BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İnşallah canım Amin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim adına iyi bir hekim gürkan bey bence inşallah arkadaşim hersey yolunda gider..

kızlar az önce iş yerime bi sarı zarf geldi. ben ŞOK! hatta itiraf ediyim ki üzerindeki uludağ üniversitesi yazısını görünce dedim herhalde raporu postayla gönderiyolar açtım, BİMER'e defalarca kez yaptığım bilgi edinme ve şikayet başvurularımdan birine cevap gelmiş. bakanlık vasıtasıyla konu fakülteye, fakültede doktor barış beye sormuş, barış bey 2 sayfalık cevap vermiş, çalışma şartlarından vs. bahsedip sonunda bu çalışma şartlarının ağırlığından bu iş yerinden ayrılacağını söylemiş. ben de zaten bursa gibi ülkenin 4. büyükşehrinde tek hastane de tek doktorun sayıca çok fazla hastaya bakmasının zorluğundan bahsetmiştim.

bursada özel tüp bebek merkezlerinin SGK anlaşmaları olmaması ile ilgili de, hastanelerin bu anlaşmayı yapmadıklarını bunun nedenininde devlete merkeze 1300 tl ödeme yaptığını, ancak tek kullanımlık olan bir çok teçhizatın 400 Dolar olduğunu ve özel merkezlerde personel ücretleri...vs. giderler göz önüne alındığında bu sebeple sgk anlaşması yapmak istenmediğini anlatmış. tabi benim aklıma bu durumda da istanbulda izmirde biçok özel merkez bu anlaşmayı yapabiliyor ve giderlerini ödeyebiliyor da, bursadakiler mi bunu yapamıyolar diye düşündüm ayrıca buradan (kadınlar kulubundan) bahsetmiştim ve ilk denemede 35 yaş alıntı olanların da birden fazla emriyo transfer edildiğinden bahsedip, denetleyicilerin bunu denetlemesi gerektiğinden yada daha güzeli zaten çok masraflı olan bu tedavi de 2 emriyoya kanun yapıcılar tarafından çıkarılacak kanunda izin verilmesi gerektiğinden bahsetmiştim. fakültede kanunlara tam olarak uyulduğunu ve kanunda belirtilen her şeyin yapıldığını yazmış. ayrıca da kk da kendi hastalarının kendilerinden özel hastaneler kadar memnun olduğunu yazmış.

gerçi benim şikayetim bakanlığaydı ancak barış beye kadar gönderilmiş. benim şikayetlerimin çözümü barış beyde değil... ancak şu da var ki, BİMER'e yazılanların okunduğunu böylece fark etmiş oldum...

toplantı düşünüoruz face de bursalı bebek sahibi olmak isteyenlerle gelmek isteyenler olur mu gün belirleyelim

siz barış beyin hastasınız herhalde çünkü bize rendavu vermiyorlar 25de belli olacak gürkan beyin gelip gelmeyeceği diyorlar benim öğrenmek istediğim siz rendavu alıpmı gittiniz hastaneye

siz barış beyin hastasınız herhalde çünkü bize rendavu vermiyorlar 25de belli olacak gürkan beyin gelip gelmeyeceği diyorlar benim öğrenmek istediğim siz rendavu alıpmı gittiniz hastaneye

tatlım ben randevumu 3 nisan da almıştım ve oradaki tek hastada ben değildim. barış beyin hastası olamadım ama raporum çıkmıştı, ilk reglinde ara demişlerdi bende aradım reglin ilk günü, ertesi güne randevu verdiler. rapor çıktıktan sonra daha düzenli gittiğini duydum, henüz tedaviye başlamadık zaten... sadece şansıma oradaydı ve muayenemi yaptı... sonraki randevum da 26 haziranda. tedavi öncesi biosteron kullanmam gerekiyor....

Hoca ara ara gelip gidiyormuş, ama Hazirana ayında kesin orda, telefon ederek tekrar öğrenebilirsiniz. İlk randevunuz değil ise verirler Haziran ayına

kızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...

kızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...

Geçmiş olsun canım hadi insallah bu son olur hastane nasildi gurkan hoca gelmis galiba

canım benimde raporum 1 ay önce çıktı fakat randevü vermiyorlar gürkan bey gelsin öyle dediler 25de arayın dediler raporum içinde eylülde başladım 8 ayda çıktı yani sizde ilk başlayansınız benim gibi

Süpersin .. Birçok sorunun cevabını alamasanda şikayetlerini dile getirmen çok iyi olmuş.. Kendi adıma teşekkür ediyorum canım sana..

evet canım aynen öyle... azcık mimlendim belki ondan olmuştur o zaman... bilemiyorum tatlım....

Süpersin .. Birçok sorunun cevabını alamasanda şikayetlerini dile getirmen çok iyi olmuş.. Kendi adıma teşekkür ediyorum canım sana..
rica ederim canım ne demek.... sadece benim değil benim durumumda olan bir çok insanın sorularıdır diyerek yazmıştım tatlım

kızlar merhaba

Tekrardan çok geçmiş olsun canım, inşallah geçirdiğin bu son ameliyat olur. Tüpün alınması iyi olmuş, devamlı sorun yaratıyordu. İnşallah toparlanınca bu sefer olacak canım. Rabbim yardımcın olsun, dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…