BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Amh 0.27 en önemlisini yazmamışım.

Bunları bir değerlendir o bile yeter. Kendine iyi bak canım. Raporun hemen çıksın kucağın bebiş dolsun...

Lenovo P770 cep telefonumdan gönderildi.

Son düzenleme:

Gerçekten yavaş gidiyor cnm. Ama sen fark atmış durumdasın bana. Dediğin gibi sonunda umduğumuza kavuşalımda. Bize de büyük ihtimal tüp diyecekler kendi tahlillerimi yazmıştım. Eşimin sonuçlarda iyş değil sanırım. Aynı gün orda idi bizim adamlar. Ama ben rapordan pek bi şey anlamadım. Hangi değere bakılacak burada. Siz gösterdiniz sonucu dr a. Benimkini de yorumlasana bi zahmet.

Total motil sperm 15 milyon
Motilite 17
Morfoloji
Normal 6 (kruger)
Baş anomolisi 88
Boyun anomolisi 3
Kuyruk anomolisi 3
Total motil normal sperm 1 milyon (bunun altını çizmişler)
Likefaksiyon geç diye belirtmişler.

Sizi takip edeceğiz galiba. Üroloji yolu belkide tedavi. Sizin işiniz çabuk olsun kucağınız dolsun da takip edelim değil mi ama. Aynı zamanda başladık ya umut olun bize. Her aklıma takılanı da sorarım yalnız haberin olsun... kendine iyi bak canım..

Amh 0.27 en önemlisini yazmamışım.

Bunları bir değerlendir o bile yeter. Kendine iyi bak canım. Raporun hemen çıksın kucağın bebiş dolsun...

:) yapacaktım yanlış oldu üzgün yaptım. :)

merhaba...ben de bursa da yaşıyorum....ocak ayında fakültede bir aşılama denemem oldu....sonuç maalesef...orada sıra beklerken bir abla da bana bu aktarı önerdi...benim hormon tahlillerim ve eşimin sperm testi ile gittik....bizim bebeğimizin olmaması için hiç bir neden yokmuş...zaten teşhisimiz sebepsiz infertilite...ama yinede bir baharat karışımı hazırladı bana eşime de bir kapsül verdi...bir ay denedik sonuç kocamannn birrr hiççç... bir de bir bitki çayı verdi....ama çok müşterisi var gerçekten....denemekte yarar var...RABBİM YARDIMCIN OLSUN....

Amin canim insallah. Belki akyarin verdiklerini uzun kullansaydiniz etki eder miydi acaba.aktar sadece 1 ay mi kullanin dedi.
Esinin spermiograminda morfoloji kac

Amin canim insallah. Belki akyarin verdiklerini uzun kullansaydiniz etki eder miydi acaba.aktar sadece 1 ay mi kullanin dedi.

Biz bitkisel ilaçları 7 ay kullandik 2300 tl harcadik hic bi ise yaramadi şu mustafa eraslanin ilaclariydi para tuzagindan baska birsey degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki de ederdi...aslında devam etmemizi önerdi...ama ben o kadar yoruldum ki... pes ettim artık... morfoloji %5 idi canım...senin için hayırlısı olsun... bu arada baharat karışımı demlenerek içilen bitki çayı ve eşime verdiği kapsüle 80 lira ödemiştik canım...bilmek istersin belki...

Son düzenleme:

Merhaba canım nasılsın? Biz sonuçları gösterdik ama baş boyun kuyruk herhangi bişey denmedi onunla ilgili.. Bizdeki canlı sperm sayısı 180.000 de Zaten özelde yaptırdığımız testi görünce doktor demişti. Burdaki testiniz de böyle çıkarsa tüp demişti. biraz düşmüş bile.. Benim tüplerden biri kapalı . Onunla ilgili de görüştü asistan doktor barış beyle. Barış bey ameliyat filan dememiş çok şükür korkmuştum bir an Eşim bugün ürolojiye gitti. Ultrason vermişler 11 Mayıs'a .. Sonuç gösterme randevusu da 26 Mayıs.. O kadar çok üzüldüm ki ağladım sinirimden.. Bu ne yaa valla neden bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum.. Çok moralim bozuldu... Zaten çok büyük sıkıntılarım var.. Sabır sabır nereye kadar bakalım.. Ben kızkardeşimi kaybettim 1,5ay önce.. Psikolojik olarak çok berbat durumdayım.. Kimseye bişey belli etmemek istiyorum ama yalnız kalınca sürekli ağlıyorum Bugün psikologtan randevu da aldım Allahım hayırlı sağlıklı evlatla müjdelendirir bizi inşallah da biraz acımız hafifler

Allah sana ve ailene çok büyük sabirlar versin çok zor bir durum gercekten üniversite konusunda çok uzun tarihlere veriyorlar ben 16 nisanda ordaydim tetkikler verdi 12 hazirana verdi tekrar randevuyu daha belli bile degil tüpmü olacagi raporlardan da bahsedilmedi hicc bilmiyorum bekle bekle zor valla ama yapacak bisey gelmiyo elden mecburuz

Okadar yogunki ben ordayken arayanlara ekimde arayin diyorlar Allah yardimcimiz olsun neyseki ilk adimi attik ins.geriside gelir

Aminn canım sağolasın.. Daha önceki yapılanları dosyalamıştım ben sabahta eşime dedim ki bunları da alsan mı acaba diye. Sonra işe bıraktı beni bakarım filan dedi.Almadan gitmiş. Belki onlara bakıp halledilecekti işimiz en az 1-2ay attı şimdi.. çok kızdım eşime öyle böyle değil..

aa kötü olmus gercekten kizilmiyacak gibi degil yok yere uzayacak niye almamiski

canım Allah kolaylık versin, malesef fakülte cidden saçmaladı artık çok uzun tarihlere veriyorlar saçmasapan prosedürleri var. gürkan uncu başlıycak dedilr mayısta inşlh biranönce başlar insanlarda artık tedavilere başlar ya....
başınsağolsun ayrıca canım çok üzücü kardeşini kaybetmişsin .Rabbim kolaylıklar versin

Son düzenleme:

Saol canım Allah razı olsun.. Arkadaşım 1 sene orda tüp raporu için uğraştı fakat doktor aşılama demiş. Onlar da sinir olmuşlardı durumları da iyi değildi gidip koza'da tüp yaptırdılar. Tuttu çok şükür bir tane oğlu var şimdi 6 aylık Valla dün ben de çok sinir oldum.. Tutacağını bilsem gidip yaptırayım özelde ama güvenemiyosun.. Yok dondurma işlemi yok başka şeyler çıkartıp duruyorlar.. Yer bitirir oralar insanı İmkan varken (çalıştığım halde izin alıp gidiyorum fakülteye) istenilen prosedürlere de uyuyorken fakülteyi denemek istedik ama bıktırdılar valla şimdiden Zaten o hastaneye her gittiğimde içim acıyo kardeşim 1,5 sene tedavi gördü ve ben iki günde bir onun yanına gidiyordum. sanki onu ziyarete gidiyormuşum gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bütün isteyenlere bize de hayırlı sağlıklı evlat versin.. Yaşım 26 ama 5 senelik evliyim artık yani..

Aynen arkadaşım bu gidip gelmelere nasil dayanacagiz bilmiyorum inan bende isyerinden izin alip gidiyorum insallah rapor hemen cikar benimde yas 29 olacak agustosta ve 9 senelik evliyim insan tutacagini bilse para ayarlayip yaptirir özelde ama ya olmazsa iste bu yuzden beklemek zorundayiz genede sansliyizki randevu günlerimizi bekliyoruz ben ordaydim arayanlara eylülde arayin ozaman randevu verecegiz diyordu danismadaki bayan yani anlayamiyorum koskoca bir şehirde birtana tüp bebek bölümü olmasi üzücü madem bukadar talep var bir çözüm bulsalar ya

canım inan yaşadıklarımız kolay değil,çok yorulduk senin ne hissettiğini inan en derinde yaşıyorum( bende 6 yıllık evliyim ve bu sürede 5 tüp denemsi ameliyatlar vs. işlemeler artık çok yoruldum bende ama Rabbime sığınıyorum.sende bol bol dua et canım....

Canım Allah yardımcımız olsun.. Hayırlısıyla Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatla müjdelendirsin bizi 5 tüp denemesi mi Rabbim sabır versin sağlık versin size.. hiç tutmadı mı peki tatlım acını deşmek istemem ama çok zordur eminim.. ümitle bekleyip olumsuz sonuç almak düşünmek bile istemiyorum.. Rabbim o kadar bekletmesin kimseyi İnşallah hayırlısıyla gelsin miniğin

Allah yardımcımız olsun valla tatlım bende geçen sene Eylülde aramıştım. Ocakta arayın Şubata randevu vereceğiz demişlerdi. hatta buraya bile yazmıştım o zamana kadar kim öle kim kala diye.. Bak şimdi randevulara gidiyoruz buna şükür diyelim.. İnşallah daha fazla süreç uzamadan başlarız tedavilere.. Artık evlat sahibi olmak o kadar kolay değil maalesef.. dediğin gibi daha çok alternatif olmalı ama maalesef bu konuda da yeterli değiller..

Allah yardimcin olsun canim kolay birsey degil gercekten insallah bunca cektigin sıkıntıların mükafatini rabbim guzel bir bebisle verir..

insallah arkadasim insallah tez zamanda kavusuruz bebeklerimize.
Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…