BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

çok uzun sürmus tatlim ya evet yeni basladik 9 yillik evliyiz erkek faktoru bizim insallah uzun surmez ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım bizim de erkek faktoru siz barış beyle görüştünüzmü size ne dediler

inşallah canım bizim de erkek faktoru siz barış beyle görüştünüzmü size ne dediler

Biz asistan doktorla gorustuk erkek bizden bazi tetkikler istedi esimden ve benden 12 haziranda belli olacak dedi nasil bi tedavi uygulayacagimiz sonuclara gore bekliyoruz bakalim canim

canım sizi ürolojiye göndercek

canım mesaj atamıyorum burdan yazıyorum hayır aramadılar bize dedilerki mayısta arayın

Hmm anladim canim insallah bu sefer tutunur bebisin tedavinde kolayliklar diliyorum.

Buarada tanışma işi lafta kalmasın arkadaslar..
Kimsede uğramıyo bu topiğe :)
Nerdesiniz kızlar?

Mayısın ikinci haftası gelecekmiş diye duyum almıştim canim ama tam kesin mi bilmiyorum..

beklemek çok sıkıcı

benimde eşim ürolojiye gitti usg vermişti onun randevusu 7 mayısta sonrada göstermek için 13 mayısa vermişler onu da halledince başka bişey istemezlerse evraklarıda 14 ünde teslim ederiz inşallah

Hayirlisi olsun arkadasim sonuc guzel olsunda napalim beklemeye devam.

sayfaya nerden gireceğiz

face bursalı marifetli hanımlar yazın grubum çıkıyor gelin beklerim muhabbette

merhaba arkadaşım sizin 8 ay sürmüş ya

evrakları teslim ettikten sonramı 8 ay

öyleyse çokmuş

bende evrakları terslım edelı uludağ unıversıtesıne 6 ay oldu ama hala kımse aramadı 1 sene surer dıyorlar

günaydın kızlar
ameliyat günüm belli oldu nasipse haftaya olucam ve Barış hoca yapıcakmış....

günaydın kızlar
ameliyat günüm belli oldu nasipse haftaya olucam ve Barış hoca yapıcakmış....

Ayy çok sevindim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu son ameliyatin olur da tez zamanda kavusursun yavruna Allah yardimcin olsun yeni hoca gelmemismi daha bilgin varm?

çok saol canım güzel duana kocamn Amin diyorum, yeni hoca henüz gelmemiş mayıs ilk 2 haftası içinde gelicekmiş

çok saol canım güzel duana kocamn Amin diyorum, yeni hoca henüz gelmemiş mayıs ilk 2 haftası içinde gelicekmiş

Sende saol canim bugece ve yarin cok dua edelim Rabbim bizimde muradimizi verecek insallah canim.

Sende saol canim bugece ve yarin cok dua edelim Rabbim bizimde muradimizi verecek insallah canim.

inşlh canım inşlh Rabbim çok büyük onun hikmetine sual soramyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…