- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
Geçmiş olsun canım hadi insallah bu son olur hastane nasildi gurkan hoca gelmis galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım şükür atlattın. Bundan sonrası hayırlısı artık..
Tekrardan çok geçmiş olsun canım, inşallah geçirdiğin bu son ameliyat olur. Tüpün alınması iyi olmuş, devamlı sorun yaratıyordu. İnşallah toparlanınca bu sefer olacak canım. Rabbim yardımcın olsun, dualarım seninle..
kızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...
geçmiş olsun canımkızlar merhaba
emliyat oldum 2 gün oluyor, ağrılarım var ama idare eder durumayım. sağ tüp aldılar nasipse 3 hafta sonra kontrole gidicem...
merhaba kızlar
birşey sorayım aklıma takıldı
raporu çıkanlar evrakları teslim edildikten sonra ne kadar sürede çıktı raporunuz
canım benım cok gecmıs olsun..
umarım bundan sonra hersey cok güzel olur..
geçmiş olsun canım
ne kadar bekleyeceğimi bilsem rahatlayacağım bilmeyince daha zorcanım bende erken menopoz riskim olduğu için rapor için heyet sırası oluşturuluyor sanırım ona dahil edilmedim. Belgelerimi teslim ettikten sonra ki ay tedavi için çağırıldım. Ancak henüz tedaviye başlamadım malum doktor başlamadı tam anlamıyla....
Inşallah çarçabuk çıkar raporun....
merhaba kızlar
birşey sorayım aklıma takıldı
raporu çıkanlar evrakları teslim edildikten sonra ne kadar sürede çıktı raporunuz
ne kadar bekleyeceğimi bilsem rahatlayacağım bilmeyince daha zor
Genelde hepimizin yaklaşık 3,5 ay gibi bir zamanda çıktı. Ama şimdi bu süre biraz daha uzarmı bilmem. İnşallah fazla uzamaz, sende tedavine başlarsın canım..
Merhaba arkadaşlar
bugün eşim üniversiteye gitti ürolojide randevusu vardı ordan onay çıktı
evraklarıda eşime vermiştim onlarla beraber ürolojiden verilen raporla tüp bebek bölümüne gitmiş evrakları vermiş tamam demişler
eşimde sormuş ne zaman onaylanır diye eğer uzun sürerse raporsuz yaptıralım diye söylenmiş demişlerki gerek yok 1 ay çıkar demişler şimdiki dr. çok hızlı demişler işlemler hızlandı demişler
çok sevindim çok mutlu oldum inşallah dedikleri gibide olur
Ben de bugün fakültede idim. Sonuçları gösterdik gürkan hoca ile görüşmedik yalnız dosyamızı incelemiş. Ben de myom vardı yerinin tutunmaya engelli olmadığını rezerv azlığı nedeni ile acil tüp raporu çıkarılacağını rapor için heyet sırasına girmeyeceğimizi söylediler. 21 mayıs üroloji randevusu var eşimin. Sonuçlar aynı gün çıkarsa ki ürolojide çok işimizin olmadığını belirtti sertaç bey oldukça az zamanımız kaldı. Evrakları hazırlayacağım şimdiden. İlk adette arayıp 1 gün sonrasına randevu alacağım. Sanırım ilaç falan o zaman söylerler. Bu arada fakültede Tsh 1.73 iken 1.5 ay sonra sağlık ocağındaki sonuç 2.76 çıktı. Hamilelik için 2.5 altında olmalı denmişti. 2.5 ay önceki tahlilleri umarım yenilerler. Ki zaten Hipo tiroid var bende 12 yıldır ilaç kullanıyorum. Fsh yüksek Amh ve estradiol düşük prolaktin sınırda Tsh yüksek... zaten ne rahatsızlık çıksa bende tiroid bağlantılı. Hayırlısı bakalım...
Cep telefonumdan gönderildi.
Bu arada amayaa seni takip ediyorum. Seninde tedavinin hayırlı olmasını dilerim. Sen ilaca da başlamışsın. Benşm sat 6 mayıs idi bat 30 mayıs gibi olur sanırım. 1 adım arkandan geliyorum... :) rezerv azlığı nedeni ile heyet sırasına girmiyoruz. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim valla. 3 gün sonra ikinci incir havuç kürüne başlıyorum ayrıca hayıt ve aslanpençesi içiyorum. Henüz ilaç vermedikleri için yapacağım onları da. İncir kürü prl arttırıyor demişlerdi. Benim göğüsler adet olmama rağmen hala şiş. Bir de kilo aldım sanırım 5 kilo vermeliyim en az kıyafetim kalmadı. Off kürüde yarım bırakmak istemiyorum ama kararsız oluyorum bazen. Sen biosteron yanında hangi kürleri yapıyorsun sen de de değişiklik var mı?
Cep telefonumdan gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?