Hepinize günaydınnn Nasılsınız kızçelerCumartesi saat 12:30-13:00 gibi diyelim erken veya geç diyen varsa haber versin Setbaşında turkcellin yanında Garden Cafe..Eski simit sarayı.. üst kata çıkıyorsunuz ister içerde oturalım ister dışarda farketmez.. Karar verelim burdan.. Faceden eklediğimiz arkadaşlarımız var bakalım inşallah tanırız birbirimizi Yarın akşam hepinizin facesini talan edicem
Günaydin canim...
Tmm canım o saatler uygun bence daha geç olmasın
Günaydin canim...
Günaydin canim...
Kizlar pre-seed duydunuzmu hic kolay hamile kalmayi sagliyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
turkcell tim varya biliyomusun setbaşında.onun hemen yanındaki eski simit sarayıdı şimdi garden cafe olarak geçiyo
Okadar gelmek istedim(( nasip olmadi ya hastaneden geldik simdi 10 tane penisilin igne verdi bide alerji testi yaptilar o igne test olmadan vurulmuyormus canm öyle yandiki anlatamam insallah bidahaki görüsmede nasip olur kizlar nur16, iz88, ayseozgur bidaha yapariz ins.
Canım hayırdır ya geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin inşallah.. Kızlar geliyordur umarım bende hazırlanıp çıkcam birazdan.. yalnız nur16 yı nasıl tanıyacağız bilmiyorum facesi de yok arkadaşın..
Okadar gelmek istedim(( nasip olmadi ya hastaneden geldik simdi 10 tane penisilin igne verdi bide alerji testi yaptilar o igne test olmadan vurulmuyormus canm öyle yandiki anlatamam insallah bidahaki görüsmede nasip olur kizlar nur16, iz88, ayseozgur bidaha yapariz ins.
Bence denemekte yarar varne kayberizki hikayeler olumlu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?