Peki sen nerde yaptirdin canim asilamayi? Senden once yapilan bayana dorukta mi yapildi? Bi de canim benim en buyuk endisem karismasi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaklasik 4 yillik vliyim canim bende sadece yumurta gec olusuyor ve yeterince buyumuyor. Klomen sorunu cozer dedi dr um bakalim kismet. Rabb'im aratmasin isteyenlere. Senin de tedavin hayirli olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb arkadaşlar.bende ilk tüp bebek denememde negatif aldım .şimdi ikinci yaptırcam donmuşlarla .fakat ben önce histeroskopi yaptırmak istiyorum.gürkan hoca başladığında.nasıl olcak bilmiyorum doktor demesin sen karışıyon bizim işimize diye.bakalım söylicem.yaptırn arkadaşlar varmı.doktor kendisimi söylüyor biz isteyebilirmiyiz..
merhaba canım..bende 2 deneme de negatif aldım fakülte de barış hoca zamanında..
şimdi 3 .deneme için yine fakülte hastanesinde tedavi olucam..haftaya randevum var bakalım gürkan hoca ıle gorüşebilecekmiyim.aslında bende histeroskopi,genetik test falan yaptırmak istiyorum ama hoca ne der bilmiyorum
canım tedavin hayirli olsun gürkan bey başladımı acaba benimde raporum çıktı bekliyorum 25de arayın dedilerişallah hayırlı olur canım tedavilerimiz.gidince söylicez bakalım işallahters cevap almayız:)malüm stresli bi dönem oluyo
merhaba arkadaşlar bizede son gittiğim doktor bursa tüp bebek merkezini önerdi ancak eşim ameliyat olmam diye diretiyor ilk testinde hiç sperm bulunamadı ikinciyede bir türlü gitmedik bende hiç problem yok sperm varsa yada artarsa ameliyatsız yapılıyormı bu tüp bebek hiç bir bilgim yok bilgisi olanlar varsa aydınlata bilirmi
Kızlar, dondurulmuş 1 embriyomu alıcam inşallah bu ay :) Adet oldum bugün. Akşam arayacağım Osman hocayı. Bakalım nasıl devam edecek tedavim..
15.gün gibi oluyormuş sanırım transfer... İnş bebişim tutunur bana....
merhaba arkadaşlar bizede son gittiğim doktor bursa tüp bebek merkezini önerdi ancak eşim ameliyat olmam diye diretiyor ilk testinde hiç sperm bulunamadı ikinciyede bir türlü gitmedik bende hiç problem yok sperm varsa yada artarsa ameliyatsız yapılıyormı bu tüp bebek hiç bir bilgim yok bilgisi olanlar varsa aydınlata bilirmi
İnşallah arkadaşım, inşallah bu sefer olur. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın
Amin canım.. Kızkardeşimin 2. bebeği olacak 10 gün sonra.. Erkek kardeşimin de ilk bebeği olacak 1 ay sonra... Ablaları ben de hala beklemede işte.. Kısmet... Rabbim yeğenlerime hayırlı gelecekler versin, onların üzüntüsünü göstermesin bize...
Ama bi kuzen de lazım onlara dimi? :):) Bizim yavrumuz da gelir inşallah en kısa zamanda... İsteyen herkese sağlıkla versin Rabbim ...
Kızlar facede Bursalı tedavi gören arkadaşlarla buluşmayı düşünüyoruz. 31 Mayıs Cumartesi Saat 12:00 Kültürpark....
Katılmak isteyenlere duyurulur... :):):)
Kardeşimde ikinci çocuğu düşünüyor, ama bir taraftanda hep bana dua ediyor, Allahım önce ablama ver diye. Eminim hamile kalsa, üzülür, buruk olur. Benim önce hamile kalamadığıma. İnsan eksik hissediyor kendini, ama elen dua etmekten başka gelen bir şey yok...
Ben gelmek isterimmm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ok canım herkes elinde oyuncak bebekle gelecek. Böyle tanıycaz birbirimizi . Bi bebek al gel :)
Kültürpakta tam neresi belirlenecek daha canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?