Sende saol canim bugece ve yarin cok dua edelim Rabbim bizimde muradimizi verecek insallah canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün hasteneyi aradım gürkan uncu yumurta takibine başlamış yeni hastalar içinde yani benim gibi arar ara arayın rendavu vercez dedi hiç bir şey anlamadım
günaydın kızlar
ameliyat günüm belli oldu nasipse haftaya olucam ve Barış hoca yapıcakmış....
canım sımdıden gecmıs olsun..umarım sorunsuz geçerrrr
aa demek barış hoca yapcak daha gıtmemıs ozaman burdaa...
çok saol canım inşlh hayırlsyla güzel geçer,
barış hoca gidip geliyormuş eski hast. ameliyatları yapıyormuş.herhalde eski hastalarını dosyalarını kapatmadan gitmiycek.
heee ıyı hadı başlamasına sevındım..
bende aradım ağustos ayına randevu verdiler
bursada tüp bebek daoktoru araştırıyorum acıbadem şahin bey hakkında bilgisi olan varmı orda veya gürkan uncu yanlız gürkan hoca art tüp bebek te yapıyormuş işlemleri orası hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa yazabilirmi çok sevinirim ............
canım şahin beye ben gitmedim ama oldukça olumlu yorumlar okuyorum, gürkan bey de fakülte de başlayacak art de devam eder herhalde o konuyu tam bilemiyorum. art de genelde osman beyin adını daha çok duydum.
ben fakültede başlayacağım gürkan beyin adını da fakülteye başlayacağını duyduğumda araştırdım. genelde olumlu yorumlar var. sadece biraz sert bi mizacı olduğu söyleniyor. umarım işinde de iyidir... dediğim gibi henüz tedavim başlamadı....
yenimi başlıyorsunuz siz rendavuyu onun içinmi verdiler
bursada tüp bebek daoktoru araştırıyorum acıbadem şahin bey hakkında bilgisi olan varmı orda veya gürkan uncu yanlız gürkan hoca art tüp bebek te yapıyormuş işlemleri orası hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa yazabilirmi çok sevinirim ............
canım doktor ve merkez hakkında bilgi istedim gürkan bey ve şahin bey i araştırıyordum onlar bilgisi olan veya memnun kaldığınız doktorlar hakkında ...Ne tür bilgi istiyorsun tatlım yardımcı olmaya çalışayım :)
ben bursa özel tüp bebek merkezi Özer Kutluya gidiyorum.Şu an ilk gözlemlerim iyi güler yüzlü,sorularınıza cevap veriyor tel soru sorabiliyorsun.Muayene ücreti 140 lira bana aşılama yapılacak.aşılama 600 heralde ama her gidişimde 140 lirayı alıyorlar sonra aşılama fiyatından düşülecek dediler.Yanındaki personelini de beğendim inşallah hayırlısı olsun çünkü çanakkaleden gidiyorum bursaya.Doktor arayanlara tavsiye niteliğinde yazdım.Bende çok araştırdım Şahin Beyi de iyi duydum ama biraz pahalı geldi bana.
ben bursa özel tüp bebek merkezi Özer Kutluya gidiyorum.Şu an ilk gözlemlerim iyi güler yüzlü,sorularınıza cevap veriyor tel soru sorabiliyorsun.Muayene ücreti 140 lira bana aşılama yapılacak.aşılama 600 heralde ama her gidişimde 140 lirayı alıyorlar sonra aşılama fiyatından düşülecek dediler.Yanındaki personelini de beğendim inşallah hayırlısı olsun çünkü çanakkaleden gidiyorum bursaya.Doktor arayanlara tavsiye niteliğinde yazdım.Bende çok araştırdım Şahin Beyi de iyi duydum ama biraz pahalı geldi bana.
ben yeni başlıyorum 25den itibaren arayın dediler gürkan kesin gelcekmi ecanım merhaba...
ben 2 deneme yaptım fakülte de 1. normal diğeri dondurulmuş embiriyo maalesef olumsuz oldu...
simdi 3.deneme için tekrar randevu aldım bakalım hayırlısı
yenimi başlıyorsunuz siz rendavuyu onun içinmi verdiler
ben yeni başlıyorum 25den itibaren arayın dediler gürkan kesin gelcekmi e
Acaba
Tedavin hayirli olsun insallah tutar canim bizde özer kutluyla görüşme yapmıştık tüp bebek için 6000 civarı bi hesap çıkarttı bizim icin büyük bir para şuanda oyüzden fakülteye başladım bakalim bekliycez artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?