BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

sağolasın canım hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu ve de sonu bebişli olsun inşallahhhh :))))) biliyosundur belki benim kürler paket halinde geldi onları bitirmeyi planlıyorum ben tedaviye kadar.... civan perçemindeydim kürlerde, yanına incir kürünü ilave ettim ama benimki sek, havuçsuz biosteron kullanıyorum vede inofolic aldım ben, onu da doktora danışmadım açıkcası.... tabi ki böyle bi şey tavsiye edilen bir durum değil... folik asit kullanımı adına prospektüsünü okuyarak bunu kullanmaya karar verdim... bakalım sonuç nolcak???? muhtemelen önüme geçersin bu arada tatlım ben 26 haziran da gidicem, muhtemelen 28 haziran da regl olucam ve ondan sonra asıl tedaviye başlıycaz.... veeee benim de minicik olan, hatta evlenmeden önce silikon düşündüğüm göğüslerim evet şiş; ben onları böyl daha çok sevdim böyle kalabilirler ayrıca 3-4 kilo aldım bende, şu an 54 kiloyum, henüz problem etmiyorum ama almayı durdurmak lazımmmmm:26::26::26:

inşallah canım bende çok sevinçliyim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

hayırlı sonuçlar çıkar inşallah rabbim hayırlısını versin

kızlar çok uzun zamandır nete girmiyordum.akşam bi baktım şok oldum barış hoca fakülteden ayrılmış.nereye gitti yada yerine kim geldi bilgi verirseniz sevinirim.bende bu kadar ara yeter barış hocaya gideyim tekrar diye düşünüyordum

akademik kariyerine devam edebilmek adına ayrılmış canım, koç üni. diye duydum ama tm bilmiyorum.... yerine de gürkan uncu gelecek %90.... hatta belki başlamış bile olabilir.... benim randevum varken resmen başlamamıştı, arada sırada orada oluyormuş denk geldik muayene etti....

Hafi yaa cok pahaliymis
Dr un kimdi canim? Bi de tuttu mu asilaman?
Ben bi de neden korkuyorum biliyor musun? Spermlerin karismasindan :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hafi yaa cok pahaliymis
Dr un kimdi canim? Bi de tuttu mu asilaman?
Ben bi de neden korkuyorum biliyor musun? Spermlerin karismasindan :s

Aslında pahalı değil canım çünkü diğer merkezlerde 1000 tlnin altında değil. Tutmadı benim aşılamam ama sen aşılama yaptıracaksan bir tüp bebek merkezinde yaptır bence daha iyi olur diye düşünüyorum. Spermleri karıştıracaklarını düşünmüyorum, böyle düşünüp kafanı karıştırma. Allah yardımcın olsun

Amin canim ben hastaneme sordum
Hastaneye 200 tl veriyormusuz bi de hastanenin hemen yaninda tup bebek merkezi var orda spermleri yikiyorlarmis o uygulamaya da 200 yl veriyormusuz donra asilamayi kendi dr um yapiyotmus bakalim bu ay asilama der mi dr um bilemiyorum. Hayirlisi Rabb'imden.

Tedavin hayırlı olsun canım..
Spermler nasıl karışabilirki böyle birsey yapamazlar Allah korusun! Ama arkadaşinda dedigi gibi doruk ta yaptirma bir tüp bebek merkezinde yaptırman daha mantıklı olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb arkadaşlar.bende ilk tüp bebek denememde negatif aldım .şimdi ikinci yaptırcam donmuşlarla .fakat ben önce histeroskopi yaptırmak istiyorum.gürkan hoca başladığında.nasıl olcak bilmiyorum doktor demesin sen karışıyon bizim işimize diye.bakalım söylicem.yaptırn arkadaşlar varmı.doktor kendisimi söylüyor biz isteyebilirmiyiz..

Canım inşallah 2.cisinde bebisin tutunur sana...

Amin canim tsk ederim. Peki neden tup bebek merkezinde yaptirmaliyim kizlar? Zaten spermler tup bebek merkezinde yikaniyormus. Bi bildiginiz var ki boyle soyluyorsunuz lutfen beni de aydinlatin

Tüp bebek merkezleri hem daha güvenilir hemde sana oluru olmazlari söylüyorlar insanı daha iyi aydınlatiyorlar ben mesela aşılama istedim Bursa tüp bebek merkezine gittik Dr özer kutlu bize aşilamayla olmaz dedi direk tup bebek dedi bosuna vakit harcamayin dedi paramizi almak icin bize mesela asilamayi yaptirabilirdi ama yaptirtmadi yani doruk ve benzeri hastaneler para almaya bakiyorlar benim düsüncem böyle canım...

Peki neye gore asilama olmaz dedi canim?
Yumurta takibini de mi oraya yaptirmak gerekio o zaman?
Peki ne kadar masraf cikio tup benek merkezlerinde?

Yandaki tüp bebek merkezinde yıkatıyorlar spermleri biliyorum ama benim eşime mesela spermleri al gel dediler, yandaki tüp bebek merkezide alıp oraya götürmen bile spermler için zararlı demişti, bende duyunca çok huzursuz olmuştum. Bunun yanısıra benden önce aşılama yapılan bayanda hamile kalmıştı mesela ama dediğim gibi ben huzursuz olmuştum.

Benim gittiğim tüp bebek merkezinde 1000-1500 arası tutar demişlerdi aşılama, biraz daha araştır istersen canım, hakkında en hayırlısı olsun.

Peki neye gore asilama olmaz dedi canim?
Yumurta takibini de mi oraya yaptirmak gerekio o zaman?
Peki ne kadar masraf cikio tup benek merkezlerinde?

1000 lira demisti bize canim sperm sayisina gore karar veriliyor asilamaya yani bizimkini az buldu oyuzden pembe maviyi bir arastirsana orda daha uygun fiyatlar

Canim pembe mavi cok pahali ustelik sgk anlasmasi da yok
Bizde esimin sperm sayisi ve kalitesi elhamdulillah normal cikti dr asilamaya gerek yok dedi gecen ay ama ya yapalim derse die ben arastirmaya basladim sende asilama mi bin tl ydi canim ?

Peki sen nerde yaptirdin canim asilamayi? Senden once yapilan bayana dorukta mi yapildi? Bi de canim benim en buyuk endisem karismasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…