BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

çok geçmiş olsun canım..sorununuz neydi canım tüpün tıkalı olması mı?ben pembe maviye gidiyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranları nedir bilemiyorum..

çok geçmiş olsun canım..sorununuz neydi canım tüpün tıkalı olması mı?ben pembe maviye gidiyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranları nedir bilemiyorum..
Evet tup tikali doktorum un dedigine gore yumurta gelişimi guzel çatlama da oluyo asilamadan sonra kan testine gittim muaynede yumurtlama oldugunu ve rahim zarinin geliştiğini soledi ama bebis yok tytmuyo ve bende ilk tedavime pembe mavide nedret ganihanima gidiyor dum sonra soranusa başladım

Herkese hayırlı ve bol umutlu günler ,
bende 20.09 da 2. aşılamamı oldum hayırlıysa birincide pozitifleri yüksek değerleri gördüm ama düştü hem sevinç hem üzüntüyü aynı anda yaşadım şuan hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum sadece aşılamadan sonra 3 gün az bir kanamam oldu olumsuz geçtiğini düşünüyorum doktor dıştan kanama dedi aletlerle alakalıymış tedirgin olduğum için progestan kullan günde 3 kez dedi alttan dün kullanmaya başladım ama koyu bir akıntı yapıyor bu şekilde olan varmı
birde eşinin hareketlilik değeri % 5 e düşmüş dedi bu çok olumsuz bir şeymi anlamadım rabbim bizi şaşırtsın hepimizi sevindirsin bayram hediyemiz olsun inşalallah bunları söylüyorum ama inanmak ta istiyorumm

Evet sprm hareketliliginin düşme sebebi verikosel olmasina isaret olabilir cunku benim esimde de ayni problm vardı ameliyat oldu onun da 5 di

ben gecen sene aralık ayında teslım etmıştım

Tam tahmin ettiğim gibi canım.. ben de haziran da teslim etmiştim.. 2015te ararlar artık :) inşallah onların arasına da gerek kalmaz..Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. İlk adetinle başlarsın umarım..

Stres yapma fazlada aklına gerirmemeye calis benim gunum gecti ama duzensizlik vardi o zannettim ama bademciklerim icin acile guttim kan testi yapikdi ki hamileyim
bende şimdi test yapan hastanelerle görüştüm fiyatlar 30 ve 50 arasında işi resmen ticarete dökmüşler..

rica ederim canım..

bugün yaptıracak mısın testi :) kız aksamı bekleme git yaptır eşine de sürpriz olsun :) ilk aşılamandı değil mi canım senin? ay çok heyecanlııı :) hafif pembe leke olunca aradın nevin hanımı ve test yap mı dedi ay hadi inşallah bebiş gelio galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…