inşallah hepimizinki tutar çünkü emek, masraf,stres hepsi çok zor.Evet tüp bebek iyice pahalı bütün özellerde bu civarda heralde.Ben Çanakkaledeyim artı tayinciyiz burada sadece bu ay şansımız var.Gitmeden deneyelim dedik,cumartesi kontrol var bakalım yumurtalar inşallah büyümüşlerdir ve yeterli sayıdadır çok merak ediyorum.
günaydın kızlaaarrrr....
dün fakültedeydim, elamın da dediği gibi gürkan beye ara sıra geliyormuş; dün oradaydı muayene oldum ve 26 haziranda tedaviye tam olarak başlayacağız... öncesinde biesteron alıcam, sonrasında da farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi. öyle çok şakacı, güleryüzlü gibi durmuyor, çok bi şey hissedemedim zaten biraz apar topar bi randevu oldu... ancak benden sonra muayene ettiği bayan için de ertaç beyle "işte bilmem kimin son makalesinde bahsedilen hasta ile birebir benzer; uygulanacak tedavi şöyle şöyle olmalı" diye konuştular. demem o ki olması gerektiği gibi makaleler falan takip ediliyor bunlar iyi gibi geldi. sonra bana ilk reglimde tekrar gelmemi söylemişti ama ben ilk reglimde bursada olamayacağımdan ne yapmalıyız diye soracaktım hocam biraz görüşebilirmiyiz dedim... ben burda herkese yarım saat zaman ayıramam takdir edersiniz ki dedi... yok hocam sadece 5 dk, haziranın 1 i gibi bir sonraki reglim ama ben bursada olmıycam napsak dedim o da o zaman biesteronu 2 ay kullanıp başlarız sorun olmaz dedi biraz da açıklama da bulunup gitti :)))
hepimiz için hayırlı olur inşallahh
Sevindim adına iyi bir hekim gürkan bey bence inşallah arkadaşim hersey yolunda gider..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
toplantı düşünüoruz face de bursalı bebek sahibi olmak isteyenlerle gelmek isteyenler olur mu gün belirleyelim
toplantı düşünüoruz face de bursalı bebek sahibi olmak isteyenlerle gelmek isteyenler olur mu gün belirleyelim
Bende varım :) cumartesi olursa iyi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hangi hafta tarih belirtin
günaydın kızlaaarrrr....
dün fakültedeydim, elamın da dediği gibi gürkan beye ara sıra geliyormuş; dün oradaydı muayene oldum ve 26 haziranda tedaviye tam olarak başlayacağız... öncesinde biesteron alıcam, sonrasında da farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi. öyle çok şakacı, güleryüzlü gibi durmuyor, çok bi şey hissedemedim zaten biraz apar topar bi randevu oldu... ancak benden sonra muayene ettiği bayan için de ertaç beyle "işte bilmem kimin son makalesinde bahsedilen hasta ile birebir benzer; uygulanacak tedavi şöyle şöyle olmalı" diye konuştular. demem o ki olması gerektiği gibi makaleler falan takip ediliyor bunlar iyi gibi geldi. sonra bana ilk reglimde tekrar gelmemi söylemişti ama ben ilk reglimde bursada olamayacağımdan ne yapmalıyız diye soracaktım hocam biraz görüşebilirmiyiz dedim... ben burda herkese yarım saat zaman ayıramam takdir edersiniz ki dedi... yok hocam sadece 5 dk, haziranın 1 i gibi bir sonraki reglim ama ben bursada olmıycam napsak dedim o da o zaman biesteronu 2 ay kullanıp başlarız sorun olmaz dedi biraz da açıklama da bulunup gitti :)))
hepimiz için hayırlı olur inşallahh
siz barış beyin hastasınız herhalde çünkü bize rendavu vermiyorlar 25de belli olacak gürkan beyin gelip gelmeyeceği diyorlar benim öğrenmek istediğim siz rendavu alıpmı gittiniz hastaneye
siz barış beyin hastasınız herhalde çünkü bize rendavu vermiyorlar 25de belli olacak gürkan beyin gelip gelmeyeceği diyorlar benim öğrenmek istediğim siz rendavu alıpmı gittiniz hastaneye
kızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...
tatlım ben randevumu 3 nisan da almıştım ve oradaki tek hastada ben değildim. barış beyin hastası olamadım ama raporum çıkmıştı, ilk reglinde ara demişlerdi bende aradım reglin ilk günü, ertesi güne randevu verdiler. rapor çıktıktan sonra daha düzenli gittiğini duydum, henüz tedaviye başlamadık zaten... sadece şansıma oradaydı ve muayenemi yaptı... sonraki randevum da 26 haziranda. tedavi öncesi biosteron kullanmam gerekiyor....
kızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...
kızlar az önce iş yerime bi sarı zarf geldi. ben ŞOK!hatta itiraf ediyim ki üzerindeki uludağ üniversitesi yazısını görünce dedim herhalde raporu postayla gönderiyolar açtım, BİMER'e defalarca kez yaptığım bilgi edinme ve şikayet başvurularımdan birine cevap gelmiş. bakanlık vasıtasıyla konu fakülteye, fakültede doktor barış beye sormuş, barış bey 2 sayfalık cevap vermiş, çalışma şartlarından vs. bahsedip sonunda bu çalışma şartlarının ağırlığından bu iş yerinden ayrılacağını söylemiş. ben de zaten bursa gibi ülkenin 4. büyükşehrinde tek hastane de tek doktorun sayıca çok fazla hastaya bakmasının zorluğundan bahsetmiştim.
bursada özel tüp bebek merkezlerinin SGK anlaşmaları olmaması ile ilgili de, hastanelerin bu anlaşmayı yapmadıklarını bunun nedenininde devlete merkeze 1300 tl ödeme yaptığını, ancak tek kullanımlık olan bir çok teçhizatın 400 Dolar olduğunu ve özel merkezlerde personel ücretleri...vs. giderler göz önüne alındığında bu sebeple sgk anlaşması yapmak istenmediğini anlatmış. tabi benim aklıma bu durumda da istanbulda izmirde biçok özel merkez bu anlaşmayı yapabiliyor ve giderlerini ödeyebiliyor da, bursadakiler mi bunu yapamıyolar diye düşündümayrıca buradan (kadınlar kulubundan) bahsetmiştim ve ilk denemede 35 yaş alıntı olanların da birden fazla emriyo transfer edildiğinden bahsedip, denetleyicilerin bunu denetlemesi gerektiğinden yada daha güzeli zaten çok masraflı olan bu tedavi de 2 emriyoya kanun yapıcılar tarafından çıkarılacak kanunda izin verilmesi gerektiğinden bahsetmiştim. fakültede kanunlara tam olarak uyulduğunu ve kanunda belirtilen her şeyin yapıldığını yazmış. ayrıca da kk da kendi hastalarının kendilerinden özel hastaneler kadar memnun olduğunu yazmış.
gerçi benim şikayetim bakanlığaydı ancak barış beye kadar gönderilmiş. benim şikayetlerimin çözümü barış beyde değil... ancak şu da var ki, BİMER'e yazılanların okunduğunu böylece fark etmiş oldum...
evet canım aynen öyle... azcık mimlendim belki ondan olmuştur o zaman... bilemiyorum tatlım....canım benimde raporum 1 ay önce çıktı fakat randevü vermiyorlar gürkan bey gelsin öyle dediler 25de arayın dediler raporum içinde eylülde başladım 8 ayda çıktı yani sizde ilk başlayansınız benim gibi
rica ederim canım ne demek.... sadece benim değil benim durumumda olan bir çok insanın sorularıdır diyerek yazmıştım tatlımSüpersin .. Birçok sorunun cevabını alamasanda şikayetlerini dile getirmen çok iyi olmuş.. Kendi adıma teşekkür ediyorum canım sana..
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?