Bende önümüzdeki hafta teslim edeceğim inşallah. Eşim ürolojiye gitti geçen çrş. Kan vermeden ve sonuç randevusu almadan gelmiş. Salı verdi kanı bu nedenle 10 gün daha uzadı evrakların verilmesi. Bu arada bana ilk adetleri gel dediler mayıs sonu olacaktım rapor evrakları yetişir diyordum. Paat 24 mayıs adet oldum cmt. ve bursada değilim. Direkt ertelendi hazirana. Önceki adet 6 mayıstı. Gerçi bu sıklıkta devam ederse haziran ortası yine olurum. Bu kadar sık adet mi bitiriyor acaba yumurtaları. Ayrıca incir kürü yapıyorum bu ikinci dönem. Bazı arkadaşlar adeti geciktirir demiş benim gecikmedi aksine ortalama 25-27 arası olurdum. Bu sefer 19. Gün geldi.
İz88 aynı hızda gidiyoruz senle. Bana rapor için sıraya girmeyeceksin dediler ama rapor yine 1 ayı bulur sanırım.
Bu arada buluşmaya gelmek isterim bursada olursam orada olacağım inşallah.
Cep telefonumdan gönderildi.
inşallah tez zamanda yaparlar tüpbebegi canım gelismeleri burdan paylaşin geriden gelenlere iyi oluyor :) bulusmaya bende gelmek istedim ama gelemeyecegim ya birde şu görüsme isini bursa uludag üniversitesine tup bebek bolumunde tedavi görenler arasinda da yapalim iz88 sende hatta yapalim demistin?
Canım merhaba nasılsın? ben de bu cumartesi çalışıyorum maalesefffbende gidemeyeceğim.. haftaya çalışmayacağım bakalım müsait olursak 2-3 kişi bile olsa tanışsak çok iyi olur aslında
Merhaba canım ee haftaya görüselim ozaman haber bekliyorum senden gelmek isteyen gelsin diyelim
Valla kızlar sizin için haftaya uygunsa başka bir buluşmada biz ayarlayalım. Siz kararlaştırın ben nasılsa çalışmıyorum uyum sağlarım cmt olursa daha iyi tabii. Bu haftaki buluşmaya bu topikten katılan var mı peki.
Valla kızlar sizin için haftaya uygunsa başka bir buluşmada biz ayarlayalım. Siz kararlaştırın ben nasılsa çalışmıyorum uyum sağlarım cmt olursa daha iyi tabii. Bu haftaki buluşmaya bu topikten katılan var mı peki.
Yarın çalıştığım için katılamıyorum.. Haftaya ayarlayalım inşallah görüşelim.. Sen nerde oturuyosun.. Merkezde bi yer olsun daha olmadı.. Kent meydanı veya heykel? Ne dersiniz kızlar ? Sakin de bir yer ayarladık mı sohbetin dibine vururuz
Kızlar bir de bu evrak işlerinde bir şey takılıyor aklıma yardımcı olursanız sevinirim. En az 5 yıl sigortalı olup 900 gün prim gün sayısı istiyor ya... bu son 5 yılda 900 gün demek değil benim anladığım ama yine de aklıma takıldı. Eşimin sgk girişi 1996 1150 de günü var. Benim 98 giriş 2400 prim günü var. Ancak son beş yılda 900 gün yok. Bizim şartlar uyuyor mu sizce. Bir de ben şu an çalışan değilim mecbur eşimin üzerinden olacak. Benim yada onun üzerinden olması bir şey değiştirir mi sizce. Benim sigortalı olmam daha mı iyi olurdu acaba? Haftaya evraklar verilcek ya son anda bir sorun çıkacak gibi geliyor. Bilginiz var mı bu konuda?
canım nasılsın neler yapıyosunnnn????Eşinin üzerinden yaptırabilirsin, bende öyle yaptırdım çünkü. Bu arada prim sayılarınız gayet iyi, son 5 yılsa düzenli prim ödenmesi, 900 günden az olmamak şartı aranıyor. Sizde sorun yok, merak etmeyin, içiniz rahat olsun arkadaşım.
canım nasılsın neler yapıyosunnnn????
Eşinin üzerinden yaptırabilirsin, bende öyle yaptırdım çünkü. Bu arada prim sayılarınız gayet iyi, son 5 yılsa düzenli prim ödenmesi, 900 günden az olmamak şartı aranıyor. Sizde sorun yok, merak etmeyin, içiniz rahat olsun arkadaşım.
İyiyim canım, valla bir şey yaptığım yok şuan, böyle olmakda iyiymiş, tedaviye başlanınca stres eksik olmuyor insandan. Haziran ortasında randevum var hastaneyle, beklemedeyim anlayacağın. Sen nasılsın? hatırladığım kadarıyla yakında tatile çıkacaktın, bolca dinlen, kafa dağıt canım. Dönüşte hastane maratonu başlıyor çünkü. Bu arada sana verilen ilaçtan halen içiyormusun, merak ettim..
Ben altıparmak tayım kızlar heykel kent meydanı her türlü uyar bana. Sakın bir yer neresi olabilir diye düşünmeye başladım bile...
Tmm bakalım düşün :)
Haberlesiriz biz iz88'le yazistik suanda 3 kisiyiz gelmek isteyen olursa gelir.
Biz cumartesi buluştuk.. Şakır şakır yağmurda, giderken ıslandık falan ama, sıcacık sohbetlerle ısındık.. 6 kişi olduk. Çok güzel samimi geçti.. Kültürpark orman cafedeydik.. Aramızda 17 sene sonra gebe kalan bir arkadaş vardı.. 3 aylık hamile, kızı olacakmış kısmetse, çok sevindik. Ocak ayı gibiydi sanırım Tayyare'de Çocuk İstiyorum Derneği'nin bir toplantısı olmuştu.. Biz de katılmıştık eşimle. Acıbadem - Şahin hoca vardı konuşmacı olarak ve çekiliş yapılmıştı orda.. Bir bayana çıkmıştı çok ağlamıştı sevinçten... Meğer oymuşşşş :) Acıbadem bedavaya yapmış tüp bebek denemesini ve hamilee. Mucize iştee 17 yıldan sonraaa düşününn....
Vesselam çok güzel sohbet ettik yağmur ve saleplerimiz eşliğinde :) Buradan duyuru yapmıştım ama pek kimse müsait olamadı sanırım..
İnş sonraki görüşmelerde tanışırız. Sevgiler...
Bu arada kızlar, ben de estrofem devamm... Haftaya dondurulmuş bebişimin transferi olacak inş... Heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?