BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hepinize günaydınnn Nasılsınız kızçeler Cumartesi saat 12:30-13:00 gibi diyelim erken veya geç diyen varsa haber versin Setbaşında turkcellin yanında Garden Cafe..Eski simit sarayı.. üst kata çıkıyorsunuz ister içerde oturalım ister dışarda farketmez.. Karar verelim burdan.. Faceden eklediğimiz arkadaşlarımız var bakalım inşallah tanırız birbirimizi Yarın akşam hepinizin facesini talan edicem

Günaydin canim...
Tmm canım o saatler uygun bence daha geç olmasın

Yarin 12.30-13.00 arasi setbasi garden cafe ust katta bulusmaya gelmek isteyenleri bekleriz arkadaslar...

Cep telefonumdan gönderildi.

Kizlar pre-seed duydunuzmu hic kolay hamile kalmayi sagliyormus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence denemekte yarar var ne kayberizki hikayeler olumlu

Okadar gelmek istedim (( nasip olmadi ya hastaneden geldik simdi 10 tane penisilin igne verdi bide alerji testi yaptilar o igne test olmadan vurulmuyormus canm öyle yandiki anlatamam insallah bidahaki görüsmede nasip olur kizlar nur16, iz88, ayseozgur bidaha yapariz ins.

Canım hayırdır ya geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin inşallah.. Kızlar geliyordur umarım bende hazırlanıp çıkcam birazdan.. yalnız nur16 yı nasıl tanıyacağız bilmiyorum facesi de yok arkadaşın..

Sagol canim Amin
Bademcikler sismis benim bayagi agir gecti hastaligim ins.tekrar gorusme yapariz da bu sefer gelmek nasip olur

geçmiş olsun canım bnde gidemedim. bnm alerjim var penisiline eminim çok acıtmıştır.bnmde reglim oldu çok halsizim bide öksürüyorum.üşüttüm sanırım.inşallah bir dahaki sefere görüşme kısmet olur.

Siparis ettim bakalim :)

Arkadaşlarım bugün fakültedeki 2.randevuma gittik esimle randevu saatimiz 15.45di ama sabah gurkan hoca toplanti yapmis oyuzden yogunluk olustu en son biz girdik saat 18.25de doktorun yanindaydik bayan doktordu gayet ilgiliydi sonuclarimiza bakti guzel dedi daha sonra ultrasonla muayene etti hersey guzel dedi ama gurkan hoca olmadigi icin sali gunu tekrar cagirdi sabah 9 a gurkan hoca karar verecekmis Aşılamamı yoksa tüpmü olacagina bende dedim bize Aşılamayla olmaz demislerdi sizin probleminiz çok büyük bir sorun degil diyo aşılamayla da olabilir diyo yanliz hoca karar verecek tabi diyo birde sgk aşılama denenmeden tüpe geçilmesine karşı gibi imalarda bulundu neyseki salı gunu gorecegiz insallah hakkimda hayirlisi olur Rabbim aratmasin bizlerede tez zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin bu mübarek gecede Allahım kabul etsin dualarimizi...
Amin.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün öğleden sonra transferim olacak. Çok heyecanlıyım... Dua ederseniz benim için çok sevinirim... Dondurulmuş 1 embriyom var onu alıcam :)
Osman hocada tedavideyim.. İnşş tutunur yavrum bana... Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah... Sevgiler...

(Nasıl geçecek bu 12 günnn :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…