inş hayırlısıyla duyarsın betülcüm ne sorunun vardı senin ne zamandır bebek istiyodun canm
Polikistik adet düzensizliği var bende. 1 sene Dr gittim 2 aşilama oldum. 1. Si dış gebelik oldu 2. Si tutmadı . Ara verdim hamile kaldım.şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim
Merhaba ElaBilge16haberleşelim canım ya.tek bi tanıdığım var çevremde zaten.onunda jinemed de murat beymiş doktoru.kesinlikle Allah ın izni olunca olucak bunu bilip,inansakta en ii yer neresi diye kafam kurcalanıyo.uygun vaktim olsa zaten üniye gitmek isterim. ön görüşme için 29 ekime randevu almayı düşünüyorm.cümlemize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..
arkadaşlar aşılama içinde 295 25 25 nolu telden mi randevu almak gerekiyor..birde aşılamayı yapan bayan doktor da var mı?
Kızlar merhabalar nasılsınız?? ElaBilge ne yaptın arkadaşım görüştün mü tüp bebek merkeziyle.. Bugün Medikale Ahmet beyin yanına uğradım. Önereceği tüp bebek merkezini merak ettim açıkçası. İçeri girdim "aşılama yapmıştınız tutmamıştı. İkinciyi de yapalım o da tutmazsa tüpe yönlendiririm demiştiniz" dedim. Biz eşimle konuşup direk tüp yaptırmaya karar verdik dedim. "Ama senin için erken tüp" dedi. "Hem çok fazla hormon yüklenecek sana hem de çok para dökeceksiniz" dedi. Bayağı bi düşündükten sonra (tüp yaptırmamı istemedi her halinden belliydi) sırasıyla şu isimleri verdi: 1.si A.R.T Osman Bey dedi.Diğer yerlerden farklı olur ücreti 1500-2000 fazla ödersin ama çok güvenilir bir hocadır dedi. 2.si Acıbadem Hastanesi Şahin Bey dedi. 3.sü de Bursa Tüp Bebek Merkezi Özer Bey.... Bu şekilde sıralamasını yaptı arkadaşlar.. Belki yaptıracak olanlara da fikir olur diye paylaşmak istedim..
Kızlar merhabalar nasılsınız?? ElaBilge ne yaptın arkadaşım görüştün mü tüp bebek merkeziyle.. Bugün Medikale Ahmet beyin yanına uğradım. Önereceği tüp bebek merkezini merak ettim açıkçası. İçeri girdim "aşılama yapmıştınız tutmamıştı. İkinciyi de yapalım o da tutmazsa tüpe yönlendiririm demiştiniz" dedim. Biz eşimle konuşup direk tüp yaptırmaya karar verdik dedim. "Ama senin için erken tüp" dedi. "Hem çok fazla hormon yüklenecek sana hem de çok para dökeceksiniz" dedi. Bayağı bi düşündükten sonra (tüp yaptırmamı istemedi her halinden belliydi) sırasıyla şu isimleri verdi: 1.si A.R.T Osman Bey dedi.Diğer yerlerden farklı olur ücreti 1500-2000 fazla ödersin ama çok güvenilir bir hocadır dedi. 2.si Acıbadem Hastanesi Şahin Bey dedi. 3.sü de Bursa Tüp Bebek Merkezi Özer Bey.... Bu şekilde sıralamasını yaptı arkadaşlar.. Belki yaptıracak olanlara da fikir olur diye paylaşmak istedim..
Eğer iyi bi Dr a gitmek istiyorsanız kesinlikle Osman hoca derim. Tüp bebek uzun yada kısa olmasına göre değişiyor sanırım. Hamile kalmasaydım tüp ü onda yaptıracaktık 5 bin 5 buçuk bin demişti . Gercekten mükemmel alanında.
fiyatı iyimiş diğer merkezler gibi o zaman . bende daha uçuk sanıyordum hep . gidip görüşme yapmak gerek ön görüşme ilk ücretsiz mi acaba ?
bi daha aşılama yaptır bence bi sürü hormon hem tüp bebekde de düşükler oluyo kendine eziyet etme ne güzel olmş işte hem düşükden sonra belkide kendin hamile kalırsın belli mi olur hayırlısı inş canm bi dahaolursun darısı benm ve olmayanların başına inş
osman develioğlunu cok duydum bursada en iyi deniliyor başarısı cok iyimiş ama pahalıymış. ama şöyle durum var az insan gidip o kadar başarısı konuşuluyorsa gercekden de iyidir. üni. hastanesinede çok fazlasından cok gidiliyor 1.000 kişiden 50 gebe kalsa bursada 50 gebe gezse başarı burda da olur ben bunu fark ettim. yanı derler ya sürümden kazanılıyor , onun gibi cok izlemliyorum yanlışmı doğrumu bilemem ama bu benim gözlemlerim sadece . bende osman hocadan fiyat almak için gideceğim yakın zamanda . özer kutluya gittim bende ama olmamışdı . kötü hekim diyemem oda iyidi. bilmiyorum ya bu karmaşıklıktan biran önce çıkmak isteyenlerdenim bende sizler gibi kızlar . Allah yardımcımız olsun ...
canım mrb bende ahmet beyın hastasıyım 2 kere ziya cetınde asılama yaptık olmadı geçen ay ahmet beyde yaptırdık tuttu ama keseyı göremeden düştü ahmet beyye bızde tüppe geçmek ıstıyoruz dedık bana hamıle kalabıldığını görduk bence bırkez daha deneyelım dedı
sanırım bız 1 kez daha denıycez
Eğer iyi bi Dr a gitmek istiyorsanız kesinlikle Osman hoca derim. Tüp bebek uzun yada kısa olmasına göre değişiyor sanırım. Hamile kalmasaydım tüp ü onda yaptıracaktık 5 bin 5 buçuk bin demişti . Gercekten mükemmel alanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?