Kızlar günaydın nasılsınız? Cumartesi günü için buluşalım diyoruz. set başında eski simit sarayında (dere kenarı değil yani :)) saat 12:30-13:00 gibi görüşelim diyoruz. gelecek olan var mı? ayseozgur canım sen de gelmek istiyordun ne durumdasın? haydi gelin hep birlikte muhabbetin dibine vuralım
Günaydın canım Kısmetse oradayımm... :))
bnde gelimi kıslar :) çok yakın bana
Kızlar günaydın nasılsınız? Cumartesi günü için buluşalım diyoruz. set başında eski simit sarayında (dere kenarı değil yani :)) saat 12:30-13:00 gibi görüşelim diyoruz. gelecek olan var mı? ayseozgur canım sen de gelmek istiyordun ne durumdasın? haydi gelin hep birlikte muhabbetin dibine vuralım
Bu arada eşim randevu için gitti. Aynı iz88 gibi istenmeyen kan tahlili varmış onları istemişler. Sonuç randevusu 12 haziran. Üroloji sayesinde 1 ay daha attı o bitmeden evrakları almıyorlar. Ama eşim yine kan vermeden gelmiş.bu arada rapor şartlarımız tutuyormuş öyle söylemişler. İz88 beni geçtin sizin sonuç randevusu cuma idi sanırım. Neyse cmt konuşuruz herşeyi. :)
Cep telefonumdan gönderildi.
İz88, adno28, nur16, ayseozgur şimdilik gelenler. Var mı arttıran...
simit sarayındaki açık bahçeyemi kıslar içeremi özelden biriniz numara yazsanız nasıl tanıcaz birbirimizi
eskisi neresi anlamadım bende geliri dün opum vardı transferim olmassa gelirim kızlar
simit sarayındaki açık bahçeyemi kıslar içeremi özelden biriniz numara yazsanız nasıl tanıcaz birbirimizi
İz88, adno28, nur16, ayseozgur şimdilik gelenler. Var mı arttıran...
Kızlar ben de gelmek isterdim ama malesef müsait değilim o gün... Size güzel sohbetler... İnş sonraki buluşmalarda görüşürüz...
Tanırız kız ben seni feysten taniyorum ya nurdancım iz88'de feysten arkadasim taniriz yani birbirimizi :)
inşallah canım..
buarada teyze olmuşsun gözünüz aydin olsun Allahim tez zamanda sanada nasip etsin...
Amin canım amin.. Misss kokuluuu biii bebekk bi görsen öyle tatlı ki... Rabbim bizlere de nasip eder inş...
tmm o zaman canım :)...etrafta tuhaf bakan birini görürseniz el sallayın hee :))
Diğer bakan da ben olurum kesin. İz88 sen beni çıkarabilcenmi ben seni görsem tanımam 26 şubattan bu yana çok zaman geçti... beni de ekleyin face den yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?