BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hakkında hayırlısı olsun inşallahh 12 gün sabredebilirsen eğer o da mutlu haberler verirsin bize inşallah bende raporumun çıkmasını bekliyorum bakalım inşallah çabuk haber gelir bir an önce başlarımmmmm

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. arkadaşım da pazartesi aşılama yaptırıyor fakültede.. Rabbim bu yoldaki herkese hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere de

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. arkadaşım da pazartesi aşılama yaptırıyor fakültede.. Rabbim bu yoldaki herkese hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere de

Amin canım ya umudumuzu yitirmek yok! Seninde insallah cabucak çıksın raporun.

merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin bende osman hocada tüp bebek yaptırdı 1 yıl önce 4 denemem oldu 3 negatif 1 pozitifti 8 haftalık kaybettik fiyatlar değiştimi bilgi verirsen sevinirim şimdi üniverstede devam ediyorum

rabbim inşallah evladınızı gönderir size

Ya ben bu üniversiteden bişey anlamadım evrakları teslim ederken 1 aya sonuçlanır dediler neyse 1 ayı geçti 3 haftadan beri arıyoruz 76 lardan 80 lere kadar çağırdık diyo her hafta aynı terane sıkıldım en son ben arayıp iyice sordum çok sinirlendim ya önümde 100 dosya varmış ve haftada 5 kişi ancak çağırıyorlarmış 1 - 2 ay sonra gelir diyor sıra 2 ay sonrada 3 ay sonra derler 30 marttan beri bekliyoruz sağlık bakanlığı bursa için bişeyler yapmalı bu ne ya bu kadar bekletilirmi ya insan stresten başka bişey olmuyor çok mutsuzum

Valla haklısın canım böyle msjları görünce benimde morelim alt üst oluyor bence bekleme ummadigin anda ararlar bekledikce aramiyorlar bende yarin sabah gidicem karar verilecek daha Asilamami tupmu yani daha yolun cok basindayim Allahim kolaylik versin zor !

Sağlık bakanligi bencede birseyler yapmali gecen persembe ordaydik okadar kalabaliktiki oturmaya yer yoktu birde sinirlendim kadinlar ayakta erkekler oturuyor bukadar düsüncesizlik pes dogrusu almislar ellerine koca koca telefonlari sanki tedavi onlara yapilacak cok sinirlendim :/ öyle bir yogunluk varki arayanlara ekimde arayin ozaman randevu verecegiz diyorlar nasil is anlamadim ben

Hayırlı olsun şimdiden canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Mutlu haber bekliyoruz senden.

Cep telefonumdan gönderildi.

Üniversite gerçekten çok yoğun kızlar ne deseniz haklısınız. Amayaa bu konu ile ilgili bir paylaşım yapmıştı. Akıllarınca hocalardan açıklama istemişler. Bursa nın sıkıntısı ne ki sadece fakültede çıkıyor ve sadece orada geçiyor bu rapor. Bir sürü merkez var ama sgk anlaşması yok. Maddiyatı iyi olan zaten gitmez üniversiteye. 4. Büyük şehir Bursa da daha fazla imkan olmalı. Ama ne desek boş. Mecburen bekliyoruz. Sabredin moralinizi bozmayın kızlar.

gerçekten dün okadar bunaldımki açtım ağzımı yumdum gözümü şimdi art ye başladım sıkacam dişimi yaptıracağım iğnelere başladık bile bunlar arayana kadar eğer bu olmazsa beklerim artık inşallah gerekte kalmaz

Hakkinda hayirlisi senin niye uzadi acaba ya orda gorustugum herkes hemen hemen 1.5ayda arandiklarini soylediler anlamis degilim dogrusu Sıkma canını ya elbet ararlar..

Bozmuyorum canım :) insallah beklemelerimize deger bugun yine ordaydim (hsg) istemis hoca birde (amh) testi Allahtan adetim yeni bitmisti hemen hayat hastanesinde gidip cektirdim okadar korktum ama abartilacak kadar agrim olmadi dayandim yani :) tavsiye ederim hayat hastanesini kan testimide verdim hsg iyi tüplerim acik sükür simdi kan sonucunuda alip tekrar fakulteye Gidicem bana buyuk ihtimalle asilama diyecekler hayirlsi artk insallah olur...

Amin canım inş.. Cumartesi oldu transferim. 26 sı test günü... Beklemek çok zor gerçekten...Hayırlısı bakalım. İnş senin de biranönce olur, güzel sonuçlar alırsın..

Geçmiş olsun canım. İnş Gürkan hocada kavuşursun bebişine.. Osman hocada senin zamanında ne kadardı bilmiyorum ama şuan tüp bebek; ilaçlar dahil 5.500 TL..

Hayırlı olsun şimdiden canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Mutlu haber bekliyoruz senden.

Sağol canım. İnş güzel haberler alırız hepimiz... Bayramda gezerken şöööle "yok mu daha bişey" diyenlere VARRRRRRR deriz.. :)

kızlar osmangazi tıptan randevu aldım adnan şahin tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum nasıl bi doktor tanıyan bilen varmı

dualarım seninle canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…