BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ben de Bursa tüp bebek merkezinde özer kutluya ilk muayene oldum bu ayın sonunda adetin 3.günü gel aşılamaya başlayalım dedi.İnşallah hayırlısı olur.

Bende duymuştum o dediğin kişiyi bitkilerin tabiki geçmişten bugünümüze kadar faydalı olduğunu biliyoruz ama bence bebek konusunda tıb'ın dışına çıkmamak gerektiğini düşünüyorum ben bu bitki sevdasına düştüm bir sürü paramız çöpe gitti geçmis olsun Allah yardmcin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bılıorum tatlım ama salamadım pek gtsemıkı varmıs hamıle kalan duydum ama bılıorum adresınıde yasıyım ozelden sana

Amayaa ne yaptın canım rapor işlerini halledebildin mi ne aşamadasın. Benim parolayı kabul etmiyordu sistem uzun zamandır. Başka hesap açtım onda da buraya yazamadım. Ben 12 mayısı bekliyorum. Tahlil sonuçlarını aldım. Ama iç açıcı değil

Lenovo P770 cep telefonumdan gönderildi.

İz88 sesin çıkmıyor. 7 nisanda sonuç gösterme randevun vardı. Ne oldu?

Hayırlı olsun başlamışsın canım. Senin randevuyu erken vermişler yine. 26 şubatta gittim 12 mayısı bekliyorum bende. Benden fsh estradiol lh tsh prolaktin amh istediler. Eşimden spermiyogram analizi istediler. Sonuçlar hazır gün sayıyorum. Ama sonuçlar zannımca pek iyi değil. Daha sonra burdan fikir alırım. İnş. Senin iyi çıkar tahlillerin...

İz88 sesin çıkmıyor. 7 nisanda sonuç gösterme randevun vardı. Ne oldu?

Canım merhaba nasılsın? Evet o gün gittik öğlende o kadar kalabalıktı ki anlatamam akşama kadar hastanede ordan oraya Asistan doktor sonuçlara baktı bu sonuca göre tüp dedi. Sonra barış beye gösterdi. Barış bey de tüp demiş. Ürolojiye yönlendirdiler eşimi. Önümüzdeki hafta Salı günü eşimin ürolojide randevusu var. Rapor için gerekli evrakları da istediler. Herşey iyi gidiyo şimdilik.. Yavaş ama sonu bebişli olsun da sıkıntı değilll..
Bu arada o bahsettiğiniz aktarı bende biliyorum. eşimin değerleri binlerde gezdiği için bize faydası olmadı. 150 TL verdik bi de.. Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.. Onları yiyebilmek için sağlam bir mide lazım yalnız bilginiz olsun

Sende iyisin umarım arkadaşım..

Bursalı diğer kızçelerden haber yokk sizlerde ne var ne yokk Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize arkadaşlar..

hadi hayırlı olsun canım tedavin .işallah en kısa zmanda kavuşuruz bebişlere

Sağol canım ay bilmiyorum inan daha rapordan bile bahsetmedi asistan doktor bakalim tüp mù diyecekler asistan doktor 12 haziranda doktorlar karar verecek dedi insallah çok uzamaz ya 9 senedir evlat hasreti cekiyorum :'( insallah tedavinin sonu guzel olur hepimiz icin arkadasim...

insallah hemen çikar raporun canım...

Mrb. Kizlar.Ben de bursadayim ve dr um baris beydi.sma uxgunum ki bu ay itibari ile gidiyor siz yerine gelecek olan gurkan beyi taniyormusunuz ne dusunuyorsunuz

tatlım ama regl olunca aramamı söylediler, direk tedaviye başlayacakmışız, o zamana kadar raporumda olacakmış; erken menopoz riskim olduğundan beni sıraya sokmayacaklardı zaten.... ancak ben muhtemelen ancak haziran reglim ile başlayabilirim en erken; mayıs ayında başlayamayacağım.... şu anda da saraçoğlundan aldığım kürleri yaptığımdan devlet hastanesinde hormon testlerimi tekrarladım, değişiklik var mı göreyim diye.... fsh hala te; amh ye baktırmadım zaten devlet hastanesinde yapmıyorlar... ancak oradaki doktor foliküllerime baktı, sayısı oldukça fazlaymış o yüzden klomen verdi; bu ayı boş geçmeyelim Allahın yardımıyla belki tedavine gerek kalmaz dedi; pazartesi günü yeniden gidicem doktora foliküllerden ölçü alacak...

senin değerlerin kaç çıktı ki pek iç açıcı değil diyosun; istersen bi yaz.... bende aynı testleri yaptırıyorum o yüzden az çok fikrim var değerler konusunda.....

Slm seni burda gorunce tanidik gorur gibi oldum sevindim. Baris bey gidiyormus yerine gelicek gürkan beyle ilgili bilgin vami

tatlım ben hiç barış hocayla tedavi olmadım ama çok duymuştum adını, zaten özelde de eşinin hastasıydım. ancak negatif sonuçlandı ilk tedavim... gürkan bey hakkında da oldukça iyi şeyler duydum, okudum; sadece birazcık sert bi mizacı varmış.... ben çok takılmıyorum , önemli olan işinde iyi olması öyle değil mi????

tatlım ben hiç barış hocayla tedavi olmadım ama çok duymuştum adını, zaten özelde de eşinin hastasıydım. ancak negatif sonuçlandı ilk tedavim... gürkan bey hakkında da oldukça iyi şeyler duydum, okudum; sadece birazcık sert bi mizacı varmış.... ben çok takılmıyorum , önemli olan işinde iyi olması öyle değil mi????[/QUOTE]

Cevabin icin tesekkur ederim. Sen nereye gidiyorsun kacinci denemen? Bu yol cok yorucu bir yol hele de umut ipligiyle bağlı olunca dugumlene dugumleye gidiyoruz.Rabbim sizlere de bana da tez zamanda Çifter Çifter hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah...

Çokk sevindim.. Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah... Tebrikler canım..

Mrb.gecmis Msj lara bakıyordum da bu ne guzel ne muthis bir duygudur ne buyuk bir hediye sana tebrik ederim Allah kucağına almayi da naspi etsin.Rabbim bize de kismet eder inşallah. ..

Bizde 10 yıllık evliyiz 2 yıl önce tedaviye osman develioğluyla başladık,4 tüp bebek denememiz oldu 2negatif 2 pozitif birisi boş kese birinide 8 haftalıkken kaybettik 1 yıl ara vermiştim şimdide üniversteye başladık raporumuz çıktı barış gidiyor yeni doktoru bekliyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim bu yolda koşan tüm arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün .....

Amin inşallah canım raporun nekadar zamanda çıktı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…