evraklarini ne zaman teslim ettinslm kızlar uludag unıversıtesınde tup bebek sıralamasında ılk 30 kışının ıcındeymıs ısmım acaba ne kadar zamanda sıra gelır cok merak edıyorum.
Tmm ama burdan yazin mekani :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim büyük inşallah bizede tez zamanda verir sabret canım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar buluşma Bursa Kültürpark Orman Cafe'de olacak kısmetse.. 31 Mayıs Cumartesi Saat 12:00'de...
Facede tüp bebek tedavileri danışma grubu var. Oradaki Bursalı arkadaşlarla düzenleniyor bu buluşma..
İsteyenler varsa gelebilir.
Benim eşim karşı böyle şeylere, hatta buraya bile gizli giriyorum, yoksa gelirdim bende.. Şimdiden sizlere bol sohbetler dilerim. İnşallah devamı gelir, güzel dostluklar kurarsınız.
Sorma, ben de buradan bir arkadaşla tanışmıştım, dışarıda görüştük falan eve gelecekti arkadaş... Eşim kabul etmedi.. Hemen gelip kesecek sanki kız beni hahaa :) Sonra arkadaşa söyledim eşim istemiyor dedim , ayıp oldu ama... Kız da beni evine çağırdı ama gidemedim... Olsun anlayışlı arkadaşım zaten, dışarda görüşüyoruz biz de napalım :) Gerçi öyle şeyler duyuyoruz ki tvlerden , kimseye güven duyamıyor insan, eşlerimiz de o yüzden bizi düşünüyorlar tabi...
Ama aynı duyguları yaşayan arkadaşlar olarak sohbet etmek, paylaşmak çok güzel oluyor.. Bizi bizden başka kimse anlamaz ki..
Kesinlikle, aynı duyguları yaşayan birileriyle sohbet etmek, fikir alışverişi yapmak çok güzel. Ama eşim bu konuda çok ketum. Buradan daha önce böyle toplanıldı, hatta bir kere gizlicie katıldım aralarınaama devamı gelmedi, orada kaldı dostluklar, konuşmalar. Sadece bir arkadaşla görüşüyoruz onunlada öncesinde tanışmıştık zaten. Fakat eşim bilmiyor tabi.... Bu arada hastaneden arkadaşlar buldum, eşim söylensede telde görüşüyorum, hem fikir alışverişi yapıyoruz, iyi oluyor.. Halbuki çok yalnızım, bu şehirde kimsem yok ama böyle arkadaşlıklara karşı...
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmışş :)
En yakın arkadaşım bile olsa nasıl anlar ki beni... Çocukları var pışpışlayıp duruyorlar. Anlatsan derdini acırlar ancaa :)
Ben de çok memnunun bu forumlardan... :) Hem çok bilgileniyoruz. Doktorlar uzun uzadıya anlatmıyor ki herşeyi...
Ben evlat edinenler topiğindeyim bir de. Bu tedavim olumsuz olursa evlat edinicez çünkü.. Ordan da arkadaşlar var tanıştığımız.. Yavrumuz gelince
kendisini yalnız hissetmesin diyorum.. Ailecek görüşürüz falan diyoruz.. Böyle işte. İstedikleri kadar kızsınlarr bizimkiler, biz girip sohbet ediyoruz işte ne güzel :)
Ben çok bilgi edindim buradan, aynı hastaneye gidenlere ulaştım, merak ettiklerimi sordum. Halen aynı hastaneye gidenlerle görüşüyoruz, randevularımız çakışıyorsa haberleşip birbirimizi bekliyoruz, orada sohbetler ediyoruz. Birbirimizin sonucunu merakla bekliyoruz. Dualar ediyoruz. Bunlar güzel şeyler tabi.. Evlatlık konusu için erken değilmi canım, daha bir kere denediniz, yıllarca deneyenler, pes etmeyenler var. Tabi yine en iyi kararı siz verirsinizde, biraz daha zaman verseniz kendinize.. Eşimde bazen soruyor, evlat edinsek felan diye ama erken tabi,,,
Yok canım erken değil tam zamanı :) Taa yaşlanınca alırsam, nasıl parkta bahçede peşinden koşucam yavrumun dimi... :) Ayrıca pes etmek değil, Rabbim dilerse bi tane de biyolojik yavrum olur, kardeş kardeşş büyürler işte...
Sorma, ben de buradan bir arkadaşla tanışmıştım, dışarıda görüştük falan eve gelecekti arkadaş... Eşim kabul etmedi.. Hemen gelip kesecek sanki kız beni hahaa :) Sonra arkadaşa söyledim eşim istemiyor dedim , ayıp oldu ama... Kız da beni evine çağırdı ama gidemedim... Olsun anlayışlı arkadaşım zaten, dışarda görüşüyoruz biz de napalım :) Gerçi öyle şeyler duyuyoruz ki tvlerden , kimseye güven duyamıyor insan, eşlerimiz de o yüzden bizi düşünüyorlar tabi...
Ama aynı duyguları yaşayan arkadaşlar olarak sohbet etmek, paylaşmak çok güzel oluyor.. Bizi bizden başka kimse anlamaz ki..
Kızlar buluşma Bursa Kültürpark Orman Cafe'de olacak kısmetse.. 31 Mayıs Cumartesi Saat 12:00'de...
Facede tüp bebek tedavileri danışma grubu var. Oradaki Bursalı arkadaşlarla düzenleniyor bu buluşma..
İsteyenler varsa gelebilir.
evraklarini ne zaman teslim ettin
ılk 30 kisinin icinde oldugunu. Nerden ogrendin
bende bekliyorum
evraklarımı aralık ayında teslım ettım
ilk 30 da oldugumuda unıversıtede hemsıre tanıdıgım var ona baktırttım ama cok zor soylemısler
allah allah araliktan bu yana 5 ayi gecti neden bukadar uzun surdu esim 13 mayistA teslim etti hemsireler 1 aya belli olur demisler korktum simdi ufff ya aramiyormusun hic durum ne oldu diyeevraklarımı aralık ayında teslım ettım
ilk 30 da oldugumuda unıversıtede hemsıre tanıdıgım var ona baktırttım ama cok zor soylemısler
Merhaba canım evraklarını Aralıkta teslim ettin ve hala bekliyor musun? Acaba neden bu kadar uzun sürdü? Diğer evraklarını teslim eden arkadaşlar sizin ne kadar zamanda çıktı raporunuz? BEnde önümüzdeki hafta teslim edicem inşallahh.. En kısa sürede çıkar inşallah çok beklemek istemiyorum
Bende önümüzdeki hafta teslim edeceğim inşallah. Eşim ürolojiye gitti geçen çrş. Kan vermeden ve sonuç randevusu almadan gelmiş. Salı verdi kanı bu nedenle 10 gün daha uzadı evrakların verilmesi. Bu arada bana ilk adetleri gel dediler mayıs sonu olacaktım rapor evrakları yetişir diyordum. Paat 24 mayıs adet oldum cmt. ve bursada değilim. Direkt ertelendi hazirana. Önceki adet 6 mayıstı. Gerçi bu sıklıkta devam ederse haziran ortası yine olurum. Bu kadar sık adet mi bitiriyor acaba yumurtaları. Ayrıca incir kürü yapıyorum bu ikinci dönem. Bazı arkadaşlar adeti geciktirir demiş benim gecikmedi aksine ortalama 25-27 arası olurdum. Bu sefer 19. Gün geldi.
İz88 aynı hızda gidiyoruz senle. Bana rapor için sıraya girmeyeceksin dediler ama rapor yine 1 ayı bulur sanırım.
Bu arada buluşmaya gelmek isterim bursada olursam orada olacağım inşallah.
Cep telefonumdan gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?