Kizlar oncelikle hepinize gecmis olsun
Bugun bursali arkadasimla tlfda konusurken sorunumu anlattim
Ben pcoluyum.esimde de hem sperm hizinda hemde morfolojide bozukluk var.
Bursada meshur bir aktar varmis.tukuruk ornegi alip ona gore bitki karisimlari veriyormus.arkadasim o kadar cok ovdu ki cevresinde 3 kisi yillar sonra bitkilerle hamile kalmis
Bu aktari taniyan bilen gidip de tecrube edinen var mi
Bende duymuştum o dediğin kişiyi bitkilerin tabiki geçmişten bugünümüze kadar faydalı olduğunu biliyoruz ama bence bebek konusunda tıb'ın dışına çıkmamak gerektiğini düşünüyorum ben bu bitki sevdasına düştüm bir sürü paramız çöpe gittigeçmis olsun Allah yardmcin olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bugünki ilk randevuma gittik esimle istedikleri evraklari verdik dosya actirdik genç erkek asistan doktordu sanırım iceriye cagirdi sorular sordu esimle bana benim adetimin 4.gunuydu hormon testi istedi hemen yaptirdim onu birde adetin 21.gunu olan progestoran testini istedi kan sekeri aclik tokluk ve son olarak esimden spermiogram istedi burdada yaptirabilirsiniz özeldede yaptirabilirsiniz dedi bütün tahlillerle birlikte 12 hazirana gün verdiler beni muayene falan da yapmadi ama ilgiliydi 12 haziranda doktor karar verecek nasil bi tedavi uygulayacagimizi diye aciklama yapti ciktik bakalim hakkimizda hayirlisi bi bayanla tanistim transferi yapilacakmis baris bey yapacakmis yani hastalarini yari yolda birakmamis hastalari bittikten sonra ayriliyormus yeni doktorda geliyormus zaten bakalim hayirlisi herseyin...
ben bılıorum tatlım ama salamadım pek gtsemıkı varmıs hamıle kalan duydum ama bılıorum adresınıde yasıyım ozelden sana[/QUOTEcaresiz kalinca insan her yolu deniyor. Arkadasim ogretmen.okulunde 2 tane cocugu oayan varmis.birinde yumurtalik rezervi yokmus.doktorlar kesinlikle sizin cocugunuz oaz.kibrista yumurta donasyonu yaptirin demis.digerinde de esinde sorun barmis.ayni bizim gibi morfoloji ve hoz cok cok dusukmus.7 yil falan cocuklari olmamis.her tedaviyi denemisler.sonra bu aktara gitmisler.aktar butun ilaclati b8raktirmis.sadece benim dedigimi yapacaksiniz demis. Simdi birinin cocugu 1 yasindaymis.digeri de 2 aylik hamileymis.
Ben de biraz temkinli yaklastim ama acaba en azindan pco icin denesem mi diyorum.
Esimle su an kusuz. 4 gundur butun ilac tedavisini birakti
İz88 sesin çıkmıyor. 7 nisanda sonuç gösterme randevun vardı. Ne oldu?
Lenovo P770 cep telefonumdan gönderildi.
Arkadaşlar bugünki ilk randevuma gittik esimle istedikleri evraklari verdik dosya actirdik genç erkek asistan doktordu sanırım iceriye cagirdi sorular sordu esimle bana benim adetimin 4.gunuydu hormon testi istedi hemen yaptirdim onu birde adetin 21.gunu olan progestoran testini istedi kan sekeri aclik tokluk ve son olarak esimden spermiogram istedi burdada yaptirabilirsiniz özeldede yaptirabilirsiniz dedi bütün tahlillerle birlikte 12 hazirana gün verdiler beni muayene falan da yapmadi ama ilgiliydi 12 haziranda doktor karar verecek nasil bi tedavi uygulayacagimizi diye aciklama yapti ciktik bakalim hakkimizda hayirlisi bi bayanla tanistim transferi yapilacakmis baris bey yapacakmis yani hastalarini yari yolda birakmamis hastalari bittikten sonra ayriliyormus yeni doktorda geliyormus zaten bakalim hayirlisi herseyin...
Hayırlı olsun başlamışsın canım. Senin randevuyu erken vermişler yine. 26 şubatta gittim 12 mayısı bekliyorum bende. Benden fsh estradiol lh tsh prolaktin amh istediler. Eşimden spermiyogram analizi istediler. Sonuçlar hazır gün sayıyorum. Ama sonuçlar zannımca pek iyi değil. Daha sonra burdan fikir alırım. İnş. Senin iyi çıkar tahlillerin...
Canım merhaba nasılsın? Evet o gün gittik öğlende o kadar kalabalıktı ki anlatamam akşama kadar hastanede ordan orayaAsistan doktor sonuçlara baktı bu sonuca göre tüp dedi. Sonra barış beye gösterdi. Barış bey de tüp demiş. Ürolojiye yönlendirdiler eşimi. Önümüzdeki hafta Salı günü eşimin ürolojide randevusu var. Rapor için gerekli evrakları da istediler. Herşey iyi gidiyo şimdilik.. Yavaş ama sonu bebişli olsun da sıkıntı değilll..
Bu arada o bahsettiğiniz aktarı bende biliyorum. eşimin değerleri binlerde gezdiği için bize faydası olmadı. 150 TL verdik bi de.. Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.. Onları yiyebilmek için sağlam bir mide lazım yalnız bilginiz olsun
Sende iyisin umarım arkadaşım..
Bursalı diğer kızçelerden haber yokk sizlerde ne var ne yokkRabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize arkadaşlar..
hadi hayırlı olsun canım tedavin .işallah en kısa zmanda kavuşuruz bebişlere
canım 1 raporlu hakkım kaldı zaten gene üniv.tede denicez napalm..
Amayaa ne yaptın canım rapor işlerini halledebildin mi ne aşamadasın. Benim parolayı kabul etmiyordu sistem uzun zamandır. Başka hesap açtım onda da buraya yazamadım. Ben 12 mayısı bekliyorum. Tahlil sonuçlarını aldım. Ama iç açıcı değil
Slm seni burda gorunce tanidik gorur gibi oldum sevindim. Baris bey gidiyormus yerine gelicek gürkan beyle ilgili bilgin vami
Selam arkadaşlar HAMİLEYİMçok şükür. beni önceki sayfalardan tanıyacaksınız : ben , alya arkadaşın fakültede hamile kalıp orayı tavsiye etmesiyle ümitlenip fakültede barış beyle tedaviye başladım süreç biraz uzun sürdü ama RABBİME şükürler olsun buna deydi. Öyle anlar oldu ki galiba olmayacak dediğim 3 adet yumurta toplandı 2 sinin içi boş çıktı 1 tanesi döllenip transfer edildi doktor bey yüzde 25 : 30 şansım olduğunu söyledi. Transferin 10. günü adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve ben ağla ağla Eşim sağolsun hep destek oldu. 12.günü tahlil bile yaptırmadım eşim gebelik test almış onda çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdık şok olduk hamileyim. Dün kalp atışlarını gördük o zaman evet ben hamileyim dedim. Size bunları anlatıyorum çünkü ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin RABBİMİN OL DEMESİ gerekiyor. ALLAH IM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın (amin)
Çokk sevindim.. Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah... Tebrikler canım..
Bizde 10 yıllık evliyiz 2 yıl önce tedaviye osman develioğluyla başladık,4 tüp bebek denememiz oldu 2negatif 2 pozitif birisi boş kese birinide 8 haftalıkken kaybettik 1 yıl ara vermiştim şimdide üniversteye başladık raporumuz çıktı barış gidiyor yeni doktoru bekliyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim bu yolda koşan tüm arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün .....
senin değerlerin kaç çıktı ki pek iç açıcı değil diyosun; istersen bi yaz.... bende aynı testleri yaptırıyorum o yüzden az çok fikrim var değerler konusunda.....
Canım mayısı niye değerlendirmiyon. Gerçi vardır bir nedeni de.. ben bir an önce ne olacaksa öğreneyim diyorum sanki 1 gün bile vakit kaybediyorum gibime geliyor. Ben 15 gün sonrada 10 gün soğan kürü yaptım miyom için. Durum ne bilmiyorum tabii. Fsh yüksekliği için hayıt yumurta geliştirici için havuç ve incir hormon düzenleyici olarak da aslan pençesi başladım. Saraçoğlu sitesindeki tariflere göre. Hepsi bir arada iyi mi bilmiyorum ama 5 gündür yapıyorum.
Bu arada tahlil sonuçlarımı da yazayım. Bakalım sen nasıl bulacaksın.
Tsh 1.208 sürekli ilacım var zaten tiroid için
Prolaktin 22.29 bunda biraz artış olmuş aslında. İncir de arttırıyor diye duydum. O yüzden aslanpençesi içiyorum.
Fsh 18.69 2 yıl önce 12.33
Lh 10.24 2 yıl önce 3.87
E2 14 2 yıl önce 32.75
2 yıl önceki sonuçlara göre dr um sende sorun yok demişti. Ama o zaman da fsh sınırda imiş üst sınır 12.5 o testte. Ben adetin 3. Günü kan verdim. Folikület faza bakmam gerekiyor değil mi? Eğer öyle ise fsh yüksek estradiol düşük çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?