- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
çok geçmiş olsun canım..sorununuz neydi canım tüpün tıkalı olması mı?ben pembe maviye gidiyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranları nedir bilemiyorum..Mrb arkadaslar bursada oturuyorum benimde 5 yildir bebisim ollmuyo gecirdigim bir cok tedavi klmen ve ovitrelle 4 kez denen di olmadi sonra sonuncusunda hamile kaldim 5 haftslikken dustu sonra tup tiksndi 2 asilamam var tutmadi simdi tup bebek yolundayim ve tedirginim güvenilir birilerini ariyirum doktr olark yardım efin
Evet tup tikali doktorum un dedigine gore yumurta gelişimi guzel çatlama da oluyo asilamadan sonra kan testine gittim muaynede yumurtlama oldugunu ve rahim zarinin geliştiğini soledi ama bebis yok tytmuyo ve bende ilk tedavime pembe mavide nedret ganihanima gidiyor dum sonra soranusa başladımçok geçmiş olsun canım..sorununuz neydi canım tüpün tıkalı olması mı?ben pembe maviye gidiyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranları nedir bilemiyorum..
çok geçmiş olsun canım..sorununuz neydi canım tüpün tıkalı olması mı?ben pembe maviye gidiyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranları nedir bilemiyorum..
Evet sprm hareketliliginin düşme sebebi verikosel olmasina isaret olabilir cunku benim esimde de ayni problm vardı ameliyat oldu onun da 5 diHerkese hayırlı ve bol umutlu günler ,
bende 20.09 da 2. aşılamamı oldum hayırlıysa birincide pozitifleri yüksek değerleri gördüm ama düştü hem sevinç hem üzüntüyü aynı anda yaşadım şuan hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum sadece aşılamadan sonra 3 gün az bir kanamam oldu olumsuz geçtiğini düşünüyorum doktor dıştan kanama dedi aletlerle alakalıymış tedirgin olduğum için progestan kullan günde 3 kez dedi alttan dün kullanmaya başladım ama koyu bir akıntı yapıyor bu şekilde olan varmı
birde eşinin hareketlilik değeri % 5 e düşmüş dedi bu çok olumsuz bir şeymi anlamadım rabbim bizi şaşırtsın hepimizi sevindirsin bayram hediyemiz olsun inşalallah bunları söylüyorum ama inanmak ta istiyorumm
ben gecen sene aralık ayında teslım etmıştımCanım sen evrakları ne zaman teslim etmiştin?
ben gecen sene aralık ayında teslım etmıştım
gözün aydın canım tebrik ederim çok sevindiiimmm..Mrb kizlar mujde hamileyimmmmmmmnnn bebis geliyo mucize bu mucize tedavi ile olmayan kendiliğinden oldu
sağol canım çok teşekkür ederim..Hadi insallah canim biran once sende guzel haberlerini aliriz dualarim seninle
295 25 25slm arkadaslar bu uludağ unıversıtesı tup bebeğın numarasını unuttum randevu alıcaktım da
bende şimdi test yapan hastanelerle görüştüm fiyatlar 30 ve 50 arasında işi resmen ticarete dökmüşler..Stres yapma fazlada aklına gerirmemeye calis benim gunum gecti ama duzensizlik vardi o zannettim ama bademciklerim icin acile guttim kan testi yapikdi ki hamileyim
çok tesekkur ederım canım295 25 25
rica ederim canım..çok tesekkur ederım canım
rica ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?