BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sende saol canim bugece ve yarin cok dua edelim Rabbim bizimde muradimizi verecek insallah canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim inşallah hiç ama hiç kimsenin ellerini boş döndürmesin, yüreğimizden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah.... her isteyene, her kadına annelik hissini tattırsın, hayırlı sağlıklı, akli ve bedeni olarak tam evlatlarımız olsun, vatanına milletine hizmette anasına babasına hürmette kusur etmeyecek dini bütün, ahlaklı, merhametli evlatlarımız olsun

bugün hasteneyi aradım gürkan uncu yumurta takibine başlamış yeni hastalar içinde yani benim gibi arar ara arayın rendavu vercez dedi hiç bir şey anlamadım

iyi akşamlar kızlar
bende bursa da bi doktora görünmek istiyorum ama tavsiyeniz var mı hangi hastaneye gitmeliyim ?

canım sımdıden gecmıs olsun..umarım sorunsuz geçerrrr
aa demek barış hoca yapcak daha gıtmemıs ozaman burdaa...

çok saol canım inşlh hayırlsyla güzel geçer,
barış hoca gidip geliyormuş eski hast. ameliyatları yapıyormuş.herhalde eski hastalarını dosyalarını kapatmadan gitmiycek.

bursada tüp bebek daoktoru araştırıyorum acıbadem şahin bey hakkında bilgisi olan varmı orda veya gürkan uncu yanlız gürkan hoca art tüp bebek te yapıyormuş işlemleri orası hakkında hiç bilgim yok bilgisi olan varsa yazabilirmi çok sevinirim ............

canım şahin beye ben gitmedim ama oldukça olumlu yorumlar okuyorum, gürkan bey de fakülte de başlayacak art de devam eder herhalde o konuyu tam bilemiyorum. art de genelde osman beyin adını daha çok duydum.

ben fakültede başlayacağım gürkan beyin adını da fakülteye başlayacağını duyduğumda araştırdım. genelde olumlu yorumlar var. sadece biraz sert bi mizacı olduğu söyleniyor. umarım işinde de iyidir... dediğim gibi henüz tedavim başlamadı....

canım çok teşekkür ederim cevabın için inş bebeklerimize kavuşuruz .......

Ne tür bilgi istiyorsun tatlım yardımcı olmaya çalışayım :)

ben bursa özel tüp bebek merkezi Özer Kutluya gidiyorum.Şu an ilk gözlemlerim iyi güler yüzlü,sorularınıza cevap veriyor tel soru sorabiliyorsun.Muayene ücreti 140 lira bana aşılama yapılacak.aşılama 600 heralde ama her gidişimde 140 lirayı alıyorlar sonra aşılama fiyatından düşülecek dediler.Yanındaki personelini de beğendim inşallah hayırlısı olsun çünkü çanakkaleden gidiyorum bursaya.Doktor arayanlara tavsiye niteliğinde yazdım.Bende çok araştırdım Şahin Beyi de iyi duydum ama biraz pahalı geldi bana.

Ne tür bilgi istiyorsun tatlım yardımcı olmaya çalışayım :)
canım doktor ve merkez hakkında bilgi istedim gürkan bey ve şahin bey i araştırıyordum onlar bilgisi olan veya memnun kaldığınız doktorlar hakkında ...

paylaşımın için sağol canım inş pozitif sonuç alırsın canım ...

Tedavin hayirli olsun insallah tutar canim bizde özer kutluyla görüşme yapmıştık tüp bebek için 6000 civarı bi hesap çıkarttı bizim icin büyük bir para şuanda oyüzden fakülteye başladım bakalim bekliycez artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yenimi başlıyorsunuz siz rendavuyu onun içinmi verdiler

ben yeni başlıyorum 25den itibaren arayın dediler gürkan kesin gelcekmi e
Acaba

canımcım merhaba..
bende dün aradım hoca başladı mı dıe.ara ara gidiyormuş hastaneye..
randevuları yenıden düzenlicez dediler benım ağustostaki randevum iptal anlayacağın..haziranda arayın dediler..
hakkında hayırlısı olsun cnm umarım ılk deneme de bebeğine kavuşursun

günaydın kızlaaarrrr....

dün fakültedeydim, elamın da dediği gibi gürkan beye ara sıra geliyormuş; dün oradaydı muayene oldum ve 26 haziranda tedaviye tam olarak başlayacağız... öncesinde biesteron alıcam, sonrasında da farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi. öyle çok şakacı, güleryüzlü gibi durmuyor, çok bi şey hissedemedim zaten biraz apar topar bi randevu oldu... ancak benden sonra muayene ettiği bayan için de ertaç beyle "işte bilmem kimin son makalesinde bahsedilen hasta ile birebir benzer; uygulanacak tedavi şöyle şöyle olmalı" diye konuştular. demem o ki olması gerektiği gibi makaleler falan takip ediliyor bunlar iyi gibi geldi. sonra bana ilk reglimde tekrar gelmemi söylemişti ama ben ilk reglimde bursada olamayacağımdan ne yapmalıyız diye soracaktım hocam biraz görüşebilirmiyiz dedim... ben burda herkese yarım saat zaman ayıramam takdir edersiniz ki dedi... yok hocam sadece 5 dk, haziranın 1 i gibi bir sonraki reglim ama ben bursada olmıycam napsak dedim o da o zaman biesteronu 2 ay kullanıp başlarız sorun olmaz dedi biraz da açıklama da bulunup gitti :)))

hepimiz için hayırlı olur inşallahh

inşallah hepimizinki tutar çünkü emek, masraf,stres hepsi çok zor.Evet tüp bebek iyice pahalı bütün özellerde bu civarda heralde.Ben Çanakkaledeyim artı tayinciyiz burada sadece bu ay şansımız var.Gitmeden deneyelim dedik,cumartesi kontrol var bakalım yumurtalar inşallah büyümüşlerdir ve yeterli sayıdadır çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…