embriyologu çok başarılıymış başka bir yerde tüp yaptıranlar jimerde aşılama ile hamilelik şansı yakalamış Başarı oranı oldukça yüksek yani.. Osman hocayı da düşünüyorum bende derin bir araştırma içindeyim.. Tabii fiyatta önemli bakalım hakkımızda hayırlısı...
Bende araştırıyorum canım.. Jinemedle ön görüşme yaptığında bilgilendirimisin? bursa tüpü düşünmüyorum ben.. Kime ne vesile olur bilinmez tabii.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Bayram ziyaretinde abisi eşime Jimer'den Recep Bey'in ismini vermiş iyi bir doktor diye.. Bakalım kısmet.. Kendime fırsat ayırabildiğimde başlayacağım inşallah.. Pek de yolunda gitmeyen durumlarım var kendi ailemde.. Hepimizin hakkında hayırlısı..
haberleşelim canım ya.tek bi tanıdığım var çevremde zaten.onunda jinemed de murat beymiş doktoru.kesinlikle Allah ın izni olunca olucak bunu bilip,inansakta en ii yer neresi diye kafam kurcalanıyo.uygun vaktim olsa zaten üniye gitmek isterim. ön görüşme için 29 ekime randevu almayı düşünüyorm.cümlemize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..
Ne yaptın canım doktora gittinmi yolundamı herşey?
Cok şükür ki yolunda hersey canım. Cuma kalp atışı için Dr a gidicem inş sorunsuz bi şekilde geçer. Rabbim sizlere de tattırsın en kısa zamanda, sakın ümidinizi kesmeyin beni biliyosunuz aşilama takiplerde olmadı kendiliğinden oldu. Demek ki vaktiyle kısmetiyle oluyormuş.
senin adınaa çok sevindimmm betüll....RABBİM pıt pıtları duymayı da nasipp etsin inş.. sağlıkla sıhhatle...bundan sonra sizin için her şeyy çok güzell olsun....DUAYLA....
Amin canım inşallah.. 29 Ekim de nerden randevu almayı düşünüyorsun..
Cok şükür ki yolunda hersey canım. Cuma kalp atışı için Dr a gidicem inş sorunsuz bi şekilde geçer. Rabbim sizlere de tattırsın en kısa zamanda, sakın ümidinizi kesmeyin beni biliyosunuz aşilama takiplerde olmadı kendiliğinden oldu. Demek ki vaktiyle kısmetiyle oluyormuş.
Canımmmm Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah
betül ne yaptın canım gittin mi doktora kalp atışları için
Evet canım gittim çok şükür duyduk kalp atışını inş kucağıma da alırım sağ salim
bu arada medikalde ahmet yılmaza bahar hastanesinde nagihan hanıma ve osman haldun develioğuna özeline gittim art yardımcı üreme merkezine en sonda 2 yıldır fakülteye gittim yaşım 24 devlet karşılaması için 23ümü beklemiştim özellerde sürünmüştüm fakültede de herşey çok sıkıcı ilerliyo ama gidip geldigim orda sabahtan akşama kadar beklediğime değermiş barış bey harika bi doktor o gitmeden mutlaka yararlanın bence ondan özeller para tuzagı biraz dagüvenmiyorum artık hiçbirine ama fakültede sadece zmanın ve enerjin kayboluyo barış bey harika bi doktor allah izin verdi ve barış beyi vesile etti ama ben pkoluyum onun uyguladıgı tdavi sayesinde az yumurtam oluştu ve oldu çok şükür ayrıca 2aydırda atmadıgım kistimi almıştı hamişel kalmadan önceki ay onada bağlıyorum olmasını harika bi doktor seher hemşire de harika bi insan allah hepsinden razı olsun
Evet canım gittim çok şükür duyduk kalp atışını inş kucağıma da alırım sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?