Amin inşallah canım raporun nekadar zamanda çıktı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 ay sonra çıktı canım sizde yeni başlıyorsunuz herhalde
çok uzun sürmus tatlim yaevet yeni basladik 9 yillik evliyiz erkek faktoru bizim insallah uzun surmez ya
inşallah canım bizim de erkek faktoru siz barış beyle görüştünüzmü size ne dediler
Biz asistan doktorla gorustuk erkek bizden bazi tetkikler istedi esimden ve benden 12 haziranda belli olacak dedi nasil bi tedavi uygulayacagimiz sonuclara gore bekliyoruz bakalim canim
canım sizi ürolojiye göndercek
canım sizi ürolojiye göndercek[/QUO oyleymis canim peki senin evraklari teslim ettikten sonrami 8 ay surdu cikmasi?
canım mesaj atamıyorum burdan yazıyorum hayır aramadılar bize dedilerki mayısta arayın
tabiki ara ara girip yazışsak iyi olur arkadaşlar
merhaba arkadaşım sizin 8 ay sürmüş ya8 ay sonra çıktı canım sizde yeni başlıyorsunuz herhalde
beklemek çok sıkıcıMayısın ikinci haftası gelecekmiş diye duyum almıştim canim ama tam kesin mi bilmiyorum..
beklemek çok sıkıcı
benimde eşim ürolojiye gitti usg vermişti onun randevusu 7 mayısta sonrada göstermek için 13 mayısa vermişler onu da halledince başka bişey istemezlerse evraklarıda 14 ünde teslim ederiz inşallah
sayfaya nerden gireceğiz
merhaba arkadaşım sizin 8 ay sürmüş ya
evrakları teslim ettikten sonramı 8 ay
öyleyse çokmuş
günaydın kızlar
ameliyat günüm belli oldu nasipse haftaya olucam ve Barış hoca yapıcakmış....
Ayy çok sevindim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu son ameliyatin olur da tez zamanda kavusursun yavruna Allah yardimcin olsun yeni hoca gelmemismi daha bilgin varm?
çok saol canım güzel duana kocamn Amin diyorum, yeni hoca henüz gelmemiş mayıs ilk 2 haftası içinde gelicekmiş
Sende saol canim bugece ve yarin cok dua edelim Rabbim bizimde muradimizi verecek insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?