sağolasın canım hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu ve de sonu bebişli olsun inşallahhhh :))))) biliyosundur belki benim kürler paket halinde geldi onları bitirmeyi planlıyorum ben tedaviye kadar.... civan perçemindeydim kürlerde, yanına incir kürünü ilave ettim ama benimki sek, havuçsuzBu arada amayaa seni takip ediyorum. Seninde tedavinin hayırlı olmasını dilerim. Sen ilaca da başlamışsın. Benşm sat 6 mayıs idi bat 30 mayıs gibi olur sanırım. 1 adım arkandan geliyorum... :) rezerv azlığı nedeni ile heyet sırasına girmiyoruz. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim valla. 3 gün sonra ikinci incir havuç kürüne başlıyorum ayrıca hayıt ve aslanpençesi içiyorum. Henüz ilaç vermedikleri için yapacağım onları da. İncir kürü prl arttırıyor demişlerdi. Benim göğüsler adet olmama rağmen hala şiş. Bir de kilo aldım sanırım 5 kilo vermeliyim en az kıyafetim kalmadı. Off kürüde yarım bırakmak istemiyorum ama kararsız oluyorum bazen. Sen biosteron yanında hangi kürleri yapıyorsun sen de de değişiklik var mı?
Cep telefonumdan gönderildi.
inşallah canım bende çok sevinçliyim hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAaa hadi bakalım hayırlısı canım çookk sevindim..
Kendi adimada çok sevindim bende hep düsünüyordum ya çok beklermiyiz diye hadi hayırlısı ins. Tez zamanda transfer haberlerinide aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı sonuçlar çıkar inşallah rabbim hayırlısını versinBen de bugün fakültede idim. Sonuçları gösterdik gürkan hoca ile görüşmedik yalnız dosyamızı incelemiş. Ben de myom vardı yerinin tutunmaya engelli olmadığını rezerv azlığı nedeni ile acil tüp raporu çıkarılacağını rapor için heyet sırasına girmeyeceğimizi söylediler. 21 mayıs üroloji randevusu var eşimin. Sonuçlar aynı gün çıkarsa ki ürolojide çok işimizin olmadığını belirtti sertaç bey oldukça az zamanımız kaldı. Evrakları hazırlayacağım şimdiden. İlk adette arayıp 1 gün sonrasına randevu alacağım. Sanırım ilaç falan o zaman söylerler. Bu arada fakültede Tsh 1.73 iken 1.5 ay sonra sağlık ocağındaki sonuç 2.76 çıktı. Hamilelik için 2.5 altında olmalı denmişti. 2.5 ay önceki tahlilleri umarım yenilerler. Ki zaten Hipo tiroid var bende 12 yıldır ilaç kullanıyorum. Fsh yüksek Amh ve estradiol düşük prolaktin sınırda Tsh yüksek... zaten ne rahatsızlık çıksa bende tiroid bağlantılı. Hayırlısı bakalım...
Cep telefonumdan gönderildi.
akademik kariyerine devam edebilmek adına ayrılmış canım, koç üni. diye duydum ama tm bilmiyorum.... yerine de gürkan uncu gelecek %90.... hatta belki başlamış bile olabilir.... benim randevum varken resmen başlamamıştı, arada sırada orada oluyormuş denk geldik muayene etti....kızlar çok uzun zamandır nete girmiyordum.akşam bi baktım şok oldum barış hoca fakülteden ayrılmış.nereye gitti yada yerine kim geldi bilgi verirseniz sevinirim.bende bu kadar ara yeter barış hocaya gideyim tekrar diye düşünüyordum
kızlar BURSA DORUKta aşılama fiyatı bileniniz var mı?
Hafi yaacok pahaliymis
Dr un kimdi canim? Bi de tuttu mu asilaman?
Ben bi de neden korkuyorum biliyor musun? Spermlerin karismasindan :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim ben hastaneme sordum
Hastaneye 200 tl veriyormusuz bi de hastanenin hemen yaninda tup bebek merkezi var orda spermleri yikiyorlarmis o uygulamaya da 200 yl veriyormusuz donra asilamayi kendi dr um yapiyotmus bakalim bu ay asilama der mi dr um bilemiyorum. Hayirlisi Rabb'imden.
mrb arkadaşlar.bende ilk tüp bebek denememde negatif aldım .şimdi ikinci yaptırcam donmuşlarla .fakat ben önce histeroskopi yaptırmak istiyorum.gürkan hoca başladığında.nasıl olcak bilmiyorum doktor demesin sen karışıyon bizim işimize diye.bakalım söylicem.yaptırn arkadaşlar varmı.doktor kendisimi söylüyor biz isteyebilirmiyiz..
Tedavin hayırlı olsun canım..
Spermler nasıl karışabilirki böyle birsey yapamazlar Allah korusun! Ama arkadaşinda dedigi gibi doruk ta yaptirma bir tüp bebek merkezinde yaptırman daha mantıklı olur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim tsk ederim. Peki neden tup bebek merkezinde yaptirmaliyim kizlar? Zaten spermler tup bebek merkezinde yikaniyormus. Bi bildiginiz var ki boyle soyluyorsunuz lutfen beni de aydinlatin
Amin canim tsk ederim. Peki neden tup bebek merkezinde yaptirmaliyim kizlar? Zaten spermler tup bebek merkezinde yikaniyormus. Bi bildiginiz var ki boyle soyluyorsunuz lutfen beni de aydinlatin
Peki neye gore asilama olmaz dedi canim?
Yumurta takibini de mi oraya yaptirmak gerekio o zaman?
Peki ne kadar masraf cikio tup benek merkezlerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?